עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני מחפש הארדיסק לאכסון סרטי HD וכו' בלי כוונת ביצועים. איזה מבין הבאים עדיף? 1.5TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD154UI - סמסונג - 310 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI - סמסונג - 365 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS - ווסטרן דיגיטלי - 405 ש"ח - 3 שנים אחריות Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX - ווסטרן דיגיטלי - 408 ש"ח - 3 שנים אחריות DeskStar 2TB 7200RPM 64MB Sata III - היטאצי - 535 ש"ח - 3 שנים אחריות 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 - סיגייט - 395 ש"ח - 3 שנים אחריות אני כעיקרון שוקל גם לעשות את זה בצורה אחרת: כן לקנות הארדיסק לא ירוק (כמו ההיטאצי ברשימה למעלה) להתקי…

2. Started by yuval12321,

שלום כמה עולה חיבור esata שאני יכול להרכיב במחשב? אתם יכולים להביא לי לינק איפה אפשר לקנות? אני לא מצאתי והדבר הזה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=HDDDOCK&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he באיזה מהירות אני יכול להעביר נתונים מהמחשב להארד דיסק בחיבור esata ובחיבור usb? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי,אני מעוניין לקנות את אחד מאלה: http://www.amazon.co.uk/Samsung-Solid-State-Drive-Warranty/dp/B004W67G78/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318356652&sr=1-1 http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-60GB-SATA-Internal/dp/B0050T28PQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1318356288&sr=8-4 האם יש מס ומכס על SSD? בנוגע ל-http://www.amazon.co.uk/Adata-S511-120GB-SATA-Internal/dp/B0050T28VA/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1318369361&sr=1-1 האם יש בעיה לחבר SATA 6Gbps ללוח בעל SATA 3Gbps? תודה.

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  4. Started by StrayGator,

או שצריך להתקין מערכתהפעלה מחדש? יכול להיות שווינדוס יעבוד אבל לא יסתגל לעבודה מול SSD? (הכוונה ל-TRIM וכו'). הכל מוגדר אצלי כ-AHCI (חוץ מהצורב...) ופירמטתי לפני פחות משבוע, ככה שאני מעדיף להמנע מ"הרמת מערכת" נוספת. בנוסף, אני מתלבט בין אג'יליטי 3 לבין (איך לא) M4 בנפח 120/128. מישהו יכול לסכם בקצרה איך הם עומדים אחד מול השני לאור העדכונים האחרונים בשניהם?

5. Started by michal33,

שלום, לקחתי את ההארד דיסק שלי לבדיקה במעבדה. החזירו לי אותו ואמרו שהוא תקין. לאחר שחיברתי למחשב, אני לא רואה אותו במחשב שלי. נכנסתי ל"ניהול הדיסקים" ואני רואה אותו עם סימן אדום והודעה שהדיסק לא INITIALIZED. אמור להיות חומר על הדיסק, כך שאני לא רוצה לפרמט אותו. איך אני יכולה לדעת אם במעבדה לא מחקו לי את החומר מהדיסק? ואם אכן החומר קיים על הדיסק - איך אני יכולה להגיע אליו? תודה מראש לעוזרים, מיכל

6. Started by kobipk,

שלום לכולם כמו שצוין בכותרת התחדשתי בSSD יש משהו שאני אמור לדעת אחרי שכבר התקנתי מערכת הפעעלה שאי אמור לעשות?

• 57 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. Started by Ashand,

איזה SSD מומלץ למקבוק פרו 2010? כנראה 3GBS כי 6GBS קיים רק בחדשים של 2011...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  8. אני עושה הכשרה לטכני מחשבים מוסמך ושאלתי את המורה שלי אם הכונן מוגבל עד כמה פירמוטים. והיא ענתה לי שכן(תשובה שלה:הוא "נישחק עם כל פירמוט חדש יותר ויותר..עד שהוא לא יעבוד) אז השאלה שלי היא כזאת:כמה פירמוטים הכונן יכול לישרוד?

9. Started by altatrifoti,

אני צריך את חוות דעתכים מה אתם אומרים על Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, היום קניתי הרד דיסק חדש - Samsung HD103SJ 1000 gb, שישמש לי כהרד דיסק נוסף במחשב קיים. אחרי שחיברתי את ההרד דיסק, התחלתי להעמיס עליו דברים והכל הלך חלק. עכשיו, כמה שעות אחרי ההתקנה... שמתי לב שההרד דיסק מדי פעם עושה את אותו צליל שהוא עושה כשמדליקים את המחשב. מעין "התנעה" כזו... הוא עושה את זה בערך פעם בשעה ללא כל גישה להרד דיסק החדש (המחשב סתם דולק ולא עושה כלום). הרעש נשמע כמו דיסק שמתחיל להסתובב... ממש כמו הרעש שנשמע מהרד דיסק כשמדליקים את המחשב. תקין? לא תקין? יש דרך לוודא? תודה אנשים.

11. Started by LiorZi,

אני מעוניין לשדרג ל-SSD, המחשב (הנייד) ישמש בעיקר ללימודים וסרטים פה ושם. רציתי לדעת אם 64GB מספיקים ל-Windows 7 + Microsoft Office + קצת מוסיקה (5 ג'יגה) + תוכנות בסיסיות (videolan, winrar דרייברים וכ'ו). האם ישאר לי עוד מקום לדחוף איזה משחק ואיזה סרט או שתיים? או שהצפיפות תהיה בלתי אפשרית, מגבילה ומציקה? תודה לעוזרים. אגב ברור לי שעדיף SSD עם נפח גדול יותר, אבל פה נכנס העניין הכספי.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by RonCohen,

יום בהיר של שמש אני מדליק את המחשב חחח קיצר ככה אני מדליק את המחשב רואה שהוא מגיעה להודעה loading Operating system ואחרי כמה שניות יורד לעוד שורה כיאלו אין מערכת הפעלה והוא מחכה לכונן דיסקים עכשיו חיברתי אותו למחשב אחר(ממנו אני כותב עכשיו) ובניהול דיסקים כתוב: דיסק 0 לא מוכר דיסק לא אותחל ועל התמונה עצמה היא בצבע שחור(כשדיסק רגיל מראים את השטח בכחול) וכתוב שטח לא מוקצה ואפילו אי אפשר לפרמט כלום!! הופיע לי הודעה על הMBR כשחיברתי את הדסיק למחשב הזה אם זה קשור

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני רוצה ליקנות הארד דיסקד (SSD) והתקציב שלי עומד עד 800 חנוק מישהן יכול להמליץ לי יש לי 12 GG זיכרון 2000MHZ אם זה חשוב טוב לא משנה לענייננו מישהו יכול להמליץ לי על כונן בתקציב הזה ואני משחק המון ואני חושב ש60 יספיק מה אתם אומרים וגם איפהה להתקין את זה במערכת או למישחקים והאם יהיה שיפור ניכר?תודה ועמכם הסליחה אשמח לתשובות בהקדם האפשרי

14. Started by Access Denied,

קבלתי היום את ה-E6420 שהוזמן מדל, עם כונן SSD בנפח 128GB של סמסונג (סדרה 470 או pm810) יש לי 2 שאלות, מאחר ואין לי נסיון קודם עם SSD: 1. ב-bios תחת הגדרות SATA מופעלת האופציה Raid on , כשבסוגריים נכתב שזה intel rapid restore technology. האם יש צורך לשנות ל-AHCI? (המחשב יש דיסק קשיח יחיד כרגע. יתכן ויהיה דיסק רגיל נוסף בשלב מאוחר יותר) 2. האם יש צורך להפעיל את פונק' ה-TRIM המובנית של ווינדוס או שלא? מה היתרון בעבודה בכל מצב? האם יש דרך להפיק יותר מהכונן ממצבו הנוכחי?

15. Started by RoNi0,

שלום לכולם, כיום יש לי 2 הארד דיסקים במחשב(160GB של WD מדגם 1600AAJS, ו-1TB של Samsung מדגם HD103SJ). כבר כמה חודשים שהסמסונג עושה בעיות ולאחרונה אפילו WIN7 לא זיהתה אותו כמה פעמים. תוכנת Hard Disk Sentinel נותנת את ההודעה הבאה: Failure Predicted - Attribute: 1 Raw Read Error Rate, Errors occurred while reading raw data from a disk. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 895 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. Replace hard disk immediately. It is recommended to backup immediately to prevent data loss. הה.דיסק נקנה ב RSM לפני פחות משנה ועדיין באחריות. מכיוון שהכונן מלא במידע…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yesman,

צריך לפרמט את המחשב וצריך כונן לגיבוי אשמח להמלצות עבור כונן קשיח חיצוני החל מ 500GB עד 300 ש"ח חיבור USB ללא צורף בחיבור חשמל נוסף רצוי גודל קטן (2.5) מה עד שכחתי?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  17. Started by sheva23,

שלום לכולם האם יש למישהו מידע אם אפשר לתקן רק את הכרטיס האלקטרוני של היחידה . כאשר אני מחבר אותו לחשמל אין תגובה. המארז החיצוני נמצא אצלי מעל שנתיים. בד"כ הוא במצב כבוי אצלי, כנראה לאחר אחת מהפסקות החשמל משהו קיצר אותו. למזלי הדיסק שהיה בפנים חי הקטע שהקייס כבר לא באחריות וזו לא הפעם הראשונה שהBOARD בכוננים החיצוניים האלה מת, היה לי לפני זה עוד חברה פשוטה יותר, גם שם אותו סיפור. התכנון כרגע להביא VI-ON 3.5'' Black External USB 2.0 + eSata Sata Hard Disk Enclosure ב180 שח ולסגור עניין. אבל מתוך סקרנות אולי למישהו היה התנסות דומה, (אולי רק השנאי הלך?) תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שלום, ברשותי דיסק קשיח של 2 טרה ועל אף שנשאר המון מקום הוא מראה לי את הדיסק בצבע אדום (שכן הוא מחשב את המקום באחוזים). האם זה לא יזיק אם אני אוסיף לשם קבצים? תודה לעונים

19. Started by Urix,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס PCI ל USB3.0 , משהו טוב. אולי אפילו בשילוב של יציאות SATA 6 GB/S .. הלוח אם שלי הוא- INTEL DP55WB הכרטיס הזה לדוגמא יכול להתאים? : U3S6 של ASUS לינק:http://www.asus.com/Motherboards/Accessories/U3S6/#specifications מה הפירוש של PCI Express x4 interface ? יש לי יציאת PCI EXPRESS 2.0 . זה בסדר? וגם הם טוענים שזה מתאים רק ללוחות אם ASUS מדגמים מסוימים, אצלי זה לא יעבוד? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asvg,

שלום יש לי שאלה לגביי אחד המדריכים שנכתבו באתר שלכם לגבי יצירת דיסק און קיי בר איתחול פעלתי לפי אותו מדריך ובאמת הדיסק און קיי נהפך לבר איתחול במצב דוס ורשום שם שעכשיו אפשר להעתיק אליו תוכנות שעובדות במצב דוס, כל התוכנות שהעתקתי וניסיתי קבלתי הודעה שהם עובדים תחת ווינדוס אילו תוכנות אני אוכל להעתיק לו שיעבדו במצב דוס כפי שרשום במדריך ??? אני אביא קישור לאותו מדריך תודה לעוזרים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389258.0

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by LiorZi,

אני עומד לשדרג ל-SSD במחשב הנייד ככה שלאחר מכן ישאר לי בצד כונן 2.5" 320GB 7200RPM. אז כמובן למה להשאיר אותו בצד ולא להשתמש בו ככונן חיצוני. כמה זה "בטוח" להשתמש במתאם הזה: http://www.dealextreme.com/p/2-5-sata-usb-2-0-hdd-enclosure-with-leather-pouch-black-51124 לא אמור להיות גם חיבור מתח? ואם כבר אז כבר, יש לי חיבור USB3, יש את המתאם הזה: http://www.dealextreme.com/p/designer-s-usb-3-0-2-5-sata-hdd-enclosure-black-66655 מומלץ? אני פשוט מפחד שמשהו ידפק (המחשב ו\או הכונן) אם אני ישתמש בזה... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by VollaRo83,

שלום, אני מחפש לקנות כבל לחיבור של כונן SATA בחיבור ESATA חיצוני בקיים במארז של המחשב שלי, אני מחפש חנות בפתח תקווה שאפשר לקנות את זה בה ולא מצליח למצוא שום מקום רלוונטי, אשמח להצעות. מטרת הכבל היא חיבור של כונן הXBOX 360 שלי למחשב לצורך עדכון פריצה ואני לא רוצה לפתוח את המחשב בשביל זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by er0101,

היי, על איזה NAS אתם ממליצים? דרישות: * ניתן לרכוש בארץ בלבד! * מקום ל4 דיסקים קשיחים מינ' 1TB לדיסק. * חיבור Ethernet. * עדיף שיהיה בנוסף ESATA ו/ או USB. * מהירות עבודה טובה (בלי איטיות בגישה לדיסקים) ושאר בעיות. * תמיכה בRAID. * עדיפות למוצר שקט. לא חייב שיגיע עם דיסקים מובנים ועדיף שלא יהיה מאוד יקר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Jesper,

יש לי HD מדגם SAMSUNG 501LJ, בן 4 בערך, שהתחיל להשמיע רעשים ולעשות בעיות. בדקתי אותו עם HD Sentinel, היה כתוב שיש לו 6% HEALTH ושנשארו לו 6 ימים לחיות. כמו כן היה כתוב: here are 429 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps. There are 103 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 987 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by monkeybusiness4me,

שלום רב, גם במחשב הנייד וגם במחשב הנייח שיש לי אני יכול לקרוא דיסקים אבל לא יכול לצרוב. יש בשני המחשבים את התוכנה daemon tools, יכול להיות שזה קשור? בנוסף התקנתי את עדכוני תוכנה המירביים לצורבים. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים