עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DXT,

יש לי לוח 7VRXP וכתוב בהפעלה על ההרד דיסקים שלי: S.M.A.R.T capable but disabled אז הפעלתי אז זה ועכשיו רשום S.M.A.R.T capable and status OK אז מה זה בכלל? מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. W.D Raptor 36GB 10000RPM למערכת ההפעלה ולתוכנות ו- Maxtor MaxLine III 250GB או איזה משניהם עדיף? W.D 250GB SATA 2 WD2500KS אחד מהתחתונים למשחקים + הורדות, שירים וכד'. אני מעוניין לקחת ראפטור רק מהסיבה שהוא יותר מהיר מדיסק סטנדרטי לשים אותו רק למערכת ההפעלה ולתוכנות.. אלא אם כן תוכלו להמליץ לי על אפשרות אחרת כמו דיסק אחד יותר טוב..? NCQ נמצא רק בדיסקים של מקסטור או גם באלה של W.D ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי את הWIN XP ובחלוקת הכוננים רשום שיש לי קצת יותר מ130G אבל קניתי כונן של 160(בדקתי הוא של 160) אז איפו ה30G שחסרים לי? זה מחשב חדש ולא היה מותקן בו כלום לפני זה! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שתי היצרניות מתיימרות להקדים את סמסונג ואינטל ולהשיק ראשונות שבבי הבזק תלת מימדיים בנפח שיא, שיוכל להעניק לנו כונני SSD גדולים במחירים טובים יותר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/טושיבה-וסאנדיסק-מציגות-שבבי-nand-תלת-מימד/

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ofek7,

אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף. אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל. אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי צוקב של לייט-און הוא חדש בקושי עבר צריבות יש לי אותו כבר בערך שנתיים ועכשיו נזכרתי לטפל בו... מוטב מאוחר מאשר לעולם לא... אני מכניס דיסק ריק ! בוחר מה לצרוב והכל והוא פשוט אומר לי להכניס דיסק ריק כלומר במילים אחרות שהוא לא מזהה שהדיסק המוכנס הוא ריק. פעם היה עושה בעיה אחרת היה כבר מגיע לשלב של הBUFFERING התחלת צריבה ממש התחלה ואז היה FAILED היום גם לשלב הזה הוא לא מגיע. עידכנתי קושחה היום... ואני כבר ממש לאי ודע מה לעשות מעבר לזה. רעיונות ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by BeN-T,

שלום, ברשותי מחשב נייד hp pavilion דגם 15-e051ej. לאחרונה האר-דיסק שלי מרעיש ברמה של מטוס . אני יודע מאיפה זה בא-הלפטופ יום יום איתי בלימודים ואני נוסע עם אופונע,אז אני מתאר לעצמי בגלל כל הרעידות הוא נדפק. המחשב משמש רק ללימודים /אינטרנט ובמקסימום פופקורן. צריך המלצה לssd בנפח 120-128gb לא מעוניין ביותר נפח בגלל הסיבות של תקציב אני מוסיף גם כן זכרון ,ומכיוון שבאמת אין לי מה לעשות עם הרבה שטח אחסון. עובד בעיקר עם תוכנות תכנות-סה"כ מבקש ssd דיי אמין ושכן ייתן לי שיפור בביצועי זמני המתנה.(פתיחת מערכת הפעלה,תוכנות וכו'.) הרכישה תתבצע בפלונטר. בתודה, בן.

8. אז ככה חברים ... בעקבות הליכתו לעולם של הרדיסק 40 ג'יגה של WD לפני מספר ימים וגילוי הידיעה שאין אחריות אז אני נאלץ לקנות הרדיסק חדש . הוחלט שהנפח החדש יהיה 120 ג'יגה . כמו כן חייב שיהיה 8 MB CASH . כמובן שגם 7200 RPM . אבל יש קושי לבחור באיזו חברה . אני מניח שההתלבטות היא בין WD לבין MAXTOR לבין SEGATE . השיקול צריך להיות גם אחריות - למי יש יותר . וגם מאוד חשוב ביצועים . ביצועים נטו . צריך את עזרתכם .

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by RayZ,

האם הדיסקים הקשיחים של סיגייט טובים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום. אני מתכוון לקנות בזמן הקרוב לשדרג את המחשב שלי לA64 (לוח אם חדש, מעבד A64 וזיכרון) עכשיו השאלה שלי היא האם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי (WD 5400RPM 60GB) יאט לי את ביצועי המחשב החדש? כי אם כן אני יקנה פחות זכרון, והארד דיסק חדש SATA. תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TetiBETTY,

אני רוצה שהגודל יהיה 2.5 ולא 3.5 בעיקר מטעמי ניידות, אני מתחילה ללמוד גרפיקה ואני אצטרך את הכונן איתי צמוד-צמוד ובאופן שוטף , מהיר, שקט וללא תקלות שונות.. הוא יהיה מחובר 90% מהזמן למחשב הנייד שלי מדגם HP dv6510ej. (זה המפרט שלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19197#details אם אתם צריכים לדעת יותר בנוגע ליציאות שיש לו...) אשמח להמלצות או הארות אם יש שכדאי לי לקחת בחשבון אחרי כל מה שציינתי.. תודה רבה!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by RanYefet,

היי, אני נמצא בשבוע הקרוב בארה"ב ואני מעוניין להזמין כונן SSD. אני צריך כונן בנפח 120GB אשמח לקבל המלצות לחברה\דגם ואפילו קישור לאמזון. תודה, רן.

13. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין להוסיף למחשב בסלון כונן 2 טרה, בנוסף לטרה ועוד חצי שכבר יש לי שם. האם ריבוי כוננים קשיחים באותו מארז עלול לפגום באורך החיים של הכונן יחסית למחשב עם כונן אחד? דבר שני, האם כונן פיזי נפרד מכונן מערכת ההפעלה, כשהוא מופעל לעיתים רחוקות יחסית - האם אורך החיים שלו יהיה ארוך יותר? האם בכונן במהירות 5400 אין בעיה לצפות בסרטי HD (בלי קשר למפרט המחשב עצמו) וכמובן - אשמח מאד להמלצה לכונן קשיח בנפח 2 טרה. תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by hardgore1,

הי, 1. האם זה אפשרי שבזיכרון ram, יהיה אחסון? 2. ראיתי פעם כתבה על כונן שעשוי ממלא כרטיסי sd. זה יצא לפועל? או שזה היה סתם ניסוי? ובכלל, (אנלא זוכר), זה רעיון טוב? 3. האם ssd מבוסס בעצם על הרעיון הזה? כי הרי יש על הלוח כמה ג'וקים, שכל אחד הוא הרי אחסון, לא? 4. אם זה ככה, אז למה זה כמה ג'וקים של אחסון, ולא אחד גדול? .. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hardgore1,

הי, אז ככה, - כשהוינדוס עולה, זה קשור למהירות קריאה, נכון? - וכשאני מתקין תוכנה, זה קשור למהירות כתיבה, כן? עכשיו, יש את הקריאה וכתיבה random וה iops שלא הבנתי איך קוראים אתזה, זה לא מגה הרי.. לדוגמא, סמסונג 850 איבו, random read 4KB, QD32 97,000 IOPS מה אלה בדיוק, והאם זה נתון חשוב? .. - על מה צריך להסתכל בעצם בבחירת ssd? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, הייתי מעוניין לקבל המלצה לתוכנה שאותה אוכל להתקין על הדיסק און קי, שבעצם תדרוש סיסמא בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב כלשהו. הדיסק און קי שאני מעוניין למגן: Kingston DataTraveler Generation 3 (G3). http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=il&LinkBack=http://www.kingston.com/ilroot&ktcpartno=DTIG3/8GB תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום רב, ברשותי מחשב שולחני עליו מותקן דיסק מהסידרה הירוקה 1TB במהירות 5400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645 רציתי לבצע שדרוג ולהחליף אותו ב 2 דיסקים: 1. SSD (כנראה M4) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792027 2. דיסק 2.5 בגודל 1TB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755290 על ה SSD אני רוצה לשים חלונות 7 או 8 , ועל ה 2.5 לשים גיבוי ושאר המידע וירקות. המטרות: 1. האצת המהירות. 2. חיסכון בחשמל (ובחום?) 3. שקט. מה דעתכם ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by gns,

שמעתי שקיים cdrom Kenwood 72X TrueX מה ידוע עליו ואיפה ניתן להשיג אותו בארץ????

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אחת ממשפחות כונני ה-SSD הטובות ביותר לשוק הביתי מתרחבת עם דגמים מוקטנים שמצליחים לשמור על רוב התכונות החיוביות של דגם ה-2.5 אינץ\' המקורי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-%d7%94-evo-850-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-m-2/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ariebel,

עושה רעשים כשלא מכניסים דיסק כאילו הוא מסובב דיסק ולא קורא דיסקים. אבל הוא צורב.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יצרנית הכוננים הקשיחים מזכירה לכונני ה-SDD למיניהם שעם כל הכבוד להתקדמות שהם עושים בתקופה זו - יש להם עוד הרבה לאן לשאוף בכל הנוגע ליחסי נפח/עלות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%99%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97-8tb-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%a0%d7%a4%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לפני כחודש שידרגתי את המחשב (P4 2400 MHZ,MSI GeForce 4 TI 4400 128mb, 256 mb ram samsung ) וכשלקחתי את המחשב מהחנות לאחר השדרוג שמעתי בחנות רעשים של "טק טיק" מההארד דיסק כאילו הוא מנסה לקרוא ולא מצליח. המוכר אמר לי שבקרוב מאוד ההארד דיסק "ימות" ומאז התחלתי לדאוג. חוץ מההארד דיסק הזה (WD 20 GB) יש לי הארד דיסק חדש לגמרי (WD 40 GB 7200). כשהגעתי הביתה וניסיתי את המחשב לא היה שום רעש אפילו לא קטנטן, אבל היתה בעיה של איטיות שהיתה לי בפנטיום שלוש במשחקים כגון BattleField 1942 שהמשחק במשך 10 דקות היה איטי רצח ובקושי יכולתי לכוון את הנשק למטרה ורק לאחר 10 דקות זה פעל נורמלי, ואני חושב שגם בכמה משחקים אחרים זה פעל קצת איטי. בגלל תופעות אלו רציתי לדעת איך ניתן להריץ בדיקה לראות ש…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by lipa,

עקרונית HD נחשבים צוואר הבקבוק במחשבים חדשים, ה-HD לא התקדמו יחסית מאז P3 לעומת השיפורים האחרים במחשב (לוחות אם , מעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך ) השאלה האם אני ירגיש שיפור ממשי (לא דרך תוכניות בדיקה ביצועים ) אלה בשימוש יום יומי אם HD של WD RAPTOR ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הארדיסק אינו מזוהה (גם בביוס) ונבדק גם במחשב אחר סביר להניח שהמידע תקין אולי יש בעיה בלוח של ההארדסיק או בעיה חשמלית אחרת.. איזה חברות שחזור/תיקון הארדיסק מומלצות/זולות יש היום?

25. אני רוצה לפרמט את ה-DOK שלי ל-NTFS כדי לחבר אותו ישירות ל-DVD שלי ולנגן סרטים ב-HD (קבצים מעל 4GB). האם קיים DVD שיודע לקרוא NTFS ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.