אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
לא מזמן קניתי צורב דוד דואל לייר של NEC והוא בא באריזה בלי תוכנות וזה בעיה קטנה בגלל שאם אני רוצה לצרוב סרטים לDVD בנרו אני צריך להשתמש בנרו וויז'ן כדי קודם להמיר את הסרט לפורמט מתאים אבל ין לי אותה.. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם קיימת תוכנה אחרת שתמיר וגם תצרוב סרטים לדיסקים של DVD 2. האם קיימת איזו גירסת נסיון של נרו ויז'ן שאפשר להוריד?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן..ורציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לעשות הלוח-M שלי הוא: G41TM-E43 MSI והדיסק קשיח שיש לי הוא: SAMSUNG HD502HI של 500 גיגה הדיסק שלי כמעט מלא האם אתם ממליצים לקנות דיסק חדש יותר גדול יותר (ומהיר יותר?)? אם כן מה אתם ממליצים (אני פשוט לא יודע אם יש בעיה של תאימות בגלל שהמחשב די ישן..) או שאולי כדאי לי רק לקנות דיסק חיצוני ולהעביר לשם חלק מהדברים? או אולי יש לכם המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה או חוות דעת - ראיתי אצל KSP את המוצר HGST Touro S HTOSEA10001BGB 1TB 7200Rpm USB 3.0 http://ksp.co.il/?uin=24222# האם הכונן מומלץ? האם השינוי בביצועים יהיה מורגש ביחס לרוב הכוננים שהינם במהירות 5400rpm? בנוסף הכונן מגיע עם שנתיים אחריות בלבד בעוד רוב המקבילים לו מגיעים עם שלוש, האם הביצועים שווים את שנת האחריות הפחותה לדעתכם? יש לכונן חסרונות כלשהן מבחינת אמינות? תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד hp pavilion דגם 15-e051ej. לאחרונה האר-דיסק שלי מרעיש ברמה של מטוס . אני יודע מאיפה זה בא-הלפטופ יום יום איתי בלימודים ואני נוסע עם אופונע,אז אני מתאר לעצמי בגלל כל הרעידות הוא נדפק. המחשב משמש רק ללימודים /אינטרנט ובמקסימום פופקורן. צריך המלצה לssd בנפח 120-128gb לא מעוניין ביותר נפח בגלל הסיבות של תקציב אני מוסיף גם כן זכרון ,ומכיוון שבאמת אין לי מה לעשות עם הרבה שטח אחסון. עובד בעיקר עם תוכנות תכנות-סה"כ מבקש ssd דיי אמין ושכן ייתן לי שיפור בביצועי זמני המתנה.(פתיחת מערכת הפעלה,תוכנות וכו'.) הרכישה תתבצע בפלונטר. בתודה, בן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בקרוב אני נוסע לדרום אמריקה לטיול הגדול אחרי צבא בכדי לגבות את התמונות והווידואים אני כניראה ארכוש לי מנוי לאיחסון ענן כלשהו (בין ה100 ל150 GB). עשיתי קצת מחקר וראיתי שבהרבה מהשירותים מהירות ההעלאה (קרי המהירות שבה השרת מוריד ממך) היא דיי איטית מה שייצור לי בעיה כאשר מעלים מסות של קבצים. האם יש לכם שירות ספציפי שאתם מכירים שייתן לי להעלות במהירויות סבירות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגם GCE-8520B 2 מגה באפר... שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מדוע הם הולכים ונעלמים? היבואן הפסיק להביא אותם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. התחדשתי היום בכונן sata חדש. מכיוון שיש רק שתי יציאות מהלוח אם, ניתקתי את הכונן האופטי לטובת הדיסק הקשיח. האם ניתן לפצל איכשהו את יציאת הSATA מהלוח אם כדי לחבר שוב את הכונן האופטי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הארדיסק אינו מזוהה (גם בביוס) ונבדק גם במחשב אחר סביר להניח שהמידע תקין אולי יש בעיה בלוח של ההארדסיק או בעיה חשמלית אחרת.. איזה חברות שחזור/תיקון הארדיסק מומלצות/זולות יש היום?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שולחני עליו מותקן דיסק מהסידרה הירוקה 1TB במהירות 5400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645 רציתי לבצע שדרוג ולהחליף אותו ב 2 דיסקים: 1. SSD (כנראה M4) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792027 2. דיסק 2.5 בגודל 1TB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755290 על ה SSD אני רוצה לשים חלונות 7 או 8 , ועל ה 2.5 לשים גיבוי ושאר המידע וירקות. המטרות: 1. האצת המהירות. 2. חיסכון בחשמל (ובחום?) 3. שקט. מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=zp-VBlLuDic צפייה מהנה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודי שלא ניתו לעתיק אותו במלאו ... אני רק רוצה להעתיק את הקטעים שכן ניתן להוריד ..השאלה אם יש מצב להריד משהו מהדסקים הללו ? ואיך ? אני שיפרתי את המצב של הדיסקים עם שימוש ב משחת שיניים זה עזר ..אבל עדיין לא יכול להוריד את כל הסרט במלאו .. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון שליווה אותי בטיול בדרום אמריקה... לקראת סופו קיבלנו איזה וירוס או משהו, והוא העלים את התמונות... היה אפשר לראות לראות את התמונות במצלמה אך כשהיינו מחברים את הכרטיס למחשב לא היה ניתן לראותם. זה היה מראה כרטיס ריק אך במאפיינים היה מראה שחצי מהכרטיס אינו פנוי... הלכנו למישהו שהמליצו לנו ללכת אליו לבדיקה של הכרטיס, והוא התחיל לשחזר לנו את התמונות. בסוף התהליך ראו את התמונות בתיקיה אך לא יכולנו לפתוח אותם... חלק מהתמונות לא רואים בכלל ובחלק רואים רק חלקים מהתמונה. מישהו יודע מה עושים ואיך פותרים את העניין הזה? או איזה מקום שיכול לשחזר את התמונות ולנקות את הכרטיס? התמונות האלה ממש חשובות! אני ממש אודה למי שיצליח לעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני מתכוון לקנות הארד דיסק חדש וצימצמתי את המועמדים לשניים הWD 80 גיגה SPECIAL EDITION וה80 גיגה של סיגייט ברקודה 4 אני אישית מעדיף את סיגייט שכבר הוכיחו את עצמם באמינות מה שWD עוד צריכה לעשות שאלתי היא? מה קצב הערבת הנתונים של כל אחד מהארד דרייבים? האם ה8 מגה קאש עד כדי כך משמעותי?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא כזאת: לאחרונה גליתי שיש המון חומר על הארד דיסק 160 ג'יגה, הבעיה היא שהוא שיש לו רק כניסת IDE (כמו לצורב שלי) אז חיברתי את ה-IDE עליו, והוא עבד. (!) (מיותר לציין שגם הצורב עובד לבד על הכבל IDE?) הבעיה התחילה כשניסתי לחבר את שניהם במקביל - המחשב לא זיהה שום דבר. מישהו יודע איך פותרים את זה? כל פתרון יתקבל בברכה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה המקום לשאול, אני מתנצל אם לא. אני שוקל לקנות כונן SSD עבור המערכת שלי, השאלה היא אם זה אפשרי להעביר את כל מערכת ההפעלה (כולל כל ההתקנות) מכונן פיזי אחד לשני בלי בעיות (בלי לפרמט, שינויי REG וכו). אם כן אז איך מבצעים את זה על WIN 7? צריך להשתמש בתוכנה נפרדת? המפרט שלי מפורט בפרופיל כאשר כרגע המערכת הפעלה יושבת על partition נפרד של 100 G בכונן הפיזי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארידסק חיצוני בגודל 2.5" בנפח של 1T בטווח מחירים של עד 350 שקל אם אין 1T טוב במחיר הזה אז עדיף 500G. מאוד חשוב לי האמינות שלא ידפק אחרי שנתיים. אה ושיהיה מהיר יש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הפרש המחירים בין שלושתם, הוא כ-100 ש"ח (ל-500GB). מי מהם עדיף? אילו פרמטרים צריך לבדוק/לחפש?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת Gigabyte מתחילה למכור את המוצר החדש במשפחת ה-Aorus שלה - כונן NVMe עם הארה צבעונית בתוך גוף הקירור שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן התלבטות היא בין נפחים שונים האמת , הEVO בגרסאת 120GB עולה 400 שח והCRUCIAL 240 GB עולה 550 שח. זאת אומרת הבדל של 150 שח , אבל יש כמה בעיות - מצד אחד מהירות הכתיבה של הEVO הרבה יותר גדולה - הבנתי שיש בעיית 'אמינות' מסוימת עם הEVO ושיש עדכון תוכנה שמסדר אותה , לא ידוע עד כמה הבעיה נעלמה -הCRUCIAL משתלם הרבה יותר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי DELL Inspiron n3010 לפני כשבוע, עכשיו אני מחפש לו צורב חיצוני כי זה ממש מציק. יש לי דיסקים שקיבלתי (גם ווינדוס) ואני רוצה לסדר כמה דברים, יש המלצות למשהו נחמד? רוצה שהוא יראה טוב, מקסימום 350 ש"ח, שיהיה חסכוני במקום ולא עדין כל כך. יש כמה נחמדים שראיתי בזאפ והייתי רוצה המלצה, תודה. נ.ב: ה - LiteScribe לא דחוף, אבל אם אפשר, שיהיה. ואם יש הצעות אחרות, אשמח לשמוע, תודה. דוגמאות: http://www.mozil.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=85 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725434 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=757651 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתכנן לקנות כונן חדש למחשב, השימוש שלי בו יהיה אך ורק עבור הורדות בטורנט וגיבויים. מחפש משהו בנפח גבוהה. איזה כונן מומלץ לקנות? צריך שיהיה בסביבות ה-3 TB
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מצלמה דיגיטלית CANON SX30. המצלמה מקבלת סוגי כרטיסי זכרון - SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HCMMCplus אין לי מושג מה ההבדל ומה יותר טוב, ואיזה כרטיס זכרון יותר מהיר. והכי חשוב איזה פורמט הכי אמין. אשמח לדעת בהנחה שאני מחפש כרטיס זכרון בגודל 32GB איזה כרטיס כדאי לי לחפש מבחינת עלות מול מהירות כתיבה? ( המצלמה מצלמת גם וווידאו HD אז אני מחפש נפח גדול) האם יש חברה מסויימת מומלצת? האם יש כרטיסים ייעודים לנושא צילום ווידאו? מחפש כרטיס טוב, אמין, עם אחריות טובה ובעלות של עד 500 ש"ח. תודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה עזרה, קניתי הארדיסק חדש בנובמר (בן חודשיים - עדיין באחריות) אחרי קריאה מעמיקה בנושא ה Firmware וחשבתי שלא אפגע. הבנתי שיש בעיות קשוחה עם דגמים קודמים שההארדיסק לא מזוהה וכל החומר הלך. באתי הביתה וראיתי את ה Disk Boot Failure שלא מזהה. עשיתי בוט מהביוס לSATA, הוא מזהה אותו ורשום Windows Cannot Load Up משהו בסגנון. יש עליו Windows 7. האם גם ההארדיסק הזה נכלל בבעיית הקשוחה? הדגם שלי הוא ST3500418AS. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש, בהתחלה הוא זיהה את כונן D עם כל החומר שלי. אחכ עשה בעיות ושאני מנסה להתקין ווינדוס זה מראה לי את C ו D ריקים. בחנות שקניתי יכולים לממש את האחריות אבל אין אחריות לחומר. ביררתי בכל חנויות השחזור ורובם סובבים סביב 500 ש"ח לשחזור. יש לי שם קרוב ל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-