אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי WD 320 G והוא כבר ישן ורועש יחסית מחפש משהו שישמש ככונן ראשי שיהיה שקט יחסית וביצועים טובים הבנתי שה SJ של סמסונג מומלץ ?עד כמה דגם ה SI שקט יותר ממנו ?ועד כמה הוא איטי ממנו ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח 7VRXP וכתוב בהפעלה על ההרד דיסקים שלי: S.M.A.R.T capable but disabled אז הפעלתי אז זה ועכשיו רשום S.M.A.R.T capable and status OK אז מה זה בכלל? מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 3 דיסקים 1. SSD לא מחולק 2. דיסק פנימי 2 טרה מחולק ל 8פרטישנים 3. דיסק 4 פנימי טרה מחולק ל 10 פרטישנים דיסק חיצוני 4 טרה מחולק ל 10 פרטישנים כשאני מחבר את החיצוני לא רואם חלק מהדיסקים יכול להיות שלא רואים גם פרטישן אחד מהדיסק הפנימי של ה 4 טרה איך אני פותר את זה האם יש תוכנה שיודעת כם להראות ולנהל את המידע עם מס רב של פרטישנים ? החלוקה במקור נעשתה ע"מ לאפשר ניהול נוח של מידע קובי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי HD 80Gb והחלטתי לפתוח אותו ולהעביר את הפלטה שלו (יחידה אחת) לHD ישן שהיה לי 20Gb רק מה שקורה יש בישן 2 פלטות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התחלתי להתעניין בSSD .. 128GB זה פשוט קטן מידי גם לווינדוס וגם למשחקים אז 256 נשמע לי סביר. מחירים בארץ מתחילים בסביבות ה600 + - .. ראיתי באיביי של חברת ADATA ב450 עם משלוח חינם ורציתי להתייעץ אתכם אם שווה להזמין ? http://www.ebay.com/itm/New-ADATA-Premier-Pro-SP600-256-GB-Solid-State-Drive-SSD-256GB-/111307073385?pt=US_Solid_State_Drives&hash=item19ea6b2769 יש לי גם כרגע מערך RAID0 של 2 דיסקים של 160GB, אתם חושבים שההבדלים יהיו משמעותיים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נכנסתי לעולם הקניה והמכירה של איביי, והנה היום נתקלתי בפריט הזה: http://cgi.ebay.com/32GB-Micro-Mini-SD-SDHC-Memory-Card-32-GB-/280712100892?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item415bbebc1c פידבק חיובי לחלוטין...32 יחידות נמכרו..10 דולר למען השם! ראיתי כרטיסים דומים בסביבות ה10, 30 וגם 80 דולר ליחידה...כולם 32 ג'יגה כמובן. אז...מה המלכוד? אני משתמש איביי תמים שמועמד ליפול בפח או שזה אשכרה אמין? O:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד hp pavilion דגם 15-e051ej. לאחרונה האר-דיסק שלי מרעיש ברמה של מטוס . אני יודע מאיפה זה בא-הלפטופ יום יום איתי בלימודים ואני נוסע עם אופונע,אז אני מתאר לעצמי בגלל כל הרעידות הוא נדפק. המחשב משמש רק ללימודים /אינטרנט ובמקסימום פופקורן. צריך המלצה לssd בנפח 120-128gb לא מעוניין ביותר נפח בגלל הסיבות של תקציב אני מוסיף גם כן זכרון ,ומכיוון שבאמת אין לי מה לעשות עם הרבה שטח אחסון. עובד בעיקר עם תוכנות תכנות-סה"כ מבקש ssd דיי אמין ושכן ייתן לי שיפור בביצועי זמני המתנה.(פתיחת מערכת הפעלה,תוכנות וכו'.) הרכישה תתבצע בפלונטר. בתודה, בן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
גמר לי כבר המקום במחשב אני רוצה לעשות גיבוי אני עוד איזה חצי שנה -שנה קונה מחשב חדש עם איזה 500GB אז לא תיהיה בעיה אבל לבנתיים המחשב מפוצץ אני רוצה לגבות איזה 30 ג'גה איך עושים את זה בדיוק ?מה הדך הכי טובה בדרך כלל
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מדיות DVD נחשבות לטובות ביותר מבחינת אמינות ועמידות. יש לי צורב DVD NEC ND-3500. באתר של NEC ראיתי שהם ממליצים על מדיות של Verbatim ו-Taiyo Yuden כמדיות אמינות שניתן לצרוב אותן באוברספידינג (פי 2 מהמוצהר על המדיה). מכיוון שכך, הלכתי לסניף אופיס דיפו הקרוב למקום מגוריי במטרה לרכוש את המדיות המומלצות ע"י NEC. לאכזבתי, לא מצאתי בסניף הקרוב למקום מגוריי את המדיות המבוקשות (ייתכן שמדובר במחסור זמני במלאי). בחנויות השכונתיות גם כן לא מצאתי את המדיות שביקשתי. מצאתי רק מדיות של TDK ,Silver Line ו-Ritek. בסופו של דבר קניתי מדיות של Ritek DVD-R X4 באריזת עוגה לצורך צריבת Data. לאחר שצרבתי כמה דיסקים של Data במהירות מספקת וללא בעיות, חזרתי לחנות וקניתי מדיות נו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש צורב של LG מדגם GSA-4163B, שתומך במדיות DVD+R DL אבל לא במדיות DVD-R DL. האם קיים עדכון קושחה כלשהו שמאפשר צריבת DVD-R DL? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להפנות אותכם לשניי דגמים מתחרים ספציפים!! אל תספרו בכללי אלא רק אחד מול אחד WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 יש לציין שהמחיר שלהם זהה !! 579 שקלונים! אז מה יותר עדיף?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! מחר, בשעה טובה, מגיע מחשב חדש לבית שלי עם הארדיסק ריק של 200GB... ואני רוצה להעביר בערך 50GB מההראדיסק הישן של המחשב הישן שלי להארדיסק החדש... איך אני עושה את זה? אם צריך תוכנה מסויימת אין לי בעיה לקנות... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי wd green 1.5tb הבעייתים האלו בזמן האחרון המחשב עולה באיטיות דקה במקום 10 שניות [ SSD ] חשבתי שיש בעייה ב SSD עשיתי INTEL TOOLKIT לא עזר CHKDSK עשיתי לכולם הינה תמונה מ CRYSTYLEDISK INFO
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצורב הנל ... W552E. מזדהה בווינדוס (Device Manager) אבל לא רוצה להזדהות בנירו . או בכל תוכנת צריבה אחרת איך אני גורם לו להזדהות כדי שאני יוכל לצרוב ? נ.ב. עדכנתי לו את ה FIRMWARE להכי חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר אור, רכשתי לאחרונה שרת NAS מסוג Synology 218j. ישמש לגיבוי ממחשבים ניידים במשפחה, וכן לסטרימינג של מדיה בבית. מעוניין לקנות שני דיסקים של 4TB.. האם יש איזושהי עדיפות לאחד הדגמים שציינתי קודם? קיימים הבדלים קטנים במחיר לטובת הסיגייט. אשמח לשמוע המלצות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-memoright,1926.html ניצחון ל SSD
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכב תקלה בדיקה בדיסק 500G שלהם - החלפתי ל1T תמורת הפרש כספי של 150 ש"ח. הדיסק הוא: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739191 מפרט: MK1059GSM וסקירה כאן: http://www.tomshardware.com/reviews/2.5-inch-12.5-mm-9.5-mm,2623.html (ראו עמ 3 בכתבה) מבחינתי - ממשק הSATA הוא חשוב , גם כדי לאפשר ביצועים טובים ובעתיד אולי שימוש גם כBOOT דיסק. מה דעתכם עליו כללית ? האם היותו טיפה "שמן" יותר משמעותי ? יש לו נורית שמהבהבת בעת מעבר נתונים. כעת, ה"תקלה" שאני רואה בו כעת - שהיא אינה מהבהבת בחיבור SATA אלא רק בעת חיבור בUSB. שווה להחליף בגלל זה ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. התחדשתי היום בכונן sata חדש. מכיוון שיש רק שתי יציאות מהלוח אם, ניתקתי את הכונן האופטי לטובת הדיסק הקשיח. האם ניתן לפצל איכשהו את יציאת הSATA מהלוח אם כדי לחבר שוב את הכונן האופטי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחת ממשפחות כונני ה-SSD הטובות ביותר לשוק הביתי מתרחבת עם דגמים מוקטנים שמצליחים לשמור על רוב התכונות החיוביות של דגם ה-2.5 אינץ\' המקורי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-%d7%94-evo-850-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%91%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-m-2/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני נוסע לדרום אמריקה לטיול הגדול אחרי צבא בכדי לגבות את התמונות והווידואים אני כניראה ארכוש לי מנוי לאיחסון ענן כלשהו (בין ה100 ל150 GB). עשיתי קצת מחקר וראיתי שבהרבה מהשירותים מהירות ההעלאה (קרי המהירות שבה השרת מוריד ממך) היא דיי איטית מה שייצור לי בעיה כאשר מעלים מסות של קבצים. האם יש לכם שירות ספציפי שאתם מכירים שייתן לי להעלות במהירויות סבירות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב הנוכחי אופטרון 170 3 גיגה זיכרון 2 רפטורים 36 1 200 A8N פרמיום ציפסט אנפורס 4 מעוניין בדעות לגבי M3A 78 ציפסט 780G או בקר אדפטק 3405 עם 4 חיבורי SATA עם אופציות רייד מגוונות עלויות בקר לבד עולה 1600 לוח (שדורש שידרוג מלא) כולל מעבד וזיכרונות מגיע לאותה עלות +- כמו הבקר עצמו. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=149&l3=639&l4=0&model=2270&modelmenu=2 http://www.adaptec.com/en-US/support/raid/sas_raid/SAS-3405/ לגבי הבקר בלוח אין לי מושג וחצי מה האיכות שלו וכרגע המחשב שלי מהווה תחנת עבודה חזקה במיוחד. אשמח לקבל דעות בברכה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ברפטור 150GB אבל הוא כבר נהיה קטן בשבילי. אני מחפש דיסק קשיח מהיר ככל האפשר על SATAII בנפח 1TB או 1.5TB מומלץ של WD, האם למישהו יש המלצה על כונן כזה ? כמו כן האם הסדרה הירוקה של WD טובה ומהירה ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כ10 מחשבים שהולכים לאחסן פרויקטים חשובים , חלקם יותר חדשים וחלקם יותר ישנים. אני צריך בקרי רייד איכותיים ואמינים בשביל המחשבים האלה שיריצו RAID 1 על כונני SATA יחסית חדשים (צריך לזכור שלא כל לוחות האם תומכים SATA). המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא כזאת: לאחרונה גליתי שיש המון חומר על הארד דיסק 160 ג'יגה, הבעיה היא שהוא שיש לו רק כניסת IDE (כמו לצורב שלי) אז חיברתי את ה-IDE עליו, והוא עבד. (!) (מיותר לציין שגם הצורב עובד לבד על הכבל IDE?) הבעיה התחילה כשניסתי לחבר את שניהם במקביל - המחשב לא זיהה שום דבר. מישהו יודע איך פותרים את זה? כל פתרון יתקבל בברכה. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-