עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mosheva,

שלום! הלך לי הכונן קשיח ואני רוצה לקנות חדש במקומו ראיתי שיש כונני SATA 2 שהם יותר זולים מה SATA 1 אני מאמין שיש לי SATA 1 מפני שהמחשב הוא 2006... האם כונן SATA 2 יתאים לי? תודה

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by tvholic,

שלום, אחרי כמה ימים של בירורים על לוח אם ומעבדים עכשיו הגיע זמנו של ההרד דיסק. אני בונה מחשב לשימושי אופיס ואינטרנט לרוב והצגת סרטים מדי פעם. אין לי הרבה צרכים לאיחסון (כרגע אני משתמש בהרד דיסק של 40GB מלפני שמונה שנים והוא עוד לא מלא...) אני גם לא משחק. מה אני צריך לחפש בכונן? מהירות הכונן חשובה (5400מול 7200) ושווה לשלם על זה יותר? תודה רבה לירן

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. ראיתי את כל הדיבורים על הSSD וחשבתי שאני רוצה אחד כזה. עד שיצא לי לראות ביקורת כללית על הSSD ושאמרו שתוך זמן מה הביצועים שלו יורדים משמעותית. אז ירדתי מזה. לגבי הVelociRaptor גם את זה רציתי אך כשראיתי שאני יכול לעשות RAID עם 3 סמסונגים הבנתי שאני יקבל תוצאות הרבה יותר טובות וגם קצת יותר נפח ההבדל בינהם הוא בSEEK TIME ואני לא יודע עד כמה זה חשוב, אך אני גם זקוק למקום. מישהו מוכן להסביר עד כמה זה חשוב? ועד כמה יהיה הבדל בין 3 HD? בRAID 0? אגב שאני אומר 3 זה בגלל שראיתי ש3 נותנים ביצועים הרבה יותר טובים משל 2. ברשותי 2 כוננים (תמונות למטה) ואני דיי זקוק בעוד מקום, וגם המהירות מאוד חשובה לי. (רעש לא מזיז לי) האם ישנם HD של 640GB-1000GB שאתם ממליצים חוץ מהF1? המחיר שאני …

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by papa duck,

מה הכי טוב ? אפשר השוואה? ולא רק ביצועים גם טמפרטורה ורעש זה חשוב כמה זמן אחריות נותנים לSATA ? ועוד שאלה בחיים לא ראיתי כונן SATA - אלא רק את המחבר שלו P: צריך גם אותם לג'מפר כסלייב ומסטר?? יש סינגל? CS? או שיש שיטה אחרת (טרמינציה כמו SCSI)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני עורך וידאו במקצועי, ומשתמש בהמון בדיסקים קשיחים במחשב 1 - 2 דיסקים של WD, שניהם ATA רגיל.אחד של 120GB השני 200 GB, שניהם כבר שנה לא עשו שום בעיה (7200, 8 MB באפר) במחשב 2- 1 אחד של 120GB של ATA רגיל 2 של 200GB של ATA רגיל 2 של 200GB SATA. כולם של WD, כולם 7200, כולם עם 8MB באפר. הבעיה: כל ה 200 SATA כבר התקלקלו כמה פעמים והוחלפו בחדשים. (הנזקים היו- שריקות,זמזומים, תקיעת המחשב בזמן קידוד ועריכה, וחוסר יכולת קריאה טובה מהכונן) נזק ממשי לא נגרם ,אלא רק עיקובים בעבודה,שזה גם נזק (עריכת וידאו מקצועית) מישהו מכיר את התופעה? אני צריך עכשיו עוד 2 דיסקים, ואני חושש לקנות עוד אחד של WD.... חשבתי על MAXTOR. הם נחשבים טובים? ההתלבטות שלי היא לגבי טיב, לא מחיר... (אל תצי…

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by spide220,

הדיסקים הכי איכותיים וטובים הם VERBATIM נכון? ואחריהם TDK ואז SILVERLINE ?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by bini541,

ראיתי עכשיו בPLONTER את הדגם הזה בכל הגדלים, בשעה טובה מתחילים להיכנס אלינו כוננים כאלה במחירים יחסית שפויים מקווה שזה ימשיך ככה חברים קניתי את המוצר הזה עכשיו, אני מתרגש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. טוב קניתי את הHD הזה אתמול כי ממה שהבנתי הוא שקט מאוד. ואכן, דיי התפלאתי מרמת השקט שלו, ממש שקט, לא שומעים שהוא עובד במנוחה. הבעיה היא שכשמפעילים תוכנה או אפילו פותחים תיקיה עמוסה, יש רעש דיי מעצבן, הרעש של הHD הישנים כשהם "מתאמצים", רק יותר חלש. זה רעש מאוד מעצבן, האמת אני מעדיף HD יותר רועש במקצת (זה שקט לחלוטין במנוחה), מאשר את הרעשים המעצבנים האלה. בקניה התלבטתי בין הסיגייט למקסטור כי שמעתי שמקסטור דיי רועשים, האם זה נכון גם לכונן ה80GB SATA שלהם? שמעתי שהם עושים יותר רעש מהמתחרים אבל לא יותר מידי. להחליף למקסטור (ממש מהירים) ? (קניתי בKSP, ההבדל הוא כמה שקלים). או אולי לסמסונג? או שהכונן שלי ספציפי בעייתי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כתוצאה מעידוכני החומרה אצלי נשארו לי מספר דיסקים לא קטנים (1T) זרוקים בחוץ, הייתי שמח לדעת אם קיים מארז דיסקים חיצוני הכולל בקר SATA. הכוונה היא למארז בצורת קופסא בעל סלוטים לדיסקי 3.5, ספק כח ובקר פנימי בתצורת RAID המתחבר למחשב דרך חיבור ה eSATA האחורי. אף פעם לא ראיתי דבר כזה אך אני מניח כי הוא קיים. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למוצר כזה הנמכר בארץ. אני זקוק גם לכרטיס בקר SATA פנימי בעל שתי יציאות פנימיות לפחות ללא צורך ביציאות חיצוניות או eSATA וללא RAID ממה שראיתי בזאפ אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה. שוב, אשמח להמלצה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by alonpartuk,

יש לי הר דיסק חיצוני של 120 ג'יגה והוא לא היה בשימוש הרבה זמן, אתמול המקום במחשב התחיל ללחוץ אז העברתי אליו(הוא היה ריק) משהו בסביבות ה60 ג'יגה סרטים זה העביר ולא עשה בעיות בכלל אפילו ראיתי איזה סרט אחד חזרתי ניסיתי לפתוח אותו וזה מה שזה רשם ליhttp://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=5EAB85BFCF48408F834AAF2F0B3AF75A&alid=14671 ניסיתי להוציא את הדיסק מהמגירה החיצונית ולחבר אותו למחשב ישירות וזה לא עזר ניסיתי לעשות לו דרך הPARTITIONMAGIC סריקת דיסק אבל זה רושם לי ארור והיא גם לא נותנת לי להגדיר לו מערכת קבצים מחדש כמו למשל FAT32 מה אני עושה?? הפיתרון הכי קל זה לפרמט אני יודע אבל יש שם הרבה סרטים וחבל לי לאבד אותם תודה על העזרה מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by moshe_ha,

שווה קניה?

12. Started by x-dude,

אני באמת חיכיתי ל DVDRW מהירות 8X,מעניין מתי הם יגיעו לפה. http://www.cdfreaks.com/news/12187

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי לפטופ עם 2 חיבורי USB בגודל מלא. זה אומר שאחרי חיבור של עכבר ואוזניות (שתמיד בשימוש) אני נשאר ללא חיבורים פנויים. יש לי חיבור Type-C SuperSpeed USB 3.0 Port פנוי (שככל הנראה ישאר פנוי כי אין לי שום דבר עם החיבור הזה). מישהו יכול להמליץ לי על מפצל שמתחבר לחיבור הזה ונותן עוד חיבור USB 3.0 בגודל מלא (כמובן עם תאימות אחורה לUSB 2.0)? אפשר גם מאיביי ואתרים מחול אם המחיר יותר זול משמעותית (לא אכפת לי לחכות קצת עד שיגיע) אני מעדיף שלא יהיה לו חיבור לחשמל אם יש אפשרות כזאת... תודה מראש לעונים?

14. הכוונה לעדכון טכנולוגי או ירידת מחירים, עדכון שיצדיק לחכות מעט עם הקניה (אך לא יותר מחודש-חודשיים לערך). קראתי ש-WD עומדים להוציא בנובמבר EcoDrive שיצרוך 40% פחות הספק, אבל זה רחוק מדי בשבילי... כרגע המחיר בסביבות 600 ש"ח פלוס מינוס - נראה לי האופציה המשתלמת ביותר בטווח הנראה לעין כי אני לא רואה את מחירי ה-750GB או 1TB צונחים בקרוב. אשמח לעצתכם המלומדת

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת ואם כן מהי הפקודה בWINDOWS?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by Keman,

הי לכולם ! ברשותי לוח אם פצצה עולמית שהוא: GA-K8NS 939 ULTRA של חברת GIGABYTE בלוח שתי אפשרויות לRAID והן: SILICON IMAGE RAID SIL3152 NFORCE 3 ULTRA RAID מה מהן עדיף ?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. Started by mx-3,

יש לי צורב DVD של NEC.. לא חדש, אבל גם לא ענתיקה.. גג שנה פז"מ לאחרונה, הוא לא קורא לי חלק מהדיסקים- מציג אותם בתור ריקים, ויש דיסקים שהוא קורא רק חלק.. פשוט לא מראה את שאר התיקיות.. משהו שאפשר לעשות? או שהוא פשוט הלך קפוט, ויש צורך בחדש?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. יש דיסק כזה שמכיל חיבורי 4 פינים בנוסף לחיבור חשמל sata הרגיל?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. כשמפרמטים דרך ווינדוס יש אפשרות לבחור איך לפרמט(4096,8192 וכן הלאה) מה זה נותן ובאיזה סוג לבחור לויסטה 64? (כונן SATA 16 MB)

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  20. Started by Frequency,

הי, לאחרונה שמתי לב שהמחשב מתנהג באיטיות לא סבירה עבור כל מיני פעולות שמשתמשות בעיקר בהארד דיסק. בהתחלה ביצעתי פעולות ברשת אז חשבתי שאולי זאת הבעיה, אך לאחר שניסיתי להעביר קבצים מהמחשב לשני כונני USB שונים אני חושד מאוד בפעילות של ההארד דיסק עצמו. הוא מתחיל להעביר את הקבצים מהר/באופן רגיל ולאט לאט מוריד את המהירות עד שזה כמעט ולא זז. ההארד דיסק הוא הדגם הידוע של סמסונג SPIN POINT F3 500GB. אני עושה DEFRAGMENT ב TASK SCHEDUALER כל שבוע. יש לציין שהמקום הפנוי הוא 10/60 בכונן C ו 40/400 בכונן D. האם יש תוכנה שאפשר להריץ איתה בדיקה על ביצועי ה HD? האם יכול להיות שפרמוט יפתור את העניין? אשמח לעזרתכם, תודה.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  21. Started by harry,

שמעתי לפני כמה זמן שהזכירו בערוץ האינטרנט והיי טק שאפשר לגבות חומר של מחשב על קלטות ווידיאו, וקסטות קול. למישהוא יש מושג איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  22. Started by mb74ever,

כשהייתי לפני שבוע בזיגזאג בדיוק הגיע אליהם דגם חדש של צורב דיוידי של נאק, ה4550, השאלה שלי מה יותר טוב בו מהאח הקטן שלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Googleness,

יש לי כרטיס 16GB SDHC מהדגם הזה: http://www.adata-group.com/EN/product_show.php?ProductNo=ASD2CL6BU עבד לי פעם/פעמיים ועכשיו פשוט מסרב לעבוד המחשב נתקע עד שאני מוציא אותו מקורא הכרטיסים. רעיונות?

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by iamapowerfulwerewolf,

הסדרה הזאת של כונני SSD מומלצת? אני מדבר על 120GB. מומלץ? תודה!

25. יש לי מעבד מרובע 6600. לוח אסוס pkc35. בקיצור מחשב חזק יחסית. אבל אני רואה כל הזמן צואר בקבוק במהירות הדיסק. האם נתקלתם? תודה, חגי

• 6 תגובות
    • 961 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.