אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הצורב שלי עשה לי בעיות, עד כדי כך שחשבתי שהוא מקולקל. אחרי פירמוט ועדכון, סוף טוב הכל טוב, וזאת לראיה:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני אמור לקבל את ה-SSD שהזמנתי, ואני רוצה להחליף אותו ב-HDD של הלפטופ. כשקניתי את המחשב נייד הוא הגיע עם רישיון מקורי של וינדוס. איך אני יכול להתקין התקנה נקיה של הוינדוס עם אותו הרשיון אחרי החלפת הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר ספינדל 50 DVD-R יוקרתי ויקר של וורבטים לצריבות גרנדיוזיות בלבד. הייתי מעוניין בספינדל נוסף אבל פשוט יותר לצריבות יום-יומיות על גבי דיוידי. יש לי צורב נאק 3520. הייתי רוצה לדעת - מה דעתכם עם ה- Ritek? מה שאני מחפש זה G04/G05 (זה הקוד)? ואם אני כבר הולך על זול - אולי כדאי לקנות dvd+R ועם ביטסטינג ל- דיוידירום? אגב, מישהו יודע מהו המדיה קוד המלא? תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא הבהרה לדבר הזה בחיפוש כאן וב-FAQ שונים... יש לי 80GB שבשימוש רגיל כבר שנה ומשהו. הזמנתי כונן זהה (סיגייט סטנדרטי כזה), רק עם נפח כפול, ואני חושב על לחבר אותם ב-RAID 0. אני מודע לבעייתיות של כשלים במערך כזה, וגם הבנתי שאם אחבר אותם כך אקבל נפח של 160GB סה"כ. השאלה היא - האם אפשרי ליצור מערך עם הכונן החדש, מבלי לפרמט את הקודם?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
500 או 640 ג'יגה, תלוי מה מהיר יותר או נותן תועלת לעלות. אגב, זה נכון שלפני שמעמיסים קבצים על כונן חדש ("חונקים"אותו), צריך לתת לו לפעול כמה זמן כשהוא ריק?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות SSD עבור מערכת ההפעלה וכלל התוכנות הכבדות (תוכנות גרפיקה ותלת מימד) והשאלה אם בהתייחס למפרט המחשב שלי זה בכלל כדאי? יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L שעד כמה שאני יודע אין לו SATA 6GB. מעבד Intel QuadCore (לא זוכר את הדגם והמהירות ). 4GB זיכרון דיסק פנימי נוסף של 2TB של סיגייט. אני רואה פה הרבה הודעות של משתמשים עם חומרה דומה לשלי שלא חווים שום שיפור בביצועים או בעלייה של המחשב. האם באמת כדאי להשקיע ב-SSD או פשוט לקנות HDD רגיל קטן בשביל מערכת ההפעלה? תודה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב dru510, אני לא אלאה אתכם בסיוט שהצורב הזה מעביר אותי, רק אספר שהוא בררן לגבי המדיות שלו כמו נסיכה אירופאית ושקרן כמו פוליטקאי ממוצע. אני פונה אליכם אחרי כמות נרחבת של מדיות שהוא חירב לי - כאשר את כולן הוא צרב בלי שום בעיה ובלי שום הודעות שגיאה בסיום הצריבה. הגעתי לייאוש. האם מישהו צבר נסיון חיובי עם הצורב הזה? איזה מדיות עובדות איתו? יש משהו בקינפוג של XP שיכול להועיל!? תוכנת צריבה ספיציפית שהוא מסכים לעבוד איתה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום יש לי HD נייד 80G שפרמטתי אותו והוא נהפך ל: NTSF כיצד אני יכול להמיר אותו ל: FAT לעזרתכם אודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה??? או האם כדאי לי ללכת על sata רגיל?<??
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר בבעיה שיש לו במחשב- כשמדליקים את המחשב, המסך בכלל לא מגיב ונמצא בסטנדביי תמידי. שמתי לב שנורית ה-HD במארז לא עובדת בכלל- האם יש לזה השלכה על תצוגת המסך? אם הדיסק הקשיח תקול אז המסך לא עובד בכלל? ניסיתי להחליף את הכבל של המסך מ-DVI ל-VGA וזה עדיין לא עובד. יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כונן intel ssd 120 gb 330 קיבלתי ציון 452 מה אתם אומרים? ???
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הנ"ל: מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 2000@2550 קירור למעבד Thermaltake BIG Typhoon לוחות אם למעבדי ?amd - ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 x 2 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 7800 GT 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E (נשרף , עכשיו יש 7100 ג'י אס פשוט) דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כוננים Teac/SONY 1.44 צורבים? NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? HEC Compucase CI-69U6 400W אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק למערכת .. כי לא מספיק לי 200 ג'יגה עכשיו גם העלתי את המהירות של האינרטנט ל5 אז בכלל לא מספיק לי.. ראיתי בקי אס פי 250 ג'יגה במחיר של 310 שקל.. הנה: דיסק…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
st1000lm014 וינדוס 8 מחובר למחשב נייד של לנובו. המחשב עולה ואז נכנס למצב תיקון, במצב תיקון אין הרבה מה לעשות, ניתקתי את הדיסק מהמחשב וחיברתי למחשב האישי שלי עם מחבר USB- SATA, המחבר עובד כמו שצריך(בדקתי עם דיסק אחר). הדיסק לא עולה בכלל, המחשב לא מזהה אותו. חיברתי מחדש את הדיסק למחשב נייד המקורי והפעלתי LIVE CD של ווינדוס 10 במטרה להגיע למידע שנמצא על המחשב. אפשר להיכנס לדיסק, אבל אחרי 10 שניות המחשב נתקע ואי אפשר לגשת יותר לדיסק הקשיח. וגם הוא נמחק מרשימת הכוננים הפעילים. יש מה לעשות? אגב, בביוס כן המחשב מזהה את הדיסק. הוא גם לא נשמע כמסתובב. אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
באמת הכי טובים שיש, רציתי לשתף אותכם בזה. קניתי מהם והאיכות דליקטס. את המדיות קניתי באתר lira.co.il
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
לא מזמן קנית מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ויש לי הארדיסק SATA עכשיו יש לי גם הארדיסק של המחשב הקודם שהוא IDE יש אפשרות לחבר אותו למחשב החדש ולהעביר חלק מהקבצים שבו למחשב החדש? ואם כן איך עושים זאת? תודה!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
אני צריך המצה לדיסק קשיח 320GB (בנעוץ עם ההמלצות יש רק 500+ ואני לא צריך 500GB) מה שהכי איכותי ומהיר גם לגבי חברה, באפר ונתונים אחרים כמו מספר פלטות
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מאתמול בלילה אני לא מצליח לגשת להרדיסק שלי. הוא עדיין מופיע אבל אין אפשרות לגשת אליו. עשיתי לו סריקה בHDTUNE וזה התוצאות: *בטעות עצרתי בסוף אבל עשיתי עוד סריקה שממשיכה רק מהקטע שהפסקתי. יש אפשרות לתקן אותו,לגשת אל הקבצים?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
האם יש יודע מי בארץ נותן אחריות ל-SSD של ?CRUCIAL האם מישהו יודע על האמינות של היבואן?
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה אני לא מצליח להסתדר ונגמר לי המקום ב WD 160G הזקן שלי (בן 7, כבוד). בינתיים אין תכניות להוציאו לפנסיה למרות כל החסרונות שלו והמוזרויות שלו. ולכן החלטתי להוסיף צעיר עם הרבה מוטיבציה ושטח אחסון. עד כאן עם ההתבדחות, ואעבור לתכלס. הבחירה היא בין 2 הבאים: Western Digital Caviar Black 2000GB WD2002FAEX או Seagate SATA 3TB 3000GB ST3000DM001ea כרגע ההבדל של 2/3T זה לא מה שיקבע אם הוא ראוי או לא. הביצועים מעניינים אותי אך הם לא יקבעו את המנצח. מה שיקבע זה האמינות/יחס כספי. עד כמה שבדקתי, WD בדגם של Caviar Black מציעים עד 5 שנות אחריות. לעומת Seagate שמוכנים לתת עד שנתיים. על אף כל זאת אני ראיתי המלצות בפורום זה דווקא על Seagete. השאלה היא למה? בגלל החיסכון נטו או בגלל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב כפי שפרסמתי בעבר אני מחפש כונן מכני שיתן לי סופר ביצועים, אני לא מתכוון להתפשר ולכן חשבתי לפתוח את הדיון שבטח גם יעניין פה את החברה. אז מי לדעתכם הכונן בעל הביצועים הטובים ביותר?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי 160gb sata2 של seagate, כל פעם שאני לוחץ על הכפתור של הדלקת המחשב יש כזה רעש די ארוך שנפסק אחרי 2 שניות... זה נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי , יש לי דיסק קשיח לוגי של 1GB (פיזית מדובר שני דיסקים קשיחים של 500GB מחוברים ב-RAID 0) , אחד הדברים הזכורים לי כאשר עשיתי RAID 0 זה שהייתי צריך לפרמט לגמרי את הדיסק הלוגי שנוצר לי כתוצאה מהחיבור. אני כעת מתכנן לקנות לוחם אם+מעבד חדש אך מעוניין לשמור על אותם הדיסקים הקשיחים בתצורה הזאת. השאלה שלי היא כזאת : כאשר אני מעביר שני דיסקים קשיחים שהיו בRAID 0 במחשב קודם ושם אותם שוב במחשב החדש בתצורת RAID 0 , האם בכל זאת אצטרך לפרמט שוב את הדיסק הלוגי ולאבד את כל המידע שיש עליהם . אני שואל את השאלה הזאת כי אני רוצה לדעת האם להשקיע מאמץ בגיבוי המידע. תודה על העזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם אז אחרי שנים רבות של שימוש ב HDD לכל הדברים למעט מערכת ההפעלה, אני שוקל בתקופה הקרובה לפצל את השימושים שלי מחדש. משאיר SSD כמובן למערכת ההפעלה ולתוכנות וכו', HDD שהיום עובדים ב RAID אצלי יישארו כפי שהם לאחסון, ואני מעוניין לרכוש SSD ייעודי לגיימינג. אין לי משהו בר השוואה למעט מה שקראתי בגוגל. יש לי SSD של אינטל שאצלי כבר כמה שנים ואני לא מכיר מניסיון משהו אחר. מעוניין בהמלצות, אני משחק הרבה יחסית ( במגוון רחב של משחקים ), כך שנפח ואמינות\אחריות וכו' חשוב לי. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום , קניתי השבוע צורב דיוידי ואני רוצה לצרוב סרט שהשכרתי מספרית דיוידי....חשבתי להשתמש בתכונה של שיכפול בנרו בגלל שיש לי כונן דיוידי וכונן נוסף שהוא הצורב אבל עלו שני בעיות : 1) הנרו אומר שהדיסק מוגן 2) נפח הדיסק השכור הוא 7 ג'יגה ושלי הוא 4.7 ג'יגה אז השאלה שלי היא אם יש דרך לפתור את הבעיה....לא אתנגד גם לקבל איזה מדריך באינטרנט תודה
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-