אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי עבודה ושמרתי אותה ובטעות אח שלי מחק לי אותה בטעות ואני לא יודע איך להחזיר אותה יש אולי תוכנה או אתר או משהו שעוזר תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כחודש הוספתי שני דיסקים קשיחים למחשב. (WD CB 500GB, Seagate ST2000DM001) מאז ההחלפה (התקנתי אותם בחנות מוכרת אך קניתי ב-KSP), קורים בקביעות שני דברים מאוד מוזרים שלא קרו לי לפני כן: 1. כשהמחשב כבוי ולוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב מתחיל להדלק לשניה, כבה שוב ל-3 שניות ואז מדליק את עצמו כרגיל. 2. נשמעים צפצופים מוזרים מאחד ההארד דיסקים מדי פעם (דומה לצליל שמתקבל כשיושבים על מיטה עם קפיצים ישנים, רק בווליום נמוך). אשמח לדעת אם הבעיות הללו אמורות להדאיג אותי ומה ניתן לעשות בנדון. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלןן חברים יש לי בבית HTPC עכשיו הלך לי שמה הכונן של 80גיגה [מע' הפעלה בלבד] אין לי צורך בכונן בנפח גדול לכן אמרתי אני ילך על SSD של 64GB ההתלבטות שלי כרגע זה בין הCRUCIAL M4 שהיה פה לא מזמן במכירה הקבוצתית...[באסה שפספסתי] או הOCZ VERTEX 4 החדש הקרושיאל עולה 410 שקל והOCZ עולה 490. בכל מקרה אמרתי אני לא נוגע בSANDFORCE למה שמעתי מה שלא אינטל עושה בעיות... יש איזה תובנות חברים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן..... החלטתי לקנות צורב בלוריי מאחר והמחירים של הכוננים הקשיחים לא שפוייים כרגע. חשוב לי שהוא יתמוך ב DL ויהיה מסוגל לצרוב 50GB. התקציב באזור ה 400-500.. לוח האם שלי Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3096#sp עוד שאלה לגביי הדיסקים: עד כמה זמן הם שורדים? נניח דיסקים של חברה טובה כמו Verbatim. מה אתם חושבים על הדיסקים האלה http://www.ebay.com/itm/10-Verbatim-blu-ray-BD-R-DL-50GB-4x-Printable-no-case-/290538133604?pt=US_CD_DVD_Blu_ray_Discs&hash=item43a56c1864 ? תודה לכל העוזרים....
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם תתכוננו, זה הולך להיות ארוך, אני מספר לכם את כל הסיפור כי כבר באמת שאני אובד עצות הרכבתי שרת לפני כשנתיים וחצי. השגתי מארז טוב של antec (שמתאים למספר רב של דיסקים קשיחים) עם 7 מאווררים + ספק 1500W של thermaltake. וUPS עם הספק מתאים. בגלל שהשרת שלי נבנה לאט לאט והוספתי דיסקים שונים ובגדלים שונים, החלטתי להשתמש בwindows home server. שמי שלא יודע, יש לו תכונה שאתה מוסיף דיסקים קשיחים לPOOL ואז יש לך אפשרות ליצור מחיצות לוגיות גדולות ללא כל קשר לגודל הדיסקים או סוגם. הכל דרך מערכת ההפעלה. בנוסף לתוכנה זו, יש תכונה של Duplication שמאפשרת לי ליצור מחיצות לוגיות שהקבצים בהם משתכפלים פעמיים בין הדיסקים. שיוצר מצב שאם נהרס לי דיסק קשיח אחד, אז מה שגדרתי בתור Duplicatio…
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
האם יש הבדלים בין הדגמים של חברות שונות באות נפח ואיזה DOK 16 GB מומולץ במחיר הכי נמוך אבל בשמירה על המהירות (אין לי USB 3 במחשב) תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה המקום לשאול, אני מתנצל אם לא. אני שוקל לקנות כונן SSD עבור המערכת שלי, השאלה היא אם זה אפשרי להעביר את כל מערכת ההפעלה (כולל כל ההתקנות) מכונן פיזי אחד לשני בלי בעיות (בלי לפרמט, שינויי REG וכו). אם כן אז איך מבצעים את זה על WIN 7? צריך להשתמש בתוכנה נפרדת? המפרט שלי מפורט בפרופיל כאשר כרגע המערכת הפעלה יושבת על partition נפרד של 100 G בכונן הפיזי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD - My Passport 1TB שאינו מופיע על Windows 7 כאשר אני מחבר אותו למחשב. המחשב התקין את הDriver בצורה תקינה כשחיברתי אותו למחשב, וגם בדקתי בDevice Manager ואין שום אזהרות או בעיות. מבדיקה שעשיתי דרך גוגל מצאתי שצריך להכנס לDisk Management ולבחור "אות" לדיסק הקשיח דרך - "change drive letter and paths", הבעיה שלי שהאופציה הזאת בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע כיצד ניתן לסדר את הבעיה? הערה : משתמשים בדיסק הקשיח גם על Mac, יכול להיות שזה גרם לבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מחבר את הדיסק און קי שלי למחשב זה עושה את הצפצןף שהוא קלט חומרה ודולקת נורה ב dok אבל הוא לא נראה במחשב שלי מה הבעיה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
איך הכונן הזה? והאם הוא מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
החלטתי להפוך אותו לדיסק חיצוני במידה ובעתיד יהיה לי USB 3.0 האם כדי לקנות לו מארז ל USB 3.0 או שאין טעם כי הדיסק הוא לא SSD אלה 5400RPM אם אני לא טועה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כבר לא קורא את ה DOK הוא דורש שאפרמט את ה DOK אך עדיין לא פירמטתי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
קיבלתי במשלוח את ה c400 והזמנתי m4 (אני זוכר שבזמנו ראיתי בפורום שזה אותו מוצר? אני צודק?) מה ההבדלים ביניהם ? כדאי להחליף ? עריכהשאלה שנייה : לאחר התקנה - האם תוכנות כמו דפדפנים , וכו איפה כדאי להתקין אותם ? על ה ssd או על המכני ? אני שואל את זה מכוון שהבנתי שלכתוב כל היום לדיסק מקצר את חייו וגלישה כיום זה פעולה מסיבית למחשב (תמונות , סרטים , סרטונים , אתרים כבדים) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במחשב חדש ועל מנת להעביר את הקבצים החשובים שלי אליו צרבתי אותם על שני dvdים,כששאני מכניס אותם למחשב החדש זה מראה לי שיש נפח תפוס בdvd כאילו משהו צרוב עליו אבל כשאני מנסה לצפות בקבצים שנמצאים בו על מנת להעתיק אותם למחשב החדש זה מראה שאין כלום מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
Hitachi Deskstar 7K1000.D 3.5" 1TB 32MB SATA3 או Seagate Barracuda ST1000DM003 3.5" 1TB 64MB SATA3
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי. יש לי דיסק קשיח של אחד TB, אני רוצה לכנות לו מארז. איזה מן המארזים הכי מומלץ מתוך הרשימה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=15127 אני לא רוצה לחרוג את ה-200 שקל, אבל אם צריך (ובהנחה ונפח הדיסק קובע), אז אין ברירה. אשמח להמלצות, תודה מראש לכל מי שיעזור (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ לי על כונן חיצוני 2TB גודל "3.5 עם USB 3.0 אני מתלבט בין 2 כוננים: 1. Western Digital My Book Essential 2. Seagate Expansion External האם יש אחד מומלץ יותר, דבר שני אם יש לכם המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור כבל קומקום לספק הכוח שלי באורך מסוים.. האם אפשר פשוט ליצור כבל חשמל רגיל ולשזר על ידי איחוי תקע של כבל קומקום?
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
זה דבר שקרה לי לדעתי פעמיים עם שני כרטיסים חדשים... קיבלתי את הכרטיס שמתי במצלמה הוא עבד וגם במחשב שבאתי לפרמט אותו לNTFS לא הייתה אפשרות להשלים אותו ואין אפשרות לפרמט אותו יותר לשום דבר גם לא בחזרה לFAT 32 שתי כרטיסים כאלו של 8 גיגה MS PRO DUO יש למישהו מושג?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט הכי שקט שיש, לכן אני מחפש SSD. ככונן יחיד במחשב. ללא שום תוספת כוננים אחרים כרגע. השימוש פה הוא בייתי, לא גיימינג, יש לי בקושי 3 סרטים שהורדתי ועשרים שירים. ואפילו אם אוריד עשרים סרטים ,לדוגמה, זה 20 גיגה גודל שלהם. לא ברור לי למה מישהו אמר לי ש SSD גיגה64 יספיק לי לגלישה רק בהתחלה, אבל אחכ לא. הבנתי בערך שכשאין מספיק זכרון אז המחשב משתמש בכונן בשביל וירטואלי, או שהוא זורק לשם כל מני דברים בעת הגלישה, אבל כמה נפח כבר צריך בשביל זה?! בקיצר אם אין לי הרבה קבצים לשמור וזה בעיקר לגלישה וכמה סרטים, כמה נפח SSD רצוי לי? צריך משהו שהנפח שלו יספיק פה לכמה שנים טובות. וגם כן סרטים שנמאס לי מהם אני מוחק ממילא אחרי חודש לא שומר ליופי. אשמח כנל לשמות יצרנים ש…
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי כונן 1.5TB של סמסונג מפוצל לשניים ע"י חוצץ. חלק אחד 250GB וחלק שני 1250GB איך אני יכול לחבר אותם ביחד.(נגמר לי המקום ה 250GB ואני לא מצליח להתקין שום דבר בחלק השני של ה 1250GB). למי שלא הבין מדובר על כונן פיזי של 1.5TB שמחולק לשניים. תודה לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם סוג של גיבוי למקרה שאחד ייהרס וגם שטח האחסון לכל כונן הוא קטן יותר ועל פי ההגיון יעבוד מהר יותר, לא?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם אני שם לב שאני בודק טמפרטורות שהטפרטורה שלו נעלמת (רק של הכונן הזה) זה משהו ששמתי לב כמה פעם שקרה שנעלמה התוצאה של הטמפרטורה ב2 תוכנות CPUID HWMonitorPro וגם PerfectDisk 12 יש אולי משהו שאפשר לעשות? אולי עדכון לקושחה?
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לחבר למחשב כרטיס flash שלי, המחשב מודיע שההתקן הותקן כמו שצריך אבל הכרטיס לא מופיע ב"מחשב שלי". כשאני נכנס למנהל הכוננים הוא מופיע רק ברשימה התחתונה(ונעלם כשאני מוציא אותו) אבל בניגוד לכוננים הקשיחים הפעילים הוא בצבע אפור וכתוב עליו "אין מדיה". פרטים נוספים: 1. יש לי רכיבי usb אחרים וכל שאר רכיבי ה-usb(כולל כונן קשיח) פועלים כמו שצריך. 2. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר. 3. הוא מחובר ישירות למחשב. 4. הוא עבד בעבר. 5. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של ההתקן 6. מערכת הפעלה: windows 7-32 bit. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-