אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב לכולם וחג שמח :-) איזה מבין הSSD עדיף יותר מפחינת ביצועים? 1.Intel® X25-M and X18-M Mainstream SATA Solid-State Drives http://www.intel.com/design/flash/nand/mainstream/index.htm Callisto 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB.2 http://mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB.aspx תודה רבה לעונים.. נ.ב הנפח לא ממש משנה לי כרגע.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא מייצג לשאול אנשים על נסיונם האישי כי זה מדגם קטן וכו', ועדיין... שמעתי שמועות מדאיגות, ולכן אני חפץ בעצתכם. אני רוצה להזמין מחו"ל את ה- WD Caviar Green 3000GB WD30EZRX ושמעתי שמועות שחלק מפסי הייצור הוציאו חבילות של יחידות פגומות. גם ב-newegg הרבה אנשים מתארים בעיות. נראה לכם שזה קורה באותה מידה אצל כל היצרניות או שהמוצר הזה בעייתי במיוחד ויש מוצר מתחרה עדיף בקטגוריה של 3 טרה? שמעתם משהו בנושא? קניתם והתפגר לכם? קניתם ועובד בינתיים, טפו-טפו-טפו? ממליצים על מוצר אחר של 3 טרה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מצליח לצרוב רק על x4... ניסיתי דיסקים מחברות שונות, ניסיתי לצרוב סוגים שונים של מידע, וזה עדיין ככה... מה עושים? ???
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה..האם בכונן SSD שמבוסס פלאש יש פחות סיכויים שיווצרו סקטורים פגומים מאשר כונן קשיח רגיל או שזה לא קשור וזה אותו הדבר מבחינת הסקטורים הפגומים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של WD - my passport essential 1TB שנקנה לפני שנתיים בערך.. לא היה לי USB3 עד לא מזמן ולכן רק עכשיו אני רואה שאני מקבל מהירות איטית בכתיבה אליו ובקריאה. אני מתחיל טוב ב - 90MB/s ויורד מהר מאוד ל איזור ה 40 . עדכנתי הכל החל מ הבקר במחשב שלי וכלה בדיסק עצמו FW+driver . והקטע שלקחתי מחבר את הדיסק החדש שלהם WD my passport והוא נישאר יציב על 90-100MB/S . זה מתסכל אותי ומעצבן ממש..מה אני עושה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדקות האחרונות עולמי חרב עליי. התחלתי להתקין אובונטו ופתאום הבנתי שהוריתי להתקנה להפוך את כל ההארד דיסק שלי (500 GB) ל- Swap. :'( אחרי שעברו 3% מהתהליך עשיתי ריסטרט בהול למחשב, כאשר ניסיתי להעלות את מערכת ההפעלה המחשב אמר כי הוא לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה. על ההארד דיסק הזה היו לי (בנוסף למערכת ההפעלה) יותר מ-200 GB של קבצים , כל מה שאגרתי במשך שנים. האם 3 האחוזים הללו מחקו לי את כל המידע? העלתי את המחשב מכונן אחר שיש לי והוא לא מזהה את ההארד דיסק. האם יש דרך לגשת לקבצים?(אם הם עדיין קיימים) לא יודע מה לעשות, אני עומד לבכות :'(
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הארגון האחראי על קידום תקן חיבור המידע החיצוני הנפוץ ביותר מנסה להחזיר מלחמה ל-Thunderbolt 3 לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כונן חצוני WD500ME שקבל מכה לפני מספר ימים. עכשיו המחשב מזהה אותו כ- removable storage device, אך כשלוחצים על הכונן אי אפשר להכנס אליו. מצד שני במנהל התקנים הכונן מופיע תחת שמו, ואף רשום כי ההתקן פועל היטב. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחנות המחשבים שבה אני מעוניין להרכיב את המחשב , טוענים שצורבי SATA גורמים לבעיות ולחימום יתר . האם מישהו מכיר בעיות כאלו ? במיוחד בצורב של PIONEER 212 . תודה יניב
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צלם ומחפש לרכוש כונן גיבוי חיצוני 4 טרה (2 גיבוי2 אחסון). מה מומלץ? האם חיבור רשת יהיה לי אטיות כאשר יערוך תמונות? עדיף USB? איזה חברה אמינה ביותר תודה לכם. אילן פורת צלם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באופיס דיפו יש כרגע מבצע על דיסק קשיח חיצוני של Verbatim בנפח של ג'יגה במחיר של 500 ש"ח. אני מכיר את החברה בדיסקים לצריבה, אך לא בקשיחים. דעות לטוב לרע?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה הHD כדאי WD SEAGATE Barracuda 160GB SATA2 NCQ 7200RPM 8MB 5Y ש``ח 362 WD 160GB SATA2 7200RPM 8MB BUFFER WD1600JS 3Y 367ש"ח מה יותר כדאי שימו לב הראשון עם חמש שנים אחריות והשני עם שלוש שנים אחריות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה לא הגיוני...... תחשבו בעצמכם בוא נגיד שאם פורסים את הדיסק זה יוצא משהו כמו 20 סנטימטר ( אפילו יותר אבל נגיד 20 ) אז 7200 *20 = 144.000 (מטר = 100 סנ') 144000/ 100 = 1440 מטר 1440 מטר לשניה.... שזה כמעט קילומטר וחצי.... אז כמה קמ'ש זה? 1440 * 60 * 60 = 5,184,000 5,184,000/ 1000 = 5184 קילומטר לשעה?........ יענטו הארד דיסק שלנו מסתובב במהירות 5184 קמש?.... קצת לא הגיוני לא?... כיאלו הוא טס פי 5 על מטוס הקרב \ מהירות הקול ?...... אם זה נכון... זה פשוט מדהים :ם
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להתקין מעה"פ חדשה ונקיה Vistax64 על המחשב שלי שמפרטו די ישן לוח אם ASUS P5WD2 PREMIUM מעבד Intel Pentium 820 D 2.8GHz 90nm Dual Core [כפולי הליבה הראשונים מ 2005] זיכרונות 2 * 1GB של Kingston תדר 533 ו 1 * 2GB של Super Talent בתדר 800 כרטיס מסך 9800GX2 מסך DELL 2407 - גודל "24. יש לי במחשב 2 דיסקי SATA בנפח 200GB כ"א [נדמה לי שאחד מהם SATAI והשני SATAII] המזוהים תמיד ב BIOS, אך אחד מהם כנראה תקול, כי הוא אינו מזוהה בדר"כ ע"י מהע"פ XP [נבדק במחשבים שונים] וגם כשהגדרתי את שניהם ב RAID0 עם בקר MATRIX תוך כדי התקנת ה VISTA [שזיהתה את המערך] מתקבלת הודעת שגיאה בנוסח" Windows cannot be installed on this system" [אנו לא בטוח שזה הניסוח המדוייק]. (לעומת זאת כש…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , הינה כונן אחד : http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=407 כונן שני : http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=687385 מה יותר עדיף אני רוצה המלצה בבקשה לפני שאני ממהר לקנות . תודה רבה לכם . חג שמח !
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש יודע מה קורה, אני אנסה לתאר את התקלה. לפני כמה חודשים שמתי לב שהמחשב הפסיק לזהות את ההארדיסק (2TB, ווסטרן דיגיטל הסדרה השחורה). ניסיתי להחליף כבל ועדיין לא קרה כלום, בעקבות זה החלטתי לשדרג את המחשב. עברו שבועיים ואז נזכרתי שהוא עדיין באחריות אז קפצתי לחנות ושם הם עשו בדיקה וגילו שהכל תקין, ובאמת הוא עבד. ניסיתי שוב עם כבל שקיבלתי עם הלוח אם החדש ווואלה הוא עובד כרגיל. הכל טוב ויפה ואז אחרי שבועיים בערך המחשב שוב הפסיק לזהות אותו ואז כבר התחלתי לוותר עליו אבל בגלל שיש לי קצת נטייה לדחות דברים למחר, יצא שהוא נשאר מחובר ואז שוב לפני כמה ימים הוא שוב צץ והמחשב מזהה אותו כרגיל בלי שעשיתי כלום. יש למישהו הסבר …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי לאחרונה כרטיס USB בשם SanDisk Cruzer Edge 8GB. בשביל לאחסן בו העברתי קבצים לכונן שלו שמצאתי בתקיית המחשב שלי והתעלמתי מהתוכנה שקפצה עליי וניסתה להתקין לי כמה תוכנות (גוגל כרום ועוד תוספת לאיביי באקספלורר או משהו כזה... תאמינו לי שסיירתי בתוכנה וחיפשתי לראות אם יש בה משהו אחר אבל זה הדבר היחיד שמצאתי בה), שמתי לב שכשאני מנסה להעביר קובץ גדול (נגיד 6GB, כאשר להזכירכם הכרטיס הוא של 8GB) זה לא מאפשר לי בטענה שאין מספיק מקום אפילו שמצויין שזה 8GB. חשבתי שזה יותר הגיוני שלכרטיס הזה תהיה תוכנה או דרך לעקוף את הבעיה אבל כלום. איך ביכולתי להעביר את הקובץ היחסית "גדול" לתוך הדיסק און קי? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק שיש עליו סריטות, יש סיכוי להציל את הקובץ שעליו? ניסיתי להעתיק אותו למחשב אבל הוא מראה שגיאה אחרי מספר דקות שהוא מעתיק.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו יותר איך אני יכול ליצור כונן וירטואלי להעלאת תמונה ישירות מהמחשב אל SKYDRIVE ? יש תוכנה שנקראת GLADINET אבל משום מה אני לא מצליח לראות את התמונות שקיימות ברשת ה - SKYDRIVE. תודה, גיל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הקנתי ווינדוס SP1 על כונן 160GB IDE, וחיברתי את ה500GB(היה בו חומר!!!!!), לא עשיתי שום פירמוט, רק חיברתי! יש סיכוי שזה אבוד?? לא עשיתי כלום.. מה רק בגלל באג הוא פירמט לי 300GB מה500? אם אני אחבר אותו לווינדוס ויסטה אולטימט זה יעבוד? (בביוס הוא מזהה 500GB) מה לעשות כדי לאחד את המחיצות שהוא עשה? אם אני אבקש שלי SP2 חוקי, זה יעבוד? תודה רבה..
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי להגיד לכולם שדוקים לא עובדים במערכת של רכב ונגנים די.וי.די אם הם מפורמטים במערכת הקבצים הזאת (exFAT) זה גורם למערכות להתקע. (בבדיקות שלי היו קבצי MP3 בכונן) אז אין טעם לקנות כונן עם נפח גדול כי אם הורדתם מסיבת טבע עצבנית מאיפה שהוא ששוקל קצת יותר מ 4GB לא יהיה אפשר לשמור את זה בכונן שמפורמט ב FAT32 כי הוא לא תומך בזה ו exFAT לא עובד בכלל! (על NTFS עוד לא בדקתי) ובזמן שתרצו לשמור את הקובץ בכונןת קבלו שגיאה של "הכונן מלא" למרות שאין בו כלום
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב גי'נרי גל חברת פוגיטסו עם צורב מובנה אני לא יודע מה השם דגם של הצורב ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת אם הוא תומך בשכבה כפולה או לא
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה של USB3.0 ורציתי לקבל המלצות בהתאם ללוח שלי http://www.msi.com/product/mb/P4M900M2-L.html#?div=Basic וגם... מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB-3-0-HUB-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-/170638376779?pt=AU_Components&hash=item27bad6ff4b#ht_2914wt_906 עריכה: או זה http://www.ebay.com/itm/2-eSATA-2-SATA-3-0-PCI-E-Express-Card-Adapter-6Gbps-/180673976241?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item2a110217b1#ht_2976wt_906 או http://www.ebay.com/itm/PCI-E-USB3-0-Combo-4-port-Hub-All-One-Card-Reader-/260838256865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbb2bf0e1#ht_2329wt_983 בתודה רונן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, משיטוטים בפורומים שמתי לב שהרבה אנשים מציינים לטובה את ה-SSD של סמסונג ואני לא כל כך מבין על מה? מהירות הכתיבה שלו היא 410 מגה, ויש SSDים עם מהירות שמגיעה ל-500 ו-550 מגה לשנייה! הנה לדוגמא SSD חדש של SANDISK שקיבלה תגובות רעות, ומופיע בדגם חדש ב-Sandisk Ultra II SDSSDHII ---KSP. מהירות הכתיבה שלו 500 מגה לשניה. הדגם של 120GB עולה ב-40 שקל יותר מסמסונג, הדגם של 240GB הוא אפילו זול יותר! והנה דוגמא שניה מאייבורי- כונן של טושיבה Toshiba HDTS212EZSTA שמהירות הכתיבה שלו היא 501 מגה לשניה והוא עולה ב-50 שקל יותר מסמסונג! אפילו הדגם הזה Kingston V300 120GB SV300S37A שקיבל תגובות זועמות במהירות כתיבה של 450 מגה לשניה (יותר מסמסונג) ועולה 100 שקל פחות. א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו אני צרכן רגיל ואף פעם לא התעמקתי בנושא הדיסקים הריקים... מה שזול ריק ויש פה 700 מגה פנויים אני לוקח. יש לי מלא דיסקים של גי פי טי וסילבר ליין ועוד כמה זוולת כמו PRINCO . יש לי גם דיסקים של לפני 4-5 שנים ככה והם טובים . יש עליהם דאטה ויש גם דיסקים של מוזיקה אז אני לא מבין מהם הסיכונים ? מה אתם אומרים שאחרי זמן מסוים פשוט יעלם המידע מהדיסק? ואם כן אחרי כמה זמן..? ומה הכי מומלץ אם ככה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-