אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לשדרג את כונן הגיבוי שלי. כמות החומר כל הזמן גדלה וחשבתי כבר להביא אחד של 8 טרה כדי שאני לא אצטרך להחליף אותו בכונן אחר בעוד שנה. ראיתי שכאלה עולים ים של כסף אבל בסוף נתקלתי בכונן הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14797 קודם כל אני צריך לדעת אם הוא בכלל טוב לי, כי כתוב שם צ'יפסט H61 ואני לא כ"כ יודע איפה המחשב לי עומד. אז ככה: לוח אסוס P8P67 PRO, ווינדווס 7 64-ביט OEM. בהתחלה אני רוצה לחבר את הכונן למחשב דרך הדבר הזה: http://www.icydock.com/goods_cat.php?id=112 יש לי 2 כאלה ואני כל הזמן מחליף בין כוננים של 4, ו-2 TB של סיגייט. זה עובד פיקס, אומנם פה מדובר בחיה קצת אחרת (8TB). יש מצב לבעיות? מהנסיון…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, תכנית בערוץ 2 על הדרכים לשחזור מידע וגיבוי נכון של החומר http://reshet.ynet.co.il/Shows/Lihiot_tov/videomarklist,174274/ צפייה מהנה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מה זה S.M.A.R.T איך אני משתמש בזה? מה היתרונות/חסרונות וכו'.. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, נעלתי ממש מזמן תיקייה בכונן חיצוני שלי ואני לא מצליח לשחרר את זה בשום צורה. האם אפשר לעשות את זה ואיך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס הרחבה של USB3.0 ורציתי לקבל המלצות בהתאם ללוח שלי http://www.msi.com/product/mb/P4M900M2-L.html#?div=Basic וגם... מה אתם אומרים על הכרטיס הזה http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB-3-0-HUB-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-/170638376779?pt=AU_Components&hash=item27bad6ff4b#ht_2914wt_906 עריכה: או זה http://www.ebay.com/itm/2-eSATA-2-SATA-3-0-PCI-E-Express-Card-Adapter-6Gbps-/180673976241?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item2a110217b1#ht_2976wt_906 או http://www.ebay.com/itm/PCI-E-USB3-0-Combo-4-port-Hub-All-One-Card-Reader-/260838256865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cbb2bf0e1#ht_2329wt_983 בתודה רונן
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אומרים כדאי לעשות הארדיסק SSD אחד רק למערכת הפעלה כדי שהמחשב ייעלה מהר יותר וכו' .. א - זה נכון ? ב - איזה נפח צריך ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש הרד דיסק נייד בנפח 1.5TB עם חיבור ESATA או USB3 כרגע אני שוקל לקנות את הSTORY של סמסונג. HX-DT015EB שהוא עם USB3 או HX-DE015EB שהוא עם eSata המלצות אחרות ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הקנתי ווינדוס SP1 על כונן 160GB IDE, וחיברתי את ה500GB(היה בו חומר!!!!!), לא עשיתי שום פירמוט, רק חיברתי! יש סיכוי שזה אבוד?? לא עשיתי כלום.. מה רק בגלל באג הוא פירמט לי 300GB מה500? אם אני אחבר אותו לווינדוס ויסטה אולטימט זה יעבוד? (בביוס הוא מזהה 500GB) מה לעשות כדי לאחד את המחיצות שהוא עשה? אם אני אבקש שלי SP2 חוקי, זה יעבוד? תודה רבה..
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עם המחשב החדש שאני הולך לקנות, אני רוצה לעשות מערך RAID 1 לשמירה מירבית על הכונן. חשבתי לקחת שני 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS, איך ההארדיסק הזה? מה האינטל פאוואר מציין בדיוק? הולך להיות עומס על הכונן, עד 1% מקום פנוי רוב הזמן, + העתקות מחיקות והעברות כל הזמן בתדירות די גבוהה. 24/7 לעשות RAID 1 הבנתי שזה לא קשה, כמה הגדרות בביוס וחיבורם בסאטה ונגמר. (אני מניח שאפשר להגיד לחנות מחשבים שמרכיבה שתעשה לי כבר שם, גם אין ווינדוס או מוחקים אותו אח''כ) ז''א עכשיו ששתיהם יעבדו, וזה שאני אראה במחשב שלי(היחידי) ויתעסק איתו, הוא יעתיק אוטמטית את המידע להארדיסק שלא רואים? הזהה אליו. * כמו כן, הולך להיות עוד 500GB גם של WD מסדרת IntelliPower למערכת הפעלה, שכנראה, יחולק לשת…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתיים אחד רק למערכת הפעלה(ותוכנות כמו אנטי וירוס אנטי הרק וכדומה) והשני לתוכנות שונות ומשחקים הורדות וכו' אך כדי לי לחלק תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שתומכת בזה - להכין דיסק און קי שיעלה בהפעלת המחשב ללא וינדוס ויבצע בדיקה לתקינות ה HDD , אני חושד שיש לי קריסות מרובות בעקבות תקלת חומרה ומנסה לאתר האם מדובר ב HDD או בספק. התוכנה Hutil שאמורה לבצע בדיוק את זה - לא ממש עבדה לי ולא הצלחתי להכין דיסק און קי שהוא BOOTABLE איתה... ה ISO אינו כזה שהוא BOOTABLE
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש, ומעוניין להעביר מידע שיש לי על הכונן הקשיח שהיה במחשב הישן אל המחשב החדש. אז אני רוצה לחבר את הכונן הקשיח הישן אל המחשב החדש וככה להעביר ממנו מידע אל הכונן הקשיח החדש. הכונן הקשיח הישן הוא SATA 1. האם יהיה אפשר לחבר אותו אל הלוח אם החדש שתומך בחיבור SATA 3? וככה אוכל לראות את המחיצות שעליו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב אקבל מחשב חדש עם כונן Maxtor 80GB 7200RPM DiamondMax Plus D740X. מערכת ההפעלה תהיה WIN XP. 80GB זה המון! כיצד כדאי לחלק את הכונן? - לכמה חלקים לחלק? - האם כדאי להפריד את מערכת ההפעלה משאר התוכנות? האם זה בכלל נוח בפעילות השוטפת? - האם כדאי NTFS או FAT32. האם NTFS תומך בתוכנות\משחקים ישנים יחסית? מהם חסרונות NTFS? אשמח לקבל עצות. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי בפורום אחר: http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20120426224301_WD_Continues_to_Rapidly_Restore_HDD_Unit_Shipments_with_Help_of_Hitachi_GST.html מה אתם אומרים? נראה ירידה ביוני\יולי ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שהזמנתי את הכונן M4 מחנות "פלונטר" התאכזבתי לגלות שהכונן הגיע ללא אריזה אלא OEM במעטפה (וזה לא רשום בתיאור מוצר שזה OEM) הכונן הוחזר כמובן. עכשיו אני מעוניין לקנות מחנות ברשל"צ "פיסי סנטר" מישו מכם קנה מהם? האם הם אמינים לגבי אחריות ומקוריות מוצר? או אם יש חנות מומלצת שממנ אפשר לקנות את הכונן? בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. קניתי לפני שבוע הארד דיסק של seagate baracuda 3tb אתמול נתקע לי המחשב ונעלם לי הכוננים שלו מהמחשב שלי. האם ההארד דיסק נדפק?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי המון זמן שאני בודק את הנושא של כונני ה-ssd החלטי לקנות אחד משלושת הכוננים הבאים Samsung 840 evo 120gb Samsung 840 pro 128gb Samsung 840 evo 250gb אז ככה בהרבה מקומות ראיתי המלצות לשניהם(pro evo) ואני עדין לא מצליח להחליט ולהבין עד הסוף מה עדיף? השימוש שלי במחשב הוא רגיל למטרות של אינטרנט מידי פעם משחקים ואופיס. אם אפשר בבקשה התייחסות לגבי tlc mlc וגם על הכונן יותקן מערכת ההפעלה. המחירים הם: Evo 120gb 309₪ Pro 128gb 469₪ Evo 250gb 587₪
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי WD 3TB בנוסף לעוד 3 WD שיש לי במחשב. רק ה 3TB משמיע דפיקות חלשות כל 2-3 שניות, דיי באותו הקצב, וכשאני מניח יד עליו, אני מרגיש שזה מגיע ממנו. כמו לשים אצבע על וריד ולהרגיש דופק. מה הדיאגנוזה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי השתעשעשתי לאחרונה (ומנסיון -כשאני משתעשע אני גם קונה בסוף) ברעיון של כונן קשיח חיצוני 2TB (נוסף). עבור פנימי, יש מקום (מארז gigabyte 3d aurora הדגם הישן יותר עם 2 כונננים מותקנים כרגע, וערימות של חיבורי sata) (ואגב המפרט שלי במערכת לא מעודכן עקב עצלנות. כרגע אמורה ליהיות אפשרות לחבר דיסק פנימי נוסף מבחינת "מיץ" מהספק) ה-default שלי היה דגם של freeagent שאני לא רואה שהוא מופיע יותר באתר של פנדה, בגלל שהיו לו 5 שנות אחריות. אציין גם שכרגע אני עובד עם seagate freeagent extreme 1TB שאני מרוצה ממנו, חוץ מהחלק של ה-extreme ( הכוונה, שמה שמיוחד ויקר בדגם הזה הוא שיש בו firewire לא אמין וesata שלא עובד בכלל ) המלצות? (ובקשר לממשקים, firewire יש (כולל כבל), usb3 יש, esata יש …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מצליח לצרוב רק על x4... ניסיתי דיסקים מחברות שונות, ניסיתי לצרוב סוגים שונים של מידע, וזה עדיין ככה... מה עושים? ???
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש וחצי אינטל 510 120GB, עשיתי לו הרגע בדיקה בתוכנה AS SSD והתוצאה הכללית יצאה מאוד נמוכה יחסית לדיסקים אחרים, או שזה אמור להיות ככה? Uploaded with ImageShack.us ואגב מזה כל הקריאות שבאות אחרי ה SEQ? ה 4K וה 4K-64THRD? ואם זה באמת תוצאה נמוכה מה עשיתי לא נכון? הגדרתי מהתחלה ACHI והטרים פועל מההתחלה, מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי עכשיו HD-SATA2 מחובר למחשב. אם אני אחבר עוד HD-SATA1, האם זה יגרום למחשב להיות איטי יותר? (הWIN מותקן על ה SATA2)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה לפטופ של MSI מארה”ב, שלא קיבלתי עדיין. הבנתי משיטוט באינטרנט שמשום מה, על מנת להרכיב את ה-SSD השני (מסוג nVME) צריך לבקש מ-MSI קיט מכני שלא כלול עם המחשב. כמובן שלא זו הבעיה, אפשר לבקש מהם, אבל צריך למלא עבור זה טופס שכולל מספר סידורי, מה שאומר שאני צריך קודם לקבל את המחשב ורק אז למלא את הטופס. מכיוון ש-MSI ישלחו את הקיט המכני רק לארה”ב (חשוב לציין, אני משתמש פה בחברה מתווכת ששולחת מארה”ב לישראל, בדיוק למקרים שבהם החברה שקונים ממנה שולחת רק לארה”ב), אצטרך לשלם כפול על משלוח מארה”ב - פעם אחת על המחשב ופעם שנייה על הקיט. שלחתי ל-MSI בקשה שישלחו לי את הקיט ביחד עם החבילה של המחשב או לפחות ישלחו כמה שיותר מהר את הקיט לאותה חברה והסברתי להם את מה שאני מסביר…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בעיה עם מחשב עם צורב חדש של פיוניר. בהתחלה הצורב היה מותקן על המחשב עם נרו 7, ניסיונות צריבה נכשלו אחד אחרי השני לאחר 3% מתחילת הצריבה. לאחר החלפה לנרו 6 הצריבות נעצרות לאחר אחוז בודד. הרכבתי את הצורב על מחשב אחר עם נרו 7 והכל עובד מצויין. ניסיתי להחליף במחשב הבעייתי את כבל הIDE לחדש ואת החיבור IDE בלוח האם אך שום דבר לא הועיל... במהלך הצריבה הbuffer נשאר על 0 ולא מתמלא כלל... אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה בדחיפות! תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-