עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני מחפש אמצעי איכסון נייד לשם העתקת סרטים ממחשב מתחבר לטלויזיה והצגתם בטלויזיה בחיבור USB2 OR FIREWIRE

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  2. שלום מה אני אמור שיהיה לי כדי שאני יוכל לעשות לעצמי סרבר שלי פרטי על המחשב שלי ושיוכלו להיכנס לשם אנשים יענו יש חלק במחשב שאפשר לאחסן שם?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מבקשת אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על דיסקים לצריבה שהם הכי אמינים (המידע שעליהם ישאר קריא למשך עשרות שנים)? אספר לכם סיפור קטן: אצלי במשרד אנו עושים גיבוי יומי על דיסקים לצריבה, כבר במשך כ-3 שנים. כל גיבוי נעשה על שני זיסקים שונים, שכל אחד מאוחסן פיזית במקום אחר, כדי שאם אחד יפגם השני ישאר. לפני שבועיים בערך הייתי צריכה להוציא מידע על פרוייקט שנערך לפני כשנתיים. מצאתי את דיסק הגיבוי, שהוא דיסק לצריבה Sony CDQ-74BN וכונן התקליטורים לא הצליח לקרוא אותו. ניסיתי לקרוא אותו בכוננים אחרים, כולל צורבים וכולל הצורב שצרב אותו (Smart & Friendly) אז, ובשום מחשב ובשום כונן לא היה ניתן לקרוא אותו. אז מכיוון שלכל דיסק יש עותק שני, למחרת הלכתי למקום בו מאוחסן הד…

• 80 תגובות
    • 14k צפיות
  4. אילו חברות מייצרות דיסקים טובים? ב mb700?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. והאם יכול לגדם נזק בלתי הפיך כתוצאה מטפר' גבוהה מדי?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. אני מתכוון לרכוש כונן מגנטי (HDD) לצורך גיבוי, לא עבודה יומיומית. זאת... אחרי שכונן חיצוני שקניתי לגיבוי הפסיק לעבוד באופן יחסית פתאומי אחרי די מעט זמן לטעמי (שנתיים בערך). ראשית כל, למדתי את הלקח שלי - מכל דבר חייבים להיות לפחות שני עותקים, נקודה, אחרת בכלל אין טעם בכל העניין. אני גם קצת חושד בכוננים קומפקטיים (2.5") אשר אינם נתונים במארז מוגן-זעזועים, כי נראה לי ששילוב שני הגורמים הללו דפק אותי בפעם הקודמת. על כל פנים, יש לי שתי שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף ככלל לרכוש כונני 3.5" לצורך גיבוי במקום כונן 2.5" משיקולי אורך-חיים, או שעובי הכונן לא באמת משחק תפקיד? 2. האם עדיף לרכוש כונן המיועד לשימוש פנימי, ואז להשתמש במעגנה (dock) ו/או במארז ה…

7. Started by Guy232425,

קניתי NEC 3500A והספקתי עד עכשיו לצרוב עליו רק מדיות CD, כי רק כאלו היו לי. החלטתי שהגיע הזמן לצרוב גם DVD, אז איזה מדיות הכי כדאי לי לקנות (הכי משתלמות ביחס בין איכות למחיר). יש מדיות שהן עדיפות לסרטים וכאלה שעדיפות לאחסון קבצים, או שזה לא משנה? איפה לקנות? (באופיס דיפו?) ועוד משהו: קראתי ב-CDFREAKS שמדיות DVD+ עדיפות על DVD-. ההסברים שם היו מאוד ארוכים ועסקו בעניינים טכניים שלא ממש הבנתי ולא היה לי כוח לקרוא. המסקנה הזו נכונה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. שלום לכולם. אני כרגע מרכיב מחשב חדש ואני מעוניין בחלקים השקטים ביותר שאוכל להשיג. אני מתלבט בין שני הקשיחים הללו,כי הבנתי מכאן שהם מאוד מומלצים וטובים. הנפח פחות משנה לי,אלא הרבה יותר השקט והאמינות של הכונן,שירעיש כמה שפחות. אז מי משניהם נחשב שקט יותר,ומי עדיף מבחינת ביצועים\אמינות? תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. Started by erez_barziv,

הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by catcher,

לוח asus tusl2-c מעבד celeron 1200 די וי די asus e-612 מערכת ווינדוס 98 אחרי התקנה חדשה עם הדרייברים הכי מעודכנים והביוס הכי מעודכן, אני מסמן את ה dma של הדי וי די אבל אחרי הפעלה מחדש הוא לא מסומן. התקנתי את Intel Applicatin Accelerator וה ide controllers הפכו ל ultra ata controllers ב device manager אבל ה secondary controller מסומן בסימן קריאה והאייקון של הדי וי די נעלם. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

חברת Gigabyte מתחילה למכור את המוצר החדש במשפחת ה-Aorus שלה - כונן NVMe עם הארה צבעונית בתוך גוף הקירור שלו לכתבה

12. שלום לכולם. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אז אם לא, נא להעביר. היום לאחר שהעתקתי שני קבצים לDOK חיברתי אותו למחשב אחר ומאז בשני המחשבים הוא כותב שעליי לפרמט אותו ובמאפיינים מראה שאין נתונים עליו. הבעיה שהיה בו חומר לימודים לא מגובה, ואני צריך דרך לשחזר את המידע... בינתיים לא מצאתי פתרונות חוץ מלנסות מחשב נוסף, אשמח אם למישהו יש פיתרון להציע.. תודה מראש, יוסי.

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  13. היה לי על המחשב כונן ריק של 250 GB אז השתמשתי בו לגיבוי הקבצים שלי, עכשיו אני אחרי פירמוט ומנסה לגשת לקבצים, אבל הווינדוס מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני אוכל לגשת אליו. יש משהו שאני יכול לעשות כדי להציל את הקבצים שלי?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  14. כשאני מנסה לגשת לתיקיות אז זה רושם לי שאין גישה.. וזה אומר לי ללכת ללשונית אבטחה, אז אין בעיה, אני מסדר את זה ואז אני יכול להכנס לתיקיות (למרות שלכל תיקיה אני צריך לעשות את זה בנפרד וזו המון עבודה). הקטע הבעייתי הוא שכל הכונן הזה הוא רק סרטים וסדרות, וכשאני מנסה להפעיל קובץ וידאו זה רושם שגיאה: "אין אפשרות לגשת. יתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות הproxy שלך שגויות." מישהו יודע איך לסדר את זה? *** הצלחתי לסדר את זה חלקית, אני צריך להכנס להגדרות אבטחה של הקובץ ואז להוסיף את המשתמש ואז לשנות את הההרשאות שם של WMPnetworkSvc ורק אז המשתמש שהוספתי מופיע ומקבל הרשאה. זה מאוד מסורבל ובטח שבעייתי לעשות את זה לאלפי קבצים - כונן של טרה עם סרטים ו…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by solo53,

יש לי קשיח שנמצא בתוך מארז ומחובר ב USB הקלטתי מספר קבצי וידאו התוכנה נתנה להם שם שלה לדוגמה AV03202006_234347.mpg שזה התאריך והשעה ניתקתי אותו מהמחשב אחרי כיבוי המחשב חיברתי את כבל ה USB למכשיר DVD שיש לו כניסה USB מדליק את הDVD מקבל הודעה שאין דיסק ואז סורק בUSB מעלה לי חלון עם הרשימה של הקבצים בארך עד 8 תווים לדוגמה AV~03202 שזה הקובץ מלמעלה תמיד היה כך בדרך כלל דאגתי שלא יעבור את 8 התווים לאחר מכן כיבתי הכל ( DVD וההרד דיסק) חיברתי אותו למחשב המחשב סרק הבעיה שכל הקבצים שהשם שלהם היה AVXXXXXXXX_XXXXX הפכו ל AV~XXXXX ולא יכול לראותם או למחוק אותם הדיסק גודלו 120 גיג ב FAT 32 כי הDVD מסוגל לקרוא רק מפורמט כזה הDVD אינו DVD שמקליט אבל מישום מה שינה את שמות הקבצים יש למ…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  16. שלום, ניתקלתי בבעיה סבוכה מאוד שאני כבר יומיים מנסה לפתור ותלשתי לעצמי את כל השערות מהראש מרוב עצבים... לפני יומיים המחשב נתקע באתחול ולא רצה לעלות. בסדר, קורה... אחרי שניסיתי כמה ניסיונות, התייאשתי והתקנתי מחדש WINDOWS XP על מחיצה אחרת, על מנת לגשת לתיקיית DESKTOP, להוציא משם את כל מה שאני צריך, לפרמט ולהתקין הכל מחדש, כמו שצריך. אך משום מה המחשב לא איפשר לי להיכנס לתיקייה. מה לא ניסיתי, לשחק עם ההגדרות של הרשאת סיסמה, התקנתי את מערכת ההפעלה איזה 10 פעמים. אפילו ניסיתי להתקין לינוקס (אני ממש לא מומחה) על מנת לחלץ את הקבצים. (גרסה של הפעלה מדיסק) בלינוקס יש באמת גישה לתוך התיקייה, אבל לא הצלחתי להעביר אותה לשום מקום אחר, וחוץ מזה לינוקס לא זיהתה שום תיקייה ששם התיק…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by ben060,

יש לי כרגע במחשב הארדיסק שעובד טוב אך בעל נפח די קטן של 20 גיגה. באחד המגירות בארון ניזכרתי שיש לי HD של 80 גיגה מאחד הדודים ששכח אצלי. קפצתי על המציאה והחלפתי בין הארדיסקים. עכשיו איך לא, יש בעיה. שהתפריט של הביוס עולה הוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר מכן הוא כותב את ההודעה הבאה: Dick boot failure insert system disk and press enter. אני מניח שיש בעיה בהארדיסק. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה, איך לוודא שבאמת הארדיסק לא תקין. חשבתי ללכת לחנות מחשבים הקרובה לבית (KSP), מה אתם אומרים? חשוב לציין שאין לי על ה HD אחריות. כל פתרון יתקבל בברכה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ובכן, הזמנתי שבוע שעבר והיום הלכתי לקחת אותו. התקנתי אותו במחשב - חיבור SATA ו-SATA Power. ב-BIOS מזהה את הכונן, אבל כשאני נכנס לויסטה, הויסטה לא מזהה אותו ולא מתקינה אותו. כנ"ל לגבי תוכנות אחרות, הן לא מזהות את הכונן. האם שכחתי משהו? בכונני SATA, צריך או לא, לשים ג'אמפר על אחד מהכוננים? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:19:49 עדכון: עכשיו ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכוננים ועכשיו הויסטה זיהתה לי את הכונן החדש, אבל שוב, אני לא רואה אותו ב-My Computer.מה אפשר לעשות?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:54:54 עדכון 2: מצאתי דרך, אני צריך פשוט לעשות מחיצות, אני עושה דרך Manage של ויסטה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  19. יש לי מערכת עריכה אחת עם 8 הארד דיסקים בפנים, ועוד 3 במגירות חיצוניות. אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק, אבל לא בתור מגירה, אלא שיחובר לכל המערכת. כאמור אין לי עוד מקומות פנויים. רק הבקר הזה זה הפתרון? http://www.logicpc.co.il/heb/Itdetail.aspx?icom=10947 תודה

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. שלום שלום בהמשך לבעיה של מסכים כחולים כאשר אני נכנס ליוזר שלי ב-Windows, כאשר מוגדר RAID, ועקב כך שחטפתי את אותו מסך בדיוק ב"הזדמנות" אחרת (נסיון OC) אחד התרחישים שאני חוקר הוא שהתקנת הWindows הנוכחית שלי היא קצת מקולקלת ולכן רציתי לנתק זמנית את דיסק הIDE הישן שלי ולהתקין מערכת הפעלה מחדש על מערך RAID שאבנה משני הדיסקים החדשים שלי (הפרטים במפרט שלי) אך אבוי - פתאום נפלה עלי הבנה מעיקה בזמן שישבתי באיזה פאב עם חברים - אין לי כונן פלופי! לא היה לי שום צורך בו... עד היום. (כידוע על מנת להתקין חלונות על RAID צריך להכניס בשלב מוקדם מאוד פלופי עם דריברים של RAID) הבעיה היותר גדולה, (הרי את הכונן אני יכול לפרק זמנית מאחד המחשבים הישנים בבית) היא שעקב מבנה הלוח והמארז אין מצ…

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  21. זה שווה ממש להתעקש על היצרן הזה? מישהו יכול לדרג את היצרנים מבחינת עדיפות ואיכות? אגב יש לוורבטים גם חבילות של 25 דיסקים? כי 50 יותר מדי בשבילי

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  22. יש לי WINXP SP2, כבל 80 PIN לוח: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) zzzzz דיסקים: MAXTOR 6 L020J1 SCSI Disk Device (20 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) zzzzz WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB)zzzzz ומצ"ב עוד קצבים רלוונטים. מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  23. http://web.zap.co.il/models.asp?sekey=DVD&sog=C-CDWDisc עריכה: מצאתי בפלונטר: http://www.plonter.co.il/products_results.tmpl?command=search&db=^catalog.txt&EQshelfdataRQ=DVD%20Dual%20Layer&cart=11753806212447959〈=heb&DESCRIPTIONsort=1&TITLEsort=2&max=25&sortitems=1 אבל זה עולה 60 שקל לדיסק???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים