עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by HingedEmu2,

היי, יש לי כונן חצי טרה שמשמש כרגע ככונן מערכת הפעלה, ואני מתכנן לקנות כונן ssd. השאלה שלי היא- איך אני גורם לכונן הזה להיות כונן זכרון רגיל ולא כונן של מערכת הפעלה. יש תהליך שצריך לבצע, או שפשוט אם הוא לא יהיה הראשי בחיבורים הוא יהיה זיכרון רגיל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by crik,

היי רכשתי M4 128GB למערכת איך הביצועים?? תודה משה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  3. Started by g00098,

שלום יש לי הרדיסק שקצב קריאה 50MB שמתי עליו סרט בלוריי מלא שקצב הסרט 40Mb שזה עשירית מקצב הרדיסק אבל יש תקיעות והסרט לא רץ חלק כאילו הארדיסק לא עומד בקצב שהעברתי את הקובץ להרדיסק 80MB ,הסרט רץ חלק מדוע אני לא יכול לראות סרט בלוריי בהרדיסק שקצב קריאה ממנו פי 10 מהסרט מחפש תשובה טכנית שמסבירה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני אביאור - בד"כ אני מוצא תשובות במהירות דרך האתר שלכם(מגוגל) - פעם ראשונה שאני "נאלץ" להירשם ולשאול בעצמי.(הגיע הזמן אני חושב) בכל מקרה השאלה שלי היא פשוטה, האם חיבור של דיסק קשיח נוסף למחשב יכול להשפיע עליו לרעה בכל דרך שהיא? מבחינת מהירות המחשב או התחממות המחשב או הספקת חשמל וכו... (אני שואל את זה כי פעם חיברתי 3 דיסקים קשיחים והמחשב שלי עבד כך הרבה זמן עד שיום אחד הוא פשוט נהרס - אני האשמתי את החיבור המרובה של דיסקים הקשיחים. אבל עכשיו אני בבעיה של חוסר במקור לאחסון - ואני לא מוכן להקריב את כל המחשב בשביל זה.)

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  5. ^ כותרת תקציב עד 600 ש"ח ומעדיף חנות מאזור ראשל"צ\תל-אביב\בת-ים\חולון בדגש על החנות skypc

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חשוב שיהיה בו לפחות 500G ושיהיה תואם לחיבור USB רגיל (יש לי מחשב ישן שאני עובד איתו ורוצה לגבות ואין לו USB2) מה אתם אומרים על המוצר הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Kirma,

כבר תקופה דיי גדולה שאני חייב אחסון החלטתי לעשות היום צעד פזיז אחרי כמה מכירות קבוצתיות שלא הצליחו פה באתר קניתי בסוף מ eBay ב 71 דולר כונן קשיח 3 TB למוכר יש 151 פידבקים חיובים (100%) למרות שאני לא מתפשר על POWER SELLER וכמה עשרות\מאות אלפים של תגובות חיוביות החלטתי לקחת את הסיכון http://www.ebay.com/itm/NEW-Seagate-Barracuda-3-TB-Internal-7200-RPM-3-5-ST3000DM001-Hard-Drive-/180990982639?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a23e739ef מה אתה חושבים ? אגב, יש מצב שהדיון הזה קשור לצרכנות ?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אני רוצה לפרמט את הדיסק כך שלא ניתן יהיה לשחזר שום קובץ, בשום אופן ובלי שום תוכנה. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ofsher,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן, AMD 64 3200 על לוח של ג'יגהבייט ga-k8n-sli עם 2 ג'יגה זכרון הלוח שלי תומך ב SATA II קניתי SSD VERTEX 4 התקנתי בתצורה של IDE והכל עובד חלק (ווינדוס 7) WEI נתן להרדדיסק ציון 6.9 AS SSD נותן את התוצאה הבאה: read seq: 133 write seq: 109 read 4k: 21 write 4k: 43 read 4k 64thrd: 28 write 4k 64thrd: 73 acc time read: 0.158 acc time write: 0.059 כמובן שהמחשב שלי לא תומך במהירות המקסימלית של הכונן, אבל קניתי כונן מהיר כי המחשבה היא לשדרג את המחשב עוד שנה (כרגע זה לא אפשרי לקנות מחשב חדש) אין לי אפשרות בביוס להגדיר AHCI יש רק RAID אם אני מגדיר RAID המחשב לא עולה ונתקע לפני שהווינדוס עולה (מופיעה שורה בה כתוב nvidia boot agent וגם mac address) (גם שינוי ה…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. אני משתמש בכמה HHD לצורך גיבוי של מידע שמאוחסן על המחשב שלי. בזמן שאינם מחוברים למחשב, אני מעוניין לשים אותם במקום בטוח במגירה. האם יש דרך כלשהי לאחסן אותם בצורה שתשמור על תקינותם ואורך חייהם? האם יש נרתיק/חיפוי או משהו בסגנון שימנע זעזועים/מכות/שאר דפקטים...? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kovar,

שלום הרצתי מבחן לכונן M4 שלי התוצאות האלה תקינות?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by bluenote,

שלום לכולם, יש מצב שאוכל לשים את ידי על 8 דיסקים קשיחים מסוג 146GB 10K SAS של חברת HP (בגודל 2.5") וחשבתי אולי אוכל לבנות מהם שרת NAS ביתי במקום לקנות את אחד השרתים היקרים של QNAP או SYNOLOGY. אני לא ממש מכיר את טכנולוגית ה-SAS ולא יודע בדיוק מה זה אומר. הבנתי שזה בעצם SCSI, אבל אשמח לקבל קצת הסבר וקצת עצות לגבי איך אני ניגש לפרויקט כזה והאם זה בכלל משתלם ועדיף על פני המצורים המוכנים בשוק. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Oranl,

הבעיה, כפי שמופיעה בכותרת, היא שנשבר פין מולוקס (הימני הקיצוני) ולא ניתן להפעיל את הכונן. אני רוצה לגבות את המידע שעליו.. איך אפשר לתקן את החיבור הזה? צריך לפרק מכונן אחר ופשוט להלחים? רצ"ב תמונה להמחשה עם סימון המיקום של הפין שנשבר אצלי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gman_il,

יש לי Seagate FreeAgent Extereme 1TB. משום מה שאני מחבר אותו כעת למחשב , אני שומע כאילו הוא לא מצליח לעלות , מיותר לציין שהמחשב לא מזהה אותו. אותו צליל שבד"כ נשמע שהכונן עולה , חוזר שוב ושוב במחזוריות של כמה שניות. השאלה היא האם אפשר לתקן / איפה / ובכמה כסף. תודה.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  15. Started by ORBIT,

המליצו לי בחנות על כונן Samsung PM830 128GB למרות שמדובר בחנות מאד אמינה (לקוח קבוע) תמיד מקננת בי התחושה שבכל חנות ישנה מדיניות של קידום מוצר המועדף עליהם לכן למען הסר ספק הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים. תודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by גיימר,

שלום! אני מתלבט בין שני SSD ולא יודע מה כדאי לקנות (הקניה מתוכננת לבעוד חודש) שניהם 256GB ושניהם אותו מחיר בKSP 990 ש"ח Crucial m4 2.5'' 256GB SSD MLC SATA III CT256M4SSD2 המוכר SSD Transcend SSD720 2.5'' 256GB SSD SATA III Retail הSSD הזה סוקר בפורום בנפח 128GB כאן וזכה בתמורה הטובה ביותר לכסף כאן כאשר היה כתוב שמחירו 850 ש"ח בארץ (ה128GB) ופה הבאתי את ה256GB ב990 ש"ח המפרט מחשב שלי בצד ימין (בפרופיל) אבל אני מתכנן באותה קניה של הSSD לקנות גם ספק כוח חדש (חשבתי על SEASONIC X560 או X660 או Thermaltake Toughpower Grand 650W) וגם כרטיס מסך חדש (חשבתי על MSI HD6850 או Sapphire HD6870) אז ככה שהSSD יתאים למערכת שלי תודה רבה מראש לעונים עריכה: אני מתכנן לשים את המערכ…

• 51 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by skyline,

שלום לכולם, אני מחפש כונן SSD עם ביצועים טובים ונתקלתי בדגם הנ"ל, שקראתי עליו קצת והתרשמתי ממנו . ראיתי אותו באיביי במחיר יחסית סבבה : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150813711256 כמו כן ראיתי גם סיקור מקיף על מבחני ביצועים וגם בהשוואה לכונני SSD אחרים והוא מציג נתונים יפים : http://www.overclockersclub.com/reviews/ocz_vertex_4_256gb/9.htm מה דעתכם עליו? אם אתם צריכים, הנה מפרט של הנייד שקניתי ממש עכשיו: מעבדIntel® Core™ i7 3612QM Processor, 2.1GHz - up to 3.1 GHz, 6MB Cacheזיכרון8GB DDR3 1600Mhz 2 x 4096 MB, Up to 8 GBכונן קשיח1TB 5400 Rpmתצוגה15.6'' Full High Definition 1080p WLED with AntiGlareמאיץ גרפיAMD Radeon™ HD 7730M 2GBצורב8X DVD+/-RW Dri…

18. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני שיש בו בערך 110 ג'יגה קבצים, בשלב מסוים הכנסתי אותו למחשב והוא מזהה רק שתי תיקיות מכל מה שנמצא בפנים, בדקתי אותו ב-3 מחשבים שיש לי בבית - ובכולם הוא מראה את אותם 2 תיקיות שזה בערך אולי גג 10 ג'יגה מכל מה שיש בפנים, השאלה שלי היא למה הוא לא מראה לי את שאר הקבצים, בנוסף אם עושים את המאפיינים של הדיסק החיצוני הוא מראה שתפוס 110 ג'יגה, ההשערה הראשונית שלי היא שזה בגלל שבמחשב היותר ישן שלי האנטיוירוס הכניס לבידוד משום מה את הקבצים האלה, אבל זה אמור להשפיע גם על שאר המחשבים? עזרה תתקבל בברכה, תודה, מתן.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by gman_il,

אני צריך כונן כזה ישמש יותר לאחסון מאשר כל דבר אחר. כלומר אני לא מתכנן להתקין עליו משחקים או תוכנות ולכן מהירות הגישה אליו היא פחות קריטית. במידה ואתם צריכים עוד נתונים , אנא עדכנו אותי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yoram111,

בבדיקת הדיסק במחשב שלי, קיבלתי דו"ח SMART המצורף. האם אפשר להמשיך להשתמש בדיסק ללא חשש, או שהדוח מראה שהדיסק כבר מראה סימני עייפות והא עשוי לקרוס בקרוב? תודה לעונים!

21. Started by hagayben,

נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה. הייתה לי הפסקת חשמל לפני יומיים ומאז כל פעם שאני מדליק את המחשב הוא עושה disc check המערכת הפעלה שלי היא WIN7 רציתי לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה תודה מראש hagayben

22. שלום לכולם, יש לי כונן של WD בנפח 2TB, לפני כמה ימים פירמטתי אותו ומאז כשאני מעביר לו תוכן מהמחשב, מהירות ההעתקה מאוד נמוכה ומגיעה לפחות מ-1 מגה!!! הוא מתחיל להעביר תוכן במהירות של 40-50 מגה, ואז בתוך דקה הוא צונח לפחות מ-1 מגה, איך ניתן לפתור את הבעיה?? תודה מראש לכולם רפאל

23. כמו שרשמתי בכותרת , אני זקוק להמלצה על כונן קשיח פנימי , נפח של 1-2TB . הכונן חייב להיות שקט במיוחד בגלל שהמחשב שבוא הוא עובד נמצא באולפן הקלטות. המהירות חשובה , אך העדיפות היא כמובן לשקט . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by Symbore,

קראתי שאורך חיים של SSD בשימוש רגיל הוא 5-6 שנים אך מנגד יש כאלו שאומרים שהם חיים יותר מהארדיסקים כמו כן קראתי שזו טכנולוגיה מתפתחת וכל שנה מצליחים להגדיל ולשפר את ה-SSD. אז אם אני קונה SSD כיום, כמה זמן הוא ישמש אותי עד שאצטרך להחליפו לחדש?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by smadgos,

שלום, ברשותי 4 כוננים פנימיים 2.5" - WD AV 500GB SATA3 Internal האם ניתן לחבר בינהם כך שיתנו נפח כולל של 2TB ולחבר אותם לiMac ככונן חיצוני עם מתאם SATA-USB או משהו בסגנון?אם כן, מהם הכבלים/ מתאמים שאצטרך לקנות?תודה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים