עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האחד מקסטור DiamondMax Plus D740X שהוא 7200 ו40גיגה והשני גם מקסטור DiamondMax Plus 8 שהוא גם 7200 והוא 30 גיגה אגב השני חדש בשנה יותר עכשיו מאיזה מהם עדיף לעשות מאסטר??? אודה אם תזדרזו לענות לי כי הכול מחכה רק לתשובה שלכם תודה רבה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קניתי הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 40 גיגה, התקנתי את הווינדוס לבד ומשום מה המחשב מראה לי שיש ר 15 גיגה. מה צריך לעשות? תודה רינגוסטאר

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  3. אני יודע שטמפרטורת העבודה שלו (או של כל דיסק של WD) הוא עד 55 מעלות. עכשיו שלי נע בין 45 ל-55 מעלות במנוחה ובמאמץ בהתאמה , עכשיו לשאלה ,על כמה עומד ה-H.D שלכם? (אני רוצה לדעת אם זה נורמאלי שבמאמץ הוא מגיע ל-ABSOLUTE MAXIMUM שלו). תודה. (דרך אגב ,התקנתי עליו את מערכת ההפעלה [XP PRO] ומורגש שינוי לטובה בביצועים, בעיקר בבוט)

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  4. האם חובה ללחוץ על "הוצא" לפני הוצאת הכונן פלאש מהמחשב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. הבעיה : אני רוצה לגבות את הנתונים שעל המחשב כמו משחקים סרטים וכדומה כולל את הוינדוס ויסטה אחר כך לפרמט תמחשב בעזרת הויסטה המגובה איך אני עושה את זה? חשבתי אולי על כיוון לקנות כונן קשיח פנימי בנוסף כדי לגבות תנתונים להעתיק כמובן גם את הויסטה להפעיל תמחשב מחדש להכנס להגדרות בביוס לשנות לכונן הפנימי ככה שיקרא תויסטה ויתקין אותה כמובן ללא קשר ל cd-rom מישהו יכול לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  6. חברי הפורום שלום אתמול רכשתי את כונן ה SSD מדגם MX100 בנפח 256GB מתוצרת Crucial. התקנתי עליו מערכת הפעלה Windows 8.1 וכן את תוכנת ה Acronis True Image HD שהגיעה איתו (יש להוריד את התוכנה, להכניס את המספר הסידורי שמגיע עם הכונן ואז מקבלים את המספר הסידורי האמיתי לתוכנה). הבעיה היא שבכל פעם שעשיתי עדכון למערכת ההפעלה, אחרי זמן מה המחשב פשוט "נתקע" - המקלדת והעכבר מגיבים, אך כל היישומים של מערכת ההפעלה נתקעו במצב של "לא מגיב" ולא ניתן לעשות דבר מלבד אתחול (ע"י שימוש בכפתור ה reset). שמתי לב שבזמן עדכון מערכת ההפעלה, שתי הליבות של המעבד שלי מגיעות לעומס מקסימלי של 100%. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית התחממות של המעבד, אך לאחר בדיקת הטמפרטורות התברר שזהו לא הגורם לבעיה. בסופו של ד…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by UnwiZ,

קניתי דיסק קשיח - WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ובמשחב ראיתי שיש לי 465GB, בחנות אמרו לי שהיצרן מעגל את זה בעצם. האם גם לכם זה ככה?

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by alice in chains,

שלום יש לי את NERO 6 החדש והוא עושה לי בעיות הוא מזהה דיסקים של 900M ו870M כ700M שיניתי בתוכנה לOVERBURNING אבל זה עדיין לא מזהה לי אותם מה לעשות. תודה AIC

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  9. שלום, Windows מזהה צורב DVD LG-H42 ככונן SCSI, ולכן הוא לא צורב ולא קורא טוב. ניסיתי למחוק אותו ולהפעיל מחדש את המחשב, והוא כל פעם מחדש מזהה אותו כ-SCSI, מה אפשר לעשות? תודה רבה!!! הלוח הוא GA-965P-S3 WIN XP SP2

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. אז ככה מסתבר שדווקא אני עם המזל שלי הייתי יכול לבחור את השילוב הכי לא נכון של לוח-אם + הארד דיסק... יש לי לוח אם של VIA (מתקופת הפנטיום 3) והארד דיסק של WD 20ג'יגה... מסתבר שהשילוב הזה יחד עם WindowsXP פשוט חוסם את הגישה ל ATA66 (ככה קוריאם לזה?) והארד דיסק עובד באיטיות מחרידה... עכשיו מה כדאי לי להחליף רק את הלוח אם או את ההארד דיסק (ואני יודע שצריך להחליף את כל המחשב אבל למי יש כסף?)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by idoyi,

קניתי צורב דיוידי לא מזמן ורציתי לדעת אם לדיסק דיוידי אני יכול להכניס כל חומרה שאני רוצה בנפח של 4.7 גיגה או רק סרטים?? תודה...

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  12. עברתי על הFAQ הכנסתי את הפקודות בCMD, אבל בפקודה הראשונה אני צריך להכניס אזשהו ערך והשנייה פשוט לא מפרמטת את הכונן. תמונה מה עושים? , תודה

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  13. Started by shikaka33,

היי לכולם! מקווה שאינני טועה במיקום יש לי מחשב במערך RAID 1 והלוח הראשי נדפק והוחלף לאחד אחר.היות ושני הלוחות אינם מאותו הדגם מן הסתם נתגלתה בעיה בהעלאת מערכת ההפעלה עקב חוסר כנראה בדרייברים המעודכנים כנראה ל-RAID/ACHI.אדגיש כי לפני החלפת הלוח ביצעתי גיבוי עם ACRONIS ECHO למצב הקיים ואינני מצליח למרות זאת להחזיר את המערכת לקדמותה גם אם אני מנסה להזין דרייברים ל-RAID מדיסק הלוח החדש זה פשוט נותן לי מסך כחול.במצב IDE זה עובד בלי כל עזרה חיצונית הווינדוס עולה לבד. השאלה היא האם ישנה דרך כלשהיא להעלות את המערכת הקיימת מבלי לפרמט שוב את הכל אך במצב RAID כמובן??? תודה על עזרתכם המהירה אופק

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. אני חושב ש-120 גיגה יספיק אלא אם כן יהיה 250בהפרש לא משמעותי אין לי בעיה להזמין מחול אגב. כמו כן אשמח לדעת איך מתקינים אותו, האם זה בא במקום הצורב? באופן כללי זה ישפר משמעותית את ביצועי המחשב? (אני מפתח לאנדרואיד והאנדרואיד סטודיו מקרטע לעיתים בקבצים גדולים)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by GuillotineX,

אחרי שהווינדוס קרס הפעלתי מחדש תמחשב והHDD לא הופיע ברשימה של הBOOT ניסתי כמה דברים: 1) ניסתי לשים דיסק קשיח אחר במקומו והBOOT היה טוב אחריו הופיע לי לשניה מסך כחול(אני די בטוח שזה לא היה BLUE SCREEN) והמחשב עשה ריסטרט 2)להעביר את הדיסק קשיח ככונן משני במחשב אחר, הוא הופיע בBOOT אבל עם שגיאה של משהו עם S.M.A.R.E.T בווינדוס הוא הופיע במנהל התקנים אבל לא ב"מחשב שלי" ניסתי גם לשים תהארד דיסק המקולקל במחשב אחר והווינדוס לא עלה ממנו הרצתי KNOFFIX מהסידרום ובKNOFFIX ההארד דיסק לא מופיע.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by basharis,

שלום, יש לי מחשב בן כמה חודשים, עם לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2 וצורב LG GSA-H62N. המחשב מריץ וינדוס XP SP2. מסתבר שמאז ההתקנה הצורב נמצא במצב PIO. כאשר אני משנה את זה למצב DMA, המערכת נתקעת כאשר אני מכניס דיסק (כל דיסק), אפילו אם אני רק מעיין בתוכן שלו. ב event viewer קיבלתי שגיאות כגון: "The device, \Device\Ide\IdePort3, did not respond within the timeout period" התקנתי את כל העדכונים של מערכת ההפעלה, עדכוני דרייברים של לוח האם, BIOS וקושחה של ה DVD, והמצב נשאר זהה. החלפתי את הכבל של ה DVD, ניסיתי להעביר לכניסות SATA אחרות - גם זה לא עזר. החלפתי את ה DVD עצמו לאחד אחר מאותו דגם - ועדיין אין שינוי. הניחוש הבא הוא פגם בלוח האם.. אבל זה לא נראה לי הגיוני כי יש לי גם דיסק קש…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by TomB,

הארדיסק קוואנטום שרוף שעדיין באחריות, יש עליו מדבקה שכתוב עליה G.A, זה קשור?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Yotam_,

כנראה שסוני וטושיבה הפסיקו את המאבק הטיפשי הזה, ובמה שנראה כמו הרעיון הכי הגיוני בהיסטוריה, משתפות פעולה ביצירת פורמט חדש שמשלב רעיונות משני הפורמטים המתחרים. שום דבר עוד לא סגור, אבל לפחות שני הצדדים מבינים שזה רעיון טוב. סוף המאבק? הפורמט המשותף תודה לחדשה בעין הדג שהפנתה אותי לזה.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by shloosh,

i can buy here the latest internal dvd-rw from lacie 16x16 for 130$ or the external d2 for 200$ the problem is that the software and the drivers arein japanses and there is problems with the english xp. is there any why the download all the softwares and drivers IN ENGLISH? i can also buy the latest pioneer for 110$. thx for the help. plz write IN ENGLISH cause i cant see hebrew!!!!!!

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by DaveE,

לוח האם שלי הוא Gigabyte H55M-S2V, לוח משנת 2010 עם חיבורי סאטא 2. אני מעוניין לשדרג לכונן SSD. השאלה היא האם יש טעם להשקיע בכונן יקר (אני חושב על Samsung EVO 850) למרות שהחיבור הוא סאטא 2? האם הגבלה בחיבור בעצם גורמת לכך שלא משנה באיזה דגם/חברה אבחר כי הכל גם ככה מוגבל? אני מתכנן גם ככה לשדרג גם את המחשב כולו עוד שנה שנתיים (אולי גם את הSSD) וכרגע רוצה כונן 120GB לשיפור הביצועים של המחשב הנוכחי.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. יש לי כרגע 80 אני רוצה להגדיל ל 250 ג'גה אני לא הכי מבין בזה, אבל ראיתי שיש כל מיני סוגים של SATA II - אני אשמח להסבר קצר. לגבי המחירים - ממש! לא משנה לי, העיקר שיהיה באמת חברה טובה ואמינה. תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. זה המפרט שאני רוצה לקנות: מעבד AMD Sempron 140 Box גוף קירור למעבד GlacialTech Igloo 7312L לוח אם Gigabyte GA-M85M-US2H ספק כח FSP Epsilon 450W זיכרון פנימי Patriot DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 דיסק קשיח W.D Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARS 64MB BUFF /X6 מארז HEC 6T10 הוא עולה 4300 ש"ח השאלות שלי זה האם הלוח אם הזה יהיה טוב למערך "RAID"?? והאם המערכת תנצל את מלוא המהירות כתיבה וקריאה של הדיסקים קשיחים?? ומה אפשר לשפר במפרט?? ואיזה מערך "RAID" הכי מומלץ לי לעשות?? אני רוצה את השרת קבצים הזה לאחסון קבצים ברשת הביתית חשוב לי שיהיה בו כמה שיותר זיכרון ומהירות כתיבה וקריאה גבוהות ושיהיה אמין(שלא יהיה סיכון גבוה שהוא יקרוס, המליצו לי על "RAID 5" מה אתם אומרים??)

• 47 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by yed.k77,

הבאתי את המחשב שלי לחנות מחשבים יש לי כונן t של wd ועוד והם טוענים שיש לו 3 בעיות לוגיות הם לא כל כך הצליחו להסביר לי מה זה אומר מישהו אולי יכול קצת לפרט לי יותר על זה? אני לא כל כך מבין בשורה התחתונה אם הכונן שלי בסדר או לא? יש לי עדיין ביטוח עליו זה משהו שאפשר להחליף עליו את הכונן ולקבל חדש? ואם בכלל כדאי לי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי חברים לרקע כללי אני אספן של הרבה סרטים סדרות וכדומה.וכיום אני מרגיש שאפילו שיש לי 10 טרה או קצת יותר זה לא מספיק לי. לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי למצוא הרדיסק נגיד חיצוני 20 או 30 טרה או קופסא גדולה שתכיל כמה הרדיסקים במחירים שיפויים. יש חייה כזאת? אפילו נגיד קופסא שתכיל 30 טרה בכמה הרדיסקים במערך קריאה של RID.תודה מראש לעוזרים לממליצים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by אלעד ת.,

בבקשה, אם מישהו יוכל לענות לי קצת בסבלנות. 1. לא מזמן קניתי מחשב, די חזק, עם צורב דיוידי NEC 3520 ?(השחור, הנפוץ, אני לא זוכר בדיוק את הדגם) למען גיבוי אוסף דיוידים פרטי שיש לי. אז הלכתי, ובהמלצה קניתי חבילת DVD-R של ריטק. צרבתי קצת דאטה, צרבתי קצת מוזיקה, הכל הלך טוב ויפה. אמרו לי שאי אפשר לגבות כל דיסק, כי 8 גיגה לא יכנסו לי בתוך דיסק רגיל. בסדר. אז הצלחתי לגבות דיסק אחד, שכנראה היה פשוט לגיבוי, ושלא תפס שטח כל כך גדול. דיסקים אחרים כבר לא הצלחתי בכלל, אפילו לא את החתונה של אחי שצרובה על דיוידי התפריט נצרב, וגם ההתחלה, ואז זה נתקע. ואפילו להעתיק למחשב אי אפשר. מאיפה מתחילים? מה אני צריך להוריד? איזה מדריכים יש בלי לבלבל לעצמי את השכל? פשוט צעד צעד, בעברית צחה, או באנגלי…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.