עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Rockstatement10,

אני יודע שבדר"כ הקשיחים שלהם מאוד מהירים והרבה ממליצים אותם במפרטי מחשב חדשים וכאלה... אבל בתכלס אני רואה שהמון קשיחים שלהם פשוט הולכים לעולמם, במיוחד סדרת הברקודה 7200.14. מה דעתכם? האם עדיף קשיח של טושיבה WD או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by elad_jacoby,

בזמן האחרון הוא צורב לאט בצורה מוזרה.. רשום לי בתוכנה כאשר אני מבקש ממנו לצרוב על 16X שהוא צורב על 0.4X.. אני לא זוכר איך זה היה בעבר אבל משהו מוזר קורה פה.. ניסיתי לחפש דרייבר באתר הרשמי של LG אך לא מצאתי. האם זה יכול לעזור? ואם כן האם אפשר לקבל קישור? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by ==LION==,

אוקי יש לי maxtor 30g והוא כבר לא מספיק לי, איזה כונן אתם מציעים וכמה מקום אתם חושבים שצריך? כי אני ישאיר את הmaxtor שלי.. דבר שני המפרט שלי הוא p4 1500 r9700p ויש לי ספק כח גנרי של 300 האם הוא יחזיק מעמד עם כונן נוסף? כי הראדון די גוזל הרבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים ראשית אגיד כי עזרתם לי באחרונה הרבה.. אז תודה ועכשיו לשאלה... החלטתי שאני הולך על SSD. ההתלבטות שלי היא עם איזה דיסק ללכת.. מצד אחד אני קורא ביקורות טובות על הדיסק של אינטל (120 ג'יגה), מצד שני אני קורא כי הדיסקים האחרים, ביניהם של Kingston (128 ג'יגה) עדיף.. אני קצת מבולבל. מדובר בדיסק ובקניה יקרה גם ככה (אני קונה מחשב שלם), ולכן אני מעדיף לחשוב טוב ורוצה לעשות החלטה נכונה. אשמח לעזרתכם בשיקולים הבאים: 1) מהירות הפעולה של הדיסק.. 2) האמינות שלו. שאלה שניה, כפי שאמרתי - אני קונה מחשב. אני לא לגמרי בטוח אם זה המקום, אבל אני לא יודע היכן לבצע את הקניה.. מצד אחד יש חנויות זולות יותר מאחרות - אך מצד שני אני שומע סיפורי זוועה לגבי העבודה מולם לאחר הקניה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by KingYes,

שלום לכם, אני רוצה לחבר HDD מאוד ישן למחשב שלי. אבל בגלל שכל היציאות ה-SATA3 שלי תפוסות (צורב, הארדדיסק), אני רוצה להשתמש דווקא ב-SATA1. למה? כי יש לי לוח של ASUS דגם H67, ויכול להיות שהיציאות הללו תקולות. אפשר בבקשה הסבר למציאה של היציאה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. במידע אודות המערכת כתוב שיש לי 57 GB במחשב, אבל איך זה יתכן אם קניתי 60 GB !!!למה? זה עדיין משמעותי אפילו אם זה 3 GB! תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שפכתי בטעות אצטון על כמה דיסקים (DVD - RW) והם התאכרו כלומר: הדיסק נהיה נהיה לבן והוא הפסיק להקרא (אם אתם מכירים זה קורה כששופכים אצטון על פלסטיק) יש לי עליהם חומר חשוב בנוסף לעובדה שהלכו דיסקים של די וי די שאפשר לפרמט אם מישהו יודע דרך לנקות את זה בבקשה תגידו לי איךךךך :'(

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by xtract1,

הבנתי שהוא בעל פלטה אחת בלבד והוא זה שבעצם מרכיב את ה-640GB שלהם. האם זה נכון? לא מצאתי התיחסות לעובדה שהוא בעל פלטה אחת בלבד. מעבר לזה,הבנתי שהוא אמור להיות מעט מהיר יותר ממקביליו לנפח. האם זה נכון? כנ"ל לגבי השקט. כל דעה או הארה נוספת תתקבלנה בברכה

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by Omerole,

בשעה טובה צירפתי למערך הדיסקים שלי עוד דיסק 250GB סטה 2 חדש דנדש הורדתי Speedfan בשביל לראות שהכל בסדר,הדיסק הישן (סטה 1) עובד על 30-45 מעלות,עובד דיסק IDE עתיק על 28-38 והחדש מגיע גם ל55 במאמץ.. הוא עושה לי סימן של להבה קטנה ליד הדיסק החדש..זה סביר או שצריך לדאוג? יש מאורר 80 על הכלוב של הדיסקים.. תודה

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  10. מה ההבדל בין סוגי המדיות ואיזה מומלץ לקנות DVD+RX8 DVD-RX8

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. Started by itaigol90,

שלום! אני מתכנן לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול בנושא של הארד דיסק. איזה חברה מייצרת הארד דיסק SATA II שנחשב אמין כיום? תודה מראש, איתי

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  13. יש לי כיום דיסק קשיח 160GB, אני מעוניין להוסיף נפח - דיסק 640GB. אני רואה שתי אפשרויות- 1. להוסיף את ה-640 ולהישאר עם שני דיסקים - 160 ו-640. 2. להעיף את ה-160 ולהישאר רק עם ה-640. השאלה היא מה ההבדל בין האפשרויות הנ"ל בקשר ל- רעש , צריכת חשמל , יעילות ? אם דיסק אחד רועש, אז שניים ירעשו כמו טרקטור, ואני מוכן להתפשר על 160GB.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by Svat Svytoslav Alekseev,

אז ככה נתחיל שיש לי לוח אם z97x gaming 5 ישנו חיבור לM.2 .. השאלה שלי היא עם יש הבדל בין שתי הגירסאות שאני מחפש.. הכרטיס הזה לא תיהיה בעיה בחיבור? החיבור ניראה שונה .. http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-N5E1T0BW זה הכרטיס שממש בא לי אבל חבר לי אותו בטרה חח http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-V5P512BW SDD רגיל של טרה עדיף?יצתרך קניה של חיבור SATA EXP ? http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage/MZ-7KE1T0BW אני יותר רוצה ללכת לכיוון של טרה אבל המחיר הזוי .. ליתפשר על SDD רגיל? בקיצור מחכה לחוות דעת ועזרה בנושא יש כמה ימים עד ששאני ירכוש משהו.. בכל מיקרה השימוש שלו שהייתי רוצה הוא התקנת המערכת וכל התו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by integral,

הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  16. לפני כשעה ההארד דיסק שלי נשרף הוא קיבל מנה של 7V והוא נשרף (אל תשאלו אותי איך) היו עליו דברים שמאוד חשובים לי פרקים של באפי, שירים, תוכנות, תמונות כל הדברים שאספתי ואהבתי אבל עכשיו הכל נעלם האם יש אפשרות להחזיר את כל זה? את ה HD אני יכול להחליף הוא עדיין תחת אחריות אבל כל מה שעליו אני לא יכול! בבקש עזרו לי בבקשה בשבי לי זה עניין של חיים או מוות!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by DrShawarma,

הוינדוס הודיע לי היום שהדיסק הקשיח מתכנן להתפגר אחרי תקופה ארוכה שבה קיבלתי רנדומלית מסכים כחולים פעם בכמה ימים/שבועות. אני כבר לא משופשף במיוחד בחומרה ואשמח לעצה. מחפש פיתרון היברידי- SSD למערכת הפעלה וכמה תוכנות בסיס (אופיס והתוכנות המקולקלות של אדובי) וHDD לאחסון קבצים. עדיף לכוון לטווח הנמוך של התקציב. תודה. :-)

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. היי לכולם , קוראים לי משה ואני מחפש לקנות כונן קשיח חיצוני בלבד , הוא חייב להיות 2 טרה בייט לפחות ולא פחות מזה בשום מקרה , וחייב להיות חיצוני בלבד , אני מעוניין בכונן אמין שישרת אותי לגיבוי כל הסרטי HD שיש לי כרגע על המחשב , אני לא מעוניין לצרוב על דיסקים סרטים של 8.2 גיגה ואני מעוניין לאחסן את כולם על כונן אחד גדול שיהיה אמין ובטוח לגיבוי ארוך טווח , כמובן שאני חייב שיהיה על הכונן את כל החיבורים הפופולאריים שיש היום ובעיקר חיבור של USB כדי לחבר את הכונן למדיה סנטר שזה מה שאני הולך לעשות איתו בעיקר , התקציב המקסימלי שלי הוא 1100 עד 1300 שקל עדיף מאוד שלא תהיה חריגה בתקציב הזה , רציתי לדעת על איזה חברה אתם הכי ממליצים לי לקחת ומאיזה חנות הכי טוב יהיה לי לקנות , לא משנה לי …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by iveco,

בבדיקה ב CDM קריסטל דיסק מארק שאני שם ב TEST DATA 0FILL אני מקבל תוצאה יחסית טובה לכונן של 120GB . אבל אני שם ב TEST DATA ברירת מחדל RANDOM אני מקבל תוצאה גרועה : למה התוצאה כל כך גרועה בכתיבה ? יש לכונן 27% חיים אבל אני לא בטוח שזה קשור בכלל לזה כי הכונן עובד תקין הכול עובד טוב לא מרגיש תקיעות או פריזים , אין מסכים כחולים כלום למישהו יש רעיון ?!?

20. Started by Omry,

היי אנשים. אני צריך המלצה להארדיסק בנפח מינימלי של 500GB שיהיה כמה שיותר שקט ומהיר. השקט בעדיפות על המהירות. צריכת ההספק לא רלוונטית. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by eyal177,

שלום יש לי כונן נייד מסוג WD. אתמול הכנסתי אותו למחשב הורדתי תמונה מהכונן לשולחן העבודה. ומשום מה הכונן ניתק את עצמו . מאז הוא לא מזוהה באף מחשב שלי { 4 מחשבים שונים ניסיתי} הכנסתי אותו לבדיקה ושיחזור . מתברר שיש בעיה בראשי הקריאה/ כתיבה וכן התחלת נזק מסוג HEAD CRASH החברתשיחזור אומרת שיש 40% הצלחה. וזה עולה הרבה מעל ל5 אלף שקל שיחזור. שלחתי מייל לחברת WDבארצות הברית. רציתי לדעת האם מישהו יכול להמליץ לי על המקום ,אפילו בחו"ל שיכול ויצליח לעשות שיחזורים שכאלה. יש לי שם חומר ממש ממש חשוב ביגלל זה אני צריך מקום שמתמחה בסוג זה של כוננים ניידים מהחברה הזאת ... תודה רבה

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by moshiko69,

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R , מה השימושים של כל אחד אם יש בכלל?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by summer69,

השאלה היא, האם זה משתלם ליקנות שתי רפטורים של 36GB ולשים אותם במערך RAID? כי הבנתי שהם לא מוצלחים כמו ה74GB או ה150... אני רוצה אולי לעשות את זה במחשב שאני יקנה עוד חודש וחצי חודשיים בערך... השאלה שלי אם זה מישתלם.... למישהו פה כבר יש ניסיון עם זה? תודה מראש עריכה: המלצה אחרת תתקבל בברכה(DaimondMax או Seagate NCQ.... תגידו לי אתם)

• 9 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.