עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mic3mic4,

שלום, יש ברשותי כונן סמסונג SSD 840 בנפח של 120G. עליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל התוכנות. הנפח התגלה לצערי כלא מספיק, ואני כל הזמן מגיעה לפס אדום עקב חוסר מקום. יש אפשרות לרכוש כונן נוסף בנפח גדול יותר ולהעביר אליו את כל אשר על הכונן המקורי ללא צורך בהתקנות חדשות? מן קופי פייסט של מערכת ההפעלה והתוכנות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הי..סליחה על הבורות, רוצה למחוק תיקיות וכאלה במכה אחת מבלי למחוק מערכת הפעלה, האם אפשרי או יותר פשוט לפרמט?

3. היי אני מביא את זה רק כמידע לקוראיי הפורום מפני שאולי יש אנשים שיוכלו להעזר במידע הזה, התופעה בכל מקרה ממש לא חדשה - כבר נהייתה מכה. אז לפי הכותרת כבר הבנתם : צורב 52X24X52 של MSI בן פחות מחודש שחבר שלי קנה , הוא קרא דיסק שצרבתי לו (בכונן ימהה 8X ) הסוג של הדיסק הוא Office Depot (נו באמת מי קונה את זה...) ובום התפוצץ לו. זהו , וזה רק מעיד על למה בין היתר אני כלכך "אוסר" לצרוב במהירויות גבוהות (וזה עוד היה קריאה של דיסק).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by llivny,

הארד דיסק מהמחשב של אח שלי לא עובד. ניתקתי אותו וחיברתי למחשב שלי וזה גם לא עובד. כשמדליקים את המחשב ההארד דיסק עושה כמה תקתוקים ומפסיק אחרי כמה שניות. יש על ההארד דיסק מידע חשוב שאין לו גיבוי..... WD CAVIAR SE 80GB SATA מה אפשר לעשות?? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by *R.S,

*איזה כונן קשיח יותר טוב? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=15503 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=4888 * הם שקטים? *Seagate מייצרת עדיין את כונני Maxtor י?? (למרוטת שהם לא כמו של Maxtor ... ל Maxtor היה 16MB ולהם רק 8 י) כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2426&products_id=16635 ?? *יש כונן קשיח 250GB שעולה גם בסביבות ה 400 שקל והוא יותר טוב מהכוננים שרשמתי למעלה? לא WD ורק מחנות בחיפה... (רצוי נועה/פנדה) תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס MicroSD בנפח של 128GB או אולי אסתפק 64GB, תלוי כמה יעלה. אני אשתמש בו בעיקר לצילום / צילום המשכי של קבצי RAW ואולי מדי פעם גם לצילום באיכות 2K. מה אני צריך לחפש במפרט, מהירות UHS-I, UHS-II, Class10? ואיזה חברה מומלצת? האם יש תקלות בכרטיסים כאלו (אולי להזמין יותר זול מחו"ל?) או לשלם יותר יקר ולהזמין מהארץ? האם קיים בארץ מה שאני מחפש? לא רשמתי תקציב כרגע כי אינני יודע כמה הכרטיס עולה ואם אני צריך את הכי מהיר או אחד מתחתיו, ואם אזמין מחו"ל (כדאי?) או מהארץ. אבל אני מוכן לשלם כמה שצריך בהנחה שזה יתאים לצרכי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by davidt99,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (על פי ההמלצה שלכם) אבל ה-MX300 לא קיים ב-TMS או ב-StarPC (אני לא יכול לקנות בפלונטר כי החנות לא פתוחה בשישי). מלבד ה-Evo 850 (שקטן יותר בנפח ויקר יותר), יש כוננים אחרים מומלצים באותו סדר גודל?

8. Started by XEON123,

חיברתי 3 דיסקים חיצוניים בנפחים שונים למפצל עם מתח DLINK.המפצל מחובר ל-USB של המסך OLED LG.הכל עובד פיקס סבבה. השאלה שלי,למרות שהמסך לא דולק הנוריות של הדיסקים כל הזמן דולקות,אבל אין את הזמזום שהם מסתובבים והם קצת חמים.האם לא יגרם להם נזק כתוצאה של חיבור רצוף למפצל גם שהם לא פעילים. אני מבין שהנוריות מקבלות את הזרם של המפצל,לכן הן דולקות.אבל האם מומלץ להשאיר אותם כך ללא דאגה לשלומם?

9. יש לי דיסק הנ"ל והוא אמור לגבות כל יום ראשון. איך אני בודק שאכן הוא מגבה? ואיך אני משחזר במקרה של תקלה גם אם אתם עונים באתר אנא תנו לי תזכורת. תודה

10. Started by שי וינטה,

היי לכולם! יש לי מחשב נייח מהדגם הבא: GIGABYTE GA-H61M-S1 אני רציתי להחליף לו את הHD לSSD על מנת שיהיה יותר מהיר היות ולאחרונה הוא איטי בצורה מפחידה... עשיתי העתקה מהכונן HHD אל כונן הSSD שלי ע"י תוכנה בשם GHOST והכל עבר בהצלחה. כעת אני מעוניין להעלות מהדיסק החדש את הBOOT של המחשב, הוא מקבל את הבקה מתחיל לעלות ואז נתקע וממשיך לחשוב עם מסך שחור ללא הפסקה- הוא בעצם לא מצליח לעלות ממנו אבל נראה שהכל בסדר... פתאום חשבתי על האפשרות שהבעיה טמונה בזה שהSSD שקניתי הוא SATA 3 וייתכן שבמחשב אין לי חיבור תואם ולכן הוא לא מצליח לקרוא אותו כמו שצריך ובמהירות המתאימה.. מה דעתכם? יש לכם רעיון על בעיה אחרת שיכולה להיות? האם לדעתכם זה ייתכן שהחיבור משפ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nahem,

שלום,קניתי לפטופ עם חיבור mSATA ואני מעוניין להכניס כונן SSD 128GB. מכיוון שאקנה בארה"ב, חיפשתי באמזון ויש המון סוגים וחברות שונות, לכן אשמח להמלצה.מחיר: 120$ פלוס-מינוס.לפני זמן מה המליצו לי בפורום על:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA24G1E36419תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by .Joseph M,

היי, ברצוני לקנות צורב DVD למחשבי. עכשיו;מהו ההבדל בין חיבורו למחשב ע"י כבל IDE או ע"י כבל SATA - ואיך אדע,איזה סוג חיבור מצוי במחשבי ומתאים אליו,ואיזה סוג חיבור מבין השניים;יותר איכותי? תודה רבה מאוד מראש... יוסי.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Zeev86,

אז קניתי SSD נוסף של 1 טרה במבצעי בלאק פריידיי ורק עכשיו יצא לי להרכיב את זה (כן דפקתי איחור אופנתי עם ההרכבה). חשבתי שיש לי 2 יציאות SATA 6Gb/s אבל מסתבר רק אחת. כלומר שSSD אחד יתן לי תמורה של חצי. עדיין קריאה של 250 מגה לשניה עדיפה על פני 35 של דיסק רגיל אבל אני מרגיש שיש לי סתם דיסק מהיר שלא מנוצל עד הסוף. אני מאוד מבסוט מהמחשב שיש לי ולא חשבתי לשדרג בקרוב. אבל מה הייתם עושים במקומי? כלומר אם כבר משדרגים לוח אז הולכים גם על CPU חדש שגם ככה עושה לי טיפה צוואר בקבוק ל970GTX. אז לשאלת הדיון: הייתם נשארים ככה או משדרגים לוח אם? המפרט שלי: Gigabyte b75M-D3H, מעבד i5-3570

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי שני צורבים (פיוניר ו-Asus) ובשניהם יש בעיות שונות ולא עקביות. אני מעוניין לבדוק את התקינות שלהם. האם יש משהו כמו SMART לכוננים אופטיים, או תוכנה שמריצה סט בדיקות ומדווחת על בעיות בכוננים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ybe,

כשאני מנסה לצרוב MPEG -2 בעזרת NERO 5.5.8 (יש לי את ה-mpeg -2 plug) או CDRWIN 3.8 באמצעות צורב PLEXTORX24 העסק נכשל. פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל לא ניצן לצפות בחומר הנצרב.windows media player מנסה לפתוח את החומר הצרוב ולבסוף נותן הודעת שגיאה, POWERDVD מציין שהחומר בדיסק הוא בפורמט בלתי נתמך(ואם מתעקשים מקבלים מסך כחול). איך אני מצליח לצרוב MPEG -2 ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by omri_ro,

איפה ניתן לרכוש בארץ הארדיסקים עם חיבור SERIAL ATA?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

אני צריך DVD טוב של חברה מוכרת ואמינה שלא יעשה בעיות, והוא יחליף את הCD. תוד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Moo,

נכשלו לי שתי צריבות עם פיוניר DVR-217DBK ו ImgBurn ניסיתי לצרוב IMAGE של DVD , והוא לא הצליח. מדיה של VERBATIM הלוג הוא כזה: I 17:18:16 ImgBurn Version 2.4.4.0 started! I 17:18:16 Microsoft Windows Vista Ultimate Edition (6.0, Build 6001 : Service Pack 1) I 17:18:16 Total Physical Memory: 2,094,860 KB - Available: 1,052,720 KB I 17:18:16 Initialising SPTI... I 17:18:16 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 17:18:16 Found 1 DVD±RW and 1 BD-ROM/HD DVD-ROM! I 17:19:39 Operation Started! I 17:19:39 Source File: C:\Users\Administrator\CDR1\New Folder\DVD\s01.iso I 17:19:39 Source File Sectors: 1,370,796 (MODE1/2048) I 17:19:39 Source File Size: 2,807,390,208 bytes I 17:19:3…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מתנצל מראש אם אני משתמש במונחים לא נכונים, אני לא מאוד טכני. קניתי מחשב לא מזמן, לוח האם הוא gigabyte B450M D3SH, וכשהזמנתי אותו ראיתי שיש לי 4 כניסות SATA להשתמש בהן על הלוח. רק אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הבנתי שהוא חוסם לגמרי את אחת הכנסות, משמע שיש לי 4 כוננים (SSD אחד קטן יחסית למערכת ההפעלה ועוד 2 "רגילים" גדולים יותר) ורק 3 כניסות להשתמש בהן. האם יש איזשהו פיתרון טכני (נגיד מפצל? לא יודע אם זה קיים) לבעיה הזו, או שאני חייב פשוט להחליט שאני מוותר על אחד הכוננים? תודה מראש.

21. Started by AMD 64,

ככה, זה התחיל לא מזמן. קורה לי לא מעט שפתאום, בלי שום פעולה שביצעתי במחשב, הנורית שמראה שהאר דיסק מבצע פעולה, נדלקת באופן קבוע ולא מפסיקה. ואז, אחרי כמה דקות, קורה אחד משני הדברים הבאים(או שניהם ביחד): 1. או שאותו האר דיסק נעלם(טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל) 2. או שהמחשב נתקע פתאום ואז חייב ריסט. ואז אחרי הכיבוי, אני מנתק את הכבל סטה והחשמל מHD, מחבר מחדש, והכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה(בד"כ אחרי כמה ימים ספורים). ניסיתי לפרמט ועשיתי אינספור סריקות אנטי וירוס וספיי וורים למיניהם ולא מצאתי כלום... מישהו יודע מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by j,

מחפש HD אמין ומהיר. עדיפות לכזה עם אחריות בארץ. תודה!!!! :yelclap: :yelclap: LaCie 1TB Porsche Design Mobile Drive P'9220 http://www.bhphotovideo.com/c/product/813187-REG/LaCie_302000_Porsche_Design_Mobile_Drive.html Seagate 1TB Backup Plus Portable Drive USB 3.0 (Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/874905-REG/Seagate_stbu1000101_1TB_Backup_Plus_Portable.html Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable Drive (1 TB, Silver) http://www.bhphotovideo.com/c/product/768769-REG/Seagate_STAA1000104_FreeAgent_GoFlex_Ultra_Portable_Drive.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by מיסטר נייס גאי,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, לפני שנתיים בערך רכשתי הרדיסק חיצוני בנפח 1 טרה בייט, של חברת סיגייט. לפני מספר ימים ההרדיסק פשוט הפסיק לעבוד, האורות היבהבו מעט ופתאום הוא שבק, לא הצלחתי לשחזר אותו וניסיתי מספר דרכים. כנראה שמה שאעשה זה שאפתח את המכסה פלסטיק ואחבר את ההרדיסק עצמו למחשב (שיפעל כהרדיסק פנימי). זה מה שהמליץ לי חבר שמתעסק בנושא קצת, מה אתם חושבים? זה יכול לעבוד? מעבר לכך, אשמח להמלצה להרדיסק חיצוני, בנפח טרה בייט, והכי חשוב שיהיה אמין. ועדיף USB3 וגם USB2, אבל USB2 בלבד גם יעשה את העבודה. אין לי בעיה שיעלה עוד 100-150 ש"ח, זה שווה את זה. שמעתי על כמה חברות מומלצות: WD, IOMEGA, SAMSUNG. חוץ מזה המון אנשים הציעו לי לרכוש 2 כוננים. מפני שאני עובד עם אחד מהם כמעט קבו…

24. יש לי כרגע רק HDD והוא מחולק ל-2 מחיצות כאשר רוב המידע על המחיצה בה לא מותקן הWIN הזמנתי SSD, ואני רוצה להתקין מחדש שם את הWIN ואח"כ לחבר בנוסף את הHDD ולאחסן עליו קבצים. השאלה שלי בעצם היא איך עושים את זה בלי לאבד את המידע? חיפשתי באינטרנט ואנשים אומרים לגבות את הקבצים, לפרמט את הHDD ואז להחזיר אבל אני רוצה להימנע מכל זה. אין לי בעיה לפרמט את המחיצה שבה מותקן הWIN כרגע. השאלה היא האם אפשר לעבוד ככה: 1. לנתק HDD ולהתקין WIN על SSD כרגיל 2. לחבר את הHDD ולפרמט את המחיצה עם הWIN הישן - איך עושים את זה ד"א? האם מספיק להגדיר שהBOOT יהיה מהSSD ואז אפשר לפרמט פשוט את המחיצה דרך הWIN או שצריך לעשות משהו אחר? 3. במידה ואני רוצה לאחר הפרמוט של המחיצה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by alexrait1,

יש לי דיסק קשיח חיצוני שמקבל חשמל ממקור מתח חיצוני, השאלה אם אפשר לחבר אליו איכשהו מתאם WIFI ליציאת ה USB כדי לגשת אליו מכל מקום בבית?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים