אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רכשתי הרדדיסק חיצוני של WD אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה כמו בהרדדיסק פנימי?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה.. יש מלא סרטי 720p שאני חייב להוריד.. ויש לי הארד דיסק של 150GB אז ההתלבטות היא אם לקנות עכשיו הארד דיסק של 750GB ולהוריד את כל מה שרציתי למחשב.. או.. לחכות לטכנולוגיה חדשה/הוזלה שאמורה להיות עד תחילת 2008 (אז אני קונה מחשב חדש) ולהתפלל כל יום שההורדה של הסרט לא תמחק מראפיד שייר אז אני צריך עצה אם זה שווה לי (לחכות/לא לחכות) בבקשה תענו- זה ממש חשוב (נושא של חיים ומוות)
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מהירות כזאת אופיינית לרייד 5? משלושה כונני F3 של סמסונג ולוח אם P8P67 של אסוס? ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 220.166 MB/s Sequential Write : 47.413 MB/s Random Read 512KB : 55.243 MB/s Random Write 512KB : 24.549 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 0.700 MB/s [ 170.9 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 0.527 MB/s [ 128.7 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) : 3.632 MB/s [ 886.6 IOPS] Random Write 4KB (QD=32) : 1.062 MB…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ישלי סרט במחשב בפורמט divx ואני רוצה לצרוב אותו ולראות אצל חבר שלי בפלייסייטשן.. השאלה שלי היא באיזה פורמט אני אמור לצרוב כדי שאני אוכל לראות את הסרט, ויש לו צ'יפ בסוני.. אההה ועוד שאלה, הסרט שוקל 702 מגה יש איזה מצב להוריד 2-3 מגה כדי שאני אצרוב על דיסק של 700?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול מת לי ה WD3200AAKS. הוא אמנם לא היה הראשי במערכת, אבל הוא שימש אותי להרבה מאוד מידע (הורדות, גיבויים..) יש לי כרגע הארדיסק של טרה שמעל חצי ממנו פנוי, כך שמבחינת מקום אני מסודר ואין טעם להשקיע בהארדיסק בעל נפח גדול. חשבתי לנצל את ההזדמנות הזו ולרכוש SSD על מנת לשפר את ביצועי המערכת. אני אמנם עדיין מתלבט בגלל שהטכנולוגיה הזו עוד לא ממש בשלה והבנתי שההארדיסקים האלו נשחקים מהר (מה שנשמע לי קצת מוזר כי אין שם שום חלק נע שיכול להישחק..). בקיצור, אני מחפש הארדיסק SSD בנפח סביר (ישמש למערכת הפעלה, תוכנות, ואולי קצת מסמכים), שיתן ביצועים טובים ושיהיה כמה שיותר אמין. נניח ש60-80GB יספיקו לי אגב, כדאי לחכות קצת שיצא משהו יותר בשל? כי העניין לא ממש דחוף לי ואני מתכנן לק…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לעוזרים יש ברשותי דיסק חיצוני של seagate בנפח של 8 טרה. הדיסק עבד כשורה אך לפתע אני מקבל שגיאות בזיהוי, כלומר הוא מזוהה כדיסק אחד של 2 טרה ללא מתן אות או אפשרות הגדרה ועוד 6 טרה לא מוקצה ללא שום יכולת לשנות הגדרות. אין לי שום רעיון איך לתקן את זה או במקרה הרע, לפרמט לחלוטין. אשמח לרעיונות
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש כונן מגנטי (HDD) לצורך גיבוי, לא עבודה יומיומית. זאת... אחרי שכונן חיצוני שקניתי לגיבוי הפסיק לעבוד באופן יחסית פתאומי אחרי די מעט זמן לטעמי (שנתיים בערך). ראשית כל, למדתי את הלקח שלי - מכל דבר חייבים להיות לפחות שני עותקים, נקודה, אחרת בכלל אין טעם בכל העניין. אני גם קצת חושד בכוננים קומפקטיים (2.5") אשר אינם נתונים במארז מוגן-זעזועים, כי נראה לי ששילוב שני הגורמים הללו דפק אותי בפעם הקודמת. על כל פנים, יש לי שתי שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף ככלל לרכוש כונני 3.5" לצורך גיבוי במקום כונן 2.5" משיקולי אורך-חיים, או שעובי הכונן לא באמת משחק תפקיד? 2. האם עדיף לרכוש כונן המיועד לשימוש פנימי, ואז להשתמש במעגנה (dock) ו/או במארז ה…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז מה בעצם עדיף? Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב ש-120 גיגה יספיק אלא אם כן יהיה 250בהפרש לא משמעותי אין לי בעיה להזמין מחול אגב. כמו כן אשמח לדעת איך מתקינים אותו, האם זה בא במקום הצורב? באופן כללי זה ישפר משמעותית את ביצועי המחשב? (אני מפתח לאנדרואיד והאנדרואיד סטודיו מקרטע לעיתים בקבצים גדולים)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
8.1) לכונן SSD האם זה אפשרי? כיצד עושים זאת? האם אני בפורום הנכון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק של מקסטור 40GB 133ATA לוח אם של גיגהביט GA - 7VRXP איך אני בודק באיזה ATA הלוח והדיסק עובדים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב!. לאחרונה החלטתי להחליף את כמה כונני 500 GB שיש לי ב כונני 1TB מצאתי 4 דגמים. מה עדיף? כיום יש לי 7 הארדיסקים במנפחים משתנים כאשר יש לי 4 כוננים של 500 של Hitachi שאני מאוד מרוצה מהם ואני הקפדתי בזמנו לקנות אותה סדרה כי היא היתה הכי אמינה לטעמי. בנוסף יש לי כונן 1 של Caviar Black שגם ממנו אני מרוצה השאלה על מה מהם ללכת? בגדול יותר מעניין אותי אם כדאי לקחת את ה? Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Hitachi Deskstar 7K1000 HDS721010KLA330 DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS תןדה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצוטט Blue-Ray בנפח 25GB הגיע ללירה!, DL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 אני מקווה שאני לא עושה פה פרסומת אסורה.מישהו מכיר עוד מקומות שאליהם כבר הגיעו ה"חידושים".לא שאני הולך לקנות כרגע,הצורב לבד יעלה מספיק כדי להרתיע אבל עצם העובדה שאנחנו "מעודכנים"(באיחור קל) משמחת.אגב את הדיסקים של בלו ריי אכן מצאתי שם http://www.lira.co.il/site/category.php?cat=6749 אבל את הDL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 שבאמת הייתי לוקח לא מצאתי שם :-[ (אולי פשוט לא הספיקו לעדכן).
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
WD - 8MB Seagate - 16MB Maxtor - 16MB 8 מגה באפר זה לא מעט בשביל 320 ג'יגה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מובילת שוק האחסון מנצלת את דור שבבי ה-V-NAND העדכני שלה בכדי להתחיל בייצור סדרתי של דגמים בנפח אדיר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. יש לי כונן קשיח חיצוני. כרגע במחשב שלי הוא מסומן באות I אבל שאני מעביר אותו למחשב אחר הסימון שלו משתנה. יש אפשרות לשמור על הסימון של הונן שיישמר תמיד I במחשבים שונים? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה בשביל חבר... זזה ישמש לסרטים סדרות התקנות של דברים... אגב , אפשר לראות סרט ישירות מהדיסק קשיח נכון ? אין צורך להעביר את זה לפנימי? אשמח להמלצה לדיסק קשיח של 500GB ולאחד של 1TB ... מחר הוא יקנה את זה אשמח להמלצה בהקדם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם סמסונג בחוץ http://www.cdfreaks.com/news/Samsung-debuts-1st-18x-SATA-DVD-writer-to-the-market.html
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק. כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק? ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים. תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך: GSA-H10*: Renesans 16x GSA-H12*: Renesans 18x GSA-H20*: Panasonic 16x GSA-H22*: Panason…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי SSD 850 EVO 500GB ללפטופ ואני רוצה לפצל את המחיצה אבל לא יודע אם זה יפגע בביצועים. אני רוצה לפצל את הכונן מטעמי נוחות בלבד, לזרוק חלק מההורדות וקבצים אחרים לכונן D ושאר קבצי התוכנות והוינודס יהיו בכונן C
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פורום חלונות יש לי דיסק קשיח רפטור 36 עם מערכת ההפעלה עליו והוא מחולק ל 3 מחיצות.קניתי עכשיו עוד אחד זהה ואני עומד לקבל אותו עוד כמה ימים. כיצד אני בונה פה מערך רייד ללא פורמט? האם צריך מחיצה אחת בכל כונן פיזי?? האם צריך פירמוט מחדש של שניהם ובהגדרה ראשונית ללחוץ F8 שעולה המסך הכחול הראשוני של ההתקנה לפני הממשק הגרפי של XP (כמו ב 2000) ניסיתי לעשות משהו עם רפטור 74 שניקרא JBOD אבל לא הצליח כל כך.כרגע הוא בתור כונן מהיר ולא יותר. אשמח לקבל עזרה פה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין צורב a-open 40* לבין sony 48*, שניהם באותו מחיר אם אני לא טועה. מה לבחור?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש כ"כ הרבה חברות והמחירים זהים המליצו לי על צורב דיוידי מובחר שישרת אותי נאמנות שנים רבות שתודה אלי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-