אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מביא את זה רק כמידע לקוראיי הפורום מפני שאולי יש אנשים שיוכלו להעזר במידע הזה, התופעה בכל מקרה ממש לא חדשה - כבר נהייתה מכה. אז לפי הכותרת כבר הבנתם : צורב 52X24X52 של MSI בן פחות מחודש שחבר שלי קנה , הוא קרא דיסק שצרבתי לו (בכונן ימהה 8X ) הסוג של הדיסק הוא Office Depot (נו באמת מי קונה את זה...) ובום התפוצץ לו. זהו , וזה רק מעיד על למה בין היתר אני כלכך "אוסר" לצרוב במהירויות גבוהות (וזה עוד היה קריאה של דיסק).
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב ש-120 גיגה יספיק אלא אם כן יהיה 250בהפרש לא משמעותי אין לי בעיה להזמין מחול אגב. כמו כן אשמח לדעת איך מתקינים אותו, האם זה בא במקום הצורב? באופן כללי זה ישפר משמעותית את ביצועי המחשב? (אני מפתח לאנדרואיד והאנדרואיד סטודיו מקרטע לעיתים בקבצים גדולים)
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה ssd מומלץ והאם יש הבדלים קריטיים 1https://ksp.co.il/?list_compare=.34301..35668..33865..25581 בנוסף ככונן חיצוני מה ההבדל בין דיסק און קי של 128GB לSSD .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך בזה: 1x SATA 6Gb/s connector (SATA3 0) supporting up to 1 SATA 6Gb/s device 5x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 1~5) supporting up to 5 SATA 3Gb/s devices הכונן קשיח היחידי שיש לי שמחובר עכשיו למחשב הוא כזה : http://ksp.co.il/?uin=11683 והוא מחובר לחיבור של הSATA 3.. אם אני אעביר אותו לחיבור של SATA 2 אני ארגיש הבדל בביצועים או שהוא לא מסוגל לנצל את החיבור של הSATA 3? כי אני רוצה לשים כונן SSD או את הכונן הזה : http://www.amazon.com/dp/B005T3GRNW/?tag=blkfricybmon-56 בחיבור של הSATA 3 שייתפנה.. והאם ברגע שאעביר את הכונן שנמצא אצלי עכשיו בSATA 3 לSATA 2 אני אצטרך להגדיר משהו במחשב כדי שהוא יעלה לי עם המערכת הפעלה והכל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מבין הכוננים שצויינו בכותרת חדש יותר ואיזה איכותי ומוצלח יותר ? LG GSA-H42N 18x DVD±RW DL IDE Drive LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 אם הכונן LG DVD±RW GSA-H42NB x18 עדיין לא הוכיח עצמו בשוק אשמח שיצויין כך... תודה אנשים !
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קובץ גדול (6 GB) להרד דיסק נייד שלי מסוג WD 160GB והוא מוריד לי את ההודעה הבאה "הקובץ XXXXXX גדול מדי עבור מערכת הקבצים המשמשת יעד" יש פיתרון לעניין?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב בנפח של 500 ג'יגה או 750 אם המחיר לא יהיה גבוה מדי, אני רוצה דיסק פנימי לאחסן סרטי HD סרטים רגילים וסדרות. (יש לי עוד כונן של 160 למשחקים ותוכנות). חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382755 יש דיסקים מומלצים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים א-לא ידעתי לאן להפנות את הנושא לכן העדפתי לשאול כאן = בפורום הכללי. ב-איחוי דיסק.הרבה נאמר נכתב או סופר על הפעולה הזו.ישנם הטוענים שמדובר בפעולה חיונית שיש לבצעה כדי לשמור על ביצועי המערכת וההארד דיסק. ישנם הטוענים שמידי פעם איחוי עלול לגרום לבעיות של אי יציבות במערכת כמו מסכים כחולים לפתע תקלות שקורות פתאום וכו'. רוצה לשמוע את דעתכם ואני מניח שהיא מבוססת בידע מצטבר או ניסיון. מה היתרונות ? מה החסרונות ? מה עדיף,הכלי המובנה של חלונות לאיחוי הדיסק או להשתמש בתוכנה שכולם ממליצים עליה = smart defrag מודה לכם מראש ואשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חברות כמו MOZY שמספקות גיבוי דרך אינטרנט לדיסק שנמצא בארץ אחרת. הבעיה - יקר ומדי פעם הם משנים את התנאים וחוקי המשחק. האם יש פתרון פרטי אפשרי? כונן שיהיה לו IP עצמאי שאתקין במיקום בטוח ואוכל לגבות אליו? אם למשל אתקין אותו בבית מחובר לרשת ואוכל לגבות אליו קבצים מהמשרד באמצעות תוכנת גיבוי מסודרת. האם יש כזה בנפח 1 טרה? תודות, חגי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ושוקל מאוד לקנות לוח אם שתומך ב raid ראיתי בכל מיני פורומים שיש בזה סיכון בגלל איבוד מידע אני חושב כמובן לעשות RAID 0 אז כמה שאלות: 1. האם באמת יש בזה סיכון וזה מגדיל את הסיכון של איבוד מידע מההארדיסקים? 2. כמה זה מאיץ את העבודה של ההארדיסקים, נותן להם יתרון משמעותי מאשר הארד דיסק בודד? האם כדאי לעשות RAID 0?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! קיים ברשותי דיסק קשיח 1T כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא משמיע זמזום קל של 5 שניות ולאחר מכן נדם זמזומו. גם רעש חשמלי שהדיסק עובד לא נשמע.והוא לא מזוהה במחשב. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא אפרסם את שם החנות כאן אבל יש אחת שמוכרת דיסקים לצריבה של BENQ מהירות 32X בגודל 700 MB, במחיר של 1.36 ליחידה בחבילת ספינדל של 50. זה המחיר הכי זול שראיתי המהירות לא רעה והחברה הכי חשוב מוכרת. אני בחיים לא קונה מחברות לא מוכרות או עלובות - לא לוקח סיכון. כאן זה נישמע ממש מפתה.... מישהו כאן הישתמש איתם, או אולי יודע איך הם או אפילו אולי יש למישהו ביקורת עליהם ?? (או על דיסקים כל שהם של ACER)... לפי האתר : http://www.cdr-forum.de/detailcdr.php?ID=1082 הם מיוצרים ע"י המפעלים של ACER עצמה..... (BENQ זה השם החדש של חברת ACER למי שלא ידע...)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבל לא קיבלתי איתו תוכנה מאיפה אני משיג תוכנה? האם אפשר להתמש בתוכנה של צורב רגיל? ומה להוריד?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה, זה התחיל לא מזמן. קורה לי לא מעט שפתאום, בלי שום פעולה שביצעתי במחשב, הנורית שמראה שהאר דיסק מבצע פעולה, נדלקת באופן קבוע ולא מפסיקה. ואז, אחרי כמה דקות, קורה אחד משני הדברים הבאים(או שניהם ביחד): 1. או שאותו האר דיסק נעלם(טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל) 2. או שהמחשב נתקע פתאום ואז חייב ריסט. ואז אחרי הכיבוי, אני מנתק את הכבל סטה והחשמל מHD, מחבר מחדש, והכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה(בד"כ אחרי כמה ימים ספורים). ניסיתי לפרמט ועשיתי אינספור סריקות אנטי וירוס וספיי וורים למיניהם ולא מצאתי כלום... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי כתבה בנענע והיה כתוב שככל שהמחיצה גדולה ייקח למחשב זמן רב לחפש ולעבוד עם קובץ משם. אני הייתי בטוח שככל שהמחיצה גדולה הקבצים יהיו פחות מפוצלים וכך למחשב ייקח פחות זמן כדי להגיע לקובץ. מה יש לכם לומר?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כונן קשיח חיצוני של 2TB הכי מומלץ? חשוב לי שיהיה קומפקטי ועם USB 3.0. מה מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני מהיר בנפח של 1TB ואני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז תוכלו בבקשה להמליץ לי? ולהגיד לי איך מבדילים בין אחד טוב לאחד גרוע? וראיתי שיש דיסקים קשיחים חיצוניים עם USB 3.0, אני צריך פורט כזה במחשב בשביל זה יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאלו אשר מבקשים להרכיב מחשבים בכסף זול, או צריכים עוד יחידת נפח אכסון להרחיב באחת המכונות הקיימות שלהם, מצאתי שכרגע יש דיסק מכאני 1TB במחיר מעולה ומסדרה איכותית של דיסקים קשיחים. בחנות tms משווקים כרגע (זה עניין זמני, כי זה מלאי מצומצם ומשתנה) של דיסקים sata מסדרת סטורג' של שרתים, המכונה WD re. זו למעשה המקבילה ל- WD Black. מה שיפה זה שהדיסק נשלף ממכונה עובדת, משרת, הדיסק כבר עבר בדיקת תקינות מלאה, והוא מסופק עם 6 חודשי אחריות. המחיר הוא מה שעושה את כל העסק לכדאי במיוחד = רק 118 ש"ח לצרכן כולל מע"מ: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10024_10026&product_id=18339 מי שמרכיב איפה מחשב בכס…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי צורב YAMAHA ישן אך טוב ,שהוא במהירות 8X8X24 מספר דגם CRW8824E לאחרונה אני לא מצליח לשכתב על כל דיסק שהוא CD-RW , כל פעם שאני מנסה לשכתב על דיסק כזה אחרי שהצריבה מסתיימת , לא מופיע שום מידע אל הדיסק (מופיע שהוא ריק , כאילו לא היתה צריבה בכלל ) אני צורב עם נרו וניסיתי לצרוב על דיסקים שהם CDRW של SILVERLINE ושל TDK צריבה רגילה ,לדיסקים CD-R ,אני צורב מעולה וללא כל קושי השאלותשלי הם : 1. האם יש מישהוא נתקל בבעיה דומה לשלי 2. זה הגיוני בכלל ,שרק לשכתב הצורב לא יכול ??? 3. למישהוא יש פתרון לבעיה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי הרדיסק SEGATE ST1000DM003 לפי ההמלצות כאן במומלצים. יש לי לוח אם GA-MA7856MT- UD2H אני רוצה להוסיף את ההרדיסק החדש להרדיסק קיים שמחובר כבר במחשב אבל אין לי מספיק כבלים (יציאות). הייתי בחנויות מחשב אמרו שאין דבר כזה... מישהו יודע איזה כבלים ויכול להפנות אותי בבקשה לקישורים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות מתאם מ-SATA וגם IDE ל-USB.. מישהו יכול להגיד לי האם זה שווה?זה מעביר את מהר? אשמח ללינק לאחד טוב... עריכה: ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=538 מה אתם אומרים עליו? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס MicroSD בנפח של 128GB או אולי אסתפק 64GB, תלוי כמה יעלה. אני אשתמש בו בעיקר לצילום / צילום המשכי של קבצי RAW ואולי מדי פעם גם לצילום באיכות 2K. מה אני צריך לחפש במפרט, מהירות UHS-I, UHS-II, Class10? ואיזה חברה מומלצת? האם יש תקלות בכרטיסים כאלו (אולי להזמין יותר זול מחו"ל?) או לשלם יותר יקר ולהזמין מהארץ? האם קיים בארץ מה שאני מחפש? לא רשמתי תקציב כרגע כי אינני יודע כמה הכרטיס עולה ואם אני צריך את הכי מהיר או אחד מתחתיו, ואם אזמין מחו"ל (כדאי?) או מהארץ. אבל אני מוכן לשלם כמה שצריך בהנחה שזה יתאים לצרכי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחלק את המחיצות על הכונן של 320 GB תוכלו לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-