עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by aaalon,

אני מתעניין בצורב של Aopen במהירות כתיבה 32 כתיבה מחדש 12 קריאה 48 וטכנולוגיות Just link , Justspeed מה אתם חושבים על הצורב והחברה במחיר 800 כולל משלוח???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. לאלו אשר מבקשים להרכיב מחשבים בכסף זול, או צריכים עוד יחידת נפח אכסון להרחיב באחת המכונות הקיימות שלהם, מצאתי שכרגע יש דיסק מכאני 1TB במחיר מעולה ומסדרה איכותית של דיסקים קשיחים. בחנות tms משווקים כרגע (זה עניין זמני, כי זה מלאי מצומצם ומשתנה) של דיסקים sata מסדרת סטורג' של שרתים, המכונה WD re. זו למעשה המקבילה ל- WD Black. מה שיפה זה שהדיסק נשלף ממכונה עובדת, משרת, הדיסק כבר עבר בדיקת תקינות מלאה, והוא מסופק עם 6 חודשי אחריות. המחיר הוא מה שעושה את כל העסק לכדאי במיוחד = רק 118 ש"ח לצרכן כולל מע"מ: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=100014_10024_10026&product_id=18339 מי שמרכיב איפה מחשב בכס…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by gmppaz,

קיבלתי מבן דוד חבילת 10 דיסקים של הדיסקים המתוארים בכותרת אך הם תוצרת הודו ואני נוטה להתרחק מתוצרת זו. מכיוון שכבר מיציתי את ההארדיסק עד הג'יגה האחרון שבו- הדיסקים האלה יעזרו לי מאוד אך אני מפחד להשתמש בהם מכיוון שהם תוצרת הודו וחבל לי לאבד את הקבצים שאני אצרוב אחרי זמן מה. מה אתם אומרים? כדאי להחזיר את זה לבן דוד או בכל זאת להשתמש? תודה רבה ועוד בעיה קטנה: משום מה כל דיסק צרוב (DVD+R רגילים, לא DL) שניסיתי לבדוק בנרו CD-DVD Speed לא הצליח להיבדק שם. כלומר אני לא יכול ללחוץ על Start ב-Disc Quality, כך גם במחשב נייד של אחותי.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dan9,

היי יש מצב שבגלל שההתקן מחובר בAHCI אז יש בעיה של צריבה? לפני שאני פוסל את הכונן ובודק אחר? נסיתי עם כמה תוכנות! מפרט 3

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by lior_boss1,

כיום כשקונים מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה גיימינג ועבודה מרובת שעות על המחשב הייתם בונים מפרט עם SSD ישר?, או שיש פה שיקול דעת

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי דיסק הנ"ל והוא אמור לגבות כל יום ראשון. איך אני בודק שאכן הוא מגבה? ואיך אני משחזר במקרה של תקלה גם אם אתם עונים באתר אנא תנו לי תזכורת. תודה

7. Started by theDeath,

שלום, אני מתכנן לבנות RAID1 משני דיסקים פנימיים. מחפש המלצה לזוג כוננים של 1TB שיעמדו במשימה כ 5 שנים. לא מתוכננת פעילות אינטינסיבית - בעיקר עריכת דו מימד. מערכת ההפעלה תתוקן על כונן SSD נפרד. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by talcohn1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ושוקל מאוד לקנות לוח אם שתומך ב raid ראיתי בכל מיני פורומים שיש בזה סיכון בגלל איבוד מידע אני חושב כמובן לעשות RAID 0 אז כמה שאלות: 1. האם באמת יש בזה סיכון וזה מגדיל את הסיכון של איבוד מידע מההארדיסקים? 2. כמה זה מאיץ את העבודה של ההארדיסקים, נותן להם יתרון משמעותי מאשר הארד דיסק בודד? האם כדאי לעשות RAID 0?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני חושב ש-120 גיגה יספיק אלא אם כן יהיה 250בהפרש לא משמעותי אין לי בעיה להזמין מחול אגב. כמו כן אשמח לדעת איך מתקינים אותו, האם זה בא במקום הצורב? באופן כללי זה ישפר משמעותית את ביצועי המחשב? (אני מפתח לאנדרואיד והאנדרואיד סטודיו מקרטע לעיתים בקבצים גדולים)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by ozwrx,

אבל לא קיבלתי איתו תוכנה מאיפה אני משיג תוכנה? האם אפשר להתמש בתוכנה של צורב רגיל? ומה להוריד?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום , אני קונה הארד דיסק SATA 2 וצורב SATA , יש לי לוח אם תומך SATA (מלפני 4 שנים). הבעייה היא שאני לא יודע איפה לחבר אותם , חיברתי בעבר זכרונות , כרטיס מסך - אבל לא הארד דיסק נוסף. התמונות שאני מביא הם של המחשב כרגע , בלי תוספות... אודה לכם אם תענו לי על השאלות (יש תמונה עם שאלות). אז איך אני מחבר את ההארד דיסק? כבל אחד אני מניח שמגיע עם ההארד דיסק והולך ישירות ללוח אם ... אבל מה עם החיבור לספק? איך זה מתבצע? לגבי הצורב: אני מניח שכבל אחד הולך ללוח אם (כבל שיש לי - תוכלו לראות בתמונה) , מה עם הספק? * בתמונה paintop1 כתבתי בצהוב בצד ימין משהו שלא רואים טוב בתמונה , קיצר כתוב: "חלק מהחוטים שם מחוברים לספק וחלק מחוברים לשום מקום , מה זה?" תודה רבה לעוזרים [attachment del…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Nitro,

אני קונה צורב קומבו תוצרת LG, במהירויות 52X32X52X16... מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה, ומוכן לתת לי חוות דעת עליו? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_312&products_id=4570 תודה, נדב.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by daniel0089,

היי, אני רוצה לקנות מתאם מ-SATA וגם IDE ל-USB.. מישהו יכול להגיד לי האם זה שווה?זה מעביר את מהר? אשמח ללינק לאחד טוב... עריכה: ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=538 מה אתם אומרים עליו? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by r.g.comuters,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201594&sid=10 מקור נענע חיים ברשת> גאדג`טים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by avrahams1,

אני קונה מחשב נייח חדש בקרוב, ואני רוצה לקנות SSD שיכיל רק את הכונן מערכת (רק את מערכת ההפעלה, לעלייה מהירה של המחשב). כרגע אני מתכנן לקנות HD של Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003, או אולי אפילו הגירסת 2TB שלו. קראתי בנעוץ שלכם לגבי כונני SSD מומלצים, וההמלצות שם הביאו יתרונות וחסרונות לגבי כל SSD, אבל אני לא יודע איזה מהם יעזור לי/יפגע בי למקרה הספציפי שלי. אז השאלה שלי היא: מה ה SSD הכי משתלם לי? ומאיפה משתלם לקנות? בהנחה שאני רוצה שתהיה עליו רק את מערכת ההפעלה, אני לא צריך יותר מ60GB נכון? והכי חשוב - בהנחה שאין לי ידע טכני נרחב, כמה קשה יהיה לי לחבר את האיחסון בעצמי? תודה מראש, אבי.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by xtract1,

נתחיל על בדיקת ביצועים : עריכה: חזרתי. ובכן, אני מרוצה. המחיר מדהים (199 באופיס דיפו) עם אחריות ארוכה וביצועים טובים. כל זה בישביל 30-50 ש"ח יותר מאשר Dokים פשוטים באותו הנפח. הפתיחה נחמדה, לא משהו מדהים אבל גם ממש לא משהו לא נוח או גרוע.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני לא אפרסם את שם החנות כאן אבל יש אחת שמוכרת דיסקים לצריבה של BENQ מהירות 32X בגודל 700 MB, במחיר של 1.36 ליחידה בחבילת ספינדל של 50. זה המחיר הכי זול שראיתי המהירות לא רעה והחברה הכי חשוב מוכרת. אני בחיים לא קונה מחברות לא מוכרות או עלובות - לא לוקח סיכון. כאן זה נישמע ממש מפתה.... מישהו כאן הישתמש איתם, או אולי יודע איך הם או אפילו אולי יש למישהו ביקורת עליהם ?? (או על דיסקים כל שהם של ACER)... לפי האתר : http://www.cdr-forum.de/detailcdr.php?ID=1082 הם מיוצרים ע"י המפעלים של ACER עצמה..... (BENQ זה השם החדש של חברת ACER למי שלא ידע...)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by oren,

אני מעוניין לקנות צורב במכירה פומבית, ראיתי LG וראיתי Sony, אני מתלבט ביניהם ואשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by nondos,

שלום, ברשותי קובץ bootable ISO האם ניתן בצורה כלשהי "לצרוב" את הקובץ עלDisk On Key ולאתחל את המחשב מ-Disk On Key אני יודע שהmother board שלי יודע לאתחל מ Disk On Key תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. צריך המלצה בשביל חבר.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. התופעה היא כזאת: קפיאה של המערכת כולה כבר עברתי על מספר בדיקות ועכשיו הגיע הזמן לבדוק ולשלול בעיות של כוננים חיצוניים + פנימיים רציתי בבקשה את השמות של התכונות הרישמיות מחברת WD וסיגייט אם אפשר גם לינק להורדה או בכלל תוכנה חיצונית שתעשה את זה בצורה הכי טובה ההארדיסקים זה מה שיש במפרט בצד והנה גם תמונה מאוורסט לגבי דגמים בFAQ לא ראיתי את זה תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by guy94,

מישהו יודע אם יש את זה בארץ ? מחפש את זה לקנייה, לחבר את ה VOLCANO 7+ אליו ...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, הרכבתי דיסק קשיח חדש: Seagate ST3000DM001 3000GB. הדיסק מוגדר ונראה תקין, עבר בדיקות של תוכנת הבדיקות של Seagate ו"נראה" תקין. הבעייה היא שהוא קופא לכמה שניות כל כמה דקות ולפעמים נעלם לגמרי מהמערכת, כאילו יש נתק. בנוסף לדיסק הנ"ל יש לי עוד 4 דיסקים קשיחים כולל אחד SSD עובדים ותקינים, מערכת הפעלה Win7 64bit. האם הבעייה אצלי במחשב? מה אני יכול לעשות כדי לפענח / לתקן את הבעייה? אגב, הדיסק לא היה ארוז הכי טוב ואני חושש שהוא "טולטל" במשלוח, למרות שנראה נקי ממכות.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. טוב קניתי הארד דיסק עכשיו שמתי לפי ההוראות ב slave והארד דיסק לא עובד המחשב נתקע באמצע הוינדוס ולא זז בביוס הוא לא מזוהה והכול מחובר וגם שהוא בסוף עבד הוא עשה רעשים כמו טרקטור והמחשב נתקע.. צריך עזרה ממכם מה צריך לעשות קיבלתי איתו 2 ג'מפרים שמתי אותם לפי ההוראות ולא עובד?? אני נואש כבר מה עושים?? יש לי כונן של 40 ג'יגה שהוא המסטר ואני רוצה לחבר את החדש ביחד איתו ... בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות כבר.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי חברים.. היום עשיתי סדר חוטים למארז והתלקתי ת'המחשב ופיתאום אני מריח ריח של שרוף ומיד כיביתי מחשב וזהו הלך לי הארד דיסק של 250 GB משחקים שירים תמונות מערכת הפעלה ויסטה אולמטה וכו.. הכלל הלךךךךךךךךךךךךךך :'( :'( :'( :'( :'( :'( מתחנן מפנכם מה לעשות איך אפשר לגבות אותו פליזזזזז מתחנן לעזרה בגדולל :'( :'( :'(

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים