אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט בין ה SSD EVO או ה PRO של SAMSUNG 500GB לבין http://eshop.macsales.com/shop/SSD/PCIe/OWC/Mercury_Accelsior/Tech_Specs ההבדל במחיר הוא בערך 700 שקל, אבל מהירות הכתיבה/קריאה של ה PCI E מהירה משמעותית! האם ההבדל הזה שווה את ההשקעה? או לדוגמא אם אני שם ב RAID 0 2 SSD של סמסונג EVO אחד 500 שני 128 בשני בקרים שונים המהירות תוכפל או שמא ה 128 דווקא יוריד מהמהירות הכללית? אני כרגע מנסה לבנות מחשב "מפלצת" לצרכי עבודה ; מוסיקה/וידאו/VM וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי SSD 850 EVO 500GB ללפטופ ואני רוצה לפצל את המחיצה אבל לא יודע אם זה יפגע בביצועים. אני רוצה לפצל את הכונן מטעמי נוחות בלבד, לזרוק חלק מההורדות וקבצים אחרים לכונן D ושאר קבצי התוכנות והוינודס יהיו בכונן C
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. עיינתי באתר של KSP וראיתי שהמחירים של כונני ה SSD של חברת Corsair ממש לא בשמים בעיקר בדגמים הבאים: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail השאלה שלי, האם אכן הכוננים האלו מספקים עבודה טובה ? בעיקרון אני צריך אותם רק בשביל מערכת הפעלה עבור שרת הקבצים הביתי מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום חבר'ה. הלכתי לסופר השכונתי, וראיתי 25 דיסקים של TEAC DVD-R 4.7GB 18X עם קייס כזה.. במחיר של 15 שקל... לקחתי קופסא, פתחתי והינה איך שזה ניראה.. זה ניראה ממש רציני, ופשוט המחיר של 25 דיסקים ל15 שקל, ניראה לי קצת תמוה אז צירפתי תמונות למי שפעם ראה דיסקים כאלה עם קייס, כי זה מוזר שלא מספיק זה עם פירמה המחיר שלו מצחיק נ.ב צרבתי וזה אחלה. אשמח לשמוע לדעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצוטט Blue-Ray בנפח 25GB הגיע ללירה!, DL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 אני מקווה שאני לא עושה פה פרסומת אסורה.מישהו מכיר עוד מקומות שאליהם כבר הגיעו ה"חידושים".לא שאני הולך לקנות כרגע,הצורב לבד יעלה מספיק כדי להרתיע אבל עצם העובדה שאנחנו "מעודכנים"(באיחור קל) משמחת.אגב את הדיסקים של בלו ריי אכן מצאתי שם http://www.lira.co.il/site/category.php?cat=6749 אבל את הDL 8.5 GB במהירות 8, DVD RW במהירות 8 שבאמת הייתי לוקח לא מצאתי שם :-[ (אולי פשוט לא הספיקו לעדכן).
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מהצורבים הבאים לקנות: 1. צורב DVD LiteOn IHAS124 2. צורב DVD Samsung SH224BB 3. צורב DVD LG GH24NS95 עשיתי ביניהם גם השוואה באתר של אייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=9122,7892,13162 שמתי לב שם שההבדל בין LG לשאר הוא שרשום לו DVD+RX16 לעומת השאר שרשום DVDX16. מה אומר ההבדל הזה? מה ההבדל בין הצורבים? האם יש צורב אחר שלא ברשימה שלי שמומלץ יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול מה ההבדל בהגדרת דיסק קשיח SATA ב-BIOS: SATA MODE: Native ל- SATA MODE: RAID כי מוד NATIVE הוא WINDOWS מזהה בלי בעיה ו-RAID צריך דרייברים מיוחדים שבאים עם יצרן הלוח. בתודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
חברת MyDigitalSSD משתפת פעולה עם מפתחת הבקרים Phison בכדי להעניק לנו סדרה טריה מסקרנת לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לשדרג את המחשבים בעבודה עם כונני SSD, לרוב המחשבים יש חיבור של m2 בלוח, ועבור כמה בודדים אין אז נסתפק ב SATA, אשמח להמלצה לכונן מהיר אמין ואיכותי, בנפח של כ 1TB חשבתי על Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 960GB SSD M.2 2280 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב את זה עם נרו אבל מקבל הודעה שאין מספיק מקום....האם יש אפשרות לעשות דבר כזה ? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם במחשב והחלטתי לקנות מחשב חדש, נשארתי עם ההארד דיסק שלי 80 ג'יגה של סיגייט בחיבור sata 1. במחשב החדש אני קונה 320 עם חיבור sata 2 מן הסתם.. וקראתי שאני יוכל לחבר אותו למחשב כדי שאני יוכל לפחות להעביר קבצים מהמחשב החדש לישן. שתי המערכות על ntfs. עכשיו רציתי לשאול אם באמת אני יוכל לחבר ולהפעיל ולהעביר קבצים בין שתי ההארד דיסקים ואם שאני יחבר את ההארד דיסק הישן אני יצטרך לשנות דברים בביוס.. אני קונה את הלוח GIGABYTE GA-P31-ES3G. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי שאלה שעלתה בעבר ואני אנסה למקד אותה: איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie ושל חברת EZQuest? (לעומת WD או Seagate) ההתלבטות הינה בין 32MB או Phoenix 1TB eSATA 16MB של EZQuest או LACIE eSATA, FireWire 400 1TB (לעומת WD או Seagate) מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה, זה התחיל לא מזמן. קורה לי לא מעט שפתאום, בלי שום פעולה שביצעתי במחשב, הנורית שמראה שהאר דיסק מבצע פעולה, נדלקת באופן קבוע ולא מפסיקה. ואז, אחרי כמה דקות, קורה אחד משני הדברים הבאים(או שניהם ביחד): 1. או שאותו האר דיסק נעלם(טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל) 2. או שהמחשב נתקע פתאום ואז חייב ריסט. ואז אחרי הכיבוי, אני מנתק את הכבל סטה והחשמל מHD, מחבר מחדש, והכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה(בד"כ אחרי כמה ימים ספורים). ניסיתי לפרמט ועשיתי אינספור סריקות אנטי וירוס וספיי וורים למיניהם ולא מצאתי כלום... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק לסטרימר שלי.. ההארד דיסק הזה זול במיוחד ועם 5 שנות אחריות. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם ההארד דיסק הזה והאם כדאי לי לקנות אותו? תודה רבה! לינק: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אז נדפק לי ה Seagate ST2000DM001 2000 W241DC5F ושלחתי למקום שעושה שחזור (שדדו אותי, רק אין מה לעשות כשיש חומר מוזיקלי שעבדו עליו שנים) אני מחפש לקנות הארדיסקים חדשים וחזקים. הוצע לי מהמקום עצמו: 1. דיסק פנימי 2.5SATA – TOSHIBA . DISK DRIVE :MQ01ABD100 עלות 472 ₪ 2. דיסק חיצוני2.5USB – WD . "בגלל זה במארז אני לא יכולה לרשום לך את המודל דיסק עצמו אלא רק של המארז WDBUZG0010BBK" המחירים נראים לי דיי מוגזמים, למרות שהניסיון שלי עם טושיבה וWD הם לטובה. אני פשוט לא מכיר את הדגמים מקרוב. רציתי לשאול אם אתם מכירים משהו שהוא יותר טוב, רצוי מחנות באזור של נתניה (KSP הכי קרוב לי לעבודה). שהוא יותר טוב בטווח של אותם מחירים. קצת יותר קצת פחות. אני אפרט: 1. אני צ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מדריך שיסביר מה זה כל אחד ומה ההבדלים ביניהם תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד יחסית ישן, מדגם Dell Latitude 5420 הדיסק הקשיח עושה בעיות (קריסות ומסכים כחולים, וגם ממצאי בדיקה מראים על בעיה בדיסק קשיח), ואני רוצה להחליפו לפני שיקרוס לגמרי הדיסק שיש לי כיום הוא מכני, 500 ג'יגה, עם חיבור סאטה, אני רוצה להחליף ואם כבר להגדיל ל1 טרה. הבנתי שהחברות היותר מומלצות זה סמסונג וקרושר, ובהתאם לכך בדקתי נתונים לגביהם. Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA III 2 הכוננים עולים אותו הדבר לסמסונג (בדגם זה) יש 3 שנים אחריות לקרושר יש 5 שנים אחריות על פניו נראה דומה, יש הבדלים ביניהם? והאם 2 החברות באותה רמה? (א…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הערכות מתי צפויים המחירים לרדת? היה תענוג לקנות טרה ב290 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה דיי נובית: אם רשום בDVD מסויים רשום שהוא DUAL LAYER זה אומר שהוא יכול לצרוב עד 8 ומשהו GB?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה בשביל חבר... זזה ישמש לסרטים סדרות התקנות של דברים... אגב , אפשר לראות סרט ישירות מהדיסק קשיח נכון ? אין צורך להעביר את זה לפנימי? אשמח להמלצה לדיסק קשיח של 500GB ולאחד של 1TB ... מחר הוא יקנה את זה אשמח להמלצה בהקדם תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פרסמתם מבדקים של דיסק SSD 840 PRO באתר ולצערי בכל החיפושים בארץ כלל לא להגיע דיסק כזה אז מה הטעם בלקרוא מאמרים על חומרה שלא קיימת
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רשום ב SAMSUNG MAGICIAN שהוא יכול להגיע עד 550 אבל אני מקבל 350 מגה לשנייה כתיבה, זה נורמלי? אולי בגלל שמותקן על המחשב WIN 10?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-