עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by mrraz,

אני לא מצליח להבין היכן הבעיה כונני ה-SSD שלי מתים אחד אחרי השני מדובר על שני מחשבים שמותקנים בהם ספקי כח איכותיים של אנרמקס ראשון מת כונן OCZ בהמשך מת כונן crucial ואתמול בערב מת כונן micron מה קורה כאן ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. עדיף יותר ???

3. Started by pringles,

חשבתי הארדיסק נייד זה כמו מיני מחשב... שאלה שלי כבר לא רלוונטית אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  4. Started by rgb00,

שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. הרבה אנשים עכשיו קיבלו SSD מהקניה הקבוצתית. השוואות ביצועים יוכלו להצביע על בעיות או צורך באופטימיזציה במידה וישנם. עדיף לבדוק עם AS-SSD שמציג נתונים על הכונן, FW, הבקר בו הוא משתמש, ומצב הALIGNMENT, כמו גם תוצאה משוקללת להשוואה כללית. לינק להורדה: http://www.alex-is.de/PHP/fusion/downloads.php?cat_id=4&file_id=9 מידע שימושי, כלים, ובדיקות: TRIM פונקציה חיונית לביצועי הSSD. כך תבדקו אם היא מופעלת: עדכון קושחה(FIRMWARE). יש שני כלים לעדכון הקושחה. 1) קובץ הרצה בוונדוס, שמתקין קבצי איתחול שירוצו באיתחול הבא לפני שהוינדוס עולה. 2) IMAGE לצריבה לCD/DVD שממנו עושים BOOT שמריץ את תוכנת העדכון. האופציה השניה יותר בטוחה כי בראשונה יש מקום לחוסר תאימויות ותקלות שקשורות בBOOT …

• 312 תגובות
    • 34.6k צפיות
  6. Started by AvlK,

קניתי ssd 128gb של cricial ואני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה, יש לי כרגע הארד דיסק של סמסונג 1 טרה ועליו כל המחשב , עכשיו מבחינתי אין לי צורך בשום דבר מהחומר הקיים , מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות כדי שיהיה ווינדוס מותקן על ה ssd ועל הסמסונג כלום (שרק יהווה מחסן לתמונות משחקים שירים וכו׳) תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by RUJI,

היום קניתי, התקנתי Windows 7 64bit מפרט המחשב שלי: ASUS P8P67 I5 2500k 8GB RAM אני מאוכזב מהביצועים. חבל שלא הלכתי על M4. הבדל של עוד 50 שקל...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני בנפח גדול (פסלתי קנייה של שני דיסקים קשיחים חיצוניים בנפח 3TB מאחר שאני זקוק למוצר אחד), והבחנתי במוצר הבא Ivory - Western Digital My Book Live WDBVHT0060JCH. אני מתלבט האם לרכוש אותו, או שמא ישנה אלטרנטיבה עדיפה. אשמח לחוות דעתכם.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by avraham711,

שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? דבר נוסף אני שם לב שהכונן מתמלא במהירות אני לא מתקין עליו שום דבר והוא מתמלא איכשהו הוא עומד היום על 80 GB מתוך 119 GB ובדקתי את כל התקיות שלו וספרתי הכל כולל מוסתרות ויצא לי 20 GB בסך הכל וזה לא מסתדר

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מעביר קובץ גדול לדיסק און קי(לא DOK ספציפי כל אחד) אז תמיד כשמהירות העברה יותר גדולה ממה שנשאר בקובץ אז העברה נתקעת להרבה זמן ואז זה מהסתדר נגיד מהירות העברה היא 100MB/s ונשאר 50MB/s אז זה ניתקע

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by VegansXe,

אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל יש לי מחשב חדש שעובר כבר מס' ימים, עם התקנה נקייה של חלונות 7 התקנתי בערב את התוכנה שבאה עם דיסק הSSD של אינטל, הSSD Toolbox היה רשום שם שמומלץ לבצע אופטימיצזיה מדי שבוע והאם אני מעוניין לבצע כעת, לאחר דקה המחשב חטף BSOD > BAD_POOL_CALLER כשהוא עלה, הוא היה ריק לחלוטין - לא תוכנות, לא דרייברים, כאילו מערכת ההפעלה עלתה מ0! אפילו RollBack RX נעלמה כליל (למי שמכיר), שהיא בכלל מוסתרת על הדיסק ויושבת על הMBR ואמורה לעלות לפני שהווינדוס עולה. מישהו נתקל? האם אני עשיתי משהו לא בסדר? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מדובר על לפטופ של מכר, שנפל לו ארצה והלך הדיסק קשיח מדובר ב2.5" IDE 60GB.... (hp mini 10"( תודה

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  13. Started by liram21,

שלום לכולם, אבא שלי קיבל רכב חדש ויש בו קליטה רק של BLUETOOTH או דיסק רגיל, רציתי לדעת האם יש דיסק און קי שעובד עם על BLUETOOTH ?

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  14. סוג של וודו ??? ברשותי Sandisk Cruzer Blade 32GB חדש בן שבוע. פעם או פעמיים חיברתי אותו למחשב העיקרי שאני משתמש בו והוא עבד. כאשר ניסיתי להשתמש בו שוב, הוא פשוט לא מזוהה. הוא קיים ב-Device Manager אך הוא טוען שהכונן לא נמצא (גם ב-Explorer וגם ב-Disk Management). בדקתי בעוד 2 מחשבים שיש בבית והוא עובד בהם ללא בעיה שהיא. מאחר ואני צריך להשתמש בו במחשב העיקרי, ניסיתי אין ספור דברים ואפילו שילוב ביניהם-[list type=decimal] [*]פירמוט הכונן ל-NTFS, FAT32 גם מהיר וגם מקיף [*]Uninstall ל-Curzer מה-Device Manager והסרה של Mass Storage Device , אתחול ואז נתתי לו לזהות אותו שוב. [*]Uninstall לכל מה שתחת USB ב-Device Manager ואתחול (אז הוא מתקין את הכל לבד שוב) [*]החלפת אות הכונן…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by ychig,

ב-intel 330 120GB מצוין 450 MB אבל במבחנים ביצועים יש פחות מחצי מה הקטע? הכונן היחיד מצאתי בו נתונים אמינים היה הm4 קיים איזהשהו כונן 128GB עם מהירות כתיבה גבוהה? (400 +)

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  16. Started by מוטי13,

אודה על עזרת חברי הפורום, יש לי כונן של wd חיצוני שנפל לרצפה, עבד קצת אחרי זה וזהו מסרב להיפתח שנית, הדיסק לא מרעיש או משהו כזה, האות של הכונן קיימת, אבל אי אפשר להיכנס וזה תוקע את המחשב, השאלה אם יש איזה תוכנה שיכולה לעזור, ולהציל לי חומר של לימודים של 4 שנים?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by SuperBanana,

היי, אני מחפש לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של שני טרה בעלות של 600 ש"ח מקסימום. נתקלתי ברשת בינתיים בשלושה שנשמעים אחלה, אבל אשמח לדעות נוספות: Seagate STBV2000200 Seagate STCA2000200 Western Digital WDBACW0020HBK חשוב לי שהכונן יתמוך בUSB 3, יהיה במהירות של 7200 RPM ואם יש תמיכה בחיבור ESATA זה יהיה נחמד אך לא חובה. בנוסף אין לי העדפה למידות הגודל או לדרך בה הכונן יקבל חשמל. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  18. Started by Bug2000,

אהלן חברים , לאחרונה מכרתי את המחשב שלי לטובת מחשב פשוט יותר . במחשב הקודם היה לי מערך RAID 0 של סיגייט 1TBX2 על לוח אם מסוג ASUS P8P67 PRO הוצאתי משם את ההרידיסיקים ושמתי על לוח GIGABYTE EP35 DS3 . עכשיו כאשר אני מחבר אותם ב RAID הלוח מזהה את הכוננים כ NON-RAID ומן הסתם מציע להפוך אותם שוב ל RAID . להבנתי הפעולה תמחק את כל המידע שעל הדיסקים ?! מישהו יכול לעזור בעיניין, איך אני מוציא משם את המידע ? לא חשבתי שתיהיה כל בעיה . תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, יש לי סטרימר שאני מעוניין לחבר אליו DOK שאליו אני אטעין כמה סרטים מהמחשב. נתקלתי בDOK הבא: Transcend JetFlash 530 32GB http://ksp.co.il/?uin=14186 ב87 ש"ח. לפי האינטרטובס מהירותו בכתיבה היא כ 7-8 MB לשניה . האם זה מספיק? אם לא מה המהירות המינימלית שעלי לחפש? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by devek,

שלום חברים. עשיתי מעשה. היה לי WIN 7 עם אהרד דיסק של מערכת 500GB ועוד אהרד דיסק נוסף של 2TB . פירמטתי את ה500GB ובהתקנה מחדש של WIN7 פיצלתי את הארד דיסק ככה שיהיו שלוש מחיצות של 25GB ועוד אחת גדולה להתקנות של 392GB , המערכת הותקנה והכל בסדר אבל פתאום ההארד דיסק של ה2TB נעלם! . בבדיקה בDISK MANGMENT אני רואה שהוא נמצא שם אבל אני חושש לעשות פעולה כלשהי בשביל שלא ימחק מידע (אין סיבה שימחק נכון ): ) אשמח לעזרתם איך אני מחזיר את המחיצה הזו עם כל המידע שלה למחשב. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ב 8 זה נראה כאלי הדיסק ריק לגמרי, כשחיברתי חזרה ל XP לא ראו את הקבצים אבל היה נראה שהמקום תפוס ע"י איזו ספרייה (נראה כמו משהו של מערכת)

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. שלום חברים, לפני כיומיים הייתי צריך לשחזר כמה תיקית שנמחקו לי בשוגג מהדיסק ב2 תוכנות שיחזור מאוד פופולאריות ומתקדמות, ביחד עם החומר נמצאו גם המון קבצים שנוצרו ב2009 קניתי את הדיסק מאייבורי בקנייה הקבוצתית לקראת אמצע 2012 והוא הגיע לי סגור באריזה עם זאת, איך זה שהגיעו הקבצים לשם ? האם ייתכן שהדיסק Refurbished ונמכר כחדש? מה דעתכם בעניין?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. יש לי כרטיס זיכרון MICRO SD של 4 גיגה מחברה לא מוכרת שכנראה מישהו ניתק אותו בזמן פרמוט. מערכת הקבצים שלו היא RAW. ניסיתי להשתמש ב testdisk אבל גם במצב סריקה עמוקה לא הצלחתי לשחזר את המחיצה. גם הנסיון למחוק את המחיצה נכשל. יש מה לעשות מכאן?

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by Motix,

אני מחפש המלצה לSSD 120GB בסביבות ה500 שקל (גמיש). מחפש משהו מומלץ מאוד, מהיר, לא רועש (הם בכלל מרעישים?). רוצה להתקין עליו את הווינדוס ולחבר גם 2 הארדיסקים של סמסונג ואחד של WD הלוח אם שלי: גיגהבייט GA-EX58-UD5 מעבד i7 920 מה אתם ממליצים? תנסו בבקשה לתת תשובה מהירה כי יש לי חופש היום ללכת לתקן את המחשב אצל הטכנאי ולהתקין את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  25. Started by מיסטר נייס גאי,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, לפני שנתיים בערך רכשתי הרדיסק חיצוני בנפח 1 טרה בייט, של חברת סיגייט. לפני מספר ימים ההרדיסק פשוט הפסיק לעבוד, האורות היבהבו מעט ופתאום הוא שבק, לא הצלחתי לשחזר אותו וניסיתי מספר דרכים. כנראה שמה שאעשה זה שאפתח את המכסה פלסטיק ואחבר את ההרדיסק עצמו למחשב (שיפעל כהרדיסק פנימי). זה מה שהמליץ לי חבר שמתעסק בנושא קצת, מה אתם חושבים? זה יכול לעבוד? מעבר לכך, אשמח להמלצה להרדיסק חיצוני, בנפח טרה בייט, והכי חשוב שיהיה אמין. ועדיף USB3 וגם USB2, אבל USB2 בלבד גם יעשה את העבודה. אין לי בעיה שיעלה עוד 100-150 ש"ח, זה שווה את זה. שמעתי על כמה חברות מומלצות: WD, IOMEGA, SAMSUNG. חוץ מזה המון אנשים הציעו לי לרכוש 2 כוננים. מפני שאני עובד עם אחד מהם כמעט קבו…

דיונים חדשים בפורומים