אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אהלן קניתי מחשב חדש (בסגנון של המחשב שעולה 1550 שח באייבורי)והעברתי אליו את ההארד דיסק הישן כדי לחסוך בעלות השאלה שלי היא האם הוא מאט את המחשב ? והאם באופן משמעותי ? תודה רבה !! מפרט : cpu:Intel Core i3-2130, 3400 MHz Motherboard Name: Gigabyte GA-B75M-D3V כרטיס מסך מובנה :intel hd 2000 memory ram : 4gb ,1333 mhz ,transcend hdd : samsung hd200hj (200 GB, 7200 RPM, SATA II -3gb\sec ,buffer-8mb os :windows 7 64 bit
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לאור המבצעים האחרונים והצורך ב-HDD 2.5" חיצוני ונייד מצאתי לנכון את המבצעים הבאים: סיגייט באייבורי- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9059 טראנסקארד ב-KSP- http://ksp.co.il/?uin=14548 שניהם USB 3, מחיר זהה. ההבדל בעיצוב, ובאחריות. KSP נותנים 3 שנים ובאייבורי נותנים שנתיים. על פניו נראה כי הטראנסקארד עדיף. מה דעתכם?
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום D: לאור המבצעים של ה- Black Friday חשבתי לקנות HDD חיצוני בנוסף למה שיש לי כרגע לצורך גיבוי מידע בתקציב של 600 ש"ח בערך. חשבתי על אלה: 1. WD Elements 3TB 3.5 2. LaCie Minimus 2TB 3.5 ו- 2 שאלות: 1. קראתי חוות דעת על הכוננים החיצוניים של WD. בחלק היה רשום לא להתקרב לזה ובחלק אמרו שזה דיי בסדר. השאלה היא מה דעתכם על זה ? ואיך ה- Elements ? כונן אמין ? 2. איך הכוננים של LaCie ? נ.ב: אני מעדיף לקנות מסניף KSP או באג בקרית ביאליק ולא מחנויות אחרות. נ.ב 2: אני מעדיף כונן של 2TB או 3TB ולא מתחת לזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק חדש של 2TB לאיכסון מאסיבי (סרטים, מוסיקה וכו') ובזמן האחרון ראיתי כאן דעות שונות למספר דיסקים בנפח הזה. אשאל שוב (כפי שנשאל כבר בזמן האחרון...), מהו הדיסק המומלץ לאיכסון בנפח של 2TB? הפרמטר החשוב ביותר לי הוא אמינות, (לא קל לגבות כל כך הרבה נפח) לאחר מכן כל שאר הפרמטרים (מחיר, מהירות, חום וכו').
-
- 18 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון מבחינת קטגוריית הפורום. אני מחפש כרטיס הרחבה ל sata כדי להוסיף עוד hdd למחשב שלי אני מחפש שיהיה לו לפחות 2 חיבורים של sata ( אם יש 4 כניסות במחיר טוב-עדיף) דגם הלוח אם הוא: gigabyte EP35-DS3L pci-e אחד תפוס לי עם כרטיס הרחבה של usb 3 אז יש רק את ה pci הרגילים (לבנים) אני לא יודע מה הם. ** שאלה נוספת האם יש מצב לצוואר בקבוק בתעבורה ב HDD עם הוספת הכרטיס? ניסיתי לחפש בשתי רשתות גדולות מוכרות בארץ (אני לא יודע אם מותר לומר שמות) ולא מצאתי. אני לא מכיר חנויות ספציפיות ואמינות ואם בכלל יש להשיג את המוצר הזה. אני מאיזור המרכז... אם אפשר עזרה בנושא. תודה רבה לכל העוזרים שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מקליט משחקי מחשב כבדים יחסית, באיכות גבוהה: 1920x1080 30fps, אבל יש לי בעיה, קודם כל זה תוקע לי את המחשב כך שאני לא יכול לשחק טוב תוך כדי, וגם לפעמים זה מקליט בפחות fps- 20~25, כנראה בגלל עומס. כשאני מקליט ב- 1280x720 גם ב- 60fps זה עובד חלק ועושה את זה בקלות. (אני משתמש בתכנות Fraps או Bandicam) המפרט שלי הוא: AMD Phenom II x4 955 Nvidia Gefore GTX460 1GB 4GB RAM DDR3-1333MHz (Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ אם אני רוצה להקליט בקלות יותר, אולי אפילו עם 60fps 1920x1080, אני צריך לשדרג את הדיסק הקשיח או שזה לא יעזור? כדאי לי לקנות SSD? איזה מומלץ? אני יכול לקנות ב-Amazon, תקציב באזור ה-400-500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי רכשתי שני SSD Intel 520 ועשיתי להם RAID 0 (פעם ראשונה שלי) מהביוס של הלוח אם - GA-EX58-EXTREME התקנתי ווינדאוז 7 64bit וציפיתי להגיע ל1000 MB\s אבל ע"פ בנצ'מרק של ATTO אני מגיע עד 500 MB\s ולא כפי שמצופה מRAID 0. התקנתי את הדריברים של אינטל ונוספה לי תוכנה שהציעה לי לאפשר write back cache.. אישרתי, אני לא רואה הבדל.. עזרה? מה עשיתי לא נכון? דבר נוסף.. הData Strip Size הוא 128KB.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נפח - 256 ג'יגה +- מחיר - 150-180 דולר (בלי משלוח, חבר מביא לי את זה משם) מצאתי את ה OCZ Vertex 4 במחיר שנראה די משתלם. 160 דולר. האם זאת קניה כדאית? http://www.amazon.com/OCZ-Technology-2-5-Inch-Industrys-Warranty/dp/B007RARHSO/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1353622675&sr=1-1&keywords=VTX4-25SAT3-256G מנגד יש את m4 ב 175 דולר (שזה עדיין בתקציב, אבל שווה את ה 15 דולר הפרש?) או את סדרה 330 של אינטל שגם ב160 דולר או את http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Solid-SDSSDX-240G-G25/dp/B006EKJ8UI/ref=sr_1_2?m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&ie=UTF8&qid=1353626327&sr=1-2 של סאנדיסק שנראה שהוא גם בהנחה ממש גדולה. נראה שעל OZC ועל SANDISK…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני וראיתי עכשיו מבצע ב ksp שאפשר להשיג בו 2 כוננים חיצוניים של Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB במחיר של כ- 540 שקל ביחד!!! רציתי לדעת אם הכונן הזה מומלץ?? והאם מישהו מכיר כונן אחר שיש עליו מבצע ושווה יותר לקנות אותו? תודה אליה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות H.D של 2TB עבור אחסון מידע וקבצים. מצאתי שיש גירסאות שונות של WD : ירוק, אדם, שחור. בדקתי ברשת ולא מצאתי עליהם הבדלים יותר מידי משמעותיים ממה שאני מבין... אז באתי להתייעץ איתכם כאן. 1. האם יש הבדל משמעותי בין הגירסאות של WD \ סיגייט\היטאצ'י ? 2. על איזה פרטים לשים לב יותר בקניית H.D ?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום חברים. החלטתי לשדרג את המחשב ולהתחדש ב SSD. כרגע האופציות על הפרק הן הסמסונג 830, ה OCZ VERTEX 4 או ה CRUCIAL M4. על הכונן אתקין מערכת הפעלה, תוכנות ומשחקים. בחור שאני וסך עליו המליץ מהשלושה דווקא על הסמסונג 830. מה מהם הכי מומלץ ולמה? אמינות היא מבחינתי שיקול ראשון במעלה.
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב נייד עם כרטיס 32gb msata בנוסף למקום להארדיסק של 500GB אשמח להמלצות לכרטיס msata 128 gb שעליו אוכל לשים את מערכת ההפעלה ובו זמנית לשמור על מקום גדול לאיכסון. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח פנימי למטרות גיבוי. הכוונה להתקין את הכונן במחשב מרוחק לצורך גיבוי נתונים בלבד. נפח הכונן - עד 1TB (יש משהו כמו 400GB לגיבוי). משקל העדכונים היומי: עד 30-40MB (כ-100 קבצים). * עד הכונן להיות עמיד עד כמה שניתן. * אני מניח שאין צורך שיהיה מהיר במיוחד... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום ברשותי הארדיסק חדש 2 TB של SEAGATE למרות זאת העברת הנתונים בו איטית מאוד (לא כמו ההארדיסק הקודם שלי של SAMSUNG) אפילו העברה המתבצעת באותו ההארדיסק! וגם העברה והעתקה מהארדיסק חיצוני אל הכונן מה עליי לעשות כדי שזה יעבוד יותר מהר? בהארדיסק הקודם שלי המהירות הייתה 30-50 ואפילו פעם אחת 80 MB לשנייה. עכשיו לוקח קובץ של 89 GB להעביר הוא כותב לי 3 שעות ומעביר בקצב מגוחך של כ 13 מגהבייט לשנייה כמובן שזה מטבתט גם בהתקנת משחקים. ההתקנה פשוט לוקחת שעות המשחק יורד לי יותר מהר מאשר הוא מתקין אותו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך זיכרון לפלאפון חדש שהזמנתי ואני מתלבט בין 2 זיכרונות הSDMICRO האלה Patriot LX Series Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15123 או G.Skill Micro SDHC 32GB Class-10 Card With Adapter http://ksp.co.il/?uin=15404 מי נחשבת יותר טובה מבחינת איכות ומוניטין? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה מערכת ההפעלה שלי התחילה להיתקע ואפילו היה מסך כחול. הדיסק לא זוהה בBOOT עד שלא ביצעתי כיבוי מלא מספר פעמים וכו'. להפתעתי גיליתי שאני לא היחיד שסובל מבעיה זאת. לדיסק SSD הזה יש מחלה שפורצת לאחר כ-5000 ומשהו שעות עבודה. בכול הפורומים נכתב שהפיתרון הוא שידרוג לקושחה האחרונה. שדרגתי ולאחר השידרוג נדמה היה שהכול תקין. באמת אין לי שום קיפאון ולא מסכים כחולים, אבל.... היום שוב נתקלתי במצב שלאחר אתחול הדיסק לא מזוהה אלא לאחר כיבוי והפעלת המחשב, לפעמים יותר מפעם אחת! שמעתי שהשירות של CRUCIAL לא משהו, לפי הפורומים שקראתי לאחר חיפושים בגוגל. הדיסק נקנה לפני כ-9 חודשים מRSM. אני דיי בטוח שיש לו אחריות עדיין. כמה זמן אחריות יש על הדיסק הזה שנקנה לפני 9 חודשים? האם עוד מישהו נת…
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב עם כונן קשיח אחד של HDD וכונן אחד של SSD השאלה שלי היא כשאני מתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, איזה הגדרות בדיוק אני צריך לעשות בביוס בשביל להתקין אותו על כונן הSSD באופן הכי אידיאלי? ולאחר שאני מתקין את הווינדוס, האם ווינדוס יזהה באופן אוטומטי את הכונן HDD? בקיצור איך כל העסק הזה עובד? תודה רבה מראש לכל מי שעור..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... אני מנסה אך ללא הצלחה לאתחל דיסק און קי 16 ג'יגה, מתקבלת ההודעה הבאה: אין ל-WINDOWS אפשרות לאתחל F בדוק אם הדיסק והכונן מחוברים כראוי, ודא שהדיסק אינו מוגדר לקריאה בלבד ולאחר מכן נסה שוב....
-
- 7 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
חשבתי הארדיסק נייד זה כמו מיני מחשב... שאלה שלי כבר לא רלוונטית אפשר לסגור
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
עדיף יותר ???
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB עם חיבור USB3 ובגודל 2.5". התקציב הוא עד 500 ש"ח ללא חריגות. כרגע אני נוטה לכיוון הדיסק הזה: SeaGate GoFlex Ultra-portable Drive http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/standard/goflex/ מה דעתכם על הביצועים שלו? האם יש דיסק אחר מומלץ במסגרת התקציב? בדיקות ב USB2: 1. בדיקת ביצועים בעזרת התוכנה CrystalDiskmark. 2. העתקה דרך הוינדוס של קובץ גדול (9 ג'יגה). 3. העתקה דרך הוינדוס של הרבה קבצים קטנים תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עשיתי היום סריקה עם הPERFECT DISK לSSD ונתתי לו לעבוד וגיליתי שלפני הוא עבד על 90 אחוז ואחרי 85 כאילו שהPERFECT DISK הזיק לו ואני גם שם לב עכשיו שהמחשב נדלק מאוחר יותר מהרגיל מחקתי את התוכנה הגועל נפש הזאת יש לי שאלה האם יש דרך להחזיר את הגלגל אחורה? דבר נוסף אני שם לב שהכונן מתמלא במהירות אני לא מתקין עליו שום דבר והוא מתמלא איכשהו הוא עומד היום על 80 GB מתוך 119 GB ובדקתי את כל התקיות שלו וספרתי הכל כולל מוסתרות ויצא לי 20 GB בסך הכל וזה לא מסתדר
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני לפני התקנת מע"ה, ואני רוצה לדעת אם לעשות raid בין הכוננים (בשביל srt ), ואם כן איזה גודל של מחיצה בינהם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח להבין היכן הבעיה כונני ה-SSD שלי מתים אחד אחרי השני מדובר על שני מחשבים שמותקנים בהם ספקי כח איכותיים של אנרמקס ראשון מת כונן OCZ בהמשך מת כונן crucial ואתמול בערב מת כונן micron מה קורה כאן ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-