עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shing,

שלום, התקנתי אתמול כונן SSD של INTEL 330 120 GB במחשב הנייד שלי (דל סטודיו 1558 I7 עם 8 ג'יגה זכרון) עשיתי IMAGE של מערכת ההפעלה בעזרת הגיבוי של WINDOWS 7 ושיחזרתי ל SSD אחרי שעשיתי SWAP. אחר כך עברתי לפי כל ההמלצות על כל ההגדרות - , ביטלתי איחוי, פייג'פייל ואינקדס, וידאתי יישור, ועוד כמה טוויקים קטנים. אבל המספרים שאני מקבל בבדיקות בנצ'מארק נראים לי נמוכים מול מה שאני רואה באינטרנט ( לפחות ב READ): יש משהו שאני מפספס?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RAN9500,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה לכונן קשיח טוב לPS3. דרישות נחוצות: 5400 PRM 500 GB SATA 2 הכי חשוב שיהיה אמין, שיחזיק לכמה שנים ושלא יתקלקל ויעשה בעיות אחרי כמה חודשים. בנתיים אני מתלבט בין http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791127 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730224

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  4. שלום לכולם, אין לי כל כך מושג בכוננים חיצוניים, אף פעם לא היה לי, לא יודע מה זה ירוק או רגיל או כל שם אחר.. אני צריך פשוט כונן חיצוני לצורך גיבוי של המון תמונות משפחתיות ואולי גם בקטנה להעביר מידי פעם סרטים או משהו כזה. אודה לכם אם תמליצו לי על כונן שיכול לעזור לי, אשמח לקבל המלצות גם על 1TB וגם על 2TB, כמו כן אשמח גם לקבל לינק לחנות או לזאפ אם מתאפשר. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by faingeizcht,

שלום מקווה שאתם יכולים לעזור לי. קניתי מחשב חדש עם ssd התקנתי את הwindows על הssd כמו שהמוכר אמר לי . עכשיו יש לי על הssd תיקיות כבדות ושאני רוצה שהם יהיו על הכונן קשיח כמו : user,program files . איך אני מעביר אותך לגמרי לכונן הקשיח? (כי יש שם הרבה יותר מקום) ? תודה לעוזרים .

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  6. Started by AboveBeyond,

שלום ברשותי מחשב Asus ux31a יש בו את הדיסק הבא: sandisk u100 במילים אחרות דיסק גרוע מצורפת תמונה חיפשתי הרבה זמן באינטרנט וגם שלחתי לתמיכה של אסוס מכתב עד שתיהיה תשובה אמרתי שאני אשאל גם פה מה הסיכוי להחליף דיסק כזה לחברה אחרת כמו crucial או מיקרון או כל דיסק אחר הבנתי שזה חיבור msata מיוחד הנה עוד סרטון מדברים על הדיסק החל מ 1:50 מישהו מכיר שמע? ויכול לעזור לי , אשמח ! תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

מחפש משהו כזה רק שהוא יהיה חיצוני עם חיבור USB לא מצאתי כלוב ל-3/4 הרד דיסקים

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  8. קראתי שהכוננים מסדרת ה-RED של WD מיועדים למערכות NAS, והשאלה שלי היא אם הם מתאימים גם למחשב האישי ללא בעיות כלשהן? בהתחלה רציתי לקנות כונן GREEN למחשב, אבל לאחר מכן חשבתי לקנות במקום זה כונן RED, משום שהבנתי שהכוננים האדומים אמורים להיות עמידים לאורך זמן רב יותר, מה שחשוב לי מאוד, משום שהגודל הרצוי הוא 2TB, שזה די ענק, אבל שוב, השאלה היא אם הם מתאימים במאה אחוז למחשב מבלי לעשות בעיות כלשהן.. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  10. איני משחק במשחקים אבל כן אוהב שהמחשב זז עם הרבה אתרי אינטרנט וקבצי אקסל פתוחים, חשובה לי האמינות. גודל - באזור ה-1TB מחיר - באזור 500 ש"ח, יכול קצת לזוז אם זה שווה. יש לי ניסיון טוב של שנים עם WD אבל זה כמובן לא אומר שכל דגם שיוצא ממשיך להיות אמין כמו הקודמים. מקריאה בפורום לא הבנתי מה נכון לי ... אז מה מומלץ? תודה!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. Started by wizi,

כפי שכתוב בכותר. הצורב שלי מת והחזיר נשמתו לבורא אחרי שנות שירות רבות. מחפש תחליף הגון שיעשה את העבודה בצורה טובה. מגבלות תקציב עד 150 ש"ח לערך. תודה זיו

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שאני מתחיל להעביר המהירות תעבורה היא 32 מגה לשניה ולאט לאט זה יורד ויורד ויורד עד ל8 לפעמים פחות, למה זה קורה ? והאם אפשר להשאר על מהירות גבוהה איכשהו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הבנתי שלפעמים הלוח-אם/ביוס לא תומך בכוננים קשיחים בעלי נפח גדול מאוד, ולפני שאקנה כונן קשיח בנפח של 2TB, אני מוכרח לוודא שהמחשב שלי יתמוך בנפח הזה. הלוח-אם שלי הוא: P5QPL AM האם הנפח הזה ייתמך ללא בעיות, והאם יש דרך לוודא את זה דרך הביוס, רק ליתר ביטחון? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. http://www.bhphotovideo.com/c/product/768803-REG/Crucial_Technology_CT256M4SSD2_256GB_m4_SSD_2_5.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kapyuval,

שלום. יש לי שרת אחסון עם לוח אם מדגם Gigabyte GA-D525TUD. כרגע יש לי שני כוננים של 2TB שיושבים על בקר הרייד (SATA) וכונן של מערכת ההפעלה שיושב על SATA שלישי. יש לי חיבור SATA נוסף, חיבור IDE ו-PCI אחד. קניתי עכשיו עוד שני כוננים של 2TB ואני רוצה לחבר אותם על שני חיבורי ה-SATA הנותרים ולחבר את הקשיח של מערכת הפעלה בצורה אחרת. רציתי לדעת האם חיבור של הכונן של מערכת ההפעלה על מתאם SATA ל-IDE למשל כזה: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=5269&txt_search=IDE&buy=&minprice=0&maxprice=0 יפגע בביצועי הקשיח או שעדיף מתאם של SATA ל-PCI? (למרות שלפי מה שהבנתי לשניהם רוחב פס של 133MBps) תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  16. Started by גיימר,

איך intel 335 240GB? מוכרים אותו ב-KSP ב 965 ש"ח. http://ksp.co.il/?uin=17246 שווה? משתלם?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן חדש בנפח של 2TB (פנימי) היות והכונן הנוכחי שלי בעל נפח מצומצם של 250GB בלבד. הייתי מעוניין לחבר את החדש לישן כך שהישן יוכל לשמש אותי לצורכי גיבוי. האם זה אפשרי? האם זה לא יפגע בביצועי הכונן החדש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב פשוט עם מעבד I3 לא לשימוש יותר מידי רק לאינטרנט ואופיס אני מעונין להוסיף לו זיכרון כרגע יש בו 250GB אני מעונין להוסיף לו לפחות 1TB איזה זיכרון מומלץ?והאם ההתקנה של זה היא פשוטה?פשוט לחבר וזהו? תודה

19. אורח avishaymc
    Started by אורח avishaymc,

שלום, HD 500G חדש (ללא שימוש) במחיר מציאה, במידה ויש צורך כדאי לקנות! לפרטים - 0507200741

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by sdrum177,

שבת שלום לכולם! זה תמיד עניין אותי ואף פעם לא שאלתי. אכשיו כשיש לי דיסק בגודל 500GB זה יותר מרלוונטי. אחרי ההתקנה, המערכת הפעלה מראה כי יש מקום איחסון של 465GB למרות שגודלו 500. כאשר הדיסק ריק לגמרי. כלומר 35GB הולכים לאיבוד (כביכול). אני יודע שהדיסק שומר את המקום הזה לכל מיני... אבל השאלה האם ניתן להקטין למינ' את הגודל הזה? כי זה כבר מתחיל להיות דיי משמעותי. דרך אגב איך נקרא המושג המקצועי בשטח הדיסק הזה שהוא לא מנוצל כביכול? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. Started by stavzim,

היי, אני מקליט משחקי מחשב כבדים יחסית, באיכות גבוהה: 1920x1080 30fps, אבל יש לי בעיה, קודם כל זה תוקע לי את המחשב כך שאני לא יכול לשחק טוב תוך כדי, וגם לפעמים זה מקליט בפחות fps- 20~25, כנראה בגלל עומס. כשאני מקליט ב- 1280x720 גם ב- 60fps זה עובד חלק ועושה את זה בקלות. (אני משתמש בתכנות Fraps או Bandicam) המפרט שלי הוא: AMD Phenom II x4 955 Nvidia Gefore GTX460 1GB 4GB RAM DDR3-1333MHz (Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ אם אני רוצה להקליט בקלות יותר, אולי אפילו עם 60fps 1920x1080, אני צריך לשדרג את הדיסק הקשיח או שזה לא יעזור? כדאי לי לקנות SSD? איזה מומלץ? אני יכול לקנות ב-Amazon, תקציב באזור ה-400-500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני יודע שזה לא מייצג לשאול אנשים על נסיונם האישי כי זה מדגם קטן וכו', ועדיין... שמעתי שמועות מדאיגות, ולכן אני חפץ בעצתכם. אני רוצה להזמין מחו"ל את ה- WD Caviar Green 3000GB WD30EZRX ושמעתי שמועות שחלק מפסי הייצור הוציאו חבילות של יחידות פגומות. גם ב-newegg הרבה אנשים מתארים בעיות. נראה לכם שזה קורה באותה מידה אצל כל היצרניות או שהמוצר הזה בעייתי במיוחד ויש מוצר מתחרה עדיף בקטגוריה של 3 טרה? שמעתם משהו בנושא? קניתם והתפגר לכם? קניתם ועובד בינתיים, טפו-טפו-טפו? ממליצים על מוצר אחר של 3 טרה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by huber,

שלום חברים. רכשתי בבלאק פריידי SSD של סמסונג מדגם 840. אני רוצה להתקין אותו ככונן ראשי במחשב ועליו להתקין ווינדוס 8. לא יצא לי להתעסק עם SSD בעבר, האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת? עידכוני FIRMWARE מיוחדים? הפעלה של אופציה מיוחדת בביוס? או שפשוט מחברים כמו דיסק קשיח מכני ותו לא?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. יש לי דיסק קשיח seagate expansion external drive 1tb שעוד בעודו יחסית חדש הוא היה משמיע כל מיני תקתוקים כאלה(בד"כ זה היה בא ביחד עם הבהוב של הנורית של הדיסק*) שלא ייחסתי להם חשיבות ולפתע היום הוא החליט שהוא מפסיק לעבוד... הקטע הוא שכשאני מחבר אותו לחשמל הוא נדלק, מתחיל להסתובב משמיע כמה רעשים ונהיה דומם, למרות שהנורית הצהובה של דולקת. בנוסף יש לו איזה ריח של שרוף. אשמח לדעת מה הבעיה ומה אני יכול לעשות כדי להחזיר אותו לחיים יש לי מידע חשוב שנמצא עליו. תודה מראש. *מצאתי סרטון שבשניות הראשונות שלו רואים את התקלה שהייתה לי How I Fix My Clicking 1Tb Haddrive

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Kak,

אהלן. רכשתי היום את הכונן 180GB intel 330 ואני מנסה לפעול ע"פ המדריך הזה חיפשתי intel Firmware והגעתי לכאן ופי מה שרשום שם הגירסא העדכנית היא 1.93 עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח למצוא את הגירסא שיש כרגע לכונן שלי... אם זה אמור להיות רשום על הכונן עצמו לא הצלחתי למצוא מספרים באותו סדר גודל שיהיה הגיוני שהם מספר הגרסא. נכנסתי למנהל ההתקנים (win 7 pro) מצאתי את הכונן-->לחצתי פרטים--> ושם התחלתי לחפש משהו עם המילה Firmwareאבל אין, אני מניח שקוראים לזה שם בשם אחר אבל שוב - אני לא רואה שום מספר שמזכיר סיפרה נקודה סיפרה סיפרה. הכי קרוב זה driver version 6.1.7600.16385 זה זה במקרה?...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים