עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי בהתחלה את הדגם המפורסם הזה של MAXTOR D740, אחרי זה היו לי כל מיני בעיות במחשב אז החלטתי להחליף את ההרד דיסק, קיבלתי בתמורה הרד דיסק שלMAXTOR ששמו לא זכור לי כרגע (אין לי כוח להסתכל) אבל מה שמוזר בו זה שיש לו 2 ג'מפרים, אבל הוא עובד טוב יותר מן הכונן הקודם, לא שעשיתי BANCHMARK אבל אני מרגיש את זה, הוא גם שקט יותר אז מישהו יכול להסביר לי מה הביאו לי והאם הוא טוב?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by zobi12,

אבא שלי הזמין אותו בגלל שאין לנו מקום בהארד דיסק איך הוא מבחינת ביצועים מה הוא ישפר בתודה עמית

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by redead,

עד היום בכל המחשבים שלי הייתי מחלק ל3 חלקים : 1. מערכת הפעלה , 2. הורדות+משחקים , 3. דיברי מולטימדיה שהייתי שומר ( המון המון סרטים ותמונות). עכשיו שאני קונה מחשב חדש עם הרדיסק אחד של טרה חשבתי שאין בעצם שום יתרון לחלק ל3 ואולי כדאי לחלק ל2 וזהו, ניתן איזה 100ג'יגה למחיצה של המערכת הפעלה וכל השאר במחיצה השניה. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by MaoR_KilleR,

לא עוד דיון בנושא "איזה צורב כדאי לי לקנות" או "מה המומלץ ביותר", רק רציתי לדעת מהו הלך הרוחות כרגע בפורום. ציין בבקשה אם אתה הולך להשתמש על בטוח ב- FW פרוץ בצרוב או בהאק כלשהו כמו שאפשר לעשות אצל ה- Benq. תודה מראש, מאור

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, התחדשתי בכונן SSD חדש (יחד עם הSSD הגיע במשלוח גם מתאם מ3.5 ל2.5).כשבאתי להרכיבו אצל טכנאי המחשבים של אייבורי,הוא ניסה ככל יכולתו להתקין את הSSD,התקנה פשוטה עם ברגים וכו,...,אבל התברר כי המתאם,אשר נשלח לי יחד עם כונן הSSD,לא התאים למארז שלי (ANTEC P183 V3). השארתי את המחשב במעבדה,ולאחר מ"ס ימים,נאמר לי כי המחשב שלי מוכן בסניף.כשבאתי לקחתו הייתי בטוח כי נשלח מתאם אחר מתאים כדי לסדר/לתקן את הדרוש סידור/תיקון - להפתעתי,אמר לי הטכנאי,כי פתר את הבעיה בעזרת שימוש באזיקונים במקום ברגים.יש לציין כי העיגון הוא רק מחלקו התחתון של כונן הSSD. שאלתי היא:האם זה תקין,אפשרי,ו/או נפוץ פחות או יותר (כשאין ברירה)? אשמח לשמוע חוות דעת... תודה רבה מאוד מראש .

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. כפי שהכותרת מרמזת, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB ואני חושב על הדגם 2000GB Seagate דגם FreeAgent Desk גודל "½3. ניתן לרכוש אותו במחיר של כ 1000 ש"ח. אני זוכר שבעבר הלא כל כך רחוק, הייתה סדרה עם קושחה בעייתית שגרמה לדיסקים של Seagate להיתקע/להינעל... האם יש בעיה עם הדיסק הזה או הסדרה הזו ? האם למישהו יש ניסיון עם דיסקגים דומים בסדרה (בנפח 1000GB או 1500GB). תודה למסייעים/ות נ.ב. אני יכול לרכוש גם את הדגם של My Book Essential Edition באותו הנפח ובאותו מחיר כמעט. אך ל Seagate יש 5 שנות אחריות לעומת 2 שנות אחריות של WD ולכן אני מעדיף את Seagate.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם. מחיפושים כאן בפורום ראיתי שהסמסונג G3 די מומלץ בתור כונן חיצוני ולאחר שרכשתי אותו(נפח 1TB) וניסיתי להעביר קובץ גדול קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום פנוי בדיסק(וכתוב שיש 931GB פנויים..). הנפח הכי גדול של קובץ שהצלחתי להעביר הוא 4GB.. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ShaySolomon,

שלום, קניתי לא מזמן את הדיסק און-קי הבא: http://www.sandisk.com/products/usb/drives/ultra3/?capacity=64GB הייתי בטוח שהוא יעביר קבצים במהירות מטורפת אבל לצערי אני ממש לא מצליח לעבוד איתו. כל קובץ שאני מעביר ממנו/אליו, גם אם הקובץ קטן, עובר באיטיות מטורפת. שאני נכנס לתיקיות בתוכו כל המחשב נתקע (ניסיתי בכמה וכמה מחשבים). אני לא חושב שהבעיה היא במוצר עצמו אלא באיך שאני משתמש בו. אשמח לקבל הסבר קטן על השימוש בו והאם צריך לעבוד איתו בעזרת תוכנה כלשהי (היכן מורידים?) או פשוט להכניס למחשב ולהעביר קבצים? תודה רבה וסופ"ש נעים!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. קודם כל איזה מברג אני צריך לקנות כדי לפרוק אותו? T8? יש לי שני הארד דיסקים אחד נשרף לו הלוח החשמלי ובשני הלכו כדיסקים או הראש שכותב\קורא אני רוצה לאחד אותם לפחות כדי לגבות את המידע שיש לי על ההארד דיסק שנשרף לו הלוח מה אתם אומרים? תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קניתי הארד דיסק חיצוני (My Book Essential של WD בנפח 1TB) ועכשיו בכל פעם שאני מפעילה את המחשב כשהכונן מחובר הווינדוס (ויסטה) לא עולה - הוא נתקע בחלון ההתחלתי. רק אם אני מנתקת את ההארד דיסק ועושה ריסט המחשב עולה כרגיל, ואני מחברת אחרי זה את ההארד דיסק מחדש. אמרו לי שהבעיה היא שהמחשב ניגש קודם להארד דיסק החיצוני במקום לכונן סי שם נמצאת מערכת ההפעלה, אז איך אני יכולה להגדיר שאוטומטית המחשב יכנס לכונן סי לפני ההארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by none77,

http://www.thessdreview.com/daily-news/latest-buzz/trimcheck-does-your-ssd-really-have-trim-working/ הם טוענים שזה שהטרים מופעל לא אומר שהוא עובד, קראתי כאלה שטוענים שאי אפשר לבדוק, השילוב של שניהם זה שאם הטסט עובר הטרים עובד ואם לא אז לא בטוח, מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by forumate,

אני מחפש SSD NVME בנפח 500GB, ולא חייב שיהיה הכי מהיר, כי המחשב שלי תומך ב-gen3 x2 ולא gen3 x4 - למרות שהיום כל הכוננים שיוצאים תומכי x4 אז כנראה זה לא משנה. כרגע מבחינת מחיר ואמינות אני מתלבט בין 2 הדיסקים שבכותרת (יש לי שני SATA SSD של SAMSUNG והם בסדר עד עכשיו) מה דעתכם? איזה מהשניים כדאי? או שיש לכם הצעה יותר טובה מבחינת מחיר ואמינות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. כבר זמן רב אני נאבק במקום האוזל בהרדיסק, אני צריך להוסיף דיסק וחשבתי אולי לבנות מערך RAID5. אני מעוניין בכך גם בשביל שיפור ביצועים גם בשביל שרידות, אבל גם בשביל האפשרות להגדיל את הכונן מבלי שיתווספו עוד כוננים. השאלה אם ניתן לעשות את זה מבלי לאבד את המידע. ברור לי שהמידע צריך להתחלק מחדש על פני הדיסק הנוסף, תהיתי האם זה אפשרי מבלי הצורך לפרמט את הדיסקים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nigger84,

שלום לכולם, האם כדאי להזמין dok otg או שעדיף רגיל? ראיתי באמזון sandisk ultra 64 usb 3 ב 25 $. ויש kingston otg 64 usb 3 ב 30$

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Saggitarius,

שלום וערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב ואני זקוק לקצת מידע לגבי HARD DISK. קודם כל איזה HARD DISK כדאי לקחת בתקציב של עד 700 ש"ח? התוכלו להסביר לי מה ההבדלים בין חיבורי ההארדיסק השונים, מה ההבדל בין SATA לבין IDE? כמו כן מזה RAID? איזה חברה עדיפה? וגם מה ההבדלים בין ההארדיסקים הבאים? 1)Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 2)Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לשניהם שלוש שנים אחריות? תודה רבה. וסליחה על כל השאלות הרבות.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Seaninho10,

שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני נייד ללא צורך בחיבור לחשמל - ולכן ''2.5.. כונן בנפח 2TB, עם חיבור USB 3.0 כמובן, בתקציב שנע סביב 500 ש"ח - עדיף כמה שפחות כמובן.. לגבי האחריות.. 2-3 שנים. ראיתי כמה דגמים אבל אני פשוט לא מבין בשוק הזה מספיק. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אני עם FW מקורי 3.04 והדיסק לא מלא, רק 1.2 גיגה - זה הגודל של ה iso... האם אפשר להסיק שזו צריבה טובה אפילו שהדיסק מלא רק ברבע מתוכנו? דרך אגב, צרבתי במהירות X8 והסריקה כמו שאתם רואים במהירות X5 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. זה רק אני או שהגיעו דיסקים DUAL LAYER? http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=1425&Cat2ID=1724 תרדו למטה יש שם דיסקים של RITEK בגודל 9.4GB ורשום שם מדיה דו צדדית מחירים של: 19 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 25 יחידות 20 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 10 יחידות ויש נראה לי דיסק אחד במחיר של 22 ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מעניין אותי לדעת משהו ולא ממש הצלחתי למצוא לזה התייחסות בגוגל. למה מהירויות הכתיבה מגיעות לשיא בדגם ה256GB? ז'תומרת, ככל שעולים מנפח לנפח בנפחים הנמוכים, המהירות עולה באופן די משמעותי. אבל שעולים מ256 ל512 ברוב הדגמים המהירות נשארת זהה ובחלק עולה ממש בצורה זניחה. אני מניח שיש לזה קשר למספר השבבים שנמצאים בשימוש בכל כונן, אבל לא הצלחתי למצוא לזה הסבר מדויק שיסביר את התופעה. אשמח למידע ממי שיודע.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by NI4NI,

שלום WINDOWS מכילה אפשרות מובנית לדחוס את המידע על כל כונן כדי להרוויח עוד מקום. כיום לא מקובל להשתמש בזה כי נפחי הכוננים ענקיים ממילא ומחירם זול (אני לא מתייחס לעליה הזמנית במחירים בגלל השטפונות). אני זקן מספיק כדי לזכור איך כשהיו דיסקים של 850MB ואפילו פחות, הייני משתמשים באופציה הזאת כדי להשיג עוד קצת מקום. עכשיו קניתי כונן SSD קטן למדי (64GB) ותהיתי אם לא כדאי לי להפעיל את הדחיסה עליו. ככה אני משיג יותר מקום והמחיר נראה העמסה קלה על המעבד שיצטרך כל פעם לפתוח את הקבצים - אבל זה לא נראה לי משימה קשה למעבד בימינו. האם זה כדאי ? האם מישהו ניסה את זה ? האם זה גורם לבעיות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by bora8,

חיברתי SSDלמחשב והתקנתי בו WIN7 שיניתי בביוס SATA ל AHCI רציתי לדעת האם צריך בזמן ההתקנה להשאיר את המחיצה של 100מגה או למחוק אותה ? אבנתי גם שצריך להשאיר 5% מהכונן לא מפורמט האם זה נכון ? ומה הכוונה ? אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה בSSD מה אני צריך להגדיר לביצועים טובים? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. חבר שלי קנה כונן חיצוני של גיגה Samsung G3 ובמקרה קנה גם טלווזית LCD Samsung LA40C530 המפרט: http://www.samsung.com/il/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LA40C530F1RXSQ&prd_mdl_name=LA40C530F1R&srchword=LA40C530F1 יש לה ממשק משתמש דרכו ניתן לצפות בסרטים מוזיקה וכו' ע"י חיבור USB 1.השאלה האם ניתן להשאיר את הכונן החיצוני מחובר לחשמל באופן קבוע או שזה מזיק לו? 2.או שכדאי להחליף לכונן יותר מתאים? 3.כדאי לחבר את הכונן/טלוויזה לאל-פסק או שמספיק המפסקים האלה שמיישר מתח? 4.במידה ואין בעיה לחבר קבוע את הכונן האם כדאי לחלק את הכונן בפנים לכמה מחיצות לסרטים,מוזיקה וגיבוי בנפרד על מנת שלא יווצר מצב שכל הקבצים נפגעים או שבכוננים כא…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by tomz,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD, דגם MYBOOK 250 גיגה אני מחפש דרך, שיכולה לנעול תיקיות ואפילו את כל הכונן כך שאין אפשרות לגשת אל הקבצים ללא סיסמא. מכיוון שזהו כונן נייד שעובר בין מחשבים, אין אפשרות להתקין תוכנה שמבצעת דברים כאלה. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון או דרך מסויימת לנעול את הכונן או תיקיות מסויימות בתוכו תודה, תום.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים