אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
חיברתי 3 דיסקים חיצוניים בנפחים שונים למפצל עם מתח DLINK.המפצל מחובר ל-USB של המסך OLED LG.הכל עובד פיקס סבבה. השאלה שלי,למרות שהמסך לא דולק הנוריות של הדיסקים כל הזמן דולקות,אבל אין את הזמזום שהם מסתובבים והם קצת חמים.האם לא יגרם להם נזק כתוצאה של חיבור רצוף למפצל גם שהם לא פעילים. אני מבין שהנוריות מקבלות את הזרם של המפצל,לכן הן דולקות.אבל האם מומלץ להשאיר אותם כך ללא דאגה לשלומם?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. מחיפושים כאן בפורום ראיתי שהסמסונג G3 די מומלץ בתור כונן חיצוני ולאחר שרכשתי אותו(נפח 1TB) וניסיתי להעביר קובץ גדול קיבלתי הודעה שאין מספיק מקום פנוי בדיסק(וכתוב שיש 931GB פנויים..). הנפח הכי גדול של קובץ שהצלחתי להעביר הוא 4GB.. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB ואני חושב על הדגם 2000GB Seagate דגם FreeAgent Desk גודל "½3. ניתן לרכוש אותו במחיר של כ 1000 ש"ח. אני זוכר שבעבר הלא כל כך רחוק, הייתה סדרה עם קושחה בעייתית שגרמה לדיסקים של Seagate להיתקע/להינעל... האם יש בעיה עם הדיסק הזה או הסדרה הזו ? האם למישהו יש ניסיון עם דיסקגים דומים בסדרה (בנפח 1000GB או 1500GB). תודה למסייעים/ות נ.ב. אני יכול לרכוש גם את הדגם של My Book Essential Edition באותו הנפח ובאותו מחיר כמעט. אך ל Seagate יש 5 שנות אחריות לעומת 2 שנות אחריות של WD ולכן אני מעדיף את Seagate.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב ואני זקוק לקצת מידע לגבי HARD DISK. קודם כל איזה HARD DISK כדאי לקחת בתקציב של עד 700 ש"ח? התוכלו להסביר לי מה ההבדלים בין חיבורי ההארדיסק השונים, מה ההבדל בין SATA לבין IDE? כמו כן מזה RAID? איזה חברה עדיפה? וגם מה ההבדלים בין ההארדיסקים הבאים? 1)Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 2)Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD לשניהם שלוש שנים אחריות? תודה רבה. וסליחה על כל השאלות הרבות.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר התייאשתי לנסות ולמצוא את כל הקבצים שאבדו במחשב של אחותי. פירמטתי את המחשב לאחר שהוא עשה בעיות בהעלאה של ה-win. לפני זה הוספתי לו HD נוסף(שניהם IDE) וג'מפרתי אחד מאסטר(זה בו יושבת המערכת הפעלה) ואחד סלייב. לאחר הפירמוט קרתה טעות ומחקתי את הכונן שהיה עליו חומר של 22GB שלפני הפירמוט הוא עבד בשיטת מערכת קבצים FAT32 ולאחר הפירמוט הומר ל-NTPS. ניסיתי לסרוק בתוכנות שיחזור מידע גם של fat וגם של ntps ולא הצלחתי לשחזר בהם. ניסתי בתוכנות handy recovery ו-r-studio-best recovery soft ולא הצלחתי לשחזר כלום. אני צריך תוכנות של NTPS או FAT32 להריץ על הכונן הזה ? או שזה התוכנות שלא מספיק טובות לשיחזור ? תודה רבה מראש !!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום WINDOWS מכילה אפשרות מובנית לדחוס את המידע על כל כונן כדי להרוויח עוד מקום. כיום לא מקובל להשתמש בזה כי נפחי הכוננים ענקיים ממילא ומחירם זול (אני לא מתייחס לעליה הזמנית במחירים בגלל השטפונות). אני זקן מספיק כדי לזכור איך כשהיו דיסקים של 850MB ואפילו פחות, הייני משתמשים באופציה הזאת כדי להשיג עוד קצת מקום. עכשיו קניתי כונן SSD קטן למדי (64GB) ותהיתי אם לא כדאי לי להפעיל את הדחיסה עליו. ככה אני משיג יותר מקום והמחיר נראה העמסה קלה על המעבד שיצטרך כל פעם לפתוח את הקבצים - אבל זה לא נראה לי משימה קשה למעבד בימינו. האם זה כדאי ? האם מישהו ניסה את זה ? האם זה גורם לבעיות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל איזה מברג אני צריך לקנות כדי לפרוק אותו? T8? יש לי שני הארד דיסקים אחד נשרף לו הלוח החשמלי ובשני הלכו כדיסקים או הראש שכותב\קורא אני רוצה לאחד אותם לפחות כדי לגבות את המידע שיש לי על ההארד דיסק שנשרף לו הלוח מה אתם אומרים? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי היטאצי K30007 דיסק 2000 GB SATA 6 סדרה חדשה שיצאה בימים אלו ל- SATA 6 מהירה מכל מה שהיכרתי קודם דיסק שקט ומהיר http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 מחיר טוב 523 ש"ח http://eliad.org/viewer.php?id=1294896894.png http://eliad.org/viewer.php?id=1294981051.png http://eliad.org/viewer.php?id=1294958170.png
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה ההרדיסק שלי והצורב מחוברים באמצעות אותו כבל IDE וממה ששמעתי זה גורם להפחתת הביצועים של ההרדיסק האם זה נכון ובמידה וכן עד כמה זה משמעותי ??? תודה מראש למגיבים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי קנה כונן חיצוני של גיגה Samsung G3 ובמקרה קנה גם טלווזית LCD Samsung LA40C530 המפרט: http://www.samsung.com/il/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP00&prd_ia_cd=101&prd_mdl_cd=LA40C530F1RXSQ&prd_mdl_name=LA40C530F1R&srchword=LA40C530F1 יש לה ממשק משתמש דרכו ניתן לצפות בסרטים מוזיקה וכו' ע"י חיבור USB 1.השאלה האם ניתן להשאיר את הכונן החיצוני מחובר לחשמל באופן קבוע או שזה מזיק לו? 2.או שכדאי להחליף לכונן יותר מתאים? 3.כדאי לחבר את הכונן/טלוויזה לאל-פסק או שמספיק המפסקים האלה שמיישר מתח? 4.במידה ואין בעיה לחבר קבוע את הכונן האם כדאי לחלק את הכונן בפנים לכמה מחיצות לסרטים,מוזיקה וגיבוי בנפרד על מנת שלא יווצר מצב שכל הקבצים נפגעים או שבכוננים כא…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דל לטיטוד 630 שהלך לו הדיסק הקשיח. (חדש! בן חודש!) הוא חזר היום מתיקון (אחרי 3 שבועות ראבק) והחליפו לו הרד דיסק. שאלתי: 1. איך אני יכול לדעת ששמו לי אותו דיסק כמו שהיה? היה לי דיסק של 7200 RPM איך אפשר לדעת שלא תקעו לי אחד 5400 RPM? 2. הדיסק עושה הרבה רעש באופן יחסי למה שהיה (3 שבועות, אב נראה לי), יש מה לעשות בנידון? הדיסק החדש הוא (לפי טיון אפ 2008) Hitachi HTS541612J95A00 תודה עומר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עם FW מקורי 3.04 והדיסק לא מלא, רק 1.2 גיגה - זה הגודל של ה iso... האם אפשר להסיק שזו צריבה טובה אפילו שהדיסק מלא רק ברבע מתוכנו? דרך אגב, צרבתי במהירות X8 והסריקה כמו שאתם רואים במהירות X5 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי הכל למחשב אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שהמחשב לא קרא אותו מה לעשות עכשיו??? (נראה לי add new hardware)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה רק אני או שהגיעו דיסקים DUAL LAYER? http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1id=1425&Cat2ID=1724 תרדו למטה יש שם דיסקים של RITEK בגודל 9.4GB ורשום שם מדיה דו צדדית מחירים של: 19 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 25 יחידות 20 ש"ח במבצע במקום 22 בקניית 10 יחידות ויש נראה לי דיסק אחד במחיר של 22 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם! יש לי מחשב נייח מהדגם הבא: GIGABYTE GA-H61M-S1 אני רציתי להחליף לו את הHD לSSD על מנת שיהיה יותר מהיר היות ולאחרונה הוא איטי בצורה מפחידה... עשיתי העתקה מהכונן HHD אל כונן הSSD שלי ע"י תוכנה בשם GHOST והכל עבר בהצלחה. כעת אני מעוניין להעלות מהדיסק החדש את הBOOT של המחשב, הוא מקבל את הבקה מתחיל לעלות ואז נתקע וממשיך לחשוב עם מסך שחור ללא הפסקה- הוא בעצם לא מצליח לעלות ממנו אבל נראה שהכל בסדר... פתאום חשבתי על האפשרות שהבעיה טמונה בזה שהSSD שקניתי הוא SATA 3 וייתכן שבמחשב אין לי חיבור תואם ולכן הוא לא מצליח לקרוא אותו כמו שצריך ובמהירות המתאימה.. מה דעתכם? יש לכם רעיון על בעיה אחרת שיכולה להיות? האם לדעתכם זה ייתכן שהחיבור משפ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את הדיסק של Hiren BootCD, שהוא מאד שימוש, בעיקר בשביל התוכנה Ghost. אני משתמש ב-Ghost המון(בגרסאת ה-DOS שלה, לא בגרסא שמתאימה להפעלה כש-Windows רץ). החסרון היחיד עם Hiren BootCD, הוא שאני כל פעם צריך ללכת דרך אותם תפריטים, ולבחור את אותן אפשרויות. הרבה עבודה מונוטונית. הייתי רוצה ליצור לעצמי CD שהוא Bootable, או DOK שהוא Bootable, ואז לשים ב-Autoexec.BAT שורת הרצה של GHOST.EXE עם כל הפרמטרים שאני צריך, כך אם אני מכניס את הדיסק/DOK למחשב, ועושה Restart, הכל ילך אוטומטי ויפה בלי שאני אצטרך לעשות כלום. ועכשיו השאלה.. בשביל ה-scenario המתואר כאן, מה עדיף: Bootable CD או Bootable DOK? תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, תחילה אציין שקראתי את ההסבר הבסיסי בסטיקי של הפורום שכתב בעבר RK.. עיינתי גם בכתבה של CDFREAKS (לא ממש הבנתי הכל..) הבנתי את ההבדלים העיקריים בין שתי השיטות והבנתי (אם אני לא טועה..) שצריבה ב שיטת ה + עדיפה על ה - .. אבל לשאלה שלי עדיין לא מצאתי תשובה : נניח שיש לי קובץ IMAGE מסויים שעשיתי לסרט /משחק מחשב/ משחק PS2 וכו' מקוריים שברשותי (קבצי ISO, MDF וכו') ואם וכאשר אני רוצה לצרוב דיסק גיבוי - האם זה הכרחי לצרוב אותו באותה שיטה שהוא תוכנן להצרב בה ? ואני אסביר עם דוגמא- האם זה משנה נגיד ל PS2 / נגן DVD ביתי/ מחשב באיזה שיטה צרבתי את הגיבוי ? האם הם ייקראו את הדיסק כרגיל בשתי השיטות ? תודה לעוזרים ..
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אצל אך שלי היה לי גיבוי של כל מה שהיה לי על ההארד דיסק, פירמטתי את המחשב (כמה פעמים) ושבאתי להעתיק את הכל חזרה למחשב שלי אני מגלה שזה לא, להפתעתי הדפוק פשוט מחק את זה משם... עכשיו עולה השאלה, כיצד אני מחזיר את המידע הזה אם אפשר ?!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תמונות ששמורות על הכרטיס זיכרון של המכשיר, וכשאני מחבר את הכרטיס בעזרת מתאם USB למחשב, מופיע לי כונן חיצוני ובתוכו שתי תקיות של קיצור דרך שמוביל בכלל לכונן G/... :s05: אין לי שום אפשרות ליבא את התמונות למחשב. וכשאני מתסכל על הכונן ב"במחשב שלי" אני רואה שהוא תופס נפח (2.משהו מתוך 4GB) התמונות נראות רק במצלמה. איך אפשר להעביר את התמונות למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דיסק הם נתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s גודל 1TB פנימי תקציב עד 700 שח שהיה שקט תודדה מראש אני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנתי dok של בוט. יש עוד כמה גיגה פנוי האם אפשר להכניס קבצים אחרים פנימה. וזה לא ישבש את הdok? כי יש בו קבצים שלא קשורים לווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD, דגם MYBOOK 250 גיגה אני מחפש דרך, שיכולה לנעול תיקיות ואפילו את כל הכונן כך שאין אפשרות לגשת אל הקבצים ללא סיסמא. מכיוון שזהו כונן נייד שעובר בין מחשבים, אין אפשרות להתקין תוכנה שמבצעת דברים כאלה. אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון או דרך מסויימת לנעול את הכונן או תיקיות מסויימות בתוכו תודה, תום.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר 2 הפוסטים שלי בפורם החלטתי שאלך על כונן SSD כדי למקסם את המחשב שלי. אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה WIN 7 ואת כל התוכנות ויש לי כונן נוסף 500 GB שאשים אותו בתור כונן אחסון הם יעבדו בסדר ביחד? על מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום חזרתי מנווה מונוסון מ זיגזג מחשבים WWW.ZIGZAG2000.co.il קניתי את ה 80 8 מגה של WD מה אני יגיד לכם !??? טסססססס! שקט......(אפילו ששים אוזן על המארז לא ניתן לשמוע ) (8 שניות מהדלקת המחשב עד לסיום העלאת הWINDOWS ורק 725 שקל ! מי שמתלבט בקניית הרדיסק חדש ! פשוט לא לחשוב פעמיים!! נ.ב אחריות ל 3 שנים מלאות !
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-