אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי כבר שני מארזים אחד של AgeStar ואחד noname - שניהם לא מתקשרים בeSATA, ודרך USB המחשב רואה רק 801.57GB מתוך 3TB. חשוב שיהיה עם חיבור eSATA + USB (עדיף USB3 אבל לא חייב.) שברתי את הראש כמה ימים עד שעליתי על הבעיה. :-\
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם Asus P4P800 SE ויש לו רק חיבור SATA ואחשיו אני רוצה להריב את ההדיסק אבל הדיקסים הזלים יותר הם SATA 2. אז אנמי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בדיסק קשיח כזה שיש לו SATA 2
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעקרון אני תמיד יודע מה שאני קונה אך הפעם יצא שבמעמד הקנייה של 6400AAKS נאמר לי שיצא דגם חדש של 32MB מכיוון שכבר רציתי כונן "הימרתי עליו". עד עכשיו הכרתי בארץ רק 2 דגמים של 640G כך שזה נשמע נכון, האם מישהו מכיר או קרא על הדגם החדש הזה של WD? יש הבדלים נוספים פרט למטמון? פלייטרים, ביצועים,צריכת חשמל, עבודה שקטה...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב שישמש לStoarge בלבד, ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29315&catid=901 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא מומלץ וטוב יחסית למחיר? אני מעוניין לבצע RAID5 איתו, איזה כבל אני צריך כדי לחבר 8 דיסקים SATA? מישהו יודע כיצד אפשר לחבר יותר, נגיד 20 דיסקים, לכרטיס כזה (רשום שאפשר)? תודה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
• WD WD3200AAKS • HITACHI HDT725032VLA360 הWD עולה 440 ש"ח, ההיטאצ'י 398 ש"ח. מה כדאי לי לקנות? איך היטאצ'י בתחום ההארד דיסקים? משתווה לWD או לא? ועוד שאלה, יש לי כבר HD של 200 ג'יגה, איך אני מחבר את החדש אליו? (הבנתי שזה משהו עם RAID, אבל אני לא בקיא בזה ממש) אשמח להסבר קצרצר. ועוד שאלה, ההארד דיסק שיש לי כרגע הוא 8MB, תהיה בעיה אם אוסיף לו 16MB?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני נתקל זמן רב בבעיה ולאחרונה היא התחילה להפריע לי, יש לי דיסק קשיח בן חצי שנה, מאז שהוא הותקן העתקת הקבצים (בין כוננים, מכונן להתקנים חיצוניים ולהפך, במיוחד להפך) איטית מאוד, וכאשר הקבצים מגיעים לגדלים גדולים (התקנת משחקים, למשל, לפעמים אני מגיע למצב שהמחשב פשוט נתקע ומחייב אותי לעשות ריסטרט ולהתחיל את ההתקנה מחדש) היא יכולה לארוך דקות ארוכות ואף שעות, גם כאשר אני מעתיק קבצי מוסיקה, ההעתקה לוקחת מספר דקות לגודל של כ-100MB. דיסק הקשיח - Hitachi HDP725050GLA360 500GB מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן שנשרף לו הלוח אם ואני רוצה להעביר את כל החומר מהדיסק קשיח למחשב השני אבל רציתי לדעת האם זה אפשרי שאני יחבר את אותו כונן שמותקן עליו כבר ווינדוס למחשב החדש שיש לו דיסק אחר שמחובר ב-SATA ואני יחבר את הדיסק הישן בחיבור IDE (אין לו SATA... קשיח ישן מאוד..) האם זה אפשרי? האם הווינדוס יעלה בלי שום בעיה והוא יזהה לי את הכונן ואני יוכל להעביר בלי שום בעיה או שאפשר להגיד ביי ביי לכל הקבצים שהיו בו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי היום דיסק WD1600AAJS-22PSA0 מתוך הנחה שמחברים אותו כמו כל דיסק. רק כשפתחתי את המחשב גיליתי שאין לדיסק החדש חיבור טורי לספק כח (התחברות דרך ה-4 פינים לסרט שיוצא מהספק)! הלוח אם הוא של gigabyte אם זה משנה למשהו. איך אמורים לחבר את הדיסק למחשב? יצויין, שיש לי חיבור sata בלוח אם (ואני לא בטוח אבל אולי גם sataII). מה עושים למען השם?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים וערב טוב, איני יודע איפה עלי לפרסם נושא זה ולכן אבקש ממנהלי המערכת להעביר את הנושא לפורום הנכון, תודה. ובכן, שאלתי.. מה עדיף לי לרכוש, דיסק קשיח WD Raptor 150GB 10,000 RPM 16MB או 2 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200 RPM 16MB שיהיה במערך RAID 0? אני ממש מופתע מהמחירים של ה-Raptor שקורע לי ת'כיס והוא סה"כ 150GB ואני זקוק למינימום 250GB אז ככה שאני לא יודע מה עדיף.. אז יש לי מספר שאלות ואני מקווה שתענו לי עליהם: 1. מה עדיף לי לרכוש, דיסק קשיח WD Raptor 150GB 10,000 RPM 16MB או 2 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200 RPM 16MB שיהיה במערך RAID 0? 2. מה יהיה מהיר יותר? 3. בבקשה תפרטו בקשר לתשובות.. תודה, אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת האזהרה : c5 current pending sector count עם סריקת הארד דיסק. לפני כמה ימים בצעתי פרמוט ארוך לדיסק דרך ה recovery של ווינדוס. האם אותו פרמוט ארוך כולל zero fill erase ואם לא איך מומלץ לבצע את המילוי באפסים במטרה לנסות לפתור את הבעיה בדיסק ? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב כונן קשיח של 80 ג'יגה שהטכנאי שהתקין לי את הווינדוס בו חילק את הכונן לשני כוננים של 40 ג'יגה כל אחד. כעת אני מעוניין לשלב את שני הכוננים לכונן אחד של 80 ג'יגה, או לכל הפחות להקצות כונן אחד רק לווינדוס שיקח משהו כמו 3 ג'יגה ומכל השאר לעשות כונן נוסף. איך ניתן לעשות זאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט עדיין אם אני באמת צריך אחד, אבל בכל זאת מתעניין לגבי מחירים וכו'. הייתי רוצה SSD של 250 גיגה כדי להעביר את הכונן הנוכחי שלי AS IS ל- SSD (כרגע שוקל +- 230 גיגה, אני מעריך שאפשר לנקות עוד בערך 60-70 גיגה) יש אחד משתלם בסביבות ה- 450 ש"ח? אולי שווה לי לחכות עוד? אין לי בעיה, חיכיתי עד עכשיו... לא בוער לי בינתיים ראיתי פה שפורסם זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT256MX100SSD1 שנשמע עוד איכשהו במחיר סביר, אבל עדיין לדעתי על הצד היקר. במיוחד כשמסתכלים על זה שלפני כמה חודשים קניתי כונן של 3 טרה באותו המחיר הייתי רוצה לדעת מה דעתכם ולשמוע המלצות
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכנתי dok של בוט. יש עוד כמה גיגה פנוי האם אפשר להכניס קבצים אחרים פנימה. וזה לא ישבש את הdok? כי יש בו קבצים שלא קשורים לווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מקבל שגיאה בצריבת קובץ DATA לאחר כמספר שניות מתחילת הצריבה מדובר בצורב LG בחיבור IDE ותוכנת NERO 6.6.1.4 ניסתי לצרוב 3 פעמים עם דיסקים שונים (אותה חברה/חבילה). בצריבת קבצי מוזיקה על דיסק CDR לא נתקלתי בתופעה הייתכן שהדיסקים פגומים? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, תמיד כשאני קונה מחשב חדש או משדרג קיים אני בא להתייעץ אתכם, ואני אף פעם לא יוצא מאוכזב. כרגע אני מחפש להחליף את כונן המערכת שלי בכונן SSD חדש. קיבולת 150-250GB. קראתי את דיון הSSD המומלצים, וראיתי ביקורות טובות על EVO 840 של סמסונג. מצאתי את זה http://ksp.co.il/?uin=22007 ואני די מרוצה מהמחיר. הבעיה היא שאת המחשב שלי בניתי עוד בתקופה שSSD היו הדבר הבא, ורק נכנסו לשוק- אז אני קצת חושש שאולי המפרט הקיים לא מתאים לכל כונן SSD, או שמא הרכיבים האחרים שברשותי, יתממשקו עם הכונן לא בצורה היעילה ביותר. אשמח אם תפיגו את החשש הזה, או תעזרו לי לעבור אותו אם הוא מבוסס. המחשב משמש לעבודה אולפנית, עריכה, הקלטה ורינדורים כבדים. תוכנות פרוטולס, קיובייס, וחבילת הקריאיי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאתמול התחילו בעיות עם אחד ההארדיסקים החיצוניים. (500 ג'יגה של מקסטור מהדגמים האפורים הישנים, בן שנתיים בערך) הוא התחיל מדי פעם לא לזהות אותו במחשב גם אם מכניסים ומוציאים את הכבל USB וגם המתח שלו עצמו עשרות פעמים. הרמתי אותו ואני מרגיש רעידות לא רגילות עם רעשים מוזרים כאילו הוא מתקשה לקרוא /להעתיק וכו'. כמו-כן הרעשים עצמם נשמעים כמו המחט שנתקעת (או מתקשה להגיע למקום מסוים) בצורה למעלה למטה בגלל חשש למידע בהארדיסק(לא הלך לי פעם אחת הארדיסק חיצוני :-[) רציתי בבקשה לראות אם אתם יכולים להביא לי סאונדים של הארדיסק תקול שאני אזהה ואנסה לגבות אותו בהתאם. אתם יודעים משהו בסגנון של: "זה רעש של הארדיסק מעתיק תקין" "זה רעש קריאה לא תקין" "זה רעש של מחיקה תקינה" וכדומה. סוריי על הנ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי SSD חדש של קורסייר SATA3 60 GB למערכת הפעלה וכל פעם ההתקנה נתקעת באותו מקום - בסיום ההתקנה . לוח אם של אסוס P5NT DELUXE עם יציאות SATA2 בלבד. אני לא שמעתי על אי התאמה בין יציאות SATA2 לדיסק SATA3 שגורם לתקיעות... מה אני מפספס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הארד דיסק 250 ג'יגה... עכשיו השאלה עם כדאי לי לקנות הארד דיסק 8 מגה ב580 שקל, או להוסיף 80 שקל ולקנות 16 מגה... האם ההבדל בינהם הוא משמעותי? אני ממש לחוץ בתקציב וכל 100 שקל חשוב לי.... תודה, ניב
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי כונן קשיח פנימי של סמסונג בן 5 שנים ששימש לגיבוי, במחשב נייח (מ"ה: חלונות 7 64) והיה תקין. במעבר למחשב חדש "הבחור" מסרב להפתח, תקע את עליית המחשב, דרש פירמוט, כשניסיתי להשתמש בתחנת עגינה חיצונית גם דרש פירמוט בקיצור אני בשוק זה הרי הגיבוי, כבר אין לי שערות לתלוש. המשמעות: מסירה לחברה המתמחה בשיחזור נתונים המשמעות: "חור גדול במכנסיו" המשמעות: לא בא לי ניסיון אחרון: לנסות להפעיל אותו דרך מחשב אחר. אופן הפעולה: שימוש בתחנת העגינה החיצונית שלי עם מחשב נייד ומ"ה חלונות 8 התוצאה: הכונן מגיב ונפתח (האוריקה) התוצאה: אני בהלם מוחלט !!! חסכתי כמה אלפי שקלים (והטכנאי טען שהכונן תקול) ברצינות: א. האם יש הסבר הגיוני לדבר ? ב. האם הכונן תקול באמת ולא כדאי …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, צירפתי כאן תמונה של בדיקת SMART של דיסק קשיח חיצוני של IOMEGA שנמצא אצלי כמה שנים (הדיסק שמותקן בו הוא של סיגייט). הכונן הזה מחובר ב-USB ורוב הזמן הוא מכובה חוץ מכאשר אני מגבה אליו קבצים. מהסיבה הזו אפשר לראות שיש לו הרבה Power On Count ומעט Power On Hours. השאלה שלי היא על פי הבדיקה הוא עומד למות והאם צריך להחליף אותו או שניתן עוד לסמוך עליו. תודה מראש לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא עוד דיון בנושא "איזה צורב כדאי לי לקנות" או "מה המומלץ ביותר", רק רציתי לדעת מהו הלך הרוחות כרגע בפורום. ציין בבקשה אם אתה הולך להשתמש על בטוח ב- FW פרוץ בצרוב או בהאק כלשהו כמו שאפשר לעשות אצל ה- Benq. תודה מראש, מאור
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[h=1]Intel SSD 750[/h]http://www.anandtech.com/show/9090/intel-ssd-750-pcie-ssd-review-nvme-for-the-client המחיר לא בשמיים ואפילו מעניין הוא מצריך לוח עם PCIe 3.0 למשהו יש מוצלח יותר ? כדאי יותר ? משהו חושב צריך להיזהר ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי Asus EEE PC עם שני כונני SSD. אני רוצה לאחד אותם כי יש ממש מעט בכונן C ואני לא יכול לנשום. מותקן לי Windows XP Home. איך אני יכול לאחד את הכוננים השונים? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מחפש כונן 2 טרה מומלץ למערכת הפעלה, ראיתי המלצות בסטיקי על הדגם HD204UI, אני רואה שהוא במהירות נמוכה של 5400 ולא 7200, יש אחד מומלץ במהירות הגבוהה? רוב הכוננים המומלצים הם של סמסונג, האם הם עדיין מומלצים בידיעה שהם מוכרים את חטיבת הכוננים לסיגייט?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-