אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום פעם הייתי רואה מידי פעם DiskOnKeys שיש להם מתג שמאפשר לעבור למצב של קריאה בלבד, כך שאפשר לחבר את הDOK למחשב זר, ולא לדאוג שהוא יקבל איזה וירוס משם ואז ידביק את המחשב שלנו בבית.. לאחרונה אני לא רואה DOK-ים כאלה עם מתג כזה.. לפחות לא של SanDisk או Kingston.. מישהו יודע למה? ומישהו יודע איזה יצרנים כן שמים מתג כזה? אני לא מבין למה הפסיקו עם זה, זה מאד שימושי
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במילא אני מתכוון לחלק את הכונן לשתי מחיצות אז מבחינת גודל אותו הדבר. גם ההבדל במחיר לא עצום (שני רפטורים 36 זולים ב150 ש"ח בערך מאחד 74). מבחינת אמינות אני משער ששני כוננים יותר אמין, לא? ומבחינת רעש, הבנתי שהוא לא הכי שקט בעולם. האם שני כוננים כאלה ממש יכפיל את הרעש או יעצים אותו בהרבה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום חזרתי מנווה מונוסון מ זיגזג מחשבים WWW.ZIGZAG2000.co.il קניתי את ה 80 8 מגה של WD מה אני יגיד לכם !??? טסססססס! שקט......(אפילו ששים אוזן על המארז לא ניתן לשמוע ) (8 שניות מהדלקת המחשב עד לסיום העלאת הWINDOWS ורק 725 שקל ! מי שמתלבט בקניית הרדיסק חדש ! פשוט לא לחשוב פעמיים!! נ.ב אחריות ל 3 שנים מלאות !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק WD80 8MB עליו 2 מחיצות. מחיצה קטנה לWINDOWS ותוכנות ומחיצה גדולה לקבצים. אני עורך וידאו ולכן אני צריך נפח אכסון גדול. אבל חשובה לי גם המהירות. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק. אבל מתלבט בין: 1. מהירות - שזה אומר להוסיך עוד הרד דיסק 80 זהה ולעבוד ב RAID 0? 2.נפח - להוסיף הרד דיסק 160 GB SATA. מה דעתכם?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי סמארטפון חדש מסוג HTC EVO 3D. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מיקרו SD עם 32GB, ושיהיה הכי מהיר והכי טוב. ממחקר קצר ברשת גיליתי שהדירוג של הכרטיסים האלה עובד לפי רמות (CLASSES), כאשר CLASS 2 משמעה קצב העברה של 2MB לשנייה, וכך הלאה עד לCLASS 10. ואז מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/ultra-microsdhc-memory-card על פניו מדובר בכרטיס CLASS 6, אך מצוין כי קצב ההעברה הוא 30MB לשניה וכאן נכנסת ההתלבטות. ארצה לדעת מה עדיף, הכרטיס הזה או כל כרטיס CLASS 10 אחר כדוגמת: http://www.amazon.com/Lexar-MicroSDHC-Memory-Reader-LSDMI32GBSBNAR/dp/B004AM610M האם בראשון מדובר על כרטיס המיקרו SD הכי מהיר שיש כיום? והאם קצב ההעברה שלו של 30MB ל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב 3 אמצעי אחסון, 1 הארד דיסק ועוד 2 SSD. ה-SSD בטמפרטורה כמעט קבועה של 30 מעלות (צלזיוס), בעוד שהקשיח באופן קבוע סביב ה-40 מעלות. כולם נמצאים באותו כלוב במארז. האם זה תקין? תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולא נראה לי שללוח אם שלו יש בקר רייד מובנה, כמה יעלה לי בקר רייד, איזו חברה מומלצת לקנות? אני מתכנן לעשות מהמחשב הזה שרת קבצים, אני ארגיש הבדלים משמעותיים בביצועים?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי מבן דוד חבילת 10 דיסקים של הדיסקים המתוארים בכותרת אך הם תוצרת הודו ואני נוטה להתרחק מתוצרת זו. מכיוון שכבר מיציתי את ההארדיסק עד הג'יגה האחרון שבו- הדיסקים האלה יעזרו לי מאוד אך אני מפחד להשתמש בהם מכיוון שהם תוצרת הודו וחבל לי לאבד את הקבצים שאני אצרוב אחרי זמן מה. מה אתם אומרים? כדאי להחזיר את זה לבן דוד או בכל זאת להשתמש? תודה רבה ועוד בעיה קטנה: משום מה כל דיסק צרוב (DVD+R רגילים, לא DL) שניסיתי לבדוק בנרו CD-DVD Speed לא הצליח להיבדק שם. כלומר אני לא יכול ללחוץ על Start ב-Disc Quality, כך גם במחשב נייד של אחותי.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים.. היום עשיתי סדר חוטים למארז והתלקתי ת'המחשב ופיתאום אני מריח ריח של שרוף ומיד כיביתי מחשב וזהו הלך לי הארד דיסק של 250 GB משחקים שירים תמונות מערכת הפעלה ויסטה אולמטה וכו.. הכלל הלךךךךךךךךךךךךךך :'( :'( :'( :'( :'( :'( מתחנן מפנכם מה לעשות איך אפשר לגבות אותו פליזזזזז מתחנן לעזרה בגדולל :'( :'( :'(
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... אני מתכנן לקנות בימים אלו הארד-דיסק חדש בנוסף למקסטור 40 ג'יגה שלי... אני רוצה לקנות הראד-דיסק עם נפח של 80 ג'יגה.... אני רוצה לדעת האם ההבדל בין ATA100 ל ATA133 הוא רציני מאוד...ובמה הוא מתבטא! האם שווה להשקיע בהארד עם 8MB Buffer ? ואיזה מהחברות הבאות היא הכי טובה\מובילה? Maxtor,Westren Digital,Seagate דרך אגב...אני חייב לציין שיש לי את המקסטור שנתיים ובינתיים לא הייתה לי שום בעיה! אני חייב חברה אמינה! מכיוון שאת ההראד אני לא יקנה בארץ אלה בארה"ב (המחירים שם זולים משמעותית מאשר בארץ) אז אני צריך חברה אמינה עם הארדיסקים אמינים מכיוון שלא נראה לי שתהיה לי אחריות על ההארד אם אני קונה אותו בארה"ב! אני כנראה אקנה אותו ב- www.Mwave.com מכיוון שזה המקום הכי אמין שידוע ל…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם שתומך בזה: 1x SATA 6Gb/s connector (SATA3 0) supporting up to 1 SATA 6Gb/s device 5x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 1~5) supporting up to 5 SATA 3Gb/s devices הכונן קשיח היחידי שיש לי שמחובר עכשיו למחשב הוא כזה : http://ksp.co.il/?uin=11683 והוא מחובר לחיבור של הSATA 3.. אם אני אעביר אותו לחיבור של SATA 2 אני ארגיש הבדל בביצועים או שהוא לא מסוגל לנצל את החיבור של הSATA 3? כי אני רוצה לשים כונן SSD או את הכונן הזה : http://www.amazon.com/dp/B005T3GRNW/?tag=blkfricybmon-56 בחיבור של הSATA 3 שייתפנה.. והאם ברגע שאעביר את הכונן שנמצא אצלי עכשיו בSATA 3 לSATA 2 אני אצטרך להגדיר משהו במחשב כדי שהוא יעלה לי עם המערכת הפעלה והכל? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מתלבט האם ללכת על 1TB של סמססונג 32MB F3 או על: Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS או כבר להוסיף עוד 100 ש"ח וללכת על: Caviar Green 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS סך הכל יוצא שווה להוסיף עוד 100 שח בשביל עוד חצי ג'יגה.... האם בכלל יש יתרון על דיסק עם 64MB לעמות 32MB ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עושה מי שקונה מחשב חדש ? המחירים פשוט בשמיים ואני לא מעוניין בSSD, מאיפה קונים? דיסק של 500GB עולה 500 שקל, זה לא סביר! אני מתכוון לקנות מחשב סטנדרטי בתקציב יחסית קטן בתקופה הקרובה והדיסק זה בערך 25% מהערך של המחשב. יש אולי אפשרות להזמין משהו משתלם מחו"ל ? אני לא מחפש משהו גדול, אני מחפש משהו מתשלם, אני חושב ש320 יהיה מספיק ומשתלם.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולך לקנות מחשב חדש, ורוצה להעביר את הנתונים שיש לי בכונן IDE הנוכחי למחשב החדש. מפרט של המחשב החדש: Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset דגם מתוקן B3, לוח אם Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, מעבד Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, כונן קשיח יש דרך לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רכשתי אתמול מTMS והפעלתי לראשונה את הכונן הנ"ל (WD10EZEX). כל מה שעשיתי מאז הוא לחבר, להפעיל ולהעתיק אליו קבצים. היום נתקלתי בהודעת שגיאה של ווינדוס, ואחרי בדיקה בHD TUNE, ראיתי את הנתון הבא: End to End Error Detection: 97, Data 3 - Failed. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה לא מבשר על טובות. האם נפלתי על יחידה דפוקה או שיכולות להיות סיבות אחרות לתקלה כזאת בכזה פרק זמן קצר? אני אציין גם שהכונן משום מה לא מדווח על טמפרטורה (לא בHD TUNE לפחות). שאר הכוננים כן, והיא תקינה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת האזהרה : c5 current pending sector count עם סריקת הארד דיסק. לפני כמה ימים בצעתי פרמוט ארוך לדיסק דרך ה recovery של ווינדוס. האם אותו פרמוט ארוך כולל zero fill erase ואם לא איך מומלץ לבצע את המילוי באפסים במטרה לנסות לפתור את הבעיה בדיסק ? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום דיסק WD1600AAJS-22PSA0 מתוך הנחה שמחברים אותו כמו כל דיסק. רק כשפתחתי את המחשב גיליתי שאין לדיסק החדש חיבור טורי לספק כח (התחברות דרך ה-4 פינים לסרט שיוצא מהספק)! הלוח אם הוא של gigabyte אם זה משנה למשהו. איך אמורים לחבר את הדיסק למחשב? יצויין, שיש לי חיבור sata בלוח אם (ואני לא בטוח אבל אולי גם sataII). מה עושים למען השם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ותודה רבה ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 600 ש"ח מה עדיף ה WD SATA 120GB 8MB 7200 או אותו הרד דיסק אבל מחברת אחרת MAXTOR???? או סמסונג?? אני רוצה החברה הכי הכי שקטה עם ביצועים טובים... וכמובן כמה שיותר פחות התחממות תענווו ליי אני תקוע בלי מחשב
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דיסקים DUAL LAYER ב COMP-IL גם באריזה בודדת ! הבעיה שהם עולים 130 שקל ליחידה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רצוי מחברות ידועות חשוב לי גם שההעברה תהיה מהירה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להקים מערך RAID לטובת שיפור הביצועים והגיבוי נתונים להימנע מאובדן מידע. הקמתי מערך RAID5 דרך הפיצ'ר המובנה בלוח אם עם ערכת שבבים H97. המערך עובד כראוי אך משום מה כאשר אני מעתיק משהו אל הכונן אני נתקל באיטיות של העתקה 40MB/s. ראו תוצאות בדיקת מהירות למערך באמצעות CrystalDiskMark. אנא עזרתכם בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך להוסיף עוד hardDisk של טרה למחשב: האופציות שלי בKSP הם: Western Digital Caviar Black WD1001FALS Sata II ב420 ש"ח Western Digital Caviar Black WD1002FAEX Sata III גם ב420 ש"ח עכשיו הנה השאלה שלי, יש לי לוח אם מסוג GA-EP43-DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2846#sp שתומך בSata II עכשיו השאלה היא: האם אני יכול לחבר את הHD של ה Sata III לחיבור של הSata II? השאלה היא בעצם מה ייקרה? זה יהיה במהירות 3 Gb לשניה במקום 6? זה בעצם מה שאני מעדיף שייקרה או שזה פשוט לא יזהה את ההארד דיסק? וצריך הרחבה של Sata3 ללוח אם או זה ייגרום לנזק או קצר בלוח אם או בהארד דיסק? ויהיה צריך לקנות חדש מישהו בדק את זה פעם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכנתי dok של בוט. יש עוד כמה גיגה פנוי האם אפשר להכניס קבצים אחרים פנימה. וזה לא ישבש את הdok? כי יש בו קבצים שלא קשורים לווינדוס
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב בנפח של 500 ג'יגה או 750 אם המחיר לא יהיה גבוה מדי, אני רוצה דיסק פנימי לאחסן סרטי HD סרטים רגילים וסדרות. (יש לי עוד כונן של 160 למשחקים ותוכנות). חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382755 יש דיסקים מומלצים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש שאלה יש לי מחשב חדש יש לי לוח p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx יש לי גם שני דיסקים קשיחים אחד 160 גיגה sata 2 ואחד 250 ide וצורב גם ide האם ההרדיסק של ide מאיט לי את המחשב והצורב גם מה אני אמור לעשות להחליף את ההרדיסק של ide וגם לקנות צורב חדש של sata בבקשה עזרה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-