עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קראתי כתבה בנענע והיה כתוב שככל שהמחיצה גדולה ייקח למחשב זמן רב לחפש ולעבוד עם קובץ משם. אני הייתי בטוח שככל שהמחיצה גדולה הקבצים יהיו פחות מפוצלים וכך למחשב ייקח פחות זמן כדי להגיע לקובץ. מה יש לכם לומר?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by עמוס בן דוד,

יש לי דיסק של טושיבה מחובר לסטרימר עבד טוב עד אתמול. היום גיליתי שהתחמם בצורה קיצונית אחרי שהתקרר אינו מעלה קבצים .חיברתי למחשב שגם לא קורא את הקבצים נותן הודעת שגיאה שצריך לפרמט את הדיסק. מה עושים כדי לא למחוק את כל הקבצים? האם יש פירמוט חלקי ,שיאפשר להעלות את הקבצים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קיבלתי דוא"ל מפלונטר, על הדיסק החדש של סיגייט בנפח 8TB, מחיר 1470 או 1441 במזומן. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002 צפי הגעה אמצע ינואר. כ 184ש"ח ל 1TB נפח אחסון - הכי משתלם בסביבה. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קיבלתי ליום הולדת NVMe M.2 SSD של WD (הכחול) 500GB, ומי שקנה לי קצת לא בירר לפני אם הוא יכול להתחבר ללוח שלי (הוא לא.. יש לי SATA III) נודע לי שיש חיבורים שממירים NVME-ים לSATA3 - זה יאבד מהאפקט של המהירות? נתקלתי בכאלה שממירים גם לUSB, אולי זה יגרום לכונן לא לאבד את האפקט של המהירות?

5. Started by alexii86,

אנשים מחר אני קונה צורב של LG24/32 אני צריך עזרה להתקין אותו אני יודע פחות או יותר אבל פוחד שמשהו ידפק ניתן להשאיר פה הודעה ואני אחזור אליכם או לפנות לאיסיקיו - {com - לא עושים את זה ככה פה. הפורום הוא בשביל כולם, לא רק בשבילך.}

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by noobster,

שלום חברים. קיבלתי U3 ואני מחפש תוכנות שעובדות עליו. ראיתי שיש לו פורטל פנימי עם תוכנות מצומצמות ו"יקרות". האם יש אתרים ממולצים שמהם אפשר להוריד תוכנות לU3 (הוא מבקש קובץ מיוחד ולא נותן להתקין מהמחשב) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום רציתי לדעת איך אתם מחלקים את הכונן הקשיח שלכם? האם מפרידים רק בין DATA ל SYSTEM או עושים חלוקה נוספת? לכמה כוננים מחלקים? ואיזה יחס באחוזים אתם מקצים לכל חלק (כונן) והאם אתם מתקינים את כל התוכנות והמשחקים על הכונן מערכת (כי בכל מקרה אחרי פירמוט חיב להתקין הכל מחדש) או בכונן נפרד?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by NIVs,

נכון שיש אותו באיזה 2 חנויות בגרסאת הרייטל. אבל מתי הוא מגיע לרוב החנויות הגדולות בגרסא עם כול הפנלים והכול?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by shay820,

שלום לכולם אייבורי מוכרת את הארד דיסק הזה,אבל לא יודעת לתת נתונים לגביי מהירות הכונן אשמח לעזרה ,או הכוונה להארדיסק יותר טוב במחיר הזה (480 שקלים) http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6264 תודה רבה שי

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. צריך עזרה למצוא ולהבין קצת יותר על בקרי רייד. מה שהולך לקרות זה מחשב יעודי לטובת סטורג' ושיתוף רשת , יש כבר 6 הארד דיסקים של 2 טרה. הבקר צריך לאפשר לפחות 12 פורטים ויכולת עבודה ברייד 5, החשיבה ללכת על רייד על הלוח אם ירדה עקב הדרישה העתידית להגדלת הנפח - או יצירת מחיצה נוספת ברייד 5 גם כן.. אני יכול לקנות מNewegg או מכל אתר ששולח לארה"ב... יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. מתנצל מראש אם אני משתמש במונחים לא נכונים, אני לא מאוד טכני. קניתי מחשב לא מזמן, לוח האם הוא gigabyte B450M D3SH, וכשהזמנתי אותו ראיתי שיש לי 4 כניסות SATA להשתמש בהן על הלוח. רק אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הבנתי שהוא חוסם לגמרי את אחת הכנסות, משמע שיש לי 4 כוננים (SSD אחד קטן יחסית למערכת ההפעלה ועוד 2 "רגילים" גדולים יותר) ורק 3 כניסות להשתמש בהן. האם יש איזשהו פיתרון טכני (נגיד מפצל? לא יודע אם זה קיים) לבעיה הזו, או שאני חייב פשוט להחליט שאני מוותר על אחד הכוננים? תודה מראש.

12. היי, יש לי Asus EEE PC עם שני כונני SSD. אני רוצה לאחד אותם כי יש ממש מעט בכונן C ואני לא יכול לנשום. מותקן לי Windows XP Home. איך אני יכול לאחד את הכוננים השונים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by zvipo,

קניתי היום דיסק WD1600AAJS-22PSA0 מתוך הנחה שמחברים אותו כמו כל דיסק. רק כשפתחתי את המחשב גיליתי שאין לדיסק החדש חיבור טורי לספק כח (התחברות דרך ה-4 פינים לסרט שיוצא מהספק)! הלוח אם הוא של gigabyte אם זה משנה למשהו. איך אמורים לחבר את הדיסק למחשב? יצויין, שיש לי חיבור sata בלוח אם (ואני לא בטוח אבל אולי גם sataII). מה עושים למען השם?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני רוצה לפרמט את הדיסק כך שלא ניתן יהיה לשחזר שום קובץ, בשום אופן ובלי שום תוכנה. אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by omerpaz,

אני מקבל את הודעת האזהרה : c5 current pending sector count עם סריקת הארד דיסק. לפני כמה ימים בצעתי פרמוט ארוך לדיסק דרך ה recovery של ווינדוס. האם אותו פרמוט ארוך כולל zero fill erase ואם לא איך מומלץ לבצע את המילוי באפסים במטרה לנסות לפתור את הבעיה בדיסק ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הי לכולם אני בונה HTPC והבנתי שכדאי ללכת על אחסון גדול כמו כן חשוב שהוא יהיה שקט חשבתי ללכת על 5-500GB כאשר על האחד יהיה כל המולטמידה ועל השני כל השאר. מה דעתכם? המליצו לי על: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS* 2 במחיר 670*2 אבל ראיתי בפורום שהם פחות מומלצים. האם ללכת על SAMSUNG HD501LJ (באותו מחיר) תודה ושבוע (של חול) נהדר SSIB

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש שאלה יש לי מחשב חדש יש לי לוח p5k p35 מעבד e6750 כרטיס מסך 9800 gtx יש לי גם שני דיסקים קשיחים אחד 160 גיגה sata 2 ואחד 250 ide וצורב גם ide האם ההרדיסק של ide מאיט לי את המחשב והצורב גם מה אני אמור לעשות להחליף את ההרדיסק של ide וגם לקנות צורב חדש של sata בבקשה עזרה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 חיברתי את הפלאפון שלי למחשב המחשב זיהה את ההתקן אבל לא ניפתחה לי תיקיה של הפלאפון ואני לא יכול לגשת אליו מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, אני לא מצליח לכתוב למחוק לפרמט כלום, מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כבר זמן רב אני נאבק במקום האוזל בהרדיסק, אני צריך להוסיף דיסק וחשבתי אולי לבנות מערך RAID5. אני מעוניין בכך גם בשביל שיפור ביצועים גם בשביל שרידות, אבל גם בשביל האפשרות להגדיל את הכונן מבלי שיתווספו עוד כוננים. השאלה אם ניתן לעשות את זה מבלי לאבד את המידע. ברור לי שהמידע צריך להתחלק מחדש על פני הדיסק הנוסף, תהיתי האם זה אפשרי מבלי הצורך לפרמט את הדיסקים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by moshe_ha,

והאם בקרוב המשחקים יעברו מ-DVD רגיל למשהו אחר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by mmMigy,

קניתי לאחרונה נייד toshiba portege r835 עם הרדיסק במהירות 5400 סל"ד, מעבד i5 וזכרון 4GB האמת שאני די מאוכזב, אחרי התקנת win7 home premium 64x, אופיס ועוד כמה תוכנות בסיסיות המחשב עולה די לאט (50 שניות), הדפדפן סוחב אבל לא טס, חלק מהתוכנות (מסנג'ר לדוגמא) איטיות משהו... כדי לפתור את בעיית האיטיות חשבתי לשדרג להרדיסק SSD. יש לי 2 שאלות: 1. האם ארגיש הבדל משמעותי במהירות? 2. אני מחפש המלצה ל-SSD של 120GB. יש בפחות מ-1000 ש"ח? אני טס ללונדון בסוף החודש - שווה להביא משם? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. במילא אני מתכוון לחלק את הכונן לשתי מחיצות אז מבחינת גודל אותו הדבר. גם ההבדל במחיר לא עצום (שני רפטורים 36 זולים ב150 ש"ח בערך מאחד 74). מבחינת אמינות אני משער ששני כוננים יותר אמין, לא? ומבחינת רעש, הבנתי שהוא לא הכי שקט בעולם. האם שני כוננים כאלה ממש יכפיל את הרעש או יעצים אותו בהרבה?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by samitc,

היי, חושב לקנות ssd חדש למחשב מה עדיף (כולל ההבדל במחיר)? Samsung 850 EVO 500GB https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820156151&ignorebbr=1 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Radeon38,

שלום יש לי 2 דיסקים זהים של 60 ב חיבור IDE על לוח אנפורס 2 אולטרא כיצד אני עושה רייד כלשהו בחומרה על השילוב הזה??? ניסיתי בקר ב PCI אבל לא הצליח אני אשמח אם על הלוח עצמו זה יעבוד.תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.