עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום. יש לי SSD 256GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN 10 אם זה משנה משהו ) ה hdd sential מראה לי שהוא על 98% health. האם זה תקין או שהגיע הזמן להחליף ? אם צריך להחליף אז איזה SSD יש מומלץ במחיר סביר של עד 500 ש"ח ? כונן רגיל נוסף של 2TB גם מראה לי HEALTH של 98% ואני פוחד שיקרוס לי עם כל החומר עליו כי שם זה כבר יותר רציני, 2TB. אם הוא גם דורש החלפה אשמח לקבל המלצה על כונן של 4 TB תודה רבה לכולם על העזרה

2. Started by bigfoot1,

שלום לכולם. יש לי צורב sony 52x32x52x עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע איך לצרוב איתו על 52x!! ??? זה צורב לי רק על 40x מקסימום רשום על הקופסה שזה מין דרך להגנה על הדיסק (זתומרת שהדיסק לא ישרף או משהו על 52x...) :-\ עכשיו אני רוצה לשאול אתכם איך אני משנה את זה ל52x כי רשום על הקופסה שאפשר אבל לא רשום איך (חיפשתי גם בחוברות שהגיעו איתו ולא רשום שם). תודה לכל העוזרים!! ;D

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by aquas,

היי תגידו איך הצורב הזה,חיפשתי קצת ביקורות לא מצאתי גם בcdfreaks.com וגם חיפוש בפורום לא מצא הרבה או בקיצור איזה צורב lightscribe בריטייל הכי כדאי עדיף שיהיה במהירות 18+ או ביכלל האם יש איזה צורב ששווה לחכות לו שעדיין לא נמצא בארץ? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by huber,

טוב, אז ככה... מאז שהתקנתי מחדש את המחשב, כל פעם שאני מתקין משחק או מעתיק משהו מהסידירום, יש מעין דיסטורשיין/עיוות בסאונד ולא משנה אם הוא מושמע בווינאמפ או בכל דבר אחר (אפילו שהתקנתי את SOF2 וברקע היה את הקריינית של ההתקנה זה עדיין קרה). גם מהירות ההעברה ירדה מאוד. חשבתי לעצמי שיכול להיות שהכונן נמצא בהגדרות לא נכונות לכן חיפשתי את המיקום של ההגדרות (PIO, UDMA וכו') אבל שכחתי אפא הם ממוקמות (חרשתי את ה DEVICE MANAGER ואת ה CONTROL PANEL)... קצת פרטים: יש לי צורב ריקו MP 7200A וסידירום TOSHIBA XM-6702B הסידירום יושב על אותה צמה עם הצורב, שניהם נמצאים בסקונדרי, הצורב מאסטר והסידירום סלייב (וכן, הם מג'ומפרים נכון). פסלתי בעייה בצמה ע"י החלפה בין הצמה של הדיסק הקשיח לצמה שלהם…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=320

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RAPTOR17,

היי חבר'ה, אני חדש כאן ואני זקוק לעזרה ממכם. קונים לאחי צורב, יש לנו תקציב של 300ש'ח בלבד. עכשיו; SONY, TEAC, LG, AOPEN, MITSUMI - הם החברות היחידות שיש לטכנאיי שלי. תכננתי ללכת על LITE-ON אך הכל אזל והוא כבר לא מזמין את ה-LITE-ONים, לכן אלה החברות שיש. בכל מקרה - מה לבחור? דגם? 300ש'ח תזכרו. * מה דעתכם על הצורבים של LG?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NoobSAviv,

אז ככה בהמחשב שלי יש לי 4 דיסקים קשיחים: אחד של 1tb מחובר ישירות למחשב עוד אחד של 150 גיגה (ישן)מחובר ישירות למחשב (עם חשמל של הלוח הכוונה) עוד אחד 232 גיגה מחובר למחשב ישירות עוד אחד חיצוני של 1tb . הבעיה היא שהבאתי עוד אחד בנוסף לכל של 1tb חיצוני..ברגע שאני מחבר אותו הנורה שלו נדלקת והמחשב מזהה אותו..אבל הוא לא נמצא ברשימת הכוננים..מה שכן..שאני מנתק את כל הכוננים החיצוניים אחד אחד הם עולים בנפרד..חבר שלי אמר לי כנראה זה יכול להיות בספק..או בלוח..אשמח לעצות אני עובד עצות..תודה אביב !! מה שכן נסיתי לבדוק את עניין האות של הכונן..הוא לא מופיע בכלל..ד"א מדובר בדיסק קשיח חדש מהניילון..וכמו שאמרתי בנפרד הם עולים אבל לא ביחד \:..יש מצב שזה איזשהי מגבלה או עומס?? תודה !!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tttrrr888,

שלום לכם אני מתלבט בין 2 ארדיסקים HD501LJ סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=harddiskdrives&subtype=spinpointtseries&model_cd=HD501LJ ST3500630NS http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1d0199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US 1. מה עמיד יותר ? 2. יתרונות חסרונות לכל ארד דיסק ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מתכוון לקנות 2 כוננים ולחבר אותם ב RAID 0 האם אפשר לקנות כונן למשל RAPTOR 36 GB ולחבר אותו לעוד 7400 רגיל של 80 GB ? והאם זה יתן הבדל ביצועים מול 2 כוננים של 7400 80 GB ?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by danit84,

אהלן! בעיקרון מעוניינים לקנות 2 כוננים חיצוניים. 2 הקניות עקב חוסר מקום על הכוננים הקשיחים שבמחשב. אחד מהם למחשב נייד והשני למחשב נייח. לנייד: המהירות פחות חשובה. חשובה האמינות (שלא יעשה פאשלות כי אני שמה עליו דברים שחשובים לי). הוא לא הולך לצאת מהבית, אבל גם לא מובטחת פינה קבועה. עניין הרעש פחות קריטי כי לא יהיה מופעל כל הזמן. לגבי הנפח אני תוהה אם כדאי להסתפק בנתיים בטרה ולקנות בעתיד אחת נוספת. או ללכת כבר על ה1500GB (כפונקציה של מחיר). על 2000GB אני בטוח לא אלך מאחר ומעדיפה לחלק את השברון לב במידה ומשהו יקרה לכונן. יתכן והוא ישמש לגיבוי (מטרת הכונן אמורה בכלל להשפיע על הבחירה?). הכונן השני ישמש למחשב נייח ולא אמור לזוז ממנו יותר מדי. חשוב שיהיה שקט. עוד לא החלטתי אם ל…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by amnesia,

אז פתחתי חיברתי העברתי והכל הלך חלק, אחד WD אחד SEAGATE, שם במגירה בעדינות הכל טוב ויפה. (המוצר היה 13 יום סגור בקופסא) מחבר היום לשנייה, בום אי אפשר לעשות עם ה WD כלום! הכל נתקע בפנים עד שבסוף ניסיתי לפרמט אותו הוא אמר שלא ניתן ומאז הוא תקוע במצב צמח והאור מהבהב במקום להיות קבוע. השני SEAGATE עובד כמו שצריך בלי בעיות כרגע, החזרתי את ה WD ל KSP הם אמרו שעם התוכנה זאוס הם הצליחו לפרמט אותו והם יריצו עליו במשך היום בדיקת סקטורים של שעתיים-שלוש. עכשיו אני די לא רגוע, כל המידע שלי נמצא בכוננים, ואם לא המזל שלי של להתעקש על אחסון כפול הייתי נשאר עכשיו בלי כלום. אני חושב שאני אקח את המוצר אחרי שהם "יתקנו" אותו (כן ממש) ואמכור אותו יחד עם ה SEAGATE ביד 2 בחצי מחיר ואקנה במקום שנ…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by MeTaLhAmMeR,

לקוח בעבודה שלי סיפר שכשצורבים על דיסקים רגילים הם מתחילים להידפק אחרי 5-8 שנים, ולעומת זאת יש את הדיסקים השחורים שהם מחזיקים הרבה יותר זמן... זה נכון?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by erezMASTER,

הלכתי היום ל- IVORY ואמרתי להם - תביאו לי צורב SATA כי לפי ההגיון SATA אמור להיות יותר מהיר מ- IDE. מרב הטיפשות שלהם הם הביאו לי צורב LG GH22LP20 שהוא צורב IDE !!! זה רק מוכיח עד כמה אי אפשר לסמוך על החברה הזאת... בושה! בנוסף, למרבה האירוניה הם הביאו לי כתוספת לצורב כבל חיבור SATA שלטענתם לא היה כלול! ללא כל ספק אני חוזר אליהם מחר או מחרתיים ודורש שיחליפו לי את הצורב. אך ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אתכם, האם באמת יש הבדל גדול בין חיבור SATA של צורב או חיבור של IDE, האם זה שווה את הטרחה? תודה לכם מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by wooper,

הי אנ וצה לקנות זכרון usb נייד האם יש המלצות לחברה כלשהי?

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  15. Started by shay2040,

שלום מצ"ב תמונה נתוני מערכת I7 920 X58A-UD7 9GB DDR3 1600 KINGSTON HYPER X SSD 60GB SATA 3 קורסר GT המערכת עובדת על AHCI דרייברים מעודכנים אני לא מבין למה אני מקבל ציון כזה השמח לקבל עזרה

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by omerpaz,

אני מקבל את הודעת האזהרה : c5 current pending sector count עם סריקת הארד דיסק. לפני כמה ימים בצעתי פרמוט ארוך לדיסק דרך ה recovery של ווינדוס. האם אותו פרמוט ארוך כולל zero fill erase ואם לא איך מומלץ לבצע את המילוי באפסים במטרה לנסות לפתור את הבעיה בדיסק ? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי אנשים , יש לי עמדת עגינה להרדיסקים שמחוברת דרך ESATA למחשב (במחשב יש SATA2) כלומר כל הרדיסק שאני מחבר הוא מחובר בעצם כאילו מחובר ישירות ללוח לחיבור SATA 2 המתקן מעולה ועובד יפה מעביר לי בסביבות 60 מגה לשניה בהעתקה רציפה. אני רוצה לקנות את אותו מתקן רק הפעם שהוא תומך ב USB3 כי ידוע לי כי USB 3 יותר מהיר בתאוריה. אבל השאלה אם בחיבור USB3 מהירות העברת הנתונים תהיה גבוהה מאשר בחיבור SATA 2 (בגלל מגבלת מהירות ההרדיסק עצמו) או שלא ארגיש הבדל ? תודה ואחלה ערב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by tomikos,

דרישות: 2.5" ללא חיבור לחשמל USB 3.0 500GB מחפש המלצה לדגם אמין ויציב שלא יעשה בעיות אחרי שנה תודה!

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by XCG120,

אני מעוניין לקנות מהאתר הרשמי של חברת https://www.westerndigital.com/ האים הם שולחים לישראל או שאין אפשרות לקנות מהאתר הרשמי, כי הם לא שולחים אלינו לישראל? תודה.

20. Started by u1988,

אני רוצה לקנות 2TB דיסק קשיח פנימי שיהיה מהיר איכותי ויעיל לאיחסון קבצים מרובים: סרטים,קבצים מתוכנות עריכה... יש לי Windows xp sp3..+SATA 2 (לא תומך 4K כמובן) אני מתלבט בין שניהם: Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 http://ksp.co.il/?uin=15287 Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://ksp.co.il/?uin=13400 הבעיה היא שמצאתי הרבה ביקורות לא טובות על שניהם ובעיקר על 2TB שהם פיתאום מפסיקים לעבוד...ובאתר אחר רשום שכדי להתמקד ב1.5TB כי הם יותר אמינים אפילו שזה נושא בפורום ישן זה עדיין לצערי נכון להיום... http://www.clearfoundation.com/component/option,com_kunena/Itemid,232/catid,24/func,view/id,15489/#15489 בWD יש מהי…

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  21. Started by asinnn,

נכון בצורב SATA יש 2 חיבורים ??? עכשוי אני מנסה לחבר תצורב אז יש לי תקבל SATA האדום איזה עוד כבל צריך ? עם אפשר תמונה ולאיפה מחברים תכבל בלוח זה יעזור תודההה

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  22. אם למישהו יש תמונה של כבל SATA תפרסמו פה בבקשה ... ותענו לי גם על השאלה שבכותרת של האשכול ..... תודה מראש . !!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by integral,

טוב, אז היות וזה היה הכונן היחיד השחור בחנות, לקחתי אותו לחבר (ולבדיקה). הצורב הזה הוא ה OPTIARC 5170 בעטיפה של סוני (מי שלא יודע אופטיארק זו החברה המשותפת החדשה ל NEC וסוני). ה PREVIEW ב CD FREAKS נחמד: http://www.cdfreaks.com/article/292 הצורב בעטיפה של סוני מרשים יותר מה NEC ומגש הטעינה שלו נראה ומרגיש איכותי יותר. זמן הצריבה סביר ל X18 (רחוק מה LG, אבל טוב יותר מה X16) מה שמאוד מוזר היא יכולת הסריקה שלו. זו צריבה של TY T003 ב X18. שימו לב להבדל בין תוצאות הסריקה בפיוניר, שמצויינות, וטובות משמעותית מאותה מדיה ב X16 שנצרבת על הפיוניר, לבין תוצאות הסריקה בסוני שעל הפנים. כמובן שבפיוניר זה נבדק ב ECC1 ובסוני ב ECC8 אבל ההבדל לא יכול להיות כל כך גדול. מה שעוד יותר מוזר, ז…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SyndromE,

http://www.youtube.com/watch?v=zp-VBlLuDic צפייה מהנה ;D

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Blade2k,

איך הצורב של בן קיו הנ"ל הוא טוב ,יש איתו בעיות? והאם ישנן המלצות על צורב באותו סדרי גודל מבחינת מחיר אך הייתי מעוניין בכמה שיותר פרטים על הצורב הנ"ל אם זה אפשרי. ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.