אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות דיסק 1.5TB או 2TB, בודק מחירים, מחפש משהו בפחות מ 600 ש"ח ולא איטי. מצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=743387 המחיר שלו נמוך יחסית לחבריו באותו מפרט. מה הקאצ' ? יש משהו לא בסדר בסדרה הזאת ? בחברה הזאת ? בדגם ?
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ההארד דיסק הנוכחי מתחיל לעשות רעשים והמחשב גם לפעמים "טוען" יתר על המידה בדברים בסיסים ..יש לציין שהוא עבר פירמוט והותקנו עליו שתי מערכות הפעלה שונות ויש את אותן בעיות... בגלל שלא שווה להשקיע בו יותר מידי חשבתי לקנות SSD או הארד דיסק ממש זול...הכי זול שמצאתי זה SSD http://ksp.co.il/?uin=17001 (לא חשוב לי יותר מידי נפח).... האם זה שווה את המחיר? האם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות?ולא חשוב לי מאיזה חנות העיקר שתיהיה בב"ש או בעפולה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! דיסק און קי, מה עדיף אותו: http://ksp.co.il/?uin=14184 או אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9594 ב-18 שקל דרך הקופון בפייסבוק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום. סליחה עם היו שגיאות כתיב (חיי עם זה ) ככה לאחרונה התקנתי win8 על intel 40GB בנוסף יש לי את wd 1TB בלאק אודישן וc400 128GB הכול יושב על gigabyte p55 ud6 כדי לא להקשות זה לוח שיש לו שני sata3(תומך 6Gbps) והשאר 2 רגילים אז כמו שאמרתי התקנתי את הwin8 על ה40 GB ובאמת שניסיתי להיות קפדן ולא להתקין בו כלום אך אבוי נשארו לי רק 3 GB בערך בכל אופן חשבתי לקנות עוד ssd ולהעביר הכול בghost או image (ישמח לדעת את ההבדל ) לקונן החדש עכשיו : אני מוכן להשקיע עד 250 דולר כולל הכול +/- 1000 ש"ח אבל עדין להישאר ביצועיסטי מכון לאזור ה GB250 בערך והאם האקטיבציה שיש לי לwin 8 תישאר איתי תודה וכולם
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , לא מזמן חיפשתי דיסק פנימי , בסוף קניתי את הסיגייט st001 2TB אני עכשיו מחפש דיסק חיצוני 2TB 3.5 , רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הדיסק הזה: סיגייט STCA2000200, או שבכלל כדאי לקנות דיסק קשיח פנימי ולחפש איזה מארז נחמד הדיסק החיצוני ישמש לגיבוי נטו . אשמח לקבל חוות דעת .. אני פותח שרשור מכוון שרב הביקורות באמזון וnewegg ממש גרועות על הדיסקים החיצוניים תודה!
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
קניתי את ההארדיסק הנ"ל. מרגע חיבורו למחשב הכונן התחיל להרעיש (רעש של HUMMM כזה שחולף ומתחדש) וגם הוא רועד הרבה הרבה יותר מכל ההארדיסקים האחרים שיש לי במחשב (יש לי שניים של 500GB ושל 120GB, וכאשר הוא מחובר כל השולחן שלי רועד וזה בלתי נסבל). מבחינת עבודה ההארדיסק עובד ותקין. מה ניתן לעשות בנידון? לפי הבנתי החנות לא תחליף לי אותו כי הוא "תקין ועובד".
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלוח אם במחשב שלי אין חיבורי SATA, רק חיבורי IDE (מדובר במחשב ישן). מה הדרך הטובה ביותר לבצע המרה מ-IDE ל-SATA? אני מעוניין לחבר לו כונן קשיח עם חיבור SATA. חשוב לציין שעל הכונן הזה תשב מערכת ההפעלה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להרחיב את כונן C בעזרת Windows 7 הצלחתי להפריד מכונן D כ- 30G ואני לא מצליח להוסיף את זה לכונן C מה עושים ??? מצורפת תמונה תודה
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
לפני כשלושה חודשים, נתקלתי בכונן SSD מתוצרת Viking בפורמט MO-297 (הידוע כ-Half Slim Sata) שפורק ממכשיר רפואי תקול. דגם הכונן VRFEM1037GBISSMA. בנוסף כתוב על המדבקה שעליו: Industrial grade, Raw Capacity 64GB (50GB usable), SLC NAND Flash רכשתי את הכונן במחיר סמלי (50 ש"ח), ואז גיליתי שקשה מאוד למצוא מתאם מפורמט זה ל-Sata רגיל (ב-Ebay לא היה קיים אפילו מתאם אחד). בסופו של דבר, מצאתי ב-Alibaba מוכר שהסכים למכור לי מתאם אחד (בדרך כלל הוא מוכר רק בכמויות). אתמול קיבלתי סוף סוף את המתאם בדואר. חיברתי את הכונן למתאם ואת המתאם למחשב, ניסיתי להעתיק קבצים ולקרוא קבצים והכל עובד חלק, אבל לא הרגשתי שיפור מהמהירות של הכונן הקשיח המכני (WD 640GB). הפעלתי את התוכנה Crystal Disk Mark וק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
INTEL 330 Samsung 830 SSD 120/128 G הם כרגע הכי אמינים בשוק? מבחינת סקרים/תגובות באינטרנט, מי יותר טוב ? מה אתם הייתם ממליצים? יש לי במחשב כבלי של הדיסק הרגיל SATA2 הם יתאימו או שצריך סוג יותר מתקדם של כבלים (אם יש דבר כזה ) יש עוד SSD שלא הזכרתי שגם נכלל אמין בשוק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי 2 כוננים חיצוניים, אחד 1 טרה, השני 3 טרה, שניהם מהדגם WDBACW0010HBK Western Digital My Book Essential Edition קניתי למחשב הנייח שלי כרטיס PCI-E USB3 עם 2 יציאות לפני כשנה. הכרטיס נקנה מחנות KSP, מחברת NEC, אין לי את הדגם בדיוק, אני רק יודע שהוא בצבע כחול, עם 2 יציאות. חיברתי אותו לאחת יציאות הPCI-E במחשב שלי, התקנתי את הדרייברים שבאו איתו. הכל נראה מבטיח. חיברתי את הכוננים, הכל עבד מהר, מהר מאוד אפילו. קצב ממוצע להעברה 110MB\SEC. לפני כחודשיים בערך, המהירות ירדה בשני הכוננים למהירויות קריאה וכתיבה של משהו כמו 35-25 MB\SEC. יש לציין כי בכונן של ה1 טרה המהירות טיפה יותר גבוהות (מגיעות ל40-60 MB\SEC, אולי קשור לזה שהנפח יותר קטן בכונן אז המהירות יותר גדולה - סת…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם :-) הזמנתי לי מחשב חדש עם Z77. חבר שלי עם אותו לוח אם עשה RAID 0 לשני כונני הSSD שלו וקיבל ביצועים פנומינליים של 1GB לשנייה, וכמובן הWINDOWS עולה תוך 7 שניות. אני מתכוון לעשות בדיוק את אותה פעולה. ופה נכנס האבל.... אבל במחשב הנוכחי יש לי 2 כונני 500GB שעובדים היום בRAID 0, הייתי רוצה ליצור שוב את אותו מצב שהם יעבדו בRAID 0. אבל - אני בטוח שאם אני אעשה שני מערכים של RAID 0 באותו בקר "מסכן" הביצועים יפגעו. חשבתי לעצמי - אולי כדאי שאני אקנה בקר PCI-E ואשתמש בו לכוננים המכניים. יש טעם ?
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
C400, M4. ממליץ לנסות. עריכה: אני עכשיו סיימתי לעדכן, העדכון לא מוחק את תוכן הכונן. עכשיו אני עושה מבחני ביצועים ואני יעלה תמונות. עריכה 2: הנה תמונות, יחסית יש עוד ירידה, אבל יש רק 27GB פנויים, בנוסף הוא כבר לא חדש (קנייה קבוצתית כאן בפורום), אז...
-
- 138 תגובות
- 18.7k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 וכונן - Intel SSD 120G Sandforce התקשרו מהחנות ואמרו שהכונן "מיושן" ולכן הוא לא במלאי יותר. כששאלתי על ה M4, הם ענו שגם הוא מיושן. בנתיים ביטלתי את ההזמנה, ואמרתי להם שאני יברר. האם תוכלו להמליץ לי על חבילה שתכלול כונן SSD עדכני (120GB) וכונן איכסון 1TB אמינים, כשביחד לא יעברו את ה 1000 ש"ח ? הכונן הגדול ישמש לאכסון קבצים גדולים (סרטים, שירים, משחקים, תוכנות) . כונן ה SSD ישמש להתקנות של המערכת ולמשחקים. לוח האם שלי בעל חיבור SATA. (לא SATA2 או SATA3)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי להתפנק על כונן SSD. אני הבנתי שזה עולם אחר לגמרי מה-HDD הרגילים שאנו רגילים אליהם. השאלה שלי, עד כמה ה-SSD הזה מומלץ מאשר HDD? ועד כמה הוא שווה את הכסף הזה? ועוד משהו, אני רוצה משהו באיזור ה-120GB, איזה דגם הכי מומלץ ברמת מהירות/אמינות/מחיר.. תודה רבה לכם.
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אהלן, אני לא בטוח שזה קשור לפה אז אם לא תעבירו בבקשה למקום המתאים.. יש לי בסלון טלוויזיה מסוג Sony KDL37S5500 רציתי בהתחלה לקנות כבל HDMI ולהעביר אותו מהחדר לסלון וככה לראות סרטים על הטלוויזיה הבעיה היא שצריך כבל באורך 15 - 20 מטר, שזה גם יקר וגם האיכות יכולה להיפגע אם הבנתי נכון אז חשבתי להוסיף עוד קצת ולקנות כבר דיסק קשיח חיצוני שעליו אני אשים את הסרטים ולחבר אותו לטלוויזיה ועכשיו לשאלות שלי: 1. זה אפשרי לעשות כזה דבר? 2. אם כן איך אפשר לדעת אם הטלוויזיה שלי תומכת בזה? לפי הקישור פה: http://www.sony.co.uk/product/tv-94-37-lcd/kdl-37s5500/features#tab רשום שאפשר לצפות בתמונות ולשמוע מוזיקה באמצעות חיבור USB, ומה עם וידאו?לא אפשרי? 3. אם זה לא אפשרי, יש איזשהו פתרון אחר ח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הביאו לי הארדיסק שהוא V5,הוא פנימי אבל קטן ביחס לפנימי רגיל אז נראה לי זה 2.5 בכל מקרה,יש מתאם או מארז שיהיה חיצוני ?עדיפות רק USB יהיה מחובר רק לנייד ואם כן,יש משהו מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש כונן חיצוני של 1TB קטן מימדים (2.5 אינץ') והתקציב שלי הוא 450 ש"ח (ראיתי גם ב395 אבל אם כבר אז אני מעדיף שתמליצו לי אתם על הטוב ביותר בתקציב שיש לי). חשוב לי גם שיתמוך ב USB 3.0 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אם מישהו יודע משהו על התוכנה הזאת(תוכנה להעברת נתונים) ויודע איך להשתמש בה זה מאוד יעזור לי כי אני מתכנן לקנות ssd ושמעתי שלadata יש את התוכנה הזאת ושהיא ממש טובה.
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים קשיחים (אחד של מחשב נייד ואחד של מחשב רגיל) אני מעוניין לגבות את המידע שיש עליהם לתוך כונן של מחשב נייד שנמצא כבר בתוך המחשב. מדובר בשני כוננים שהם בלי מחשב רק הכוננים עצמם. איך אפשר לגשת אל הכוננים? (אולי יש איזשהו התקן חיצוני שיעביר אותם לUSB) ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שקניתי (מפרט בצד אם צריך) שמתי את הכונן הנ"ל... השאלה היא כזאת : האם יש איזה דרייברים או תוכנות מומלצות שצריך להתקין בשביל הכונן ? חיפשתי דרייברים באתר שלהם אבל לא מצאתי - או שאולי פספסתי משהו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע עם זה בעייה או לא בגלל זה אני פונה אליכם ויכול להיות שגם אתם ראיתם ולא אמרתם. רכשתי 2 כוננים קשיחים של סוגיטה עכשיו יש מדבקה בחלק האחורי(שאני אומר אחורי אני לא מתכוון לחלק של החשמל) בקיצור עכשיו באחד יש מדבקה עם כמו קוד כזה כחול ואחת אדום. ועוד משהוא שהיה מוזר הברזל מלמעלה בכונן אחד הוא ממש שטוח ובכונן אחד הוא ממש שקוע כאילו הידקו אותו יותר מידי. עכשיו אני שואל לפני שזה מתקין האם משהוא נתקל בכונן כזה והוא עשה לו בעיות? כן ברור שזה אותו דגם st2000dm001
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח חיצוני שיש לו גם חיבורי USB וגם יכולת אלחוטית, המטרה היא: להזרים מדיה מהמחשב לכונן בזמן שהכונן יחובר לממיר (DREAMBOX) דרך הכבל USB. סוג של סטרימינג אם נקרא לזה, אשמח לשמוע הצעות על כוננים כאשר הנפח הוא לא קריטי, העיקר שיהיה אמין, תודה רבה לעוזרים, שימי.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן, ככל הנראה זה קרה בגלל שזה מחשב שלפני יומיים הגיע ביום חמישי, ובגלל זה כשהכנסתי דיסק של ווינדוס החלטתי לעשות עוד כונן שיהיה C וD, שלא יהיה רק אחד של 2TB, אז פתחתי שמה עוד כונן של 1TB, ככה שהיו שמה שניים, ועוד אחד של 100MB למערכת.. אבל עכשיו תראו איך זה נראה במחשב: http://prntscr.com/qh5ww איך זה ככה? איפה ה1TB השני? ולמה הכונן D משמש ככונן אופטי? (שהוא אמור לפעול רק כשמכניסים דיסק) תודה לעוזרים .. חשוב מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-