עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אהלן, רציתי לדעת, האם הארד דיסק משפיע על מהירות קידוד סרט? למשל אם סרט מקודד בהארד דיסק SSD יהיה יותר מהר מקידוד בהארד דיסק סטנדרטי שנמכר כיום? (הכוונה לקידוד נניח מקובץ TS ל-X264 למשל) ידוע שהמעבד הוא גורם משפיע בעיקר אבל האם יהיה הבדל משמעותי במהירות אם בכלל בקידוד?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by bneli,

שלום לכולם היום רכשתי סוף סוף SSD אני כל כך הרבה זמן מושך את זה..בהתחלה חשבתי לקנות OCZ או GSKIL ובזמנו ופה שיכנעו אותי לקנות בזמנו את הM4 אבל מאז גם כבר עבר זה וגם הוא מיושן אז קצת עברתי על הSSD המומלצים והיום לבסוף רכשתי את בקורסייר ניוטרון GTX 240 ג'יגה מה הדברים שאני צריך לעשות? עכשיו הוא פה בקופסא עוד ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות גוסט מהכונן שיש לי את המערכת אליו? או שחייב לפרמט? גם המחשב מוגדר ממזמן על IDE ואני צריך לשנות את זה אני יודע ואז הבנתי שזה סרט להגדיר טיפה את המערכת שתזהה את הדרייבר יש עדכון קושחה בשבילו שכדאי לעדכן?( כי תמיד אומרים לעדכן לגירסה החדשה אבל לא מצאתי באתר של קרוסייר איפה להוריד) ושאלה אחרונה:באיזה צורה הכי מומלץ לפרמט את הכונן?(דרך…

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yamamoto,

אני מחפש הרד דיסק חיצוני גדול 2 או 3 Tb ומהיר 7200 בלי לקרוע את הכיס. יש כזה דבר? ישמש בעיקר לאיחסון מדיה (אני כמעט כל יומיים אני מעביר תיקיות גדולות במיוחד 10-20 גיגה)

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by kikocal3,

שלום חברים, אני רוכש מחשב חדש על כל חלקיו ואני צריך את עזרתכם. שיקול ראשון - מחיר יחסי - 1TB אמור להספיק, אבל אני לא בטוח אם זה משתלם מבחינת ההבדל במחיר. שיקול שני - מהירות - הבנתי שהיום המארזים מאפשרים הוספה של כונן נוסף במקביל לכונן הישן, אז השאלה היא, האם המערכת תעבוד מהר יותר כשיש שני כוננים של 1TB בהשוואה למצב שבו יש כונן אחד של 2TB? או שזה תלוי בניצול הנפח (כונן "עמוס" יותר, ולא משנה נפחו, יעבוד לאט יותר מכונן שלא מעמיסים עליו)? ב-TMS - שני הכוננים שחשבתי עליהם הם 1TB של טושיבה (321 ש"ח) ו-2TB ברקודה של סיגייט (490 ש"ח). * אין בעיה של תקציב. את ההפרש במחיר אני לוקח לכיס. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by arielf19,

שלום יש לי HD של חברת WD מדגם WD10EADS GREEN בנפח 1TB בחיבור SATA שעליו היה מותקן windows 7 שחולק ל2 מחיצות לאחר כיבוי המחשב והדלקה מחדש (בצורה מסודרת כמובן) מערכת ההפעלה לאחר ההפעלה מחדש לא עלתה והופיע לי מסך שחור עם הכיתוב File: \Boot\BCD Status: 0xc000000e9 info: An unexpected I/O error has occured. ניסיתי לעשות עם דיסק של windows 7 Repair My Computer אך זה לא עזר, ניסיתי להתקין windows 7 מחדש על ה- HD ופרמטי את המחיצה הראשונה והתחלתי להתקין ובתחילת ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה: The file or directoryBoot\BCD.log1 is corrupt and unreadable. Please run the chkdsk utility חברתי HD נוסף והתקנתי עליו WIN XP שהיה לי והצלחתי לראות את HD שלמעשה לא ניתן להעל…

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  7. Started by Sooki,

שלום כולם, לא מזמן הלך לי הארד-דיסק עם הרבה מידע חשוב, כנראה עקב הפסקות חשמל מרובות. שלחתי אותו בזמנו לטיק-טק ונאמר לי שיש בו תקלה פיזית ודרשו ממני כמעט 5000 לפני מע"מ, זה סכום ענק כמובן. אבל הבעיה היותר חמורה מבחינתי היא שהם לא הבטיחו סיכויי הצלחה כאלו גבוהים (וגרשו תשלום גם עבור כישלון - אבל זה עוד מילא). האם שווה לי לשלוח את הארד-דיסק לחברה misty? להבנתי שתי חברות אלו הן היחידות המתעסקות בזה. למישהו יש ניסיון עם הדברים האלו? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הבחנתי שכרטיסי המסך ירדו במעט האם יהיה ירידה בקרוב במחירי הSSD?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by Henry55,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הדיסק קשיח הזה בגרסה הטובה של ה2 פלטות? יש פה מישהו שקנה את הדיסק הזה וקיבל גרסה של 2 פלטות? מדובר על הדיסק הזה .

• 26 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. Started by 3emi,

יש לי כונן חיצוני WD של טרה הכל עבד מעולה עד לפני שעה ויש לי אותו כמה שנים ועכשיו פתאום הוא קורא נתונים ב 500K לשניה אי אפשר לנגן סרטים אפילו במידה ואני ירצה להעתיק חומר שיושב עליו למקום אחר זה בגדר בלתי אפשרי במהירות הזאת ניסיתי את זה הוא אמר לי 3 שעות על קובץ של גיגה למה זה קרה לי יש לי שם טרה של מידע משחקים סרטים 1080 מעצבנים החברה הזאת האם אפשרי לעשות משהו הורדתי את הכלי שלהם של הבדיקה והבדיקה לא מסתיימת רשום שאמורה לקחת 5 דקות וב 20 דקות לחצתי ביטול הוא נראה כאילו נתקע באזור ה 95 אחוז בבדיקה לעזאזל עריכה" אגב המהירות כתיבה בצורה מוזרה עדיין תקינה אני מנסה עכשיו להעביר קבצים לכונן וזה עובר ב 30 מגה לשניה איך יכול להיות שכתיבה בסדר וקריאה לא :\

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! התקנתי ווינדוס 7 64 ביט אולטימאט ושכחתי להגדיר בביוס שהדיסק קשיח יפעל כsata עכשיו כשאני משנה את ההגדרת לsata ווינדוס לא עולה... השאלה היא האם יש פתרון לבעיה או שנטרך להתקין הכל מחדש? ואם אני מתקין מחדש האם חייב כונן דיסקטים כדי להתקין תדרייבר של sata או שאפשר דרך דיסק און קי?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by shaks,

1.יש לי זיכוי של 200 שקל בKSP, אני צריך DOK מהיר של 32GB, איזה מומלץ משם? 2. איך אני מונע הדבקה של ווירוסים ורוגלות בכונן החיצוני שלי/ DOKים (המחשב שלי נקי מווירוסים, של אחרים... לא תמיד)? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by bdizen,

לא מצאתי נושא מתאים לכך: יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לשים בו כונן SSD עכשיו כדי לשים בו צריכים להעיף את הכונן הישן אבל עם מערכת ההפעלה !! אם אני יעתיק את כל קבצי הכונן עם מערכת ההפעלה המחשב יעבוד? אני שמעתי שצריך להתאים משהו בביוס לSSD כדי שהוא יעבוד תסבירו לי בבקשה איך צלעשו א זה והאם זה אפשרי תודה

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by Lyor,

לא מזמן הלך לחבר שלי הפלאפון לעולמו ע"י נפילה מחושבת של בקבוק נסטי שנשפך ממנו כמות מכובדת של מיץ על המכשיר. :-\ למרבה הפלא, הוא לא פעל לפי הנוהל הידוע (לכבות את המכשיר+לייבש אותו) ולאחר כמה ימים הוא נפטר ואמרו לו בחנות שהלוח אם הלך... השאלה שלי היא אם אפשרי לשחזר את התמונות והסרטונים שהיו עליו (שהיו מאוד חשובים לו)? אם כן, אז איפה בדיוק וכמה זה יעלה? והאם זה אפשרי מבלי לשלוח את הלוח אם לחו"ל? עדיין לא יצא לי כל כך להתעסק בתחום השחזור אז אני לא מעודכן בכלל בכל מה שקשור למחירונים. אבל אני יוצא מנקודת הנחה כרגע שזה לא יעבור את ה5K.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Started by dror_gh,

שלום. ההארד דיסק שלי של סיגייט קרס לו ועכשיו אני צריך עבורו מחליף אני רוצה הארד דיסק פנימי של 2TB ההארד דיסק ישמש לאחסון של מדיה ואני גם אעשה לו מחיצה של כ50GB שישמש להרצת הוינדוס התקציב הוא 500 ש"ח. אם יש צורך אפשר להרחיב קצת ל600. אבל מאוד הייתי מעדיף דווקא לרדת כמה שיותר תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  16. שלום. אני מתכנן לקנות את הברקודה ST1000DM003. המחיר הכי סביר שמצאתי בארץ הוא 380 ש"ח כאשר בחו"ל ניתן לקנות אותו סביבות ה270 ש"ח (בהינתן והדולר יישאר במגמת ירידה). השאלה שלי האם זה לא סיכון גדול מדי לשלוח אותו לארץ?, מכיוון שידוע שHD זה מוצר רגיש מאוד. וגם מה לגבי האחריות? מה קורה אם אחרי חודשיים המוצר מתקלקל כתוצאה מבלאי של החברה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by צביקה ג,

אני מחפש פתרון יצירתי - הנה הבעיה יש לי מכשיר (סוג של מדפסת) שמופעל עצמאית מקבצים שהוא קורא בזכרון USB חיצוני. למדפסת הזאת אין חיבור רשת. המכשיר קורא את הקובץ (הוראות פעולה בשפת מכונה) מזכרון "אצבע" USB (מתייחס אליו כמו אל קובץ מאוחסן). את קובץ העבודה אפשר לייצר בתוכנה המותקנת במחשב רגיל. במחשב הרגיל בגלל מגבלות בטחון לא ניתן לחבר זכרון "אצבע" USB. איזה פתרון יכול להיות עבור מערך כזה? האם יש אפשרות להתחבר דרך כבל רשת להתקן שיתחבר למדפסת לחיבור USB וידמה עבורה זכרון אחסון?. תודה

18. Started by the_alex_shooter,

שלום ! אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי. שמתי עין על HD של סיגייט 3TB, יש כזה ב KSP ב 685 ש"ח. המחירים עדיין יחסית גבוהים אחרי ההצפות, עוד לא ירדו לרמה שהיו, קניתי לפני כמעט שנתיים 1TB של סמסונג ב 255, איזה זמנים, הקרטל על שתי החברות הגדולות חוגג... ולא רק זה הם גם הורידו שנה אחריות לכוננים ( אני יודע לא לכולם, אבל זה תמיד היה 3! ). בכל מקרה אחרי שפרקתי את כעסי, נחזור לנושא.. האם הדיסק הנ"ל שווה את הכסף, המטרה זה איכסון סרטי HD, ולי נראה קצת יותר משתלם 3TB לעומת הדגם של ה 2TB שלהם (ההפרש סביר). פשוט לפני שאני מבזבז כמות לא מעטה של כסף (אני סטודנט, והמחשב כבר חנוק מבחינת מקום), יש פה חברה שיכולים להמליץ על משהו טוב יותר או שזה סביר. ניסיונות עם הדגמים האחרונים של סיגייט, האם …

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. Started by dimokchip,

למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הדיסקים האלו ברשותי 3 דיסקים מהסוג הזה והבנתי שצריך כרטיס SAS למחשב ה PC בחיבור PCI כדי לחבר אותם אך הם יקרים מדי למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות אתם?????? hp 146gb 10k sas model dg0146farvu כפי שציינתי 3 דיסקים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by amisu,

לפני שאתם אומרים לי להחליף ל SSD... האם יש אפשרות לטפל בכונן הקשיח? אני מניח שהפלטה או הדיסק בפנים לא יושבים טוב או שהמוות קרוב.. אבל באמת שאין לי מושג. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי HD עם חיבור SAS והבנתי שיש דרך לחבר אותו ל PC ע"י כרטיס הרחבה מסויים שמתחבר לאחד הסלוטים של ה- PCI, אם מישהו מכיר משהו כזה - אשמח לשמוע תגובות(וביקורות לגבי) + אשמח לקבל לינק לאחד המוצרים הללו...( או לפחות את השם המדויק שלהם באנגלית) אני מחפש משהו כזה : http://www.supermicro.com/products/accessories/addon/aoc-sat2-mv8.cfm אבל אני לא יודע אם יש משהו מומלץ יותר לשימוש..

22. Started by xdcee3,

Seagate Constellation ES.3 4TB http://techgage.com/article/seagate-constellation-es-3-4tb-enterprise-hard-drive-review/ יצא ארדיסק חדש עם 128 MB cache

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  23. בכל פעם שאני מחבר הארדיסק נייד למחשב[לפטופ] ולדוגמא עושה ריסטארט או כול דבר אחר קורה מצב כזה,התקיות שבתוך ההארדיסק הופכות לקיצורי דרך וכול פעם אני צריך לפתוח אותם פעמיים. עכשיו שאני מנסה לעבוד עם תוכנות ולראות קבצים שבפנים זה בלתי אפשרי לפי דעתי זה כי יש משהו ען השפות כי זה רק לתקיות באנגלית

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by Teknik,

שלום, אני רוצה דיסק SSD לטובת ה- windows 7 וכמה תוכנות בסיסיות. התקציב שלי הוא עד 600 שקל, ואני מוכן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושיהיה מ - ksp. לפני שפתחתי את זה קראתי את המומלצים וראיתי שה - intel 330 120gb עולה 575 שקל ב ksp. וחוץ מזה המליצו לי על ה ocz vertex 4 128gb שעולה 645 שקל, ושהוא שווה את החריגה. מה אתם אומרים על שני אלה, או שיש משהו יותר טוב בתקציב שלי?? ולמה הבדל כ״כ גדול במחיר עם 8 ג׳יגה הפרש? מהירות? שם? טכנולוגיה? תודה מראש וחג שמח

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם אני עורך וידאו מעוניין לקנות צרוב בלו ריי שיעשה את העבודה ושיהיה זול. לא חשובה לי המהירות אני בכל מקרה צורב לאט. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים