עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום , יש ברשותי לוח אם ASROCK H67M-GE , ואני מעוניין להוסיף לו SSD. מהו ה SSD 120G המומלץ ביותר ? תודה, TOM

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by rotman,

WD - 8MB Seagate - 16MB Maxtor - 16MB 8 מגה באפר זה לא מעט בשביל 320 ג'יגה?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by OutRaGe,

היי אני רוצה לאחד חלק מהפרטישנים שלי כי חילקתי אותם בצורה דיי מטומטמת, ההארד דיסק - 120 ג'יגה פרטישנים: 28 ג'יגה, 58, 25, ב-60 יש 18 פנוי ב-28 2 פנוי וב-25 6 פנוי אני חושב שאני יאחד את שלושתם כבר ויעשה את זה כונן אחד גדול להורדות, סרטים, סדרות, משחקים ומוזיקה ויש לי עוד הארד דיסק של 80 של פרטישן של וינדווס ותוכנות ועוד קצת מדיה למקרה שב-120 נגמר המקום בכל מקרה לאחד את זה ככה יש סיכון כלשהוא לאיבוד מידע או יותר גרוע פגיעה בהארד דיסק ? אם אני ירוקן את אחד הפרטישנים ואז יאחד איכשהוא אז אין סיכון כלשהוא ? (ולא אין מצב שאני מפרמט עכשיו הכל, יש לי 37 ג'יגה פנוי ב-80 ג'יגה לכן שאלתי את השאלה האחרונה כי היא רלוונטית) תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ותודה רבה ואם אפשר שהמחיר לא יעלה על 600 ש"ח מה עדיף ה WD SATA 120GB 8MB 7200 או אותו הרד דיסק אבל מחברת אחרת MAXTOR???? או סמסונג?? אני רוצה החברה הכי הכי שקטה עם ביצועים טובים... וכמובן כמה שיותר פחות התחממות תענווו ליי אני תקוע בלי מחשב

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by tomystein,

קניתי הארד דיסק WD 250 SATA2 בנוסף על הארד דיסק קיים שבו מותקנת מערכת ההפעלה. אני רוצה לחבר אותו למחשב אבל לא יודע איך. כמה שאלות: 1. שני כבלים צריכים לצאת לי מההארד דיסק? כמו בתמונה כאן..? 2. צריך לחבר כבל אחד לספק וכבל שני ללוח אם? חובה? 3. צריך לתאם איפשהו שהוא יהיה SECONDARY או משהו כזה? 4. צריך להתקין דרייברים או שהוא פשוט יפעל כרגיל אחרי אתחול המחשב כשWIN יזהה אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by AcidBurn10,

http://www.trekstor.de/en/products/detail_usb.php?pid=7&page=2 Disk On Key 12GB ! מה לדעתכם המחיר של הכונן הזה בארץ ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. המפרט למחשב החדש: מעבד Intel CORE i7 2600K Tray אוורור MUGEN II לוח אם ASRock Z68 PRO3 זיכרון RipJaws 1600 CL9 2x4GB דיסק קשיח בנפח 1TB WD SATA3 CAVIAR BLUE ??? המחשב יעבוד עם OC, השימוש במחשב בעיקר לרינדור 3D בתוכנות כגון REVIT / SKETCH UP PRO / AUTOCAD ככל הנראה יהיה דיסק SSD בנפח 60GB עבור מעה"פ WIN7 לשיפור זמני טעינת/שמירת קבצים הדגם יהיה כנראה OCZ AGILITY3 או של CRICIAL - שניהם בתצורת SATA3 6gb/s מבקש המלצות לדיסק קשיח (מכני) למערכת .

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Tal-T,

אוקיי , אז יש לי הארד דיסק בנפח 320GB של סמסונג , ולמיטב ידיעתי 320GB אמור להיות 300GB בפועל. לפני הפירמוט היו לי שתי מחיצות: 280 ו-20 , דבילי , אני יודע . לא שיניתי שום דבר .. את הפירמוט ביצעתי בעצם בהתקנת WINDOWS 7 (היה לי לפני זה XP) , ותוך כדי ההתקנה כשהוא שואל איפה להתקין , הוא הראה לי את שתי המחיצות ובאפשרויות שם היה FORMAT , ועשיתי את זה לשתי המחיצות. עכשיו לאחר שהווינדוס הותקן , המחשב באמת פורמט , הWIN הותקן במחיצה של ה-280 (עכשיו אחרי שהWIN לקח מקום יש 270) ופשוט מאוד - המחיצה האחרת של ה-20GB נעלמה ! לא קיימת ! תראו: מה אני אמור לעשות? ואם זה דורש ממני להתקין מחדש את מערכת ההפעלה ולפרמט , מה סדר הפעולות שאמור להתבצע (בצורה כללית , אני לא מבקש מדריך פירמוט).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Boomer,

אם צורבים צריבה רגילה על CDRW עדיין אפשר למחוק אותו?? אם כן אז בשביל מה יש את שיטת ה-UDF ב-Nero?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by NI4NI,

יש דיסקים DUAL LAYER ב COMP-IL גם באריזה בודדת ! הבעיה שהם עולים 130 שקל ליחידה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי שלושה צורבים : 1. טושיבה 2.NEC 3500 3. NEC 3520 ועכשיו קניתי פילפס 1628 חברה אין מה להשוות 3 דיסקים שלא הצלחתי לקרוא עם שני הNEC והטושיבה ( יש לי 3 מחשבים בבית ) ( UNRECOVER EROR ?) עם הפילפס זה היה משחק ילדים עם הNEC היה לוקח לי 10:40 צריבה בכפול X8 ועם הפילפס לוקח לי רק 8:20 דקות הייתי בטוח שאפול בפח עם הפילפס אבל אחרי שקראתי את המאמר הבא הייתי חייב לקנות תקראו פה : http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=15369

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. כיום יש לי SSD של 500 גיגה וכונן קשיח חיצוני של 500 גיגה. הנפח פשוט לא מספיק לי.. לכן אני שוקל אם לקנות עכשיו קשיח חיצוני חדש במקום הקיים שלי או לא? ה-SSD שלי הוא 850 EVO. יש לציין שבמהלך השנה הבאה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו קשיח פנימי של 2 טרה לפחות... ולגבי ה-SSD שלי לא יודע אם אעביר אותו לחדש.. אבל כרגע מה הכי כדאי לעשות? או שעכשיו לקנות קשיח שישמש אותי ואז יעבור למחשב הבא? הקטע שאני מעדיף הכל חדש במחשב הבא.. גם הקשיח החיצוני שלי כרגע קצת צולע ולפעמים לא עובד.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, יש לי במחשב 2 כוננים (אין לי אפשרות לחבר יותר) , אחד של 1TB ואחד של 300GB וזה ממש לא מספיק לי אני רוצה להחליף את ה300GB ב2TB חשבתי על ההארד דיסק הבא : http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_xt/ מה דעתכם עליו מבחינת מהירות? איכות? וכל מה שצריך תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, חיברתי את הכונן לSATA ולמקור הכוח - המחשב עשה בדיקת סטטוס כמו לכל חיבור מכשיר חדש. לאחר מכן ביקש ממני לבצע רסטרט - אך הכונן לא עולה. מה לעשות ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Gnome,

בת דודה שלי קנתה מחשב חדש ומחר (ביום שני) היא מקבלת אותו ואני מתקין לה עליו WIN XP PRO. אז השאלה שלי היא איך ומתי לחלק את ה HD לשתי מחיצות. דרך אגב זה HD של 60GB. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מתלבט בין השניים האלו : [h=1]Transcend StoreJet 25H3P[/h] או [h=1]Western Digital My Passport Ultra[/h] אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.

17. שלום לכולם, אני מעוניין לבצע בדיקות ביצועים ותקינות לכונן SSD חדש של SANDISK. אשמח לקבל מידע על תוכנות לביצוע וטבלאות השוואה. כמו כן , אשמח למידע על שיפור ביצועים \ לקבל לינקים למדריכים לשיפור ביצועים. ניסיתי לחפש בפורום ובמדריכים , לגבי שיפור ביצועים מצאתי כמה דברים כמו שינוי ל ahci mod שביצעתי . תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by mrraz,

אני לא מצליח להבין היכן הבעיה כונני ה-SSD שלי מתים אחד אחרי השני מדובר על שני מחשבים שמותקנים בהם ספקי כח איכותיים של אנרמקס ראשון מת כונן OCZ בהמשך מת כונן crucial ואתמול בערב מת כונן micron מה קורה כאן ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by The Ball,

אז ככה אני בסוף פברואר תחילת מרץ מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מאוד אשמח לכלול בתוכו דיסק קשיח שתומך ב- S-ATA 80 GB... http://www.seagate.com/cda/products/discsales/marketing/detail/0,1081,564,00.html ויש לי 2 שאלות 1. באתר שלהם http://buytape.seagate.com/basket.asp הם מוכרים אותו ב- 136$ כמה לדעתכם זה יעלה בארץ? 2. אתם חושבים שהדיסק קשיח יגיע לארץ עד תחילת מרץ? ובבקשה מכם אל תענו לי תשובות של "אני לא מגדת עתידות" כבר עדיף שלא תכתבו תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Dimka,

שלום כולם, אני משתמש בתוכנה Dataram כדי ליצור דיסק RAM בשביל כל מני cache (של דפדפן בעיקר). הקצאתי לו רק 1GB לשימוש וזה עושה את העבודה. העניין הוא שכאשר המחשב מכבה את עצמו - הוא שומר את הקובץ על הקשיח, לוקח לו משהו כמו 10 דקות לכיבוי שזה מוגזם. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה אפשר לעשות עם זה? עניין קצת מתוסבך, מקווה שמישהו יכול לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by elior021,

היי חברה, ברשותי לוח אם של אסוס p5q deluxe הארד דיסק 500GB של WD עם 16 קאש. אני מעוניין לרכוש הארד דיסק נוסף ולעבוד במערך RAID 0 במטרה להנות מתוספת הביצועים נכבדת. לצערי, הפחד מאובדן מידע הוא גדול. היות ומחירי הדיסקים זנותי היום (וטוב שכך) שקלתי לקנות דיסק קשיח של 1TB למטרת גיבוי. השאלה הנשאלת האם אפשרי להריץ גם מערך RAID 0 לשיפור הביצועים וגם מערך RAID 1 לגיבוי בו זמנית? והאם כך באמת אהיה מוגן מפני אובדן מידע? אני צריך לקנות דיסק קשיח זהה נכון? (WD 500Gb 16MB) או שניתן לקנות 32MB?יתן משהו? שאר המפרט בקצרה: E8400 עם מוגן 2 של סקיט' הOC עוד בחיתוליו asus p5q deluxe 4GB 1066MHZ OCZ hd4850 512MB גירסה מומהרת בנוסף לOC צנוע שביצעתי בנתיים. 500Gb WD 16MB DVD bruner 8 מאוררי מא…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Mpro,

יש לי 3 הארד דיסקים 1 SSD ועוד 2 דיסקים קשיחים לאחסון הארד דיסק של 500 ג'יגה פתאום ביום בהיר אחד החליט לא להזדהות שאני מחבר לו את זוג הכבלים הוא מנסה להיכנס לפעולה (שאני מחזיק אותו ביד אני מרגיש שהוא משתדל) פתרונות? או שהוא פשוט נהרס/הלך ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח נייד של 1TB לפחות. אני צריך אותו לגיבוי של כל מיני דברים כמו סדרות וסרטים, מסמכים וכל דבר אחר. גם לצורך צפייה דרכו בטלוויזיה. אשמח מאוד להמלצות וסיוע בקנייה, אני מחפש כונן שהוא 2.5" ללא חיבור לחשמל ובעל יציאת USB3. ההעדפה שלי היא לכונני HDD בגלל שהם יותר זולים(ולצרכים שלי לא פחות איכותיים), אבל גם SSD במחיר לא גבוה פי כמה וכמה מ-HDD אני יכול לבחור. התקציב הוא סביבות 500 שקל. הכונן מבחינתי הוא לכמה שנים אז גם חריגה של 200 שקל לצורך כך היא בסדר. תודה רבה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. טוב, השאלה בגוף הכותרת: הזמנתי לפטופ של DELL מסדרת XPS 1210. ויש לי שתי אפשרויות שדרוג להארד דיסק: 120 ג'יגה 5400RPM -> בתוספת של 200 ש"ח. 100 ג'יגה 7200RPM -> בתוספת של 750 ש"ח (ההארד דיסק הבסיסי הוא 80 ג'יגה 5400RPM) (אין אופציה של 120 7200). עכשיו, הלפטופ הזה בין היתר מיועד למשחקים. ואני רוצה שהוא יצליח לעלות משחקים כבדים בלי בעיות. השאלה היא האם מהירות ההארד דיסק היא מספיק משמעותית לביצועי המחשב כדי לוותר על 20 ג'יגה נוספים, ועוד להוסיף 500 שקל נוספים??? ואם לא, אז איפה בעצם אני בכלל ארגיש הבדל במהירויות ההארד-דיסק? תודה מראש לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by VegansXe,

מומלץ? עושה את העבודה או שלא שווה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים