עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dante123,

..השאלה בכותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Forest14,

יש לי 3 HD כ"א של 1 טרה של סמסונג ואני רוצה מהם, אבל הם די מלאים. כעת אני רוצה לעבור לWIN7 ובאותה הזדמנות לפתוח HD חדש. קראתי על החדש של WD Western Digital 2TB 3.5 64Mb Black Edition SATA II WD2001FASS 2 טרה, מהירות גבוהה וכ"ו. דיברתי עם חנות מחשבים, ושם הציעו לי לעבור לSSD. המוצע, הוא של אינטל (80 גיגה). Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 השאלה: האם המהירות של הSSD כל כך משמעותית ששווה לוותר על הנפח ושלם הרבה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Boomer,

אם צורבים צריבה רגילה על CDRW עדיין אפשר למחוק אותו?? אם כן אז בשביל מה יש את שיטת ה-UDF ב-Nero?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Dimka,

שלום כולם, אני משתמש בתוכנה Dataram כדי ליצור דיסק RAM בשביל כל מני cache (של דפדפן בעיקר). הקצאתי לו רק 1GB לשימוש וזה עושה את העבודה. העניין הוא שכאשר המחשב מכבה את עצמו - הוא שומר את הקובץ על הקשיח, לוקח לו משהו כמו 10 דקות לכיבוי שזה מוגזם. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה אפשר לעשות עם זה? עניין קצת מתוסבך, מקווה שמישהו יכול לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי דיסק און קי די חדש SANDISK U3 SMART CRUZER MICRO 8GB העברתי אליו לאחר שקניתי אותו פעם אחת קבצים ומאז כשאני מכניס אותו למחשב אני לא יכול להכנס אליו. כשאני מכניס אותו לUSB הוא נותן לי את ההודעה הזו http://img397.imageshack.us/i/95472773.jpg/ כשאני מנסה להכנס אליו הוא רושם שהדיסק בכונן אינו מאותחל, אני מנסה לאתחל אותו ואז כותב שלווינדוס לא היתה אפשרות להשלים את האתחול. מה עליי לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכולם אני על סף ייאוש התקנתי את התוכנה PC TOOLS Performance Toolkit וביצעתי איחוי להארד דיסקים ביצעתי את האיחוי הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום אני רואה שהארד דיסק השני שלי (עם 2 מחיצות) נעלם ועליו כל החומר החשוב במחשב שלי נכנסתי לניהול מחשב בווינדוס 7 וביצעתי סריקה של אמצעי איחסון זה מצא לי את הארד דיסק שנעלם לי אבל שניסתי להכנס אליו הוא לא נתן לי ורשם לי שגיאה אין גישה לכונן E מבנה הדיסק פגום ואינו ניתן לקריאה כנל למחיצה השנייה (F) בניהול המחשב מערכת הקבצים מופיעה לי משום מה כמערכת RAW ניסתי להוריד תוכנה להמרת מערכת קבצים מ-RAW ל-NTFS אבל התוכנה הראתה לי שמערכת הקבצים היא כבר NTFS הרצתי את הפקודה chkdsk e: /f /v וזה רשם לי שה-TYPE זה NTFS מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Gnome,

בת דודה שלי קנתה מחשב חדש ומחר (ביום שני) היא מקבלת אותו ואני מתקין לה עליו WIN XP PRO. אז השאלה שלי היא איך ומתי לחלק את ה HD לשתי מחיצות. דרך אגב זה HD של 60GB. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by lipact,

אני מחפש דיסק קשייח פנח 2TB עם אפשרות ל Raid ושייה פנימי כונן יחיד של 2TB תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by cha_had,

מחפש דיסק און קי בתקציב של עד ולא יותר מ-50 ש"ח שיהיה חיבור USB 3.0 עם מהירות כתיבה של 35-60mb/s הנפח הדרוש: 8GB, לא איכפת לי אם מהארץ או מחו"ל, רק שיהיה בתקציב. (וכשאני אומר 35MB/S זה אומר לא לכל היותר אלא לכל הפחות)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Xplosive,

אני רוצה להעביר מהמחשב הישן שלי את הצורב למחשב החדש... אבל שאלתי אם זה מסובך? כמו פקודות בדוס וכו'... אני הורדתי דרייברים ביינתים לXP של הצורב של ACER CR40 משהו כזה... אז לבקש מהחנות שקניתה בה או שאני יתקין? תענו בהקדם כי אני צריך לגבות כמה דברים חשובים ודחופים... תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מתלבט בין השניים האלו : [h=1]Transcend StoreJet 25H3P[/h] או [h=1]Western Digital My Passport Ultra[/h] אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע.

12. Started by Joli,

היי אני מעוניין בכונן (1TB) שישמש לגיבוי תמונות בלבד, ויחובר פעם בחודש למחשב ולא באופן יומיומי. חשוב שיהיה אמין לטווח הארוך ושלא יפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים. רציתי לדעת באופן כללי מה עדיף? כונן חיצוני רגיל או SSD? ואם למישו יש המלצה ספציפית אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לבצע בדיקות ביצועים ותקינות לכונן SSD חדש של SANDISK. אשמח לקבל מידע על תוכנות לביצוע וטבלאות השוואה. כמו כן , אשמח למידע על שיפור ביצועים \ לקבל לינקים למדריכים לשיפור ביצועים. ניסיתי לחפש בפורום ובמדריכים , לגבי שיפור ביצועים מצאתי כמה דברים כמו שינוי ל ahci mod שביצעתי . תודה!!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by VegansXe,

מומלץ? עושה את העבודה או שלא שווה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אחרי שנים של הסתמכות על הארדיסקים שאנחנו עובדיים עליהם כל הזמן ומעט צריבות אני רוצה לייצר כונן חיצוני שאליו אגבה את מיטב המסמכים, תמונות ואינפורמציה קריטית. אני מדגיש שאני רוצה גיבוי קר כך שהכונן רוב הזמן נמצא מנותק ממחשב (ואפילו במיקום אחר) כדי לקבל DRP מלא למידע ואף לחסוך שחיקה בפעולת הארדדיסק. מה הפתרון הכי אפקטיבי לתצורה זו? בהתחלה חשבתי על קניית HD רגיל של 1TB ומארז אבל הבנתי שמארז שכזה דורש מתח חיצוני וזה נשמע לי קצת מסורבל. האם כדאי ללכת על קונספט כזה או על HD חיצוני רגיל, בדגש על התפיסה שאני מחפש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש כונן קשיח נייד של 1TB לפחות. אני צריך אותו לגיבוי של כל מיני דברים כמו סדרות וסרטים, מסמכים וכל דבר אחר. גם לצורך צפייה דרכו בטלוויזיה. אשמח מאוד להמלצות וסיוע בקנייה, אני מחפש כונן שהוא 2.5" ללא חיבור לחשמל ובעל יציאת USB3. ההעדפה שלי היא לכונני HDD בגלל שהם יותר זולים(ולצרכים שלי לא פחות איכותיים), אבל גם SSD במחיר לא גבוה פי כמה וכמה מ-HDD אני יכול לבחור. התקציב הוא סביבות 500 שקל. הכונן מבחינתי הוא לכמה שנים אז גם חריגה של 200 שקל לצורך כך היא בסדר. תודה רבה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Radeon38,

שלום אני מעוניין לדעת האם ניתן להשיג את המתאם שבכותרת במחיר שפוי מתחת ל 149 שקל http://www.usb.co.il/eshop/index.php?cPath=45_167

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום. יש באפשרותי להשיג HD כזה (SCSI 80 PIN) האם יש מתאם או איזה שהוא התקן שיאפשר לי לחבר אותו למחשב הביתי שלי? החיבור הוא הציור האחרון בתמונה http://www.easeus.com/resource/drive/images/scsi1-hard-drive.gif תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ניסיתי לצרוב היום דיסק עם חומר מכונן D ששייך לכונן 160 ג'יגה, באמצע הצריבה התקבלה שגיאת הCRC, נהרסה ההעתקה. משהו נדפק בHDD בגלל זה והכל נהייה איטי יותר (זה קרה לי כבר בעבר, משהו עם מצב העברת נתונים שהפך לPIO), טיפלתי את הטיפול הידוע והמצב חזר לקדמותו. אבל עדיין עכשיו יש לי פרק של האוס שאני מנסה להעתיק מכונן J לכונן Y (שניהם שייכים לכונן של 500 ג'יגה). בעיית CRC. מנסה להעביר פרק של בלה בלה בלה מכונן J לאותה תיקייה בכונן Y, כן מצליח. בנוסף לכל זה, בכונן של ה160 ג'יגה שעליו מותקן הווינדוז, יש כבר זמן מה בעית BSOD שלדעתי מקורה בתקלה בפנוכו של הכונן (כונן בעייתי שהטכנאי הרמאי מכר לי). האם הבעיות יכולות להיות קשורות? האם יכולה לקרות בעיית CRC בגלל קובץ לא טוב? מישהו הבין בכלל ע…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הכל בכותרת ראיתי את הגאדג'ט הנחמד הזה 16GB של סאנדיסק, לפי המחיר אני מבין שלא מדובר בזיוף כמו השפעת של זה שהתחילה לא מזמן. יש לי את ה 8 גיגה והוא עולה 80 שקל בבאג, ה 16 ראיתי עולה 200 בערך+- באיביי מצאתי כולל משלוח ב 25 דולר = 90 ש"ח עגולים. נזמין? http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-BLADE-16GB-16G-16-G-GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ300495184538QQcategoryZ51071QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5648917828292818606#ht_2667wt_905

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by bigdady,

יש למישהו ניסיון עם המוצר..? איך הוא בהשוואה לwd או seagate? מבחינת הרעש אם יש,המהירות,איכות האריזה,תאימות,צריכת חשמל(מיועד למחשב נייד),עמידות...

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Mpro,

יש לי 3 הארד דיסקים 1 SSD ועוד 2 דיסקים קשיחים לאחסון הארד דיסק של 500 ג'יגה פתאום ביום בהיר אחד החליט לא להזדהות שאני מחבר לו את זוג הכבלים הוא מנסה להיכנס לפעולה (שאני מחזיק אותו ביד אני מרגיש שהוא משתדל) פתרונות? או שהוא פשוט נהרס/הלך ?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, אני מתכנן קנייה של כונן SSD, ומכיוון שהמחשב שלי יחסית ישן (נקנה לפני כ8 שנים) אשמח אם תוכלו לומר לי אם הכונן מתאים בכלל למערכת שברשותי. לוח האם: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#ov ספק כוח: *התמונה ערוכה, השארתי רק את הפרטים החשובים (סמלים/נתונים) 1. האם המחשב יוכל למצות את מלוא הפוטנציאל? 2. האם הדגם של הספק כוח תקין לכונני SSD? כי הבנתי שהם רגישים מאוד. (8 שנים החזיק ללא שום בעיה בו או במערכת, אך עדין) 3. האם כדאי לקנות את הגרסה של ה120 GB או ה250? ההבדל הוא בערך כ220 שח, אך השאלה אם המחירים צפויים לרדת בשנה או השנתיים הקרובות באופן דרסטי? 4. צריך לדעת משהו מיוחד לפני הרכישה או לאחריה? כמו למשל התקנת תוכנות, שינוי הגדרות בביוס…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. DOK שמכיל כ-8GB מדובר בDOK של SANDISK. פתאום מופיע 5GB ו-3GB הנותרים מופיעים ב- Disk mangement כ-Unallocated. איך מאפסים אותו שיכיל את ה-8GB? נסיתי בניהול הדיסקים ולא מצאתי אופציה כזו. תודה.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מתנצל מראש אם אני משתמש במונחים לא נכונים, אני לא מאוד טכני. קניתי מחשב לא מזמן, לוח האם הוא gigabyte B450M D3SH, וכשהזמנתי אותו ראיתי שיש לי 4 כניסות SATA להשתמש בהן על הלוח. רק אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך הבנתי שהוא חוסם לגמרי את אחת הכנסות, משמע שיש לי 4 כוננים (SSD אחד קטן יחסית למערכת ההפעלה ועוד 2 "רגילים" גדולים יותר) ורק 3 כניסות להשתמש בהן. האם יש איזשהו פיתרון טכני (נגיד מפצל? לא יודע אם זה קיים) לבעיה הזו, או שאני חייב פשוט להחליט שאני מוותר על אחד הכוננים? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים