אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי כונן hdd עם 1tb שטח אחסון כולל מחולק ל2 מחיצות של 300 ו700 ג'יגה. קניתי ההיום 500 ג'יגה של Samsung evo 840 איך מגדרים את הכונן? מה ההגדרות הממולצות יש פה מדריך על ssd שרק בלבל אותיי לגמרי. אני רוצה לעשות כונן של 500 של האסאסדי לווינדוס 7 ואת ה1 טרה לאחד לכונן אחד מבלי לאבד מידע יש דרך לעשות את זה? שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלגאן בבקשה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Patriot Supersonic Xpress 32GB USB 3.0 או Transcend JetFlash 760 USB 3.0 Flash Drive 32GB מי יותר טוב מבחינת מהירות, וכן מי יותר אמין מבחינת לשמור על הקבצים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני נימצא בבעיה שאני מחפש כבר הרבה מאוד זמן מישהו שמבין בNASים קניתי NAS lenovo EMC PX6-3000D לאיזה פרוייקט שהיה אמור להיות ועוד לפני שזה התחיל זה נפל. הNAS חדש לא היה בשימוש אני מחפש מישהו שבאמת מבין בהגדרות של הNAS ויכול לעשות לי הגדרות, כמובן בתשלום אם יש פה מישהו כזה אני אשמח שהוא ישלח לי הודעה... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא שהכל יעבוד טוב ואני אקבל מהירויות מקסימליות מהSSD שאני אקנה. זה המחשב הנייד שלי - http://shop.lenovo.com/gb/en/laptops/lenovo/b-series/b590/ וזה הCADDY שאני מתכנן לקנות (או סתם אחד פשוט מEBAY)- http://www.amazon.com/AFUNTA-caddy-12-7mm-Universal-DVD-ROM/dp/B00EAM86D2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1436702395&sr=8-5&keywords=hdd+caddy&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 הבנתי שחשוב לוודא שהכונן שלי באמת 12.7. הSSD שאני אקנה הוא של קינגסטון , בנייח שלי אני מקבל בו 500MB\S בקריאה, אני אמור לקבל את אותה המהירות בנייד ? יש הבדל בחיבורי SATA או איזה הגבלת מהירות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהו ההארד דיסק בעל הנפח הגדול ביותר כיום למחשבי pc ביתיים?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי כונן של WD מדגם WD1600AAJB שמונח כבר זמן מה ללא רוח חיים. אני לא בטוח שהמידע שיש לי עליו חשוב, מפני שאיני זוכר מה בדיוק נמצא בו. אני מעוניין ולנסות ולהחליף את ה-PCB, אבל הבנתי שיש צורך בהעברת ה-Firmwire הישן אל החדש. האם ישנו מישהו מחברי הפורום הממוקם באיזור הצפון שיודע ומוכן יהיה לסייע לי בכך? בתודה מראש, חגי.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מצאתי את הצורב במחר זול ואני ממש רוצה אותו יש לי כמה שאלות... 1)האם יש רק דגם אחד של LG40x24x10 2)שאלה שמיועדת לבעלי הצורב - האם הוא אמין?! דופק צריבות?! רעש?! משהו?! 3)מה ההבדל בין גירסת הOEM לSoftware תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי DOK בנפח של 1GB אבל רק 150 MB ממנו פנויים. כשאני נכנס לניהול דיסקים קשיחים מופיעות 2 מחיצות אחת עם 150 MB והשניה עם 815 MB אבל היא לא זמינה. מצורפת תמונה. איך אני מפעיל את המחיצה השניה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צרבתי עם הצורב של (Lite-on (32*12*40 דיסק cdrw שגם הוא מתוצרת אותה החברה(צרבתי עם Nero) וכונן ה-cd-rom שלי לא מזהה את הדיסק הצרוב. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן, חשובה לי מאוד אמינות ואי התקלקלות, אני לא רוצה לבזבז כסף על משהו שכנראה יכשל בטוח ב3 שנים הקרובות. אז החלטתי להשקיע בצורב של פלקסטור, עכשיו השאלה היא איזה צורב? ובכן יש את אלה עם האחריות לשנתיים, איזה מומלץ? האם יש חברה יותר אמינה באותו טווח?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הלוח אם http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=234 דיסק קשייח נוכחי http://techreport.com/articles.x/4988 אני מחפש משהו שנע בין 250-320G ,אני לא מוגבל בנפח נכון?הקבציים הנוכחיים נשארים? רצוי מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399&OrderBy=saleprice
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך DOK, שאוכל לשים עליו חומר, ושאי אפשר יהיה להעתיק אותו. איך עושים דבר כזה? יש לזה פיתרון תוכנתי / חומרתי? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לבנות מערך NAS בייתי (בעיקר אחסון סרטים/מוזיקה/תמונות ומסמכים משפחתיים) מאפס. נפח האחסון - 4TB - חשוב לציין שבעתיד המערך יורחב ומאד חשוב לי שאוכל להרחיב את המערך בלי לאבד את המידע השמור עליו. התקציב כ1500, ניתן למתוח עד 2000 (כמובן, כמה שפחות.. יותר טוב), מה שכן לא מוכן לחסוך אל אמינות או שקט, הNAS ישב כנראה אצלי בחדר לכן שקט חשוב לי מאד. אפשרי או שקפצתי מעל הפופיק?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, קראתי בסטיקי והבנתי ש- HD103SJ הוא קניה מוצלחת. יחד עם זאת, לא איתרתי ב- ZAP מקום קרוב לאיזור מגוריי (איזור השרון והמושבים) בו אוכל לרכוש בוודאות את הכונן הנ"ל, הסטיקי הקישור מפנה לחנות הנמצאת באיזור חיוג 08. אגש, אם-כך, לחנויות המחשבים הגדולות הקרובות למקום מגוריי, אך לפני כן אודה מאוד לדעת האם קיימת אפשרות לבדוק במעמד הקניה כי הכונן הוא HD103SJ ולא דגם אחר - על מה יש להסתכל ובמה יש לדקדק? תודה רבה, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש. במחשב יהיו שלושה דיסקים קשיחים: SSD של 250 ג'יגה ועוד שני דיסקים רגילים של 1 טרה כל אחד. רציתי לדעת כיצד מומלץ לחלק את המחיצות במערכת. כרגע מה שאני חושב לעשות: את ה SSD לחלק לשתי מחיצות- מחיצה אחת של בערך 70 ג'יגה שתשמש לווינדוס ועוד קבצי מערכת ומחיצה נוספת של 180 ג'יגה שתשמש לכל ההתקנות. את שני הדיסקים של טרה אני אשאיר כמחיצה אחת כל אחד מהם ועליהם יהיו הנתונים וההורדות. שמעתי על דבר כזה שנקרא RAID שאפשר לעשות עם שני דיסקים קשיחים כדי לשפר את הביצועים. האם זה מומלץ במקרה שלי? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני צורב על מהירות 52 בדיסק שרשום שהוא עד מהירות 48 זה פחות טוב?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה התחיל ככה : המחשב התחיל להיות איטי קצת את עשיתי ריסטרט ע"י לחיצה על הכפתור ריסט מערכת ההפעלה סירבה לעלות. ככה 5 פעמים. עד שלבסוף המערכת ביקשה לבדוק את הדיסק ואז החלו הבעיות לזרום: התחלתי לקבל הודעות RECOVERING ORPHANED FILE ואז מופיעים קבצים שונים. אחר כך שגיאות INDEX $I30 FOR FILE 59507 (8 פעמים) ואז נתקע ומופיעה ההודעה 696E647863686B2E DEE שוב ריסטרט. שוב CHKDSK מגלה בעיות שונות ומנסה לתקן ואז בסוף הוא רושם CHKDSK discovered free space marked as allocated מנסה לעלות WINDOWS REPAIR . מנסה לשחזר אין נקודות שחזור! (למרות שאני תמיד עושה9 מנסה לתקן בעיות STARTUP רשום שלא מצילח לתקן ואז אני מוציא את הדיסק ומנסה לחבר אותו למחשב אחר עם USB (יש לי מתאםן מיוחד) המחשב השני(מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי בnetaction צורב ב460 שקל כולל משלוח של aopen במהירות 32/12/48 מה אתם אומרים http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=562215
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מקום לאכסן בו את התכנים שיש ברשותי. אשמח אם תוכלו להציע לי משהו שאתם מכירים וממליצים עליו. אני מחפש לרכוש ציוד Storage , ככל הנראה לשים אותו ב RAID . אשמח לקבל המלצות + מחירים. אני מכוון לאזור ה-8 TB ללא ה RAID. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי בגלל וירוס. והתקנתי WIN 98 במקום ה XP שהיה לי. הבעיה הייתה שלא יכולתי לפרמט את כונן D: דרך ה- DOS וה WINDOWS והמערכת קבצים שלו הייתה NTFS עכשיו יש לי "כאילו" כונן אחד C: שהמערכת קבצים שלו היא FAT32 וכונן D: שהמערכת קבצים שלו היא NTFS , שהWINDOWS לא מזהה :-\ מה אני עושה כדי להחזירו ??? שני הכוננים זה מחיצות. רק דרך ה DOS אני יכול לראות את כונן D:. בתודה מראש ניצן
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי שקראתי חוות דעת וביקורות לגבי כוננים קשיחים חיצוניים ועד כמה הם לא אמינים גיליתי שאפשר לקנות כונן קשיח פנימי, שהוא נחשב לעמיד ואמין הרבה יותר, לקנות לו קייס מישלו ולהפוך אותו לכונן קשיח פנימי-חיצוני עמיד, אמין ולא פחות חשוב- מהיר. ולפני שאני מבצע קניה, הייתי רוצה לשתף אותכם במה אני הולך לקנות ולקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון (ד"א ככה נמנעתי מלקנות כונן קשיח חיצוני מלכתחילה) יש לי חיבור USB3 במחשב וזה חשוב לי שה יהיה קיים בקייס של הכונן קשיח ושהכונן קשיח עצמו יהיה מהיר ולכן החלטתי לקנות: כונן קשיח: Western Digital Caviar Black 2TB http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6013 קייס לכונן: Thermaltake MAX 5G Active Cooling http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, השבוע, לאחר המתנה ארוכה הגיע לידי ה-Pro 950 512GB, אחרי התקנה מהירה, שמתי לב שמשהו "לא בסדר", לא הרגשתי שיפור מ-Intel 330 series הישן. בצעתי בדיקה ואכן, קריאה: 500Mbps, כתיבה: 611Mbps למרות שבאתר אסוס, במפרט הלוח נראה כי היציאה תומכת עד 10Gbps, לאחר קריאה בפורומים שונים, בקצרה, הבנתי שיציאת ה-M.2 מתחלקת במהירותה עם עוד 2 יציאות ולכן אני מקבל רק Link speed 5Gbps ו- Link width X2.. 2 שאלות, אני משתמש רק ב-PCI-E X16 לכרטיס מסך, שאר היציאות לא בשימוש, האם יש אפשרות לנצל את מלוא המהירות ביציאת ה-M.2? ובמידה ולא, האם אפשר לקנות מתאם PCI-E ל-M.2 וכך להנות מהמהירות המקסימלית של ה-SSD? *אם כן, אשמח להמלצה על מתאם. או ש…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ההבדל בין WD1001FALS ל WD1002FAEX מצדיק את הפרש המחירים? ניתן לראות ההבדל בביצועים בין שניהם? (רק לציין שיש לי לוח אם תומך SATA 3 או במונח המקצועי 6gb/s) תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק בן שנה וחצי : IBM 30GB את הדגם המדוייק אני לא זוכר 307030 אני חושב. לפני חצי שנה לפתע הוא התחיל להשמע "רעשים משונים". בבדיקה גיליתי שלושה סקטורים פגועים. המצב בינתיים לא השתנה ??? אני כבר מתכונן נפשית לקבורה שלו ... אז .... 1. איזה דיסק לקנות ? בינתיים רק יצאתי מבולבל . 2. מה מצפה לי ב - "פלונטר" ומה הדרך הטובה ביותר להציד להם את הבעיה ולקבל שרות ? 3. אני מבטיח לעדכן כשהדיסק ימות :-[
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-