אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרוני רכשתי כונן חיצוני FreeAgent GoFlex Desk 2000GB שמתי לב שהכונן לא כבה יחד עם המחשב והוא ממשיך להסתובב (ולהתחמם) למרות שנורית ההפעלה שלו כבויה כונן אחר שיש לי (גם של סיגייט ) לא נשאר דולק בכיבוי המחשב כמובן שאין לו כפתור כיבוי והדלקה ואני מנתק אותו מהחשמל בכל פעם הכונן לא משמש אותי לגיבוי אלה לאיחסון בלבד ולכן גם פורמט עם תחילת העבודה ואין עליו את תוכנת הגיבוי המקורית איתה הגיע אשמח לדעת עם יש פתרון לתופעה הזו בתודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה לכולכם חיים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב! ישלי צורב של חברת פיוניר מדגם S20LBK ולוח אם של ג'יגה בייט דגם Gigabyte GA-B75M-D3H יש חיבור sata 3 ובנוסף יש 2 ואת שתיהם יש בלוח אם השאלה היא לחבר ב3 או 2? חשוב לציין שניסתי הרבה לחפש ולא היו ממש תוצאות אז כנראה שזה 2 תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מצאתי את הצורב במחר זול ואני ממש רוצה אותו יש לי כמה שאלות... 1)האם יש רק דגם אחד של LG40x24x10 2)שאלה שמיועדת לבעלי הצורב - האם הוא אמין?! דופק צריבות?! רעש?! משהו?! 3)מה ההבדל בין גירסת הOEM לSoftware תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ובכן, חשובה לי מאוד אמינות ואי התקלקלות, אני לא רוצה לבזבז כסף על משהו שכנראה יכשל בטוח ב3 שנים הקרובות. אז החלטתי להשקיע בצורב של פלקסטור, עכשיו השאלה היא איזה צורב? ובכן יש את אלה עם האחריות לשנתיים, איזה מומלץ? האם יש חברה יותר אמינה באותו טווח?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש ויש לי רק כבל SATA אחד (הכל האדום) השאלה אם אני צריך עוד אחד כדי לחבר את ההארד דיסק החדש או שאני צריך לחבר אליו רק את הכבל שמתחבר לחיבור שלידו (serial data) ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי SSDלמחשב והתקנתי בו WIN7 שיניתי בביוס SATA ל AHCI רציתי לדעת האם צריך בזמן ההתקנה להשאיר את המחיצה של 100מגה או למחוק אותה ? אבנתי גם שצריך להשאיר 5% מהכונן לא מפורמט האם זה נכון ? ומה הכוונה ? אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה בSSD מה אני צריך להגדיר לביצועים טובים? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק בן שנה וחצי : IBM 30GB את הדגם המדוייק אני לא זוכר 307030 אני חושב. לפני חצי שנה לפתע הוא התחיל להשמע "רעשים משונים". בבדיקה גיליתי שלושה סקטורים פגועים. המצב בינתיים לא השתנה ??? אני כבר מתכונן נפשית לקבורה שלו ... אז .... 1. איזה דיסק לקנות ? בינתיים רק יצאתי מבולבל . 2. מה מצפה לי ב - "פלונטר" ומה הדרך הטובה ביותר להציד להם את הבעיה ולקבל שרות ? 3. אני מבטיח לעדכן כשהדיסק ימות :-[
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי בגלל וירוס. והתקנתי WIN 98 במקום ה XP שהיה לי. הבעיה הייתה שלא יכולתי לפרמט את כונן D: דרך ה- DOS וה WINDOWS והמערכת קבצים שלו הייתה NTFS עכשיו יש לי "כאילו" כונן אחד C: שהמערכת קבצים שלו היא FAT32 וכונן D: שהמערכת קבצים שלו היא NTFS , שהWINDOWS לא מזהה :-\ מה אני עושה כדי להחזירו ??? שני הכוננים זה מחיצות. רק דרך ה DOS אני יכול לראות את כונן D:. בתודה מראש ניצן
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צרבתי עם הצורב של (Lite-on (32*12*40 דיסק cdrw שגם הוא מתוצרת אותה החברה(צרבתי עם Nero) וכונן ה-cd-rom שלי לא מזהה את הדיסק הצרוב. מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח 8RDA3I. יש לי צורב DVD של NEC דגם 2510A בנוסף יש לי DVD רגיל של LG הם מחוברים על אותו כבל - צורב מאסטר, ו LG סלייב. שניהם כמובן מחוברים לחשמל. הבעיה היא ש XP Pro מזהה רק את הצורב (גם דוס). איך אני עושה היכרות בין XP ל DVD LG ? צריך להתקין ממשהו ? לקפג ? לג'מפר ? תודה !!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק של 500GB ומיתלבט בין שלושת הסדרות של WD הכחולה עם 16MB זיכרון עולה 285שקל הירוקה עם 32MB זיכרון עולה 290שקל והשחורה עם 32MB זיכרון עולה 355שקל מה ההבדל בין הסדרות?? מה היתקונות/חסרות של כל אחת? מה הכי כדי לקנות ולמה?? ועם בכלל כדי WD?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
עד היום בכל המחשבים שלי הייתי מחלק ל3 חלקים : 1. מערכת הפעלה , 2. הורדות+משחקים , 3. דיברי מולטימדיה שהייתי שומר ( המון המון סרטים ותמונות). עכשיו שאני קונה מחשב חדש עם הרדיסק אחד של טרה חשבתי שאין בעצם שום יתרון לחלק ל3 ואולי כדאי לחלק ל2 וזהו, ניתן איזה 100ג'יגה למחיצה של המערכת הפעלה וכל השאר במחיצה השניה. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את הכונן. מבחינתי הוא ראש בראש מול ה- 500GB aaks של WD. קראתי ביקורת מאוד מבלבלת עליו http://techreport.com/articles.x/13440/1 הוא טוב מאוד או בעל ביצועים פרימיטיביים.. מה אתם אומרים על הכונן ועל הבחירה בין השניים? ובנוגע לאמינות - למישהו הייתה איתו בעיה עד כה?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מוזר קורה לי מדי פעם ב-DOK החדש. עכשיו אחרי שבוע שלא נגעתי בו הכנסתי אותו למחשב,וכשאני לוחץ עליו ורוצה לפתוח עולה לי החלון (ראו בתמונה המצורפת) ושואל אותי איך לפתוח,כאילו שזה קובץ בלתי מזוהה. כמובן שאף תוכנה לא מתאימה כי בעצם פותחים אותו ע"י הוידנווס בלי תוכנה כזו או אחרת. גם שנכנסתי למאפיינים והגדרתי שהוא יפתח כל פעם בתיקיה,זה חוזר ככה. מזה? למה זה? עריכה: יש לציין שאם אם לוחץ מקש ימיני ואז Open הוא נפתח לי רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רייד במחשב החדש שעומד לקנות ולא יודע איך עושים אז חשבתי לתומי אולי כדאי שיעשו פה איזה מדריך בסיסי שמסביר איך לעשות רייד.... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי צורב של LG דגם 4167B והיום הוא החליט שהוא מפסיק לקרא דיסקים רייקים. הצורב בן שנה וחצי או שנתיים כבר לא זוכר אבל האם יכול לקראת דבר כזה סתם ככה?! האם אפשר לסדר את הצורב אישהו דרך המחשב או שצריך אחד חדש?! אם אחד חדש אז איזה...? הצורב פשו לא מזהה שהכניס לו דיסק מתי שהדיסק ריק גם רב פעמית וגם ורגילה (DVD)
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח-אם ASUS M3N78-EMH HDMI ודיסק קשיח SATA II של סמסונג בנפח של 640GB. אני מנסה לעשות למחיצה של הSystem גיבוי באמצעות Acronis True Image 10, אבל הוא אומר לי שהוא לא מזהה במחשב דיסקים קשיחים. מישהו יודע האם יש אפשרות להגדיר בביוס שלי שהדיסק הקשיח יזוהה כPATA, ואיך עושים את זה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר 2 הפוסטים שלי בפורם החלטתי שאלך על כונן SSD כדי למקסם את המחשב שלי. אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה WIN 7 ואת כל התוכנות ויש לי כונן נוסף 500 GB שאשים אותו בתור כונן אחסון הם יעבדו בסדר ביחד? על מה אתם ממליצים?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 הארד דיסקים לא מחוברים ב raid האחד maxtor 160 גיגה מחובר ide השני wd500 גיגה דגם aaks מחובר sata2 השלישי wd1T דגם ears green caviar. המפרט של המחשב שלי הוא לוח של evga 179ftw מעבד intel qx9650 זכרון crosair 2gb ddr3 נראה לי מאוד מוזר שקצב העברה בין הsata2 ל sata2 יהיה 2.8mbps כל הדרייברים מעודכנים כולל הביוס. כל ההארדיסקים הם ב ntfs. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל איזה מברג אני צריך לקנות כדי לפרוק אותו? T8? יש לי שני הארד דיסקים אחד נשרף לו הלוח החשמלי ובשני הלכו כדיסקים או הראש שכותב\קורא אני רוצה לאחד אותם לפחות כדי לגבות את המידע שיש לי על ההארד דיסק שנשרף לו הלוח מה אתם אומרים? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דיסק הם נתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s גודל 1TB פנימי תקציב עד 700 שח שהיה שקט תודדה מראש אני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן CD-ROM ישן שלא מתפקד ואני רוצה לפרק אותו. יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני משמיד את הדבר המסכן?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן.(AMD-K6-|||/400 Proccesser) אני חיברתי למחשב דיסק קשיח (חיבור IDE) בנפח 40 GB ובו מותקנת מערכת הפעלה WIN 98. כשהמחשב בהתחלה (בחלון של הטסט ממורי) מנסה לזהות את את הכונן הוא לא מזהה לי אותו וכותב שאין שום כונן שמחובר. אני רוצה לציין שהחיבורים בסדר גמור, ושהדיסק הקשיח מחובר כמסטר, ומחובר אליו לסלייו כונן דיסקים... תודה לכל העוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB ואני חושב על הדגם 2000GB Seagate דגם FreeAgent Desk גודל "½3. ניתן לרכוש אותו במחיר של כ 1000 ש"ח. אני זוכר שבעבר הלא כל כך רחוק, הייתה סדרה עם קושחה בעייתית שגרמה לדיסקים של Seagate להיתקע/להינעל... האם יש בעיה עם הדיסק הזה או הסדרה הזו ? האם למישהו יש ניסיון עם דיסקגים דומים בסדרה (בנפח 1000GB או 1500GB). תודה למסייעים/ות נ.ב. אני יכול לרכוש גם את הדגם של My Book Essential Edition באותו הנפח ובאותו מחיר כמעט. אך ל Seagate יש 5 שנות אחריות לעומת 2 שנות אחריות של WD ולכן אני מעדיף את Seagate.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-