עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by eyal177,

שלום אני לא יודע האם זה קשור לפה אבל אני מנסה בכל זאת האם מישהו מכיר את הNAS הזה של לנובו? זה NAS חדש בן 8 חודשיים אצלי px6-300d Lenovoemc אני מחפש ברות מישהו שיכול לעזור לי להגדיר אותו או לתת לי קצת מידע איך עושים את זה... יש פה מישהו שיכול לקשר אותי עם מישהו שמוכן לעשותאת זה אפילו תמורת תשלום ? תודה רבה וסופשבוע נפלא

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם. קניתי DOK חדש - קרוזר בלייד 16GB. הוצאתי מהקופסא, חיברתי למחשב והעתקתי קובץ. היה נראה לי שלוקח זמן רב בהרבה מכונן אחר שברשותי, אז חיפשתי בגוגל מה צריך להיות ונתקלתי בביקורת הבאה: טעות בביקורת.... הורדתי את תוכנת Crystal Disk Mark, ולי יוצאת מהירות כתיבה של 2.95 מגה לשניה, בעוד בביקורת הגיעו לסביבות 4 מגה לשניה.. האם זה תקין? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Radeon38,

שלום אני מעוניין לדעת האם ניתן להשיג את המתאם שבכותרת במחיר שפוי מתחת ל 149 שקל http://www.usb.co.il/eshop/index.php?cPath=45_167

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. טוב אז ככה שלום לכולם יש לי המחשב הארדיסק שמחובר בSATA עכשיו הביאו לי עוד הארדיסק שהוא IDE ואני רוצה לחבר אותו כ-Slave יש לי על הלוח אם בסה"כ חיבור IDE אחד עד עכשיו למאסטר של הIDE היה מחובר הצורב עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר את הכונן IDE הנוסף בתור slave? ניסתי כבר כמה פעמים ולא הצלחתי.. שמתי על קייבל סלקט ושמתי את הצורב כראשי וHD כslave\ וגם הפוך ולגבי הג'מפרים של הצורב אין לי מושג לא מצאתי שם טבלה איך להגדיר מה תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by krispelj,

שלום, בעקבות הקניה הקבוצתית של כונני סמסונג, כונן הSSD הקודם עבר לHTPC. הHTPC מבוסס על מחשב ישן, בעל לוח אם http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2178#sp. מערכת ההפעלה הועברה כבר והכל פועל. רציתי לדעת האם יש לי אופציה כלשהי להאיץ את פעולת הSSD על המחשב הישן? לצערי לא מצאתי את אופציית הAHCI בBIOS כך שזה כבר פחות טוב, אבל אם מישהו מכם יודע על איזה טריק או יש לו איזו עצה על מנת לגרום לגרוטאה הישנה לזוז אפילו מעט מהר יותר, זה יהיה ממש נחמד תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by dolevm2,

כרגע יש לי כונן hdd עם 1tb שטח אחסון כולל מחולק ל2 מחיצות של 300 ו700 ג'יגה. קניתי ההיום 500 ג'יגה של Samsung evo 840 איך מגדרים את הכונן? מה ההגדרות הממולצות יש פה מדריך על ssd שרק בלבל אותיי לגמרי. אני רוצה לעשות כונן של 500 של האסאסדי לווינדוס 7 ואת ה1 טרה לאחד לכונן אחד מבלי לאבד מידע יש דרך לעשות את זה? שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלגאן בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בגודל 1T. לפי מה שקראתי בפורום הדיסק המומלץ הוא HX-DU010EC‎ של סמסונג. הדיסק ישמש גם בחיבור USB ל DVD להקרנת סרטים וגם עבור המחשב הנייח שלי. בגדול 500G לכל שימוש. 1. האם DVD יכול לקרא NTFS או שצריך לפרמט למשהו אחר? 2. האם כדאי לחלק ל 2 מחיצות? 3. איך מחלקים למחיצות דיסק חיצוני? דבר נוסף, איך האמינות של ה 1.5T של סמסונג לעומת ה 1T? נראה שה 1T חסר בחנויות של KSP תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by AxeOr,

אני רק רוצה לוודא שהכל יעבוד טוב ואני אקבל מהירויות מקסימליות מהSSD שאני אקנה. זה המחשב הנייד שלי - http://shop.lenovo.com/gb/en/laptops/lenovo/b-series/b590/ וזה הCADDY שאני מתכנן לקנות (או סתם אחד פשוט מEBAY)- http://www.amazon.com/AFUNTA-caddy-12-7mm-Universal-DVD-ROM/dp/B00EAM86D2/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1436702395&sr=8-5&keywords=hdd+caddy&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 הבנתי שחשוב לוודא שהכונן שלי באמת 12.7. הSSD שאני אקנה הוא של קינגסטון , בנייח שלי אני מקבל בו 500MB\S בקריאה, אני אמור לקבל את אותה המהירות בנייד ? יש הבדל בחיבורי SATA או איזה הגבלת מהירות ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ya_pl,

שלומות, אני צריך לרכוש כונן פלאש למחשב נייד. הכונן צריך להיות בנפח של כ 250GB. ההתלבטות היא בין: 1. Samsung 840 evo 250GB 2. Intel 730 series 240GB הסמסונג יעלה לי 450 ש"ח. האינטל יעלה לי 550 ש"ח. מדובר ברכישה מארה"ב. מה מומלץ? בעד? נגד? חשוב לי נושא האמינות. הביצועים משניים בחשיבות ביחס לאמינות. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. ברשותי כונן של WD מדגם WD1600AAJB שמונח כבר זמן מה ללא רוח חיים. אני לא בטוח שהמידע שיש לי עליו חשוב, מפני שאיני זוכר מה בדיוק נמצא בו. אני מעוניין ולנסות ולהחליף את ה-PCB, אבל הבנתי שיש צורך בהעברת ה-Firmwire הישן אל החדש. האם ישנו מישהו מחברי הפורום הממוקם באיזור הצפון שיודע ומוכן יהיה לסייע לי בכך? בתודה מראש, חגי.

11. Patriot Supersonic Xpress 32GB USB 3.0 או Transcend JetFlash 760 USB 3.0 Flash Drive 32GB מי יותר טוב מבחינת מהירות, וכן מי יותר אמין מבחינת לשמור על הקבצים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dot com,

פירמטתי את המחשב שלי בגלל וירוס. והתקנתי WIN 98 במקום ה XP שהיה לי. הבעיה הייתה שלא יכולתי לפרמט את כונן D: דרך ה- DOS וה WINDOWS והמערכת קבצים שלו הייתה NTFS עכשיו יש לי "כאילו" כונן אחד C: שהמערכת קבצים שלו היא FAT32 וכונן D: שהמערכת קבצים שלו היא NTFS , שהWINDOWS לא מזהה :-\ מה אני עושה כדי להחזירו ??? שני הכוננים זה מחיצות. רק דרך ה DOS אני יכול לראות את כונן D:. בתודה מראש ניצן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי ברצוני לחבר עוד דיסק קשיח ללוח אם , אבל אני רוצה שהדיסק ראשון יהיה המסטר , והשני רק לגיבויי, השאלה את המסטר לאיזה אפיק SATA על הלוח ? יש sata2_0 ,sata2_1,sata2_2,sata2_3 , לאיזה SATA כדאי לי לחבר את הדיסק הראשי שבו אני יעדכן מערכת הפעלה? רוני

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. היי יש לי DOK בנפח של 1GB אבל רק 150 MB ממנו פנויים. כשאני נכנס לניהול דיסקים קשיחים מופיעות 2 מחיצות אחת עם 150 MB והשניה עם 815 MB אבל היא לא זמינה. מצורפת תמונה. איך אני מפעיל את המחיצה השניה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ziv_r,

מחפש לקנות מארז NAS שיתאים לכונן קשיח IDE. חובה תמיכה ב NFS & NTFS. אני זקוק למוצר אשר נמכר ללא כונן קשיח. אין לי בעיה לקנות מוצר אשר לא נמכר בארץ. התקציב - עד 700 ש"ח. יש המלצות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by I21I21,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4 TB עד 500 ש"ח ,לצורך אחסון. צריך עזרה בבחירה כי אני לא מבין בחיבורים של הכונן תודה לעוזרים. מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device SAMSUNG HD502HJ ATA Device TOSHIBA HDWD120 ATA Device ST3500418AS ATA Device

17. Started by urich,

ראיתי בnetaction צורב ב460 שקל כולל משלוח של aopen במהירות 32/12/48 מה אתם אומרים http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=562215

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אז הביאו לי כונן WD MYPASSPORT ULTRA מארה"ב, עברו 3 חודשים בהם בקושי השתמשתי בו והוא התקלקל היום. (הוא מצפצף כשמחברים אותו ולא מזוהה במחשב. כונן אחר עובד עם אותו הכבל באותו המחשב.) בדיקת המספר הסידורי באתר של WD מגלה שהכונן באחריות עד 2019, אבל רק בארה"ב. הדרך היחידה לטפל בו זה לשלוח לארה"ב?

19. Started by Proww,

אהלן. יש לי כמה מחשבים בבית. בין היתר מחשב אחד מיותר שאין לנו "שימוש" בו. יש לי את המחשב האישי שלי, שהוא גדול וחדש יחסית. הדיסק קשיח במחשב המיותר הינו בעל חיבור SATA (אם אני לא טועה האדום. החיבור היותר קצר.. לא מהישנים). בדיסק הנ"ל מותקנת מערכת הפעלה WIN7, יש שם כונן D וכונן C (יותר נכון על C מותקנת מערכת הפעלה וכונן D הינו גיבוי). ברצוני לחבר את הדיסק הקשיח של המחשב המיותר למחשב שלי, בעצם שאני יוכל להעביר את כל מה שבכונן D של הדיסק הקשיח של המחשב המיתר אל המחשב אצלי (על מנת שהוא יגובה אצלי) ולאחר מכן למחוק הכל משם ושהוא יהיה דיסק קשיח אצלי (מצידי שיהיה דיסק קשיח לגיבוי דברים). איך אני עושה זאת? לאחר שאני אחבר את הדיסק הקשיח של המחשב המיותר, מה עליי לעשות? תודה. אשמח לתש…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Adun,

שלום, אחרי שקראתי חוות דעת וביקורות לגבי כוננים קשיחים חיצוניים ועד כמה הם לא אמינים גיליתי שאפשר לקנות כונן קשיח פנימי, שהוא נחשב לעמיד ואמין הרבה יותר, לקנות לו קייס מישלו ולהפוך אותו לכונן קשיח פנימי-חיצוני עמיד, אמין ולא פחות חשוב- מהיר. ולפני שאני מבצע קניה, הייתי רוצה לשתף אותכם במה אני הולך לקנות ולקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון (ד"א ככה נמנעתי מלקנות כונן קשיח חיצוני מלכתחילה) יש לי חיבור USB3 במחשב וזה חשוב לי שה יהיה קיים בקייס של הכונן קשיח ושהכונן קשיח עצמו יהיה מהיר ולכן החלטתי לקנות: כונן קשיח: Western Digital Caviar Black 2TB http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6013 קייס לכונן: Thermaltake MAX 5G Active Cooling http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by talevi83,

היי חברים, אני מתלבט מאוד אם לקנות כונן SSD וחשבתי על הכיוון של זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5022 חשבתי עליו בגלל המחיר השפוי, 1. האם אתם ממליצים עליו בהתייחסות למחיר מול תועלת? 2. האם יש המלצות אחרות? 3. כמה ניתן לנצל בפועל מתוך ה- 64GB שלו עבור DATA? 4. האם הנפח הזה מספיק עבור מחשב שיש עליו לא מעט תוכנות (קומפיילרים, פוטושופ, ועוד איזה משחק או שניים) שמריץ windows 7 ultimate 64bit ? תודה רבה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, חשובה לי מאוד אמינות ואי התקלקלות, אני לא רוצה לבזבז כסף על משהו שכנראה יכשל בטוח ב3 שנים הקרובות. אז החלטתי להשקיע בצורב של פלקסטור, עכשיו השאלה היא איזה צורב? ובכן יש את אלה עם האחריות לשנתיים, איזה מומלץ? האם יש חברה יותר אמינה באותו טווח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by arield,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות דיסק SSD והמטכנאי שלי הציע לי 2 אפשרויות: crucial m4 או crucial c300. שניהם אותו המחיר! יש לי לוח אם חדש asrock extreme4 gen3..... תומך usb3. הטכנאי אמר לי שלC300 יש ביצועים טובים יותר(למרות שהוא ישן יותר...) לעומת הM4(שהוא חדש יותר) האם זה נכון? ??? ולשאלת השאלות: מה עדיף לי לקחת? (מבדיקה באינטרנט ראיתי כי M4 יותר טוב מהשני בכל פרמטר חוץ מבקריאת בלוקים באופן רנדומלי..) מה זה אומר והאם זה משנה לי? *אני משתמש בSSD למערכת ההפעלה ומשחקים.. ועוד שאלה , גם אם יש הבדלי ביצועים - האם זה מורגש בעולם האמיתי בכלל כשאני משחק או עובד עם המחשב? מחכה לתשובה...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הבנתי מכמה מקורות פה שעליית מערכת ההפעלה יותר מהירה אם היא מותקנת על הכונן הזה. אבל מצד שני קראתי על זה שהדיסקים האלה לא מאריכים חיים כל כך ושהם קוראים מהר, אבל הכתיבה אליהם יחסית איטית. אז השאלה עד כמה ההשקעה הזאת משתלמת עבור מחשב לצרכים ביתיים בסיסיים (אופיס, גלישה, משחקי אינטרנט מבוססי פלאש). עד כמה שווה לי להשקיע עוד 550 ש"ח למחשב שסך עלותו בסביבות 1700 ש"ח (או שעלות המחשב לא קשורה). ובכלל היה נחמד אם היה פה איזה נעץ להסבר על דיסקים מהסוג הזה - יתרונות מול חסרונות. חיפשתי בFAQ ולא ראיתי התייחסות לזה ואשמח אם מישהו יאיר את עיני בקצרה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.