אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה, בן 3 וחצי שנים, האם הוא הלך סופית? הוינדוס מתריע לי כל הזמן על דיסק קשיח לא תקין ומציע לי לגבות...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות כונן לגיבוי בנפח טרה. אני רוצה שבהמשך לאחר שיתמלא אעביר אותו למחשב הראשי ואז אקנה גיבוי של 2 טרה. לצורך זה האם משנה האם אקנה כונן 2.5 או 3.5? האם השיקול שלי רלוונטי בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עידכנתי לצורב, והוא עכשיו לא קורא דיסקים... אני יכול להחזיר לחברה לתיקון (יש אחריות), או שהאחריות לא מכסה FirmWare? אפשר לשחזר, או שאני יחסוך לצורב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ובכן יש דבר כזה, ואני בדקתי את זה אישית וממליץ לכולם לנסות! הרעיון מתבסס על סגנון צריבה דומה ל vcd שם כידוע 800 מגה נכנסים בטבעיות כי לקודק יש כבר תיקון שגיאות מובנה. ובכן הכלי הבא פשוט הופך כל קובץ שתרצו (עדיף קבצים גדולים ועדיף סרטי avi) לפורמט dat וצורב אותם! סרטי avi ניתנים אפילו לקריאה ישירה ללא המרה חזרה!-ע"י פילטר מיוחד. שאר הקבצים יש להמיר חזרה לסיומת שלהם,ואזהרה לגביהם:רק בסרטים יש תיקון שגיאות מובנה כלשהו,כל שאם תצרבו קבצים אחרים הדיסק יהיה רגיש מאד לשריטות!!! אצלי בכל אופן לא היתה שום בעיה ואני מכין באופן קבוע אוספי avi רבים בדיסק אחד של 800 מגה! יש לקרוא את readme כמובן ואת כל הfaq!!! asf לדוגמה יש להמיר חזרה לפני ניגון וכו... עמוד הבית http://webs.ono.com/us…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה שונה מאופן חיבור של CD-ROM פשוט ? כי קניתי צורב DVD ( nec 3520a) קניתי אותו BULK כלומר שאני מקבל רק את הצורב ללא הכבלים דרייברים וכו' . עכשיו שניסיתי לחבר אותו ניסיתי לחבר אותו כמו הסידירום בדיוק אותו דבר והמחשב בכלל לא זיהה אז לא את ההארד דיסק ולא את הצורב DVD ושהחזרתי לסידירום הכל עבד כרגיל. מה אני עושה לא נכון ? אני צריך לקנות כבלים חדשים ? תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי, אודה לעזרתכם לגבי תהליך המעבר. היום יש לי במחשב שלושה כוננים קשיחים רגילים (טרה, טרה, 2 טרה) שהם מחולקים לתשע מחיצות שונות. קניתי כונן SSD ואני מעוניין להתקין עליו את מערכת ההפעלה. מסיור באתר וצפייה בהודעות שונות של אנשים במצב כמו שלי, הבנתי כמה דברים שבגדול - לא הבנתי כלום האם לחבר את הכונן SSD החדש ללוח אם (איפשהו, או שצריך חיבור מיוחד?) להתקין עליו את המערכת הפעלה ויאללה לעשות את כל העדכונים של ה-Windows 7 (יש לי דיסק מקורי מלפני שנתיים-שלוש אז בטח איזה יום-יומיים הוא ישגע אותי על עוד ועוד ועוד עדכונים)? או שבכלל לפני המעבר אני צריך לחבר את הכונן ולעשות משהו מיוחד? פליז כל מי שיכול להגיד לי ולהד…
-
- 10 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
אני רוצה 500 גיגה ומחיר לא מעניין שיעלה גם 5000 אלף דולר כסף שלי אני מחליט, ורק אנשים שהם מנהלים וותיקים ומבינים בנושא יכולים להגיב נא לחפש רק ב-newegg. לא לתת הצעות מהארץ אני ראש בקיר לא יעזור
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים אני צריך מדיות חדשות, בעיקר עבור הXBOX שלי... http://www.officedepot.co.il/(hf2jmgmgyijz4t45fw4e5e45)/catalogSku.aspx?id=700518&famid=5419&PR=QJ5 או http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 ? הראשונות הם TY במידה והם מטאיוון ?
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אז לכל מי שמתעניין במדיות איכותיות ל DVD, אפשר להשיג -R ו +R בחבילות של 25 של VERBATIM DATA LIFE PLUS ב 200 שקל באופיס דיפו שזה 8 שקל ליחידה. עד לא מזמן זה היה 11 שקל במבצע בחבילות של 10. אפשר גם להשיג בפנדס ב 195 וב 190, אבל לא ברור מהצילום שלהם אם זה X4 או X2. אז מי שקונה שיבדוק. השוק משתפר מיום ליום. ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לכמה מחיצות? לכמה? האם משאירים את כל ה80-200 ג'יגה בכונן אחד? ובכלל, מהי התצורה המומלצת לסידור מחיצות בדיסק גדול נפח? סתם סיקרן אותי...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע מדוע הם הולכים ונעלמים? היבואן הפסיק להביא אותם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום התקנתי את הssd ולאחר מכן החזרתי את הhdd הקודם (בנוסף) הhdd עובד ואני רואה אותו "במחשב שלי" אבל משהו מוזר לי: 1: הhdd הפך להיות סוג של התקן נשלף. כמו שמחברים התקן usb. בעצם הוא מופיע לי בשורת ההתחל למטה כמו כל התקן חיצוני אחר שמחובר. זה אמור להיות ככה? אף פעם לא היה לי יותר מhdd אחד אז אין לי מושג אם זה בסדר. 2: בביוס שמתי לב שהוא מזהה לי רק את הssd וכונן dvd אחד מתוך 2 והhdd לא מופיע גם הוא. חשוב לציין שחוץ מהעובדה שאין זיהוי הכל בסדר ועובד. אני ישמח לתגובות שלכם. נ.ב איך אפשר לדעת מה היא גירסת הקשוחה שלי בssd 330 של אינטל?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תהיתי איך אני אפיק אורך חיים מירבי מהדיסק הקשיח שלי? זה דיסק של אחסון כי למשחקים ולמערכת יש לי כונני SSD נפרדים והרבה פעמים אני שם לב ושומע שהוא עוצר, ז"א ללא שימוש הוינדוס מכבה אותו. ואז כשאני ניגש לתכנים שלו אז יש לי מן דילאי של חצי שנייה, סאונד של ספין אפ ואז עולה. בעקרון זה לא מפריע לי מבחינת דילאי וכל זה, השאלה זה האם זה בריא לו שהוא כל פעם יעצור ואז שוב יאיץ, או שעדיף שיעבוד 24/7 רצוף...? כי נגיד אם אנחנו מקבילים את זה למכונית, זה לא בריא למכונית לכבות מנוע בכל עצירה, אחרת זה מעמיס על הסטרטר, על המצבר וגם על האלטרנטור, ושלא נדבר על זה שהולך מלא דלק בהנעה (לפחות ברכבים ותיקים יותר)
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 250 גיגה,של חברת Seagate . הורדתי מאתר היצרן תוכנה לבדיקה,אבל אני לא מצליח לתפעל אותה. אשמח לקבל עוד תוכנות לבדיקה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המהירויות שמתקבלות אצלי תקינות: Hitachi 500GB SATA2 בדיקת קובץ בנפח 500MB: בדיקת קובץ בנפח 5000MB: האם זה תקין שהמהירות אינה יציבה? Sandisk Cruzer Fit 32GB USB2.0 האם פרמוט למערכת NTFS יתן שיפור במהירות? Sandisk Cruzer 8GB USB2.0 (ישן, עבר פרמוט מלא לברירת מחדל) איך זה שמהירות הקריאה כאן גבוהה יותר איך הכתיבה נמוכה בהרבה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש לו הארד דיסק אחד של 120 GB ואני קניתי אתמול הארד דיסק חדש של 250 GB ואני רוצה להרחיב את המקום ולחבר למחשב שתי הארד דיסקים אז חיברתי את ההארד דיסק החדש ב SLAVE אבל ה WINDOWS לא מראה לי שיש לי עוד כונן אז בדקתי בBIOS בהוא הופיע אבל הWINDOWS לא מזהה אותו בבקשה תעזרו לי :)
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
למי שמעוניין http://www.cdfreaks.com/news/11631
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי מספר שאלות: -אם אני קונה מחשב חדש מה עדיף לקנות HDD של 1TB או 2 של 512GB ולעבוד איתם על RAID? -האם RAID נותן תוספת לביצועים? -מה ההבדל בין יותר פלטות ופחות פלטות האם זה משפיע על הביצועים? -אם אני קונה SSD לWINDOWS ועוד HDD להורדות האם יהיה שיפור במשחקים ובמהירות של המערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את הכונן הזה ובמקרה נכנסתי לכאן וראיתי שיש בו בעיות, אני אישית לא מרגיש בעיות במחשב או משהו כזה... יש עדכון קשוחה חדש כבר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי לפני שלושה חודשים צורב LG 40X12X40 , כשאני צורב מההרדיסק לדיסק, זה אמור לקחת (לפי אנשים אחרים בעלי אותו צורב ) - משהו כמו 3-4 דקות לדיסק מלא, לי זה לוקח קרוב ל 8 דקות ! - מה יכולה להיות הסיבה ? (יש לי הרדיסק מהיר, 80 ג'יגה, עם 8 CASH של WD, ממש מעולה, אני לא חושב שהבעיה נובעת ממהירות קריאת החומר מההרדיסק..) :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חיצוני. המטרה העיקרית והחשובה ביותר היא גיבוי, אך כנראה שגם אעבוד איתו (למרות זאת, אין דרישה מיוחדת לביצועים טובים, אלא רק ליכולת להחזיק הרבה שעות עבודה). ההתלבטות היא בין כונן חיצוני "שולחני" (3.5"), לבין כונן חיצוני נייד (2.5"). השאלה העיקרית שלי היא האם יש הבדל באמינות בין כונן חיצוני שולחני לבין כונן נייד?. מכיוון שהמטרה העיקרית היא גיבוי, אני אעדיף ללכת על האמין יותר. באותו נושא, האם כונן קשיח פנימי הוא אמין יותר מחיצוני? אשמח לקבל המלצה לגבי חברה / דגם ספציפי עבור כונן חיצוני שולחני ועבור נייד (אני מחפש שהו סטנדרטי יחסית, אמין, אבל לא צריך להיות משהו מיוחד). הכיוון הוא כונן של 500 ג'יגה, אבל אם אלו בעלי נפח קטן יותר הם משמעותית …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-