עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם . רכשתי הרד-דיסק של חברת WD SATA גולד 160 G . חברתי אותו למחשב חברתי את הכבלים ואת החשמל . כאשר אני מכניס את הדיסק של ההתקנה של מערכת ההפעלה XP ולוחץ על F6 על מנת לבחור את ההרד-דיסק הוא דורש ממני דיסק 1.44 של הדרייבר של ההרד-דיסק על מנת להתקין . אך לצערי אין לי את הדרייבר . לוח של חברת : GA-7VAXP Ultra - GIGA-BYTE מידע על הלוח ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VAXP%20Ultra.htm איך מתקינים שם מערכת הפעלה? לכול מי שיש את הדיסקט הזה של הלוח אנא נסו לעלות אותו לרשת . ולצרך הודעה כאן . אבל רק ללוח הזה בבקשה .

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by y4niv,

היי, יש לי מחיר טוב ($90) על אחד משני הSSD הבאים: Intel SSD 545s Series Intel SSD 600p Series איזה מהם כדאי ? מה ההבדלים ? יתרונות וחסרונות ? תודה לכל מי שיכול לעזור.

3. Started by zilbermm,

קניתי לפני שבוע. שלוש צריבות במהירות X4 של סרטי DIVX עברו בשלום, אבל שניסיתי לצרוב קבצי MP3 (אני מציין מפני שאולי למספר הקבצים יש קשר) הצריבה נפלה לי פעמיים באמצע ולמראית עין היא נפלה באותו מקום. יש לי נסיון טוב עם LG אבל על הצורב הזה שמעתי גם דברים רעים. האם יכול להיות שלמדיות יש קשר? אילו מדיות מומלצות? יש בעיות מוכרות לצורב מנסיון הגולשים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ag43,

יש לי שני הרדדיסקים של טרה במערך RAID0. משום מה הם עושים SPIN-DOWN אחרי כמה דקותIDLE וזה מאוד מציק. שינוי הגדרות צריכת חשמל לא משפיע. הגעתי למצב שכשאני מפעיל משחק שמותקן על הכוננים הנ"ל אני מריץ איחוי דיסק או אימות מערך רייד רק כדי להשאיר אותם ערים. הכוננים תקינים והבעיה התחילה רק אחרי שיצרתי מערך RAID.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Stranger,

אין מה להוסיף... תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי את החיבור של 1394 זה של ה800?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום, איזה כונן קשיח יותר טוב לדעתכם SAMSUNG 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD642JJ או WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS, אשמח אם תגידו גם למה.

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by p_uriel,

שלום, מחפש המלצה לכונן קשיח IDE: חשוב לי שיהיה שקט (מאד שקט...), מהיר, ואמין בנפח מקסימלי שאפשר. המטרה: לאחסן סרטים, מוזיקה על מנת לשלוף מהסטרימר. מהו הכונן הגדול ביותר ל IDE? (ההמלצות בסטיקי מתייחסות ל SATA) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by pc student,

איזה צורב עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by טל משעלי,

שלום היום קיבלתי כונן SSD SAMSUNG 840 EVO 250G רצתי להתקין ווינדוס 8 וכנראה שזו הייתה החלטה לא הכי טובה. איך אני יכול לפרמט את הכונן שיחזור לכמו שיקבלתי אותו?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by CRT,

שלום רב לחברי הפורום. לאחרונה נתקלתי בבעיות בהפעלת מערכת הפעלה עם שגיאה של BOOT FAILURE. שמתי HDTUNE הסתכלתי על הHEALTH עם הSMART סטוט היה הכל בסדר. הרצתי ERROR SCAN על QUICK והוא לא מצא כלום. הרצתי ERROR SCAN מלא והוא מצא 2 DAMAGED BLOCKS. הורדתי מהאתר WD את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic Utility והתוצאות בקובץ המצורף. יש משהו לעשות עם HDD או לממש אחריות אצל KSP? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אחרי שנים של הסתמכות על הארדיסקים שאנחנו עובדיים עליהם כל הזמן ומעט צריבות אני רוצה לייצר כונן חיצוני שאליו אגבה את מיטב המסמכים, תמונות ואינפורמציה קריטית. אני מדגיש שאני רוצה גיבוי קר כך שהכונן רוב הזמן נמצא מנותק ממחשב (ואפילו במיקום אחר) כדי לקבל DRP מלא למידע ואף לחסוך שחיקה בפעולת הארדדיסק. מה הפתרון הכי אפקטיבי לתצורה זו? בהתחלה חשבתי על קניית HD רגיל של 1TB ומארז אבל הבנתי שמארז שכזה דורש מתח חיצוני וזה נשמע לי קצת מסורבל. האם כדאי ללכת על קונספט כזה או על HD חיצוני רגיל, בדגש על התפיסה שאני מחפש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תודה

14. Started by afik zach,

לפני איזה חודש בארך הצורב שלי התחיל לזייף בכל צריבות הוא לא קרא את הדיסקים שהוא כתב הוא לא צרב טוב בקיצור אותם בעיות שהיו אם NEC בזמנו שלחתי את הצורב לנעה ועשיתי פאשלה ומסתבר שהאחריות עברה בעשרה ימים בארך והם לא מוכנים לעשות כלום בנושא חוץ מלזרוק אותו! למשהו יש איזה רעיון אולי? בכל אופן אולי יש לכם מושג אם יש דרך אחרת לפטור את כי זה משגע אותי וחבל לזרוק את הצורב סתם

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום... כמו בכותרת, יש לי שלוש שאלות: 1) אני מתכוןן לקנות מארז חיצוני מהדגם ST-2316 C של SNT, ולהלביש אותו על WD3200KS. כרגע אני אחבר אותו ב- USB2/FW ובעתיד ב- eSATA. כרגע אני מחבר את ההארדיסק דרך SATA ו- SATA Power, ובשביל זה אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כל הזמן... עם המארז החדש, אני אוכל לחבר ל- USB ולהוציא איך שאני רוצה מבלי לפגוע בהארידסק \ מחשב? או שיש כפתור הדלקה למכשירים האלו? 2) האם יש כזה דבר DVD-/+RW DL (לא משנה פלוס או מינוס) שאפשר להשיג בארץ? 3) אשמח להמלצה על דיסקים DVD-/+R במחיר סביר פלוס, שלא יהיו טובים כמו ורבטים אבל לא הכי גרועים שאפשר... תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by xena,

רכשתי WD 3TB בנוסף לעוד 3 WD שיש לי במחשב. רק ה 3TB משמיע דפיקות חלשות כל 2-3 שניות, דיי באותו הקצב, וכשאני מניח יד עליו, אני מרגיש שזה מגיע ממנו. כמו לשים אצבע על וריד ולהרגיש דופק. מה הדיאגנוזה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב נייד. בנוסף אני מתכוון לרכוש HD חיצוני בנפח 500MB לצורך מולטימדיה (סרטים/שירים/קליפים) , והשאלה שלי היא - איזה חיבור חיצוני קיים היום שהוא המהיר ביותר? USB2 ? FireWire ? חיבור אחר שלא שמעתי עליו ? תודה, אורן.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, רציתי לדעת, האם כל רעש שמגיע מהמחשב מעיד על תקלה? לאחרונה התחיל מחשב של חבר טוב שלי (לא מוכן להרשם המעפן ), לעשות רעשים. הכונן משמיע מעין חריקות שקטות כאלה. למי שמכיר - זה נפוץ במחשבים ישנים ודיסקים ישנים - מעין רעשי סיבוב אבל בקול גבוה יחסית. בקיצור - האם כל קול כזה = תקלה? האם כדאי להקדים תרופה למכה ולטפל כל עוד הכונן עובד? ושאלה שנייה - האם ניצול אחריות חייב להיות בחנות בה קניתי, או שכל חנות יכולה לנצל עבורי את האחריות (אם אני אבקש מספיק יפה )? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אהלן חבר'ה בבקשה תצילו אותי הלך לי הרבה חומררר בהרדיסקקקק.... היה לי 2 מחיצות של 20 ג'יגה כל אחת ורציתי לאחד בניהם עם התוכנה Partition magic 8 אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש כדי שהפעולה תתחיל בסוף הפעולה ניתנה לי הודעת שגיאה...(משומה לא זוכר מה היתה השגיאה אבל לא משנה כ"כ עכשיו) ומה שקרה זה שעכשיו יש לי רק את אחת המחיצות והמחיצה השניה נעלמה.... ניסיתי להכנס לUnlocated שבו היתה המחיצה שנמחקה ולבצע חיפוש Undelete ולא נמצא כלום ...... מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המחיצה ואת החומר שהיה עליה ?? ??? בבקשה תעזרו לי אני מתחנןןןןן... תודה רבה מראש !!!!!!! גם למי שלא יודע איך אבל נכנס וניסה לעזור..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dodger,

אהלן קניתי מחשב חדש וההארד דיסק שביקשתי היה זה של סיגייט. אחרי כמה ימים אמרו לי בחנות שיש בעיה של תאימות של סיגייט 418 עם המעבד של אינטל i5 ושמו לי במקום את ה5000AAKS‏ ‏שעולה 20 שקל יותר והנתונים שלו אותו דבר. יש לי 2 שאלות - אחת אם אתם מכירים בעיה כזאת, והשנייה אם הכונן של WD‏ ‏הוא באותה רמה וכדאי לי כבר להישאר איתו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני בן אדם שצריך נפח אכסון, וה80 של הנייד לא הכי מספקים. הדגם+מפרט בצד, האם יש HD כמו בכותרת?

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  22. טוב אז ככה, הלוח שלי עתיק ואני צריך צורב IDE חדש, אני צריך שיהיה אפשר לצרוב עליו במהירויות נמוכות של 2X בשביל הPS2 שלי, שמעתי שמהירויות יותר מידי גבוהות מזיקות לאיכות המדיה ובכך גורמות נזק לעינית המכשיר. וגם יש לי שאלה קטנה, שמתי לב שגם על המדיות עצמן כתובות מהירויות, לדוגמא מדיה של TEAC DVD-R 18X מה זה אומר? או על מדיות יותר ישנות שקניתי לפני הרבה זמן של PHILIPS 1-8X. לגבי תקציב, לא חושב שצריך לציין, שמתי לב שכל הצורבים נעים סביב המחיר של 150 שקל וזה מקובל עליי.

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  23. מערכת ההפעלה שלי יושבת על ראפטור בודד נכון לעכשיו (הראפטור השני עדיין באריזה, לא מצאתי זמן להקים את מערך הרייד 0 שלי) מבחינת טמפ' אצלי היא בסביבות ה33-36 מעלות, עם קולר ייעודי הדבר היחידי שמפריע לי הוא הרעש שהכונן עושה מידי פעם, הרעש חזק יחסית לכונן "רגיל", אך מצד שני, הרעש אינו דומה לרעש של כונן שעומד למסור את נשמתו. מבחינת ביצועים, ישנו שיפור קל בעליית מערכת ההפעלה, ובתגובות המחשב לטעינת תוכנות\משחקים וכו'.. מה קורה אצלכם מבחינת שלושת הקריטריונים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חבר'ה. בסוף קניתי לחברה את הצורב - LG GSA-H22N. באתי והרכבתי לה אותו אתמול, והמחשב זיהה אותו ללא בעיות מיוחדות. כשהכנסתי דיסק(כל דיסק), האייקון בכונן השתנה למצב שכאילו קיים דיסק - אך שם הדיסק לא צויין, וגם לא נפתח חלון פתיחה אוטומטית. כשמנסים להפעיל את הכונן עם הדיסק הוא לא עולה - ונתקע לכמה דקות. רק אחרי בערך 2-3 דקות הכונן 'נפתח' ולא מראה אף קובץ בפנים. במילים אחרות - הכונן לא מפעיל שום דיסק. האם הכונן דפוק? או שיש עוד פתרון הגיוני לדעתכם? חשבתי אולי דרייברים מהאתר... אבל בתכלס לא עושה רושם שיש בעייה בדרייברים. איזה בעסה זה..קונים מתנה ובסוף היא לא עובדת.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  25. Started by kknd,

שלום לכולם, מכר שלי נוסע בשבוע הבא לחו"ל לצורך מאסטרינג לדיסק שהוא הקליט. הוא מעוניין לקחת איתו את קבצי המוזיקה שהוא ערך על גבי דיסק קשיח. הבעיה שלו היא שהוא לא יודע איזו מערכת קבצים לבחור עבור הפרמוט של הדיסק הקשיח - מכיוון שהוא לא בטוח מה יתאים למחשבים שבאולפן שאליו הוא נוסע... משיחה עם האולפן הם סיפרו לו שיש להם גם MAC's וגם PC's, אבל הם לא נתנו תשובה חד משמעית לגבי מערכת הקבצים - אז בקיצור, הוא צריך להחליט אם הוא מפרמט את הדיסק שלו ב-FAT32 (מגבלה של 32 ג'יגה) או NTFS (אם באולפן ה-PC's עובדים על FAT32 תהיה לו בעיה). יש גם את ה-MAC בסיפור, אבל אין לנו מושג עם איזו מערכת קבצים המחשבים האלה עובדים. כל מי שיוכל לשפוך אור על הנושא, יבורך... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.