עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by alergic,

HDD: http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-seagate-3tb--st3000dm001?aff=Zap SDD: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-256gb-ssd-pro-840-series-sata3-p-14406?language=he BAY: http://www.ebay.com.au/itm/New-2-5-SSD-HDD-To-3-5-Metal-Mounting-Adapter-Bracket-Dock-For-PC-SSD-Holder-/400459881781?pt=AU_Laptop_Accessories&hash=item5d3d44dd35 (כדי להחזיק את ה SSD) מארז: SONATA 3 על פי המלצות בפורום. צריך חוות דעת על מערך זה לפני קניה ואם יש מערך יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת וכו' תודה רבה, נתן

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, התקנתי HHD 2.5 320GB בלפטופ, שמעתי שההרדיסק עובד, אבל הוא לא מזוהה. ACER ASPIRE ONE. הרדיסק חדש שקניתי , עכשיו הוצאתי אותו מהניילון, חיברתי אותו למחשב, נכנסתי ל-BIOS וראיתי שההרדיסק לא מזוהה, ניסיתי לנתק ולחבר את החיבור היחידי שיש (SATA) וז העדיין לא עובד, כבר 10 פעמים חזרתי על הפעולה הזו וזה לא פועל. אם הכבל לא היה בסדר, ההרדיסק לא היה פועל. אז מה זה יכול להיות? תודה!

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by ag43,

לפני כחצי שנה קניתי כרטיס זכרון 32 גיגה לS3 שלי באייבורי. לפני כשבועיים תוך כדי שימוש רגיל במכשיר פתאום עלתה לי הודעת "כרטיס SD ריק". כל הניסיונות לשחזרו עלו בתוהו. הלכתי לאייבורי שם החליפו לי אותו במקום בלי לשאול שאלות. וידאתי שהכרטיס מזוהה ע"י המכשיר והלכתי. מאוחר יותר חיברתי אותו למחשב עם קורא כרטיסים מקורי של סנדיסק והעתקתי את הגיבוי שהיה לי אליו. באמצע ההעתקה קיבלתי שגיאה והכרטיס שוב בלתי מזוהה בכל דרך שהיא. מה גורם לתקלות כאלו? יש טעם להתווכח עם אייבורי שיחליפו לי לחברה אחרת?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  5. יש לי HOT MAGIC כבר מעל 3 שנים, ובזמן האחרון התחילה להופיע איטיות מסוימת בממיר ובהקלטות בפרט, והיום גם התחלתי לשמוע תקתוקים מה שמצביע על ימיו הספורים של הדיסק... בפנים נמצא דיסק מיושן עם חיבור IDE בנפח 160GB וחשבתי שאולי אני יגבה את הדיסק ויחליף לממיר חדש ויחזיר את כל ההקלטות שהיו. יש לי שתי בעיות... הראשונה היא איך אני מעביר את הקבצים למחשב דרך חיבור SATA רגיל? עם מתאם? ואם כן, איפה אפשר להשיג אחד כזה במהירות? (עד 50 ש"ח) והשניה היא האם זה אפשרי להעביר את ההקלטות שנמצאות בדיסק? או שיש חסימה מסוימת שרק אותו ממיר שהגיע עם הדיסק יכול לקרוא את ההקלטות? (בשירות הטכני של HOT אמרו שזה לא אפשרי לגבות לבד אבל אני בספק.. הוא לא הבין כ"כ על מה דיברתי.. ) תודה מראש!

6. אהלן, רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להפוך דיסק און קי לקריאה בלבד, שאני אוכל להשתמש בו רק במחשב אחד ספציפי (המחשב שלי מן הסתם ), קיימת אפשרות כזו ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. שלום.מעונין לדעת מה הבדל.בין שתי גירסות. WD20EARX לבין WD20EZRX ומה יותר מומלץ. מדובר בחברה Western Digital.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. מתכנן פורמט בקרוב וזכור לי שקראתי ש-ahci עדיף ל-ssd. האם הדבר נכון גם לכוננים קשיחים רגילים?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by CXC,

שלום, למה אני לא מצליח לצרוב בכל תוכנת צריבה אפשרית במהירות של פחות מ-8X? אני רוצה לצרוב משחקים ל-PSX ולכן נדרשת מהירות צריבה של לפחות 4X... ואין לי אפשרות כזאת ב-NERO, POWERISO, ULTRAISO ועוד תוכנות צריבה נוספות...

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by liran2003,

היי רציתי לשאול כמה זמן יכול הארד דיסק קשיח (HDD) להחזיק, בהנחה שאין תקלות בלתי צפויות? והאם הארד-דיסק SSD נחשב ליותר עמיד ואמין? כרגע יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים (500GB כ"א), לזכרוני בני יותר מ-6 שנים. ואני שוקל אם לשדרג אותם כפעולה מונעת.

• 13 תגובות
    • 10k צפיות
  11. כונן קשיח גולמי (פנימי), SATA רגיל. כזה שצורך 12V. ללוח שלי יש יציאת eSATAp אבל היא נותנת רק 5V. מזל שיש לי גם eSATA רגיל. קודם כל, איפה קונים את הכבל המתאים? אפשר מחנות בארץ או מ-איביי. איך אני נותן מתח הזנה לכונן? אני יודע שיש מתאמים שמתחברים לחשמל ונותנים כל מיני יציאות: USB, MOLEX וכ"ד. אפשר לקבל המלצה? המפרט בפרופיל. תודה!

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  12. Started by Xebu25,

היי לאחרונה קניתי מעבד/לוחאם חדשים.. המחשב הקודם היה בן איזה 10 שנים ההתקפה עברה מעולה - כל התוכנות מראות שהכל בסדר - טמפ 37-40 בדרכ בקיצור אין שום בעיה במחשב לדעתי - כשאני לא מזתמש במחשב זמן מסויים הוא "נכבה" - ההארדדיסק נכבה והמחשב "הולך לישון" - אני לא מאנין שזה תקלה אלא יותר הגדרות צריכת חשמל... השאלה שלי היא שבמחשב הקודם זה לא היה עושה את זה (לא יודע אם לא היה קיים או ששיניתי מתישהו את ההגדרות בעבר ולא זכרתי) השאלה היא האם להשאיר את זה ככה או שלא כדאי להביא לו להיכבות? זה יכול לגרום לקיצור חייהם של ההארדדיסקים? תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by puGs,

באחרונה רכשתי הארדיסק שסוג החיבור למקור חשמל שלו הא SATA, הבעיה היא שיש לי רק כבל אחד כזה והכונן האופטי כבר תופס אותו. לאחר קריאה בנושא מסתמן כי ניתן להשיג מתאם molex ל-sata שאמור לעבוד. האם תהיה פגיעה בביצועים, וכדאי לנסות פתרון אחר? כמו כן, האם למישהו כאן כבר יש אחד כזה מיותר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by AboveBeyond,

אהלן חברים , משדרג את הזיכרון למחשב ל8 גיגה זאת אומרת גם מפרמט ומתקין 64bit win 7 כרגע המצב ככה: 2 הארדדיסקים מכאניים מע' הפעלה על SSD page file על אחד המכאניים לא בטוח שהייתי אמור להתקין ככה , ולפני שאני מפרמט אני אשמח לעצה איפה לזרוק את ה page file תודה !

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  15. Started by א,

קראתי את הנעוץ, אבל מאחר ומדובר במחירים זהים, אשמח לעזרתכם. Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 מחיר: 270 ₪ כל אחד Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX מחיר: 330 ₪ כל אחד מה עדיף בכל אחד מהנפחים?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  16. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. בפעם האחרונה שקניתי דיסק קשיח - לפני כשנה וחצי דיסק בנפח 500GB של samsung מסוג F3 עלה לי 190 ש"ח. עכשיו אני רואה שהמחירים נעים באיזור של 270 ש"ח. יכול להיות שפיספסתי משהו? כמו כן, למה אי אפשר למצוא דיסקים של samsung? תודה למעדכנים

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. התקנתי SSD SAMSUNG 840 250GB התקנתי עליו ווינדאוס חדש ואחר כך את תוכנת samsung magician ושמתי לב שתחת הלשונית over provitioning אני מקבל את ההודעה מודגשת באדום NOTE: Using a RAW partition may cause damage to your data

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  19. הכל התחיל עוד ממזמן שכל הזמן הארד דיסק התנתק ונגיעה קטנה בחיבור והכבל פתרה את הפתרון. לאט לאט הבעיה גדלה עד שהייתי צריך לפרק את כל הקייס (הפלסטיק) של הכונן חיצוני והכל עבד מצויין למעלה מחודש. היום אני בהרגלי הקבוע רוצה לראות סדרה בטלוויזיה, מחבר את הכונן למחשב כדי להעביר את הפרק ולהפתעתי הכונן מציג את המנורה שלו אך במחשב אני לא רואה כלום, מסתבר שהכונן חיצוני נקלט במחשב ואז מתנתק תוך שניות בודדות. ניתקתי את הכבל וחיברתי ובום החיבור השתחרר. יש אפשרות להלחים או משהו, לפחות משהו זמני שיחזיק לשעה רק כדי לגבות את הקבצים, יש לי שם הרבה דברים חשובים כמו מסמכים, עבודות גראפיות לאנשים ועוד... אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, אני ממש מבואס עכשיו, אין לי מאיפה להביא כסף לחדש.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by yakir4u,

צריך המלצה לODK USB 3 עם נתוני העברה טובים בגדול של 16-32G תלוי במחיר תודה

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  21. הכל התחיל מזה שהתקנתי Windows 8 על ה-SSD. בהתחלה הכל היה טוב ויפה ועכשיו, מספר שבועות אחרי, לוקח הרבה זמן ל-Windows לעלות. יש לי שלושה הרדיסקים רגילים לאחסון בנוסף ל-SSD. קראתי בגוגל שיכול להיות שאם אחד הדיסקים פגום, זה יכול להשפיע. הרצתי HDTune והרדיסק של 3 טרה נכשל בבדיקה עפ"י התוכנה (מצ"ב צילום מסך). כרגע אני מריצה בדיקת שגיאות של HDTune על ההרדיסק. מכיוון שההרדיסק תוצרת סיגייט, ניסיתי להריץ בדיקה של Seatools אבל התוכנה של סיגייט מסרבת לפעול על Windows 8. האם בדיקת ה-Smart של HDTune אמינה בגרסה האחרונה של התוכנה (5.50)? האם ההרדיסק אכן פגום עפ"י מה שכתוב בתוכנה? המפרט שלי נמצא בפרופיל תחת אודות. אודה לכל עצה. תודה מראש. [ATTACH=CONFIG]2790[/ATTACH]

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום לכם. בזמן שהתכנתי את ווינדוס 8 על כונן SSD לא נוצרה לי מחיצה נוספת של 350MB . האם זה בסדר או שחייבת להיות מחיצה נוספת של המערכת? הדיסק שניסיתי להתקין עליו ווינדוס 8 הוא SSD OCZ AGILITY 3.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  23. יש לי צורב LG GH20NS10. האם הוא תומך בדיסק דו צדדי כמו זה http://ksp.co.il/?select=.37..294..950..1542.&list=1&sort=3&glist=1&uin=16719&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by netanel1234,

שלום, אני רוצה לקנות דיסק גיבוי חיצוני כמה שאלות הדגמים החדשים של הדיסקים החיצוניים באים בעמידה, יש הבדל מבחינת עבודה אם הארדיסק עומד או שוכב... המחט עובד כמו שצריך גם בעמידה? המחט מחזיק הרבה זמן בעמידה כמו בשכיבה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=11697&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הדגם הזה? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, מעוניין בהתייעצות לגבי דיסק קשיח שאמור לעבוד יחסית הרבה. החלטתי על נפח של 3TB. אני רואה שני דגמים שנראו לי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797378 http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=8152 לא מצליח להבין כל כך את ההבדל ביניהם. אולי רק SATA3. האם יש לזה משמעות חזקה לגבי השימושים שאני אמור לעשות עם הדיסק. האם באופן כללי הייתם ממליצים על דיסק שונה משום שהוא אמור להחזיק הרבה חומר ויחסית לקרוא ממנו הרבה דרך רשת של מחשבים. תודה ויום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים