עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שאלה פשוטה שווה לי או לא להחליף את הווסטרן דיגיטל 60 ג'יגה שלי לווסטרן 80 ג'יגה עם 8 מ"ב באפר ב160 שקלים ? בבקשה תנו את דעתכם אני צריך להחליט עד הערב

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. בעקבות הבאג שהתגלה בסדרת הM4, C יצא עידכון קושחה מומלץ פירוט הבעיה בקצרה: משתמשים ותיקים שהתחדשו בכונן המדובר, דיווחו על מסכים כחולים ועל כך שהכונן הפסיק להגיב אחרי כ5200 שעות עבודה איתחול חשמלי היה עוזר למשך כחצי שעה עד שעה בלבד על המסך הכחול הבא לפרטים: http://www.crucial.com/support/firmware.aspx אצלי העידכון של הM4 עבר די חלק, לצרוב על CD, ולהמשיך ע"פ הוראות שבלינק, לוקח פחות מ5 דקות כל העסק חשוב לציין: *עידכון קושחה טמון בסיכון מסויים, לכן גיבוי מלא מומלץ במקרה של כשל עידכון *לוודא שהכונן מחובר ליציאות הSATA של הבקר המובנה בצ'יפסט ולא לבקר מובנה/חיצוני אחר בעת העידכון. *לוודא יציבות חשמלית שהמחשב לא עובד על סוללה(נייד) או אל פסק(נייח). *מומלץ לבצע את הע…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by CRT,

אוקיי אז ככה יש לי צורב של NEC AD-7170S בצריבה של איימג' של 6.7GB נותן טעות. צורב עם תוכנה נרו 6 וגם נרו 7 נותנים אותה טעות. בבדיקה של הדיסק הוא תקין וניסיתי מספר דיסקים. במהירות 2.4X 2X ו1X לא מצליח לצרוב. הדיסקים עצמם כתוב 8X והחברה FORTIS. הקשחה שלי כתוב שהיא 1.0... והוא מסוגל לצרוב DL לפי מה שהבנתי אבל אף פעם לא ניסיתי. איך אפשר לפתור את הבעיה?? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Alex89,

יש לי Sandisk Cruzer שעושה לי בעיות והמחשב לא מזהה אותו. כדי שהמחשב יזהה אותו אני צריך למחוק אותו מה Device Manager ורק אחרי זה הוא מזהה אותו. במידה ואני לא מוחק אותו הוא בערך מזהה אותו, כלומר הוא מראה כונן חדש H: אבל הוא כותב שהכונן ריק מתוכן ואם אני מנסה לעשות דברים אחרים עליו כמו format אז הוא כותב לי שהכונן אינו מזוהה ע"י המערכת. קראתי בפורומים ש Samsung Kies עושה גורם לבעיות. אז סגרתי אותו ומחקתי את שתי התוכנות (פרט לדרייברים למכשיר). בדקתי את הUSB במחשב אחר וזה עובד. אני לא רוצה לקנות עכשיו סתם עוד USB ואז לגלות שגם הוא עושה לי בעיות. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by tzolerguy,

השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. לאחרונה התחלתי בירורים לגבי SSD חדש מאחר ומה שיש לי כבר לא כ''כ מספיק לי. הסתכלתי באתר של KSP ומצאתי את שני אלה. לפי נתונים טכנים יבשים הזול מבניהם הוא יותר טוב. קורא יותר מהר וכותב יותר מהר.. אז למה הקורשיאל יותר יקר ממנו? כי זה מותג יותר חזק? איזה מהם עדיף? מזה אומר מהירות קריאה/כתיבה רנדומלית 4K? ומה ההבדל לקריאה רגילה? והשאלה הכי חשובה היא בעצם: למה לא לקנות את ה Transcend שקורא וכותב יותר מהר?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. מה ההבדל בין שני סוגי הכוננים האלה? במה ה sshd טוב יותר מהכונן הרגיל ובמה זה בא לידי ביטוי? אם לצורך העניין לקניית מחשב נייח חדש אני קונה גם ssd 250gb וגם דיסק קשיח , אז עדיף לקחת דיסק קשיח רגיל או להוסיף עוד קצת כסף וללכת על ה sshd ? אלה הכוננים הרגילים ומחירם https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=20265,21191 לעומת כונן sshd https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12090

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

ברשותי גלקסי 2. אני מעוניין לקנות כרטיס זכרון 32ג"ב שיאפשר לי גם קריאה\כתיבה של תוכן 1080P. אשמח לעזרתכם ב-2 שאלות: 1. מה הקלאס המינימלי הנדרש לתיפקוד ראוי? 2. מהיכן אתם ממליצים לרכוש בארץ? (לא ראיתי שהמחירים בחו"ל משמעותית זולים יותר)

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Y-R,

שלום לכולם יש לי די וי די נייד עם חיבור USB, חיברתי אליו דיסק און קיי של 2 ג'יגה עם סרטים ויכולתי לראות בקלות ובלי בעיה קניתי חדש של 16 ג'יגה כדי שאני יוכל לשים יותר סרטים והמכשיר לא קורא אותו למה זה ? הדיסק או קי של SanDisk גירסאת ה- Cruzer 16GB האם זה בגלל מערכת ההפעלה שבו (U3) ? אם אפשר לסדר את הדבר הזה אני מאוד אשמח ! תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום, יש לי מחשב בן חודשיים, עם WD 120jd sata, ובימים האחרונים, עם הדלקת המחשב הוא מרעיש כמו שדה תעופה קטן ומפסיק אחרי שתי דקות בערך. יש לציין חוץ מזה הוא עובד מעולה. אני מניח שזה לא בגלל הויברציות כי אז הרעש היה תמידי, ובדקתי אותו עם תוכנה מאתר הבית של WD, ולא היה שום דבר חריג... האם הוא גוסס? כדאי לממש את האחריות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by maorfar,

יש לי דיסק קשיח 250 GB ואני רוצה לדעת כמה נפח הביטחון שלו ואים זה נורמלי שנשאר לי רק 230 GB ??? וכמה אחוזים בדרך כלל לוקח הדיסק קשיח לביטחון

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by צביקה3,

יש לי דיסק קשיח HDD Samsung F3 בגודל טרה שבו אני שומר את כל הקבצים שלי. השבוע החלפתי מחשב והעברתי את הדיסק למחשב החדש בחיבור SATA2, ומאז שהעברתי אותו בכל פעם שהייתי ניגש לדיסק הוא היה מרעיש כאילו הוא נדלק עכשיו. במחשב הקודם הוא היה שקט לגמרי - לא שמעתי אותו בכלל. בדקתי עם Chkdsk והוא לא מצא שגיאות. היום משום מה חיברתי אותו ליציאת SATA3 ואז הוא עשה כמה דפיקות ממש חזקות ומאז הוא לא עולה יותר. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא עושה רעשים של סיבוב ותקתוקים ותוקע לי את המחשב. יש לכם מושג למה זה קרה פתאום? הוא היה תקין לחלוטין ופתאום תוך יום הוא מת. האם יש דרך להציל את החומר בלי לשלם מאות שקלים? (שמעתי שאפשר להקפיא אותו - מישהו ניסה?) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by GHOST,

כשאני קונה את ההארדיסק הזה איך אני יכול לזהות וליות בטוח שמה שאני מקבל באמת מכיל 8MB באפר קאש האם זה רשום עליו? ???

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Bentel,

האם כדאי להתקין כונן SSD למחשב כזה או שיהיה איזשהו צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. קראתי את זה . יש שם בעד ונגד. אשמח לשמוע דעות נוספות. http://techreport.com/review/25282/a-closer-look-at-rapid-dram-caching-on-the-samsung-840-evo-ssd

16. השאלה בכותרת מדובר לצורך העניין בשני מחשבים, שניהם חזקים ושניהם מריצים WINDOWS XP +SP2 המחשבים מחוברים ברשת רגילה ( לא אלחותית ) ואין שום בעיות ברשת כונן ה DVD נמצא רק במחשב א', סימנתי ואישרתי את כל אפשרויות השיתוף של הכונן ואחר כך עברתי למחשב ב' במחשב ב' הכונן מופיע ( יש אייקון של דיסק קשיח משותף ברשת למרות שזה כונן DVD ) ניתן לראות,להעתיק ולגשת לכל ה קבצים שבדיסק ה DVD דרך הרשת. הבעיה : תוכנות כמו WINDVD POWERDVD וכו' לא מסוגלות לנגן סרט ( מקורי ) של DVD דרך הכונן שנמצא ברשת ? ( הכוונה לסרט עם תפריטים ספריית VIDEO_TS וכו' , סרטים שמצויים בצורה של קובץ עם סיומת AVI אין שום בעיה לנגן ) מה עושים ? יש תוכנה אחרת שכן מסוגלת לנגן סרט DVD מקורי דרך רשת ביתית ? אולי הבעי…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ha,

קוראת לי תופעה שלא חשבתי כי היא אפשרית ב WIN7 (אני משתמש ב WIN7 בוורסיית 64 ביט). כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהדיסק הבעייתי המחשב קופא לחלוטין, לא מסך כחול, לא ראסט, לא כלום. פשוט קפוא. שמתי לב כי ב 3 לילה קרתה התופעה הזו (כנראה האנטיווירוס ניגש אילו?) והוא לא השתחרר עד שביצעתי בבוקר כיבוי והדלקה. התמשתי ב Hard Disk Sentinel לבדיקה והוא מדווח: The drive found 48 bad sectors during its self test. There are 48 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. הדיסק הוא ST3000DM001-1CH166 ונקנה מאייוורי לפני כ 6-8 חודשים …

18. Started by yyoo0,

שלום רב חברים. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי כונן ssd al שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רכשתי לפני מספר ימים כונן קשיח 1 טרה של seagate התקנתי אותו לחיבור סאטה 3 ועבד מעולה!! כעבור מספר ימים המערכת נהייתה מאוד איטית ואפילו הגיע למצב שהמחשב לא עולה ונתקע על מסך windows . התחלתי לבדוק מה יכול להיות הבעיה וניתקתי את הדיסק החדש שקניתי ואכן הבעיה נפתרה והמחשב עלה ללא איטיות או בעיות. ביצעתי פירמוט מלא לדיסק החדש וגם הרצתי check disk והכל היה תקין. ביצעתי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין של windows בכונן ssd האחר ועדיין כל פעם שהמחשב עולה כשהדיסק הסורר מחובר הוא מאט את המערכת..כשאני מנתק אותו המחשב טס!! הרצתי בדיקת וירוסים ורוגלות ולא נמצא משהו.. אני כבר אובד עצות..מה ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by sasha_iq,

מה עדיף לקנות למחשב intel 2.4c .דיסק קשיח של maxtor או wd בקיבולת 80gb

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. צהריים טובים, ברשותי לוח אם מדגם ASRock Z68 Pro3 בעל 6 חיבורי SATA, הגעתי למצב שכולם תפוסים (4 כוננים קשיחים מכאנים, 1 כונן SSD וצורב DVD). האם ישנה אפשרות לחבר דיסקים קשיחים פנימיים נוספים, לא על חשבון הכוננים הנוכחיים? האם ישנו "מפצל" עבור חיבורי SATA או אופציה אחרת כלשהי? *אינני מעונין בכונן חיצוני שיתחבר דרך USB 2.0/USB 3.0* בתודה מראש, אופיר.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by doker,

יש לי DVD של LG DR7622W הקלטתי הרבה דברים אבל לא סגרתי את הדיסקים האלה לצערי הDVD הזה מת לא קורא יותר דיסקים הורדתי את התוכנה isobuster ואני יכול לראות איתה קבצים שיש בדיסק אבל אני לא יכול לראות את הסרטים במחשב השאלה היא האם יש תוכנה שיכולה לסגור את הדיסקים האלה כי אני רוצה לקנות DVD אחר אבל על פי מה שאני מבין אני לא אוכל לראות את הסרטים שם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by vmaddog,

אני רוצה לשדרג נייד בן שנתיים lenovo yoga 2 כרגע יש לו דיסק רגיל של 500 להבנתי יש גם אפשרות להוסיף עוד כונן M2 חשבתי על 240-250GB יש המלצה? תקציב 700-500

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. דיסק האיתחול שלי לשעבר היה של 1 TB והורכב משתי מחיצות זהות (C,D). מ"ה שהייתה שם היא ווינדוס 7 64 ביט שהותקנה על D. הייתי רוצה למזג את שתי המחיצות למחיצה אחת אך עדיין לשמור על מערכת ההפעלה שקיימת ועל האפשרות לעלות ממנו. האם זה ניתן? אם לא, האם ניתן להעתיק את D כאימיג' לדיסק אחר ולהחזיר אותו לאחר המיזוג?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. קניתי את הצורב מ P1000 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=4153601 ועוד 30 דיסקים של Ritek http://www.bar-ezuz.co.il/Product.asp?Pid=21745&Cat2Cat1ID=1213&Cat2ID=2848&aff=Zap ב 81 שקל. סהך הכל הקניה 500 שקל מקווה לראות את זה פה כמה שיותר מהר

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by שבע-שנים,

שלום, במחשב הנוכחי יש לי כונן CD-ROM של ASUS ובמחשב השני צורב DVD של LG. אני מעוניין לחבר את הצורב למחשב הנוכחי, אך יש בעיה קטנה. הבנתי שיש שני כבלים שצריכים להתחבר לצורב, הראשון - צר בצבע אפור-ורוד והשני - צבעוני. הבעיה היא עם הכבל הצבעוני, יש יותר מדי... יש ארבעה כבלים כאלו ועל כל אחד רשומות שתי אותיות באנגלית, PA,PB,PD,PF. לכבלים הללו יש חוטים בסדר הבא (כולם אותו הדבר) : צהוב,צהוב,שחור,שחור,שחור,שחור,אדום,אדום. איזה מהם אני צריך לחבר? אולי כדאי להזכיר שהכבל שמחובר לסידירום הוא בסדר הבא (אני לא מצליח לראות אילו אותיות כתובות עליו...) : צהוב,שחור,שחור,אדום. תודה מראש. עריכה : אולי הנושא הזה מתאים יותר לפורום תמיכה טכנית, הרגישו חופשי להעבירו.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים