אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם ההארד דיסק של 160 ג'יגה עם יכולת של 7200 אר פי אם, 8 מגה, של סאמסונג או כל הארד דיסק אחר יוכל לעבוד עם מערכת מחשב כמו שלי שכוללת : פנטיום 3, 550 מגה הרץ ו320 זיכרון אס די ראמ, אני מעוניין לדעת גם אם יש מצב שהוא יעשה לי בעיות או לא, תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים. הזמנתי מחשב מ-RSM לפני כחצי שנה. לפני כמה שבועות הם החליפו לי לוח אם ל-B3 והתקינו לי ווינדווס 7 מחדש בממשק IDE ולא AHCI שהבנתי שמומלץ.(העיקר ששאלתי את הטכנאי שלהם הוא אמר לי התקינו לך את המערכת בצורה מיטבית) עכשיו השאלות: 1.מה ההבדל בביצועים?(יש הבדל בכלל?) 2. אני יכול לשנות את זה בביוס או שזה מסובך יותר? 3. אני צריך להתקין ווינדווס מחדש? כי יש לי מלא הגדרות במחשב ודברים שהתקנתי(כבר פעם שלישית..) שממש אין לי עצבים שוב להתקין. רציתי להוסיף שיש דבר שמאוד מפריע לי, פעם ה-SSD עובד מהיר והכל בסדר, ולפתע אפילו פעולה פשוטה כמו לפתוח תיקיה לוקחת 5 שניות(ושומעים מהמחשב כאילו ה-SSD מתעורר לחיים). זה קורה גם בשירים, תוך כדי ששיר עובד לפתע הוא מפסיק באמצע ל-5 שניות ואז …
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק קשיח SSD 480GB -OCZ אני חילקתי 2 מחיצות בדיסק SSD 480GB בזמן אחרון בתוכנה Steam הורדתי משחק call of dudy 4 חדש מקורי. עשיתי התקנה משחק בכונן השני מחיצה - D נישאר לי מקום פנויי 33GB. בגלל התוכנה Steam עושה עידכונים היא תופסת הרבה מקום פנויי בדיסק השני. ויש לי חומר חשוב סרטים תמונות מסמכים. ולא נישאר לי מקום עוד התקנות משחקים. אני חשבתי ליקנות דיסק קשיח נוסף - דיסק קשיח SSD Samsung 850 Evo MZ-75E1T0 1TB ואז דיסק הזה יהיה שני שרק התקנות משחקים ושמירה סרטים תמונות. אם אני מחבר בין דיסק קשיח SSD ocz+Samsung זה יעבוד ביחד בלי תקלות? אני ראיתי במיפרט של דיסק קשיח SSD Samsung כתוב: מהירות קריאה מקסימלית 540MB/s מהירות כתיבה מקסימלי…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום הרד דיסק חיצוני של סמסונג 1TB . חיברתי הכול , המחשב מזהה כמו שצריך את הדיסק הקשיח אבל כאשר אני מנסה להעביר קבצים גדולים בנפח של 1GB הוא אומר שאין מקום בדיסק הקשיח !! קבצים קטנים של 600-700MB הוא מקבל חופשי ... הדיסק מראה שיש עוד כ 972 GB חופשי אבל עדיין כאמור מסרב לקבל קבצים גדולים. אנא עזרו , כל רעיון יתקבל בברכה. חג שמח ושנה טובה, דרור. http://www.getit.co.il/ie2/HugePic.asp?PID=52719
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות במסגרת המבצע החדש של באג בפייסבוק את ה Iomega Select II 1TB 2.5´´ איך הוא? שווה 420 או שעדיף להשקיע בWD או משהו בסיגנון? המבצע: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9706&perur=2&t=54&c=645
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כוונן 3 טרה חיצוני של WD תומך usb3 המחשב שלי גם תומך ב USB3 מערכת הפעלה windows 10 64 bit מה קצב העברת הנתונים שאני אמור לקבל ,בהעברת הקבצים מהמחשב לכונן? אני מקבל 32MB זה תקין?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אני עורך וידאו(AVID) ןברצוני להקים מערך רייד חיצוני - לאחר המלצות די חמות בסטיקי של הפורום לגבי הכונן הקשיח הנ"ל החלטתי לקנות אחד לשם גיבוי מידע פרטי(יושב במארז חיצוני ,לא רייד)ואני מאוד מרוצה ממנו עד כה ,עקב כך - רציתי לדעת האם ניתן לשלב כונן זה (2-4 כוננים)במערך רייד(0 במיקרה זה) או האם יש למישהו נסיון כבר עם הדגם הזה ברייד?(למרות שהכונןרק יצא לאחרונה אם אינני טועה,אני שואל כי מהירות הכונן היא 5400RPM מה שמסווג אותו יותר בקטגורית כונן אחסון/גיבוי מאשר כונן "ביצועים". הדגמים האחרים כגון של western digital cavier black 2TB מאוד יקר בהשוואה,לכן אם הF4 יכול לעמוד במשימה זה יחסוך לי לא מעט כסף. תודה לכול מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשלוש שנים בדיוק קניתי מחשב שלם בחנות. לפני כחודשיים כאשר נשארו חודשיים רק לאחריות על המחשב נדפק לי הדיסק הקשיח. כאשר ניגשתי לחנות גיליתי שהיא פשטה את הרגל לכן פניתי אל היבואן CRG שהחליף לי את הדיסק הקשיח בדיסק חדש. השאלה שלי היא האם יש לי אחריות של 3 שנים על הדיסק הקשיח החדש מהיבואן? או שברגע שעברו 3 שנים מקניית המחשב (ועברו היום) אז נגמרה כל האחריות על המחשב? תודה לעונים!
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחיר יוצא בשקלים כולל משלוח בערך 1300 ש"ח ומפאת גודלו 99% שיעבור ללא מכס כלל , הSM951 שלי עבר . דיסק 1TB בתצורת M.2 במהירות כתיבה של 1700 וקריאה 3000 במחיר של דיסק 1TB "רגיל" בארץ . לפי מה שרשום מגיעים למלאי ב11 לאוקטובר ( הזמנה מוקדמת ) http://www.flexxmemory.co.uk/solid-state-drives-ssd/samsung-pm961-m-2-ngff-pcie-solid-state-drive-ssd/samsung-pm961-1tb-m-2-ngff-pcie-gen3-x4-nvme-solid-state-drive-ssd-oem-2280-mzvlw1t0hmlh-00000/
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני חדש של transcend אחרי חודש שכתבתי עליו קיבלתי הודעת שגיאה. הרצתי chkdsk שמצא ותיקן המון בעיות ובסוף רשם שיש מעט bad sectors. פירמטתי את הדיסק ועכשיו אין יותר bad sectors וגם ב SMART אין שום סימן לבעייה. האם יכול להיות שאין בעייה פיזית בדיסק? חשבתי לממש אחריות אבל עכשיו אין שום סימן שהיו בעיות שאני יכול להראות לחנות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות הקורונה אנחנו עובדים יותר מהבית וחשבתי כי פתרון (חלקי) לבעיות האבטחה יהיה להשתמש במפתח דיסק-און-קי עם תוכנה כגון SysKey או משהו דומה ועלה גם הרעיון להשתמש בדיסק-און-קי עם קורא טביעת אצבע כדי להגביר את האבטחה. חיפשתי קצת חומר ברשת אבל לא ממש הבנתי כיצד ניתן להשתמש בזה כראוי. להבנתי, המחשב יצא מנעילה רק ע"י הכנסת המפתח ולחיצת האצבע על המשטח, כל זמן שהמפתח מוכנס המחשב יהיה ניתן לשימוש. -האם יש אופצייה לדרוש זיהוי מחדש (ע"י טביעת אצבע) כל זמן מסויים? -האם ישנו מנהל סיסמאות השומר את הסיסמאות במפתח הדיסק-און-קי ודורש טביעת אצבע כל פעם שהוא שולף סיסמה? -האם ניתן "לפרק" את הדיסק-און-קי לדיסקים נפרדים שלכל אחד מהם טביעת אצבע אחרת? הכוונה כי מפתח אחד יוכל לשמש…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב לא עולה, כבר ב סט-אפ SetUp של הביוס(BIOS) אין זיהוי של ההרד דיסק, דיסק IDE מהישנים בפנטיום 4. 100GB נפח עם אינפורמציה חשובה. ניסיתי לחבר על פנטיום 4 אחר וגם הוא לא מזהה אותו בסט-אפ של הביוס. כשהמחשבים עולים הם כמובן טוענים שחסרה מע' הפעלה. משהו כמו Missing NTFS... יש מצב להציל את הנתונים? בדקתי כבל חשמל ונתונים - עובד יופי עם דיסק תקין אחר. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לגבות בסוף כל יום עבודה חומר עבודה על גבי כונן חיצוני. נדרש לי דיסק בנפח 320 גיגה . ואני מעוניין שהכונן יהיה לא פעיל חוץ משעת הגיבוי, וזאת ע"מ לשמור על אורח חייו ראיתי שיש כל מיני אופציות בשוק ורציתי לדעת מה מומלץ: WD MYBOOK 320-500GB - 407-440 nis SEAGATE FREEAGENT 500GB - 375 nis maxtor one touch 4 500GB - 379 nis וכמו כן יש את האופציה של לקנות WD 320 GB + מארז חיצוני בKSP(בעלות 100-135 ש"ח)- סה"כ 335-370 ש"ח הנפח פחות חשוב לי, יותר חשובה לי האמינות תודה רבה מראש על העזרה אביעד
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת דיסקשיח של 500 ג'יגה מחברה איכותית ואמינה... דגש ענק על השקט... כמובן שלא יתחמם יותר מדי.... שלא יהיה מהסוגים האלה שקורסים סתם ביום בהיר ולוקחים איתם את כל המאוחסן בהם... מי שיודע על דגמים עם נטיות כאלה אודה לו אם יזהיר... נ.ב. האם מומלץ מערך של שני כוננים או אחד באותו הנפח, ולמה? תודה רבה!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתחיל בזה שחיפשתי פה קצת ולא מצאתי.. חבר שלי שוקל לקנות עוד HD....המלצתי לו על HD באותו נפח שיש לו כיום (WD 120 JB) בשביל שיהיה אפשרות לרייד... מה זה RAID 1 ומה זה RAID 0? מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מן השיטות? ומה עם עבודה עם 2 דיסקים נפרדים?? (אם זה עבודה עם 2 דיסקים נפרדים אז כנראה שהוא יקנה 160 או 200)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הסימן של RW אומר על דיסקים לצריבה? כי יש כאלה שהם חד פעמים ויש רב פעמיים
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אחרי שעשיתי להרד דיסק שלי DEFRAGMENT בוינדוס הוא התחיל להשמיע רעשי גריסה כאלו בזמן שהוא עובד. הוינדוס התחיל להיות איטי בפעולות פשוטות כמו להכנס למחשב שלי לוקח למשחק דקה שתיים רק להפעיל את זה ובנורית של ההרד דיסק באותה עת דולקת קבוע כמעט כאילו היא עובדת פול טיים. האם ההרד דיסק שלי בדרך לגסיסה ? מדובר בהרד דיסק של SEAGATE 500GB על איזה תוכנה אתם ממליצים לי לעשות בדיקת הרד דיסק כדי לבדוק את התקינות שלה ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנה רכשתי דיסק און-קיי 16 גיגה של SANDISK מ 'באג' הדיסק היה מפורמט NTFS וזה התאים לי קצב העברת קבצים גדולים אליו - עמד על 25-33 MB /SEC וזה יה נראה לי מצויין USB 2.0 לאחרונה פרמטתי אותו ל FAT32 ולאחר מכן החזרתי ל NTFS ןעושה רושם שמאז קצב ההעתקה ירד דרסטית ל 8-10 MB/SEC מה יכול לגרום לזה לפי דעתכם ? האם יש תוכנות לבדיקת דיסק- און-קיי ? מערכת הפעלה שלי היא WIN 7 32 BIT תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש אחרי הרבה זמן, על הלוח אין חיבורי IDE כמובן. יש לי שני HD עם חיבור IDE בנפחים לא קטנים ואני מעוניין שיעבדו מתוך המארז החדש (ולא מתוך DOCK או בחיבור USB). צריך המלצה לממירי IDE to SATA שלא יעשו לי נזק ללוח או לכוננים. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקלקל לי הצורב - לא מזהה דיסקים אני רוצה להחליף אותו. הצורב הוא בממשק SCSI. האם אני מחוייב לקנות צורב שגם הוא בממשק כזה? אני לא יכול לקנות SATA? ראיתי שמוכרים צורב IDE זה אותו דבר?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי עם C300 128 ,קשוחה 006 ברשותי 3x HDD 103SJ של 1TB כל אחד. לוח אם ASUS P7P5-E PRO עם ביוס גירסא 0806 (לא הכי חדש)-25/3/2010. מתוך 3 כוננים 2 מהם היו במערך RAID 0 עם הבקר המובנה של הלוח אם. קבלתי את הC300 אתמול וחיברתי אותו לבקר של SATA 3. עשיתי מספר בדיקות וקיבלתי תוצאות שלא התרשמתי מהם. הנה בדיקה שעשיתי אתמול: ACC.TIME בקריאה יצא 0.123 בכל אופן פה התוצאות נראות דיי בסדר,למרות שבכתיבה הרציפה זה דיי נמוך. אבל שבדקתי עם CRYSTALMARK והשוואתי לבין http://hwzone.co.il/reviews/storage/ssd_roundup2011/9 הכונן שהם בדקו C300 שרץ על SATA 2, READ 4K QD32 קיבל תוצאה של 200MB\S בעוד ששלי נתן רק תוצאה של 168MB\S WRITE 4K QD32 תוצאה של 135MB\S בעוד ששלי נתן תוצא…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקציב הזה אשמח לכמה שיותר גודל... (2GB/4GB או אפילו יותר אם יש). יכול להיות נחמד אם יהיה גם U3, או פיצ'ירים אחרים טובים. רצוי שלזיכרון גם יהיה אפשרות של READY BOOST של ויסטה... הבנתי שהפונקציה זאת ממש טובה ומוסיפה זיכרון או משהו למחשב... (אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על העניין, אני אשמח.) תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה קניתי הארד דיסק פנימי חדש של 2TB - והורדתי את HDTUNE כי רציתי לבדוק אותו לראות שהכל תקין מההתחלה.. על הדרך גם נכנסתי לתיקיות של שאר ההארדיסקים שיש לי (במקרה הזה - 500GB של WB) והיה רשום לי: שני הדברים בצהוב ממש מלחיצים אותי... הCRC ERROR קצת פחות כי זה רושם שזה יכול להיגרם בגלל כבל פגום ויכול להיות באמת שהכבל ההוא פגום כי ל2TB לא היה כבל אז לקחתי לו את הכבל של ה500GB הזה ובשבילו מצאתי כבל באחד המגירות... אבל ממש מלחיץ אותי העניין של הBad Sectors... מה אפשר לעשות בנוגע לזה? בחלק מקומות באינטרנט אומרים שאפשר לתקן את זה... בחלק אחד אומרים שההארד דיסק בשלבי גסיסה ועומד למות - ככה וככה כבר גיביתי את כולו על הכונן החדש של 2TB. אפשר לעזרה כלשהי.. תוד…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך דיסק קשיח ישן שלא בשימוש, לכונן גיבוי חיצוני. שאלות: 1. האם העובדה שהסל"ד של ה HD הוא 5400 משפיעה על העברת הנתונים? 2. האם המתאם הבא ממולץ לשימוש שכזה? (מתאם שכולל חיבור IDE וחיבור חשמל) אני לא רוצה לפרסם חנות, ניתן למצוא אותו ב 150 ש"ח. כנראה שהוא מקבל מתח מה- USB, זה מספיק בשבילו? יש המלצה למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-