עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. העניין הוא כזה. אני מועניין לקנות הארד דיסק בעיקר לסרטים/סדרות, בגודל של 160 גיגה (לא צריך יותר גדול מזה). העניין הוא שאנחנו בבית ברשת וגם האחים שלי יישתמשו בתכנים מהארד דיסק. אז, אחרי ההקדמה, מספר שאלות בעניין: 1. מה עדיף בהתחשב בנסיבות: הארד דיסק פנימי או חיצוני? 2. במידה ונקנה הארד דיסק פנימי, זה ייאט את המחשב שבו נמצא ההארד דיסק אם מישהו ינסה לגשת למידע כאשר ההארד לא אצלו? 3. התעבורה להארד דסיק ממחשבים אחרים תיהיה מהירה/איטית? באיזה מידה? 4. הארד דיסק חיצוני, עושה בעיות יותר מידי אפשרות סבירה בהחלט? אשמח גם אם תוכלו להביא המלצות מחיר על מה שאתה ממליצים...התקציב לא בשמיים בכלל..300 שקל וגם זה בלחץ, אבל ננסה להסתדר עם זה. תודה רבה מאוד לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by amihiphsihi,

שלום, יש לי לוח אם ga-z77x-3dh, כרגע עם SSD של 120G, אני רוצה להחליף ל 1TB, ההבדל בין הדגמים משמעותי? או שכדאי לי לקחת את הזול ביותר? איזו חברה נחשבת לאמינה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם.. לאחרונה קניתי הארד דיסק פנימי חדש של 2TB - והורדתי את HDTUNE כי רציתי לבדוק אותו לראות שהכל תקין מההתחלה.. על הדרך גם נכנסתי לתיקיות של שאר ההארדיסקים שיש לי (במקרה הזה - 500GB של WB) והיה רשום לי: שני הדברים בצהוב ממש מלחיצים אותי... הCRC ERROR קצת פחות כי זה רושם שזה יכול להיגרם בגלל כבל פגום ויכול להיות באמת שהכבל ההוא פגום כי ל2TB לא היה כבל אז לקחתי לו את הכבל של ה500GB הזה ובשבילו מצאתי כבל באחד המגירות... אבל ממש מלחיץ אותי העניין של הBad Sectors... מה אפשר לעשות בנוגע לזה? בחלק מקומות באינטרנט אומרים שאפשר לתקן את זה... בחלק אחד אומרים שההארד דיסק בשלבי גסיסה ועומד למות - ככה וככה כבר גיביתי את כולו על הכונן החדש של 2TB. אפשר לעזרה כלשהי.. תוד…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by BenK,

בחיפושי אחר צורב אמין רציתי לשאול 2 שאלות: 1)רציתי לשאול אם מישהו בעל צורב אמין (אם אפשר זול ) וטוב שכותב 24+ ומוכן להמליץ עליו בלב שלם אני אשמח.. 2)האם יש חנות באיזור חיפה והקריות שמוכרת צורבי לייט און תודה! :-*

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by alon332,

אז ככה, הזמנתי את הכונן החיצוני WD Elements 2TB 2.5" מאתר כלשהו שרוב הסחורה בו היא מסין במחיר ממש מגוחך שחשבתי שנשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי, ומסתבר שצדקתי, הכונן הגיע ומהרגע שפתחתי את האריזה כבר התחילו התמיהות, בפנים לא היה כלום חוץ מכונן בעל נורה אחת (בלי שום כפתורים), כבל USB ו-2 עלונים לא שימושיים במיוחד, שאחד מהם אני מניח זה האחריות. חיברתי את הכונן וניגשתי לאתחל אותו כ-NTFS. לא עבד ("ווינדוס לא הצליח להשלים את האתחול" משהו כזה). ניסיתי שוב הפעם עם אתחול מהיר. לא עבד. היתה אפשרות נוספת לאתחל כ-exFAT, אז ניסיתי. שוב לא עבד. הנחתי שהבעיה היא במחשב שלי כי המחשב שלי ובמיוחד ה-XP שעליו די מקרטעים בזמן האחרון. הלכתי למחשב שבסלון עליו מותקן ווינדוס 7. ניסיתי שוב לאתחל כ-N…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by thebenjamin,

אהלן, מחפש כונן חיצוני באזור ה2TB, שישמש בעיקר כאחסון גיבוי וכונן רשת - מחובר לראוטר ומחשבים שונים ניגשים אליו כולל הזרמה של סרטים. ראיתי 2 דגמים בסביבות ה520-530 שקל: seagate slim ו transcend storejet 25m3. האמת שיש לי את הדגם של tanscend בנפח 1TB והוא אחלה... אשמח לשמוע מה ממומלץ מבין שניהם או אולי המלצות אחרות באותו טווח מחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, מאמין שהמקרה שלי מתאים לעוד הרבה בפורום ובכלל (לפי חיפוש שערכתי) אז החלטתי לרכז הרבה שאלות שפוזרו בכל מיני הזדמנויות, בתקווה שאולי כולן תענינה במקום אחד. רכשתי לי את SAMSUNG 850 EVO 250GB המהולל והוא ייכנס למחשב מיושן בעל המפרט הבא: י מעבד E5200 ["כפול ליבה"] י 4GB DDR2 [לוח מזהה כרגע 3.25] י לוח ASUS p5kpl-cm כרגע יש WIN XP SP2 32bit , על הSSD יותקן 7 או 8.1 נקיים (חבר עם מחשב דומה המליץ לי על 8.1 מעודכן מבחינת עומס על המחשב, ובכל מקרה אשים כנראה classic shell בממשק XP שאליו אני רגיל, אם יש לכם המלצה על 7/8.1 אשמח לשמוע, על 10 אני כל הזמן שומע דברים מדאיגים... ) טרם בדקתי בBIOS, אבל אחרים שבדקו ברשת ציינו [וכן האתר של הלוח] שכנראה אין לו ת…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Animor,

שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב של 1TB, שישמש להזרמת מדיה (סרטי FHD). אני מתלבט בין שני אלה: TOSHIBA® SATA III DT01ACA100 1000GB 7200RPM32MB - עולה 259 ש"ח, שנתיים אחריות, יש במלאי בחנות המדוברת (שקרובה לביתי). Seagate Barracuda1000GB SATA II/III ST1000DM00364MB - עולה 279 ש"ח, שלוש שנים אחריות, אין כרגע במלאי בחנות הזו. מה ההבדלים ביניהם? כדאי לחכות לסיגייט? אשמח להמלצה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-discs.html

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומנסה לחסוך מה שיותר בלוח האם. האם יש הבדל ביצועים בין 2 הטכנולוגיות אם אני בסה"כ קונה H.D חדש של 500G W.D blue )e שתומך ב SATA3 או משהו דומה) האם כוננים כאלו בכלל יכולים לנצל את כל רוחב הפס שהבקר נותן? אם אני ארצה לקנות בעתיד SSD בסיסי(40-60G), האם עדיף להשקיע כבר עכשיו ב SATA3? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

אני צריך צורב יעיל, אמין, והכי חשוב, שיצרוב 8) הייתי מעדיף במהירויות הנפוצות של היום. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. או שזה תלוי? יש לי צורב לייטאון, XP 256DDR

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, ברצוני לקנות Popcorn Hour A200 ראיתי שאפשר לחבר לו דיסק קשיח עד 2TB בתוכו. חיפשתי דיסק מתאים ומצאתי שיש ל-Western Digital כמה סוגים של CAVIAR, Black, Blue, Green ראיתי שה-GREEN הכי זול, אבל לפי הפורום הכי פחות מומלץ, ולעומת זאת ה-BLACK הכי מומלץ. האם מספיק לי ה-GREEN בשביל ה-STREAMER? או אולי BLUE? או שעדיף ה-BLACK גם כאן? אולי בכלל יש למישהו הצעה טובה יותר? (או אולי הצעה לSTREAMER אחר?) (: בקשר למחירים, אז עדיף כמה שיותר זול, אבל שיעבוד לי טוב בלי בעיות! תודה רבה! ושבוע טוב לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני מעוניין לגבות בסוף כל יום עבודה חומר עבודה על גבי כונן חיצוני. נדרש לי דיסק בנפח 320 גיגה . ואני מעוניין שהכונן יהיה לא פעיל חוץ משעת הגיבוי, וזאת ע"מ לשמור על אורח חייו ראיתי שיש כל מיני אופציות בשוק ורציתי לדעת מה מומלץ: WD MYBOOK 320-500GB - 407-440 nis SEAGATE FREEAGENT 500GB - 375 nis maxtor one touch 4 500GB - 379 nis וכמו כן יש את האופציה של לקנות WD 320 GB + מארז חיצוני בKSP(בעלות 100-135 ש"ח)- סה"כ 335-370 ש"ח הנפח פחות חשוב לי, יותר חשובה לי האמינות תודה רבה מראש על העזרה אביעד

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by elior021,

שלום יש ברשותי הרדיסק 500GB של WD לצערי הוא שבק חיים אחרי שנתיים של עבודה. יש לי בהרדיסק נתונים מאוד חשובים אבל אני לא מצליח לשחזר אותם ברגע שאני מחבר את ההרדיסק לבד או לצד עוד הרדיסק הוא מונע ממני אפילו להגיע לביוס ככה שאני לא יכול לעלות דיסקים מבוט כמו parted magic או לינוקס לייב סי די ולשחזר מהם או לבצע mount להתקן חיצוני, אז ניסיתי דרכים אחרות קניתי מתאם USB ל SATA והרצתי תוכנות כמו r studio אבל הם לא זיהו את ההרדיסק בכלל, ב disk managment אני מקבל שגיאה data eror : cyclic redundancy check אני אובד עצות אשמח להצעות תודה מראש אליאור

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Kiril,

היי קניתי היום קשיח חדש והוא דגם ה 1TB של סמסונג קצת מידע על המערכת : P35 DS3L WD 2500AAKS חיברתי אותו ובווינדוס נתקלתי בבעיה מוזרה מאוד : http://i39.tinypic.com/31788ee.jpg למישהו יש מושג מה אני עושה עם המצב הזה ? מחובר כרגיל עם חיבור Sata 3G.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. http://www.aliexpress.com/item/2014-new-Wholesale-price-pen-drive-8-gb-usb-flash-drive-16-gb-and-32-gb/2036447153.html?s=p 10 דולר ל64GB. כשבארץ זה עולה איזה 300 שקל. יש פה איזשהו קאצ' או שללכת על זה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ofirr,

אמש ניסיתי לראות את סרט בDVD (שיש לו כניסת USB), אחרי שראיתי עם אותו כונן שהגיע עם מערכת קבצים FAT32 סרט אחר. לאחר שפירמטתי לNTFS, הוא לא קורא את הדיסק און קי. יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, יש לי כיום מחשב עם כונן קשיח מכאני עם דיסק קשיח מכאני, ווינדונס 7 ללא מפתח. אתמול רכשתי מפתח לווינדוס 8.1, וגם רכשתי כונן SSD 256GB. אין לי כונן אופטי בכלל. אני מעוניין להתקין את הווינדוס 8.1 אשר יישב על הSSD והשאלה שלי אם אפשר להפוך אותו לכונן BOOT בעזרת המערכת הנוכחית שלי. למערכת הזו, התקנתי בעבר את הווינדוס 7 בעזרת DISK ON KEY, ואני ממש מעוניין לדלג על האופציה הזו. אשמח לעזרתכם!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. סמסונג הכריזה על ה-SSD 9100 PRO לא מובן לי למה זה טוב עבור משתמש PC רגיל ? המבחנים הסינטטים נפלאים ככול שיהיו לא עוזרים בכלום ! למשתמש רגיל הם מתחממים מאוד אורך החיים שלהם Total Bytes Written (TBW) ב- 2TB הוא 1200 הדור הקודם 990 Samsung 9100 PRO SSD Brings 14,800MB/s Speeds and Generous 8TB Option - StorageReview.com המחיר שלהם כמעט כפול אבל על מה לשלם ?

21. Started by 2011,

<blockquote>שלום מחפש דיסק קשיח טוב 2 טרה למחשב חדש אשמח להמלצות תודה </blockquote>

22. שלום, אני מעוניין לרכוש כונן SSD בנוסף לכונן HDD והבנתי שיש כמה פעיליות לעשות על מנת להגן על הכונן, עכשיו במידה ואני קונה מחשב בהרכבה אישית, אז זה אומר שהחנות תבצע את כל הפעיליות הדרושות לכונן כדי שהוא יעבוד בצורה האופטימלית ויחזיק מעמד כמה שיותר? בנוסף אני לא יודע אם זה המקום אבל אפשר הסבר איך לבחור כונן SSD וגם מה מומלץ? תודה הדר

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by דינגו,

לצורך: 1- גיבוי שוטף ואיחזור. 2- יצירת אימג'ים ופריסתם כולל העברה למחשב בעל חמרה אחרת. 3 - ניהול דיסקים ומחיצות ( מעורבים גם כונני SSD) 4 - התיחסות לקלות השימוש, ובמיוחד על מידת זלילת המשאבים של כל אחת. 5 - קלות ההסרה המלאה, כיבוי זמני והתקנה מחדש. אודה מראש לכל מי שיאיר את עייני וירחיב את דעתי.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי כונן קשיח של SEAGATE שה-FILE SYSTEM שלו היא FAT32. אני מנסה להעתיק אליו סרט BLUE-RAY בגודל 20 ג'יגה. אבל אני מקבל תקלה שאין אפשרות להעתיק כי הקובץ גדול מדי. יש לי המון מקום פנוי בכונן לכן מקום פנוי זאת לא בעיה. יש הצעות?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני זוכר שיש מתאם שמאפשר להפוך כונן פנימי לכונן חצוני, והשאלות שלי הן: 1. איפה ניתן להשיג אחד כזה? 2. בהנחה שהכונן הקשיח הפנימי יהיה למטרות גיבוי בלבד ולא יימצא בתנועה מתמדת, האם משתלם יותר כלכלית לקנות כונן פנימי ולא חיצוני? אני מודה לכם מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים