לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש במנדריבה 2006 , הבעיה היא שאני בא להתקין את כרטיס הרשת האלחוטי 2200 (נייד) מופיעה הודעת שגיאה התקן לא נמצא . חשוב (אולי) להגיד שהכרטיס עבד בעבר ומאיזה שהיא סיבה (שאינני זוכר) הסרתי אותו. תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני מוריד גירסה מיוחדת של זה אני רוצה לדעת אם מישהו הצליח לעשות את זה כבר, כי אני יודע שיש המון מדריכים לזה אבל בכל אחד מהם יש אנשים שאומרים שהם לא הצליחו להתקין את המערכת הפעלה וזה רק הרס להם את המחשב
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
טוב אני מחפש גירסאה של לינוקס שתזלול פחות סוללה לנייד שלי, כי אני צריך אותה רק לראות סרטים וזהו לא יותר מזה. עכשיו עד עכשיו בדקתי את SUSE ויובנטו שנהם אוכלות סוללה, זה היה המדד: 1. XP - שלוש וחצי שעות. 2. 2000K - שעתים ורבע. 3. יובנטו שעה ו45 דק' לשעתיים. 4. SUSE - שעה ורבע - שעה וחצי =\. יש איזו גירסאה רק לניידים שאפילו תזלול פחות מXP? כי אם לינוקס כל כך קל למה הוא זולל סוללה כמו מטורף : תודה מראש, טימור.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש דרך להפעיל קבצי wmv ? הנגן שבא עם המערכת (totem) מפעיל רק את הסאונד כשאני מפעיל קבצי wmv. ניסיתי גם להתקין את הנגן mplayer וגם שם אותה בעיה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מבוסס כולו AMD עם מערכת הפעלה ווינדוס ולצורך תוכנה שאני צריך לעבוד איתה שקיימת רק במאק אני רוצה להתקין VM של מאק על המחשב ולהריץ באופן סימולטני עם הווינדוס. חיפשתי ביוטיוב כמה מדריכים אך חשבתי שכדאי לשאול כאן אנשים עם ניסיון איזה VM הוא הטוב ביותר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כיצד מתקינים דרייבר לכרטיס רשת 3COM905B על שרת נובל גרסה 3.12
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה סוגים של LINUX כמו FEDORE ו UTUBU וכל מיני השאלה שלי האם יש הבדל גדול בין 1 לשניה ואני אראה אותו..כו WIN 98 ו XP או שזה יותר בבסיס שלה ולא נראה לעין האם יהיה אפשר לגלוש\לשחק משחקים\לשמוע מוזיקה ולראות סרטים בה? זהו בעיקר ולפי ההצעה שלכם אני יוריד אחת וננסה את LINUX תודה מראש, נתן
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
תוכלו להסביר לי איך בדיוק עושים את זה? צריך להוריד ולצרוב לCD ומשם להתקין כמו ווינדווס?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
דבר ראשון היי לכולם. עכשיו ככה, אני תמיד שמעתי בכל מקום "לינוקס זה טוב!", "לינוקס זה אמין.." וכדומה.. עכשיו מישהו יכול לומר לי אם שווה לי להתקין לינוקס? איך אני מתקין אותו? מה אני צריך בשבילו? הבנתי שי גם כל מיני לינוקסים. מה ההבדל בינהם? קראתי פה גם איפשהו שיש לינוקס גראפי או משהו כזה, אז מה זה בעצם? אני מסכן את המחשב אם הוא ישן ומעפן בטרוף? תודה לעונים ואני בטוח שעוד שאלות יצוצו מכל תשובה שתנתן. :]
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
גירסאת הPRO של 9.2 שוחררה לפני (בערך) כחודש, ועדיין אין שום סימן לגירסאת ה personal, האם ידוע לכם משהו בנוגע לזה? פשוט יהיה לי חבל להתקין את כל החבילה של הPRO , או לחילופין להתקין את ה personal 9.1, במידה ובזמן הקרוב צפוי לצאת ה personal 9.2...
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את אשף האינטרנט הישראלי , ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך עלתה השגיאה הבאה: [root@localhost *****]# internet --connect=smile cp: cannot stat `/etc/resolv.conf': No such file or directory which: no dhcpcd in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin :/usr/local/sbin) which: no pump in (/sbin:/usr/sbin:/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/usr/local/bin:/ usr/local/sbin) Killing DHCP client for eth0 3718 Internet Systems Consortium DHCP Client V3.0.2 Copyright 2004 Internet Systems Consortium. All rights reserved. For info, please visit [url]http://www.isc.org/products/DHCP[/url] sit0: unknown hardware address type 776 sit0: unknown hardware address type…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש ליwhoppix 2.7 LINUX גירסה live CD ויש לי כרטיס רשת wireless של D-LINK RALINK RT2500 את הדריבר הורדתי מהאינטרנט אני לא ממש מכיר את לינוקס איך אני מתקין את הדריבר
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סורק HP 440C שעובד מצוין תחת חלונות, אבל בלינוקס כשאני מפעיל את XSANE אני מקבל את השגיאה הבאה: תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מפרט מצויין בחתימה . זה כרטיס onboard של realtek
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש קישור להורדה בביטורנט שיהיה טורנט טוב ... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה ימים התקנתי אובנטו וכבר היה לי ויסטה מותקן על המחשב, עכשיו שאני רוצה להעלות דרך התפריט של ה GRUB את הויסטה זה מחזיר לי את השגיאה הזו: Error 23: Error while parsing number Press any key to continue ואז אני לוחץ על מקש כלשהו וזה מחזיר אותי לתפריט של ה GRUB איך אני מתקן את זה ? boot/grub/menu.lst: http://pastebin.com/m14c06958 שאלה נוספת כרגע המחיצות שלי מחולקות כך: http://pastebin.com/m3aab54b1 אם אני רוצה להתקין עוד הפצה של לינוקס על הדיסק הקטן של ה 80GB זה אפשרי ? אם כן מה צריך לעשות ? אני לא רוצה בכלל לגעת בדיסק של הלינוקס. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
התקנתי את פדורה 10- בטא, הכל עבר טוב ויפה והמערכת מאוד טובה. רציתי לבדוק אם יש את תפריט בחירת מערכות ההפעלה והפלא ופלא- הוא נכנס ישירות אל פדורה בלי לשאול אותי. מה הקטע? הווינדוס מותקן על המחשב- הוא לא נמחק אבל פדורה כביכול לא נותנת לי להיכנס אליו ונכנסת ישר לפדורה. ניסיתי להתקין פעמיים ולחלק את המחיצות באופן שונה אבל משום מה הוא עדיין לא נותן לי את תפריט בחירת מערכת ההפעלה. כמובן שאח"כ מחקתי את המחיצות של פדורה והתקנתי עליהם מנדריבה 2009 ובגלל זה אני כותב לכם מווינדוס. אשמח לעזרה, גל
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?modem=59 עכשיו יש לי לינוקס במחשב הישן אני לא יודע איך מגדירים רשת הביאו לי כמה דרכים שלוקחים כמה שעות טובות וגם לא בטוח מצליחות ;D הפצה: אחד -מנדריבה מה אתם אמרים?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכם הבעייה שלי היא מאוד קשה לכן גם אם תוכלו לתת לי אתרים של מומחים שאולי יכולים לעזור לי אשמח . הבעייה היא כזו אני מריץ דוח ביוניקס ומדפיס אותו ביוניקס (דף לרוחב= landscape), ההדפסה יוצאת מעולה .(זה מה שהמערכת שתה עד עכשיו ועשתה טוב). מה שאני רוצה הוא להעביר את הקובץ מהיוניקס ל win (ב ftp) ולהדפיס אותו גם לרוחב ב win. ההמרות ל win נעשו ואין לי בעייה של תוים. העברתי את הקובץ ל win ופתחתי אותו עם explorer והוא נראה בסדר אבל להדפיס אותו הוא לא עושה זאת בצורה טובה . איך ניתן להגדיר לו את ההדפסה שתצא כמו ביוניקס? תודה על כל תגובה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ושמתי XP עכשיו אני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט דרך המחשב הוירטואלי אולי תוכלו לתת לי לינק מומלץ בעיברית כי יקח לי מליון שנה לקרא באנגלית
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התקנתי את מנדריבה FREE 2007, אחרי ההתקנה הגראפית, אני מגיע רק לשורת פקודה. כיצד מפעילים את הממשק הגראפי?
-
-
קחו מדריך טוב שמסביר איך לעשות את ההתקנה עובד בדוק אתמול הצלחתי והכל עובד http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=341727
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני חדש באובונטו מקודם כשהייתי בוונדוס האמיול הוריד לי בסדר אבל עכשיו באובונטו זה בקושי מוריד לי משהו ויש לי low id
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני הולך לפתוח משרד בבית בשביל עסק מכירות דרך האינטרנט שאני מקים. עכשיו אני מתכנן שהמחשב היחיד במשרד יעבוד על הפצה של לינוקס כי החנות עצמה היא אתר אינטרנט שפועל דרך הדפדפן לא צריך תוכנות עסקיות מיוחדות ומפגרות שדורשות חלונות. בכל מקרה כמה שאלות.. 1) איזה הפצה? חשבתי על אובונטו אבל קראתי שאופן סוזה נוחה מאוד מבחינת ממשק. 2) אנ צריך המלצה למכשיר משולב (מדפסת,פקס,מכונתצילום,סורק) שעובד טוב עם לינוקס. 3) וזהו לבינתיים...
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-