עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by maCr0T,

לאחר לחץ פיזי מתון ( ;D ) של כמה אנשים, החלטתי להתקין את ג'נטו. אך כידוע לכל סטייג' יש מעבד שבשבילו קיימת אופטמיזציה. הדיורון האהוב שלי לא מופיע, אך Athlon XP, Athlon T-bird ואט'לון מופיעים. אני בטוח שכל אחד מהם יעבוד, אך איזה מהם כדאי לי לבחור? אני חושב על הT-Bird, כי זה המעבד הכי קרוב לדיורון שלי, אך, מה אתם חושבים? (ובעלי הדיורון מבניכם שהתקינו ג'נטו [אהמ, אדי? אהמ,]) מה בחרתם?)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. זה קצת מעצבן כל פעם ללחוץ מחדש על הסיסמא! וחוץ מזה אף אחד לא מחטט לי במחשב כך אין לי מה לדאוג! למשהו יש פתרון?

3. אז ככה אני הכנתי להם מדבקות ולכל גירסה יש צבע שונה של מספר. (קובץ פוטושופ)

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Yehazkel,

זה נכון? ואם כן אז מתי הגרסא יוצאת ואיזה גרסה זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Debugger,

הורדתי את כל 5 הדיסקים וצרבתי אותם. אכשיו אני רוצה להתקין ולנסות את התוכנה אבל לא יודע עם כדי לי!!! אז עם מישהוא היה יכול להגיד לי אם זה שווה או איך מתקינים תודה רבה לו. :-*

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by benor,

הורדתי 3 דיסקים עכשיו אני צריך לדעת עם הם דיסקי מסמכים או ההתקנה: את מה שסימנתי הורדתי: דיסק 1 2 ו3

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by MosheDo,

האם יש איזה אפשרות לגרום ללינוקס שלי שמוגדר לו לעלות ישר ל-X. לעלות בצורה טקסטואלית? פשוט ה-X עולה לי בצורה מחורבשת ואני לא רואה שום דבר על המסך. ההתקנה היא חדשה ולכן גם אין לי אפשרות להיכנס דרך TELNET או SSH. מישהו יכול לעזור לי? ???

8. Started by benor,

אני מעוניין להתקין את לינוקס על המערכת הבאה: פנטיום 1 133 32 זכרון הרדיסק 6.4 ג'יגה יש הפצה כלשהיא שתוכל לעבוד עליו? או שזה כבר עבוד ועוד דבר שלא כל כך קשור אפשר להתקין לינוקס בלי לצרוב אותו על דיסקים? והדיסקים שמתקינים בעזרתם את רד האט לינוקס הם 1,2,3?? ואת 4 ו 5 לא צריכים?

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by BiMbA,

הורדתי Linux SuSE-8.1-LiveEval-i386 איך אני מתקין אותו??? עשיתי דיסקט בוט ולא הצלחתי להפעיל אותו למה???

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by sheelonchik,

אני צריך הסבר על כמה הגדרות במערכות הפעלה ... ההגדרות: פיסקה מיסוך תקורה זמן סבב שגרות למס´ משימות טעינת תוכנית במען כלשהו בזיכרון אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולתת לי אתר(של מערכות הפעלה) שבו מוסברים מושגים אלה.רצוי מאד בעברית. תודה ענקית מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by The-Q,

אוקי, ברשותי, סלק וואר 8.1, עליו מותקנת הגירסה היציבה האחרונה של KDE3. הרצתי את xwmconfig, לאחר התקנת החבילות של KDE, (אני חייב לציין שכל מנהלי החלונות שבאו עם הסלק וואר פעלו מצויין כולם). אוקיי, הקלדתי startx, היה נראה כאילו KDE עולה, ראיתי את הסמן לשניה, ואז יצא מ-X. אין הודעת שגיאה מיוחדת. אשמח לשמוע תגובות/עצות מה לעשות. נוסף בעריכה: נ.ב - ברשותי AXP 1600+, GEFORCE 2 MX של חברת קבר.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by The-Fox,

טוב, אז הבעיה לדעתי די חמורה ואני ממש לא יודע איך לפתור אותה... התקנתי מנדרייק 8.2 מדיסק... עכשיו אחרי שאני מסיים להתקין ועושה ריבוט, כשאני מגיע לבוט, יש מסך שחור, ואז מופיע לי האות L, ואחריה 80, ואז עוד פעם 80, וככה כל איזה כמה שניות מתווס לו עוד 80 ברווח של תו אחד אחד מן השני... זה נראה ככה... L 80 80 80 80 80 כעיקרון אני לא חשוב שזה מפסיק וזה גם זז די לאט... לפי מה שאני יודע צריך להיות תפריט Boot Loader של המנדרייק שנותן לך לבחור לינוקס או Windows... מה שעשיתי זה הכנסתי את הדיסק אתחול ובתפריט לחצתי F1 (נותן לך יותר אפשרויות) ואז לחצתי Rescue ואז Enter... בחרתי בהתחלה שיכתוב מחדש את הבוט של מנדרייק, זה עשה ואז עשיתי בוט ושוב פעם אותו הדבר, ניסתי שוב עוד איזה פעמי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by hamoodit,

Does anyone know how to install hebrew text display support for MAC os X browsers - preferebly using IE 5 or higher Thanx

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by מיילו,

יש לי את המחשב בלי מסך ולא יכול לחבר מסך של SVGA יש פיטרון לזה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Haflo,

איך אני צורב דיסק ל MAC בעזרת Nero???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GunBlade,

התקנתי Redhat חדש ונוצץ, אשר זיהה בקלות את כרטיס הרשת שלי, ולכן יש לי פינג למודם ה ADSL של בזק שנמצא אצלי. קראתי בעיון את ה Howto של Mulix לגבי התחברות ל ADSL בישראל, ובהתאם להוראות הורדתי את התוכנה PPTP עם התאמה לישראל. ניסיתי להתחבר לאינטרנט, ואין שום הודעת שגיאה, ואפילו יש לי פינג ל IP המרוחק המצויין ב ifconfig תחת ppp0. אבל משום מה, אינני יכול להיכנס לאף אתר באינטרנט, להתחבר לשום כתובת או שום דבר אחר! לא התקנתי Firewall, ולכן אין לי מושג למה זה קורה!!? תוכלו לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by xzibit,

אני מוריד REDHAT 8 וזה תופס 3.5 GB למה מי מת מה קרה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by xzibit,

שלום אני חדש בלינוקס, שמעתי ש-REDHAT הוא הלינוקס הכי טוב לניוביס. מצאתי פה במגירה שלי דיסקים של RedHat 7.2, (בבקשה אל תגידו לי להוריד גירסא יותר חדשה כי אין לי כוח להוריד גיגה וחצי), השאלה פה: האם היא טובה, מה שונה ב- 7.2 מ- 7.3, תודה ;D

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Yehazkel,

שלום כשהמחשב שלי עולה , עולה גם הלילו ושם הלינוקס הוא ברירת המחדל ואני רוצה לשנות זאת ולווינדוס (אני יודע שלא כדאי אבל זה בגלל אחותי) בבקשה עזרה.

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  20. אני הולך לקנות איזה פנטיום 2 כדי להתקין עליו את הסרבר המפשחתי שלי (4 מחשבים) בקיצור אני הולך להתקין עליו על בטוח KDE אממ מה המערכת הכי הכי זולה שתריץ לי את KDE חלק?

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. יש לי מקינטוש עליו רצה מערכת ההפעלה החדשה יחסית של אפל העונה לשם יגואר. חוצמהמחשב המדהים הזה יש לי עוד מחשב פי.סי ממוצע המריץ את xp. יש לי כרטיס רשת וכבל המחבר את המחשבים הללו אבל אין לי ממש מושג איך לחברם לשיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט. בתודה מראש, איל כהן <גם הודעה זו נכתבה בעזרת Mac OS 10.2 Jaguar>

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by maCr0T,

לאחר שדברו בתוכנית אינטרבט על אופן אופיס, וסטאר אופיס, החלטתי לנסות את אופן אופיס, החינמית. לאחר הורדה לא ארוכה במיוחד (כמה פעמים, ללינוקס, ווינדוס, ומק) והתקנה קלילה ונחמדה, עבדה התכנה. את התכנה על לינוקס לא יצא לי לנסות לצערי, עקב חומרה תקולה, אז עברתי לPC, ולבטא למקינטוש. מה אני אגיד? כל הכבוד! מערכת מצוינת. יש כתיבה בעברית, ויש כתיבה מימין לשמאל, אם כי זה לא עברית מושלמת. סימני קריאה בסוף משפט עוברים לתחילת המשפט, ועוד דברים כאלו, אבל בבסיס, זה עובד. וזה חינם. גיליון הנתונים שלה פשוט נהדר, וגם תכנת הציור נחמדה. שווה בדיקה, לכל אישה, איש וטף (?) שאין לו ממון לשלם על האופיס של MS. (למשל, זה מותקן בלעדית על המק שלי.) עוד משהו ששווה לשקול זה סטאר אופיס, שעד מאי תתמוך בעב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם! החלטתי לנסות את לינוקס על המחשב הנייד שלי (Compaq Evo N160). אחרי שיצרתי מחיצה ללינוקס ומחיצת Swap והתקנתי את לינוקס (Mandrake 8.0 שקיבלתי פעם בכנס) והכל פעל פחות או יותר כשורה. אך ישנן מספר בעיות: 1. אני לא יכול לקבל את מצב הסוללה, כלומר כמה היא טעונה (באחוזים), כמו שאפשר ב-Windows. 2. המאוורר תמיד עובד בלינוקס וזה די מעצבן (זה מחשב נייד והמאוורר לא אמור לפעול תמיד. בחלונות המאוורר עובד רק כאשר המחשב מתחמם יותר מדי). מצאתי (באינטרנט) מדריכים על APM ו-ACPI ללינוקס (שכנראה מאפשרים למצוא את מצב הסוללה, ופותרים את בעיית המאוורר), אבל ממש לא הבנתי שם כלום, כי נראה לי שהם מניחים שמי שקורא את אותם מדריכים יש לו כבר ידע רב בלינוקס, ואני מתחיל בלינוקס לא מצליח להבין ש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by xzibit,

מצאתי את זה באינטרנט, זה אמיתי או זיוף?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום רב, אנא עיזרו לי למצוא דרך להמיר קובצי תמונה למחשבים "רגילים" לקבצי pict המתאימים למקינטוש. בתודה מראש, כותרת חלופית (Prog.)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים