לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס רשת wireless שהייה לו תמיכה ב whoppix 2.7 LINUX (וכמובן גם תמכה ב XP)
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, אני כבר כמה חודשים מנסה לקמפל מהמון מדריכים כיצד להתקין את הכרטיס טלויזיה aver media 007 אני תחת אובונטו 10.04 מישהו הצליח? או חושב שהוא יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד בניתי את הארץ' כאשר יש LVM בתוך הLUKS עכשיו אני רוצה למחוק את הכל אבל בשביל זה אני צריך להעלות את המחשב מLIVE CD כדי שאני אוכל "מבחוץ" למחוק את המחיצות הבעיה היא שהמחשב שלי עכשיו תמיד נטען לGRUB גם כשאני מציין לו בביוס לעלות מUSB מה עושים? איך פותרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
עריכה: שיניתי את הכותרת כי היא לא רלבנטית לתוכן הדיון. אתמול התנסיתי בלייב-סידי של האבונטו והוא דווקא מצא חן בעיניי כמערכת הפעלה משנית. האיטיות והגרפיקה האיומה נבעו כנראה מהסיבה שלא היו דרייברים מתאימים ושההפעלה היתה מכונן CD למה משנית? משום שהשימוש העיקרי שלי הוא משחקים+קיובייס לעריכת מוסיקה. עכשיו,כמעט התפתתי להתקין במהלך הסיור . התקנה התחילה בצורה מסודרת וידידותית. התוכנה שואלת איפה להתקין ,היא זיהתה שני כוננים ,אחד חיצוני ואחד פנימי,אגב שניהם NTFS רציתי פה לשאול,אם יש מגבלה כלשהי להתקין על כונן חיצוני של WD השלבים הבאים ציננו קצת את ההתלהבות,משלב 5 ומעלה. די נבהלתי כשהתוכנה ניסתה להתקין את המערכת על שם המשתמש שלי ב XP או Administrator או SIMON ואח"כ היא מזהירה שכל …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מותקן במקביל ל-XP אבל לא בשימוש מזה זמן. העניין הוא שב-BOOT ה-XP מופיע אחרון ואם לא בוחרים בו ידנית תוך 10 שניות המחשב מנסה לעשות BOOT ל-REDHAT שכבר מזמן לא עובד משום מה. הייתי רוצה או להעיף את מסך הבחירה ולעלות ב-XP כברירת מחדל או לפחות להעביר את XP לראש התור. תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המנדרייק החדש? יש לי מנדרייק 9.1 כדאי להחליף לחדש? יש ביניהם הרבה הבדלים?
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם.. החלטתי לעבור ללינוקס לאחרונה בגלל שווינדוס עושה הרבה הרבה בעיות וגם אחרי כמה פורמטים שום דבר לא עוזר, נו טוב.. אשמח לקבל עזרה בנוגע לבעיה שלי.. המודם שלי: Terayon Tj715x גירסא של הלינוקס: אממ...יש לי לייב סידי(קאזית) ספק:013 ברק. מחובר דרך PPTP, מהירות 750. נכנסתי לאשף ה-iwiz בלינוקס ומילאתי את כל הפרטים.. עד שהגעתי לממשק ששם הוא שואל אותי איך אני מחובר דרך כרטיס רשת/חיבור USB. בחרתי בחיבור USB ויש עוד כמה אפשרויות למטה: 1. "מה הוא שמו של המודול אותו יש לטעון על מנת להפעיל את המודם" השארתי על מה שהיה שם CDCEther 2. "לאחר שהמודם הופעל דרך איזה ממשק יהיה ניתן לפנות אליו" השארתי מה שהיה שם: eth0 המשכתי הלאה כתבתי את היוזר והסיסמא, שרת אממ..השארתי ריק(צריך לכתוב …
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לנסות לעבור ללינוקס.. אילו גרסאות מומלצות למתחילים? ידע בתיכנות אין לי ממש, יש סיכוי שאני אצליח בכלל להעלות איזושהי גרסא של לינוקס? אם אפשר תסבירו לי מעט אין ומה עושים בלינוקס או שרוצים להתקין לינוקס. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי DOK של 4GB. עשיתי לו מחיצה של 150MB של FAT32 כדי לעבוד בבית ספר על מסמכים.. והתקנתי lubuntu בשאר המקום כולל 560MB של SWAP.. זה עובד מצוין!! עכשיו, מחקתי את כל התוכנות המיותרות שהיו שם לדעתי, עשיתי עדכון למערכת, התקנתי WINE וopenjdk וזה תופס המון מקום, השאלה האם יש דרך פשוטה לפנות מקום? כי זה מעצבן שעם (www.linuxliveusb.com LiLi) חסכתי יותר מקום... אולי להקטין SWAP? מה גודל SWAP מומלץ למערכות עם 256 או 512 מגהבייט?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני עושה קורס במערכות פתוחות(UNIX) ואני מחפש הפצה קלה של LINUX (לא 3 או 4 דיסקים כמו מנדריבה וכול השאר, אין לי כוח להוריד כל כך הרבה) , הלינוקס יותקן רק כדי "להרגיש" את המערכת הפעלה ולא לשימוש יום יומי , המלצות ? *בינתיים אני מוריד את אובנטו. תודה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי UBUNTU על אחד המחשבים, ברצוני להתקין מדפסת X6150 עליו אבל אינני מוצא את הדרייבר, מישהו יכול לעזור??? תודה מראש, שי
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד ולהתקין את open suse יש לי מעבד AMD venice 3200 (את'לון 64 ביט) XP מותקן לי כומבן בגרסאת ה-32 ביט, כי העולם עדיין לא עבר ל 64, (תוכנות, דרייברים, ויציבות המערכת עצמה ?) השאלה היא מה מומלץ בלינוקס ? יש לי אופציה להוריד open suse בארכיטקטורת X86 וגם ב X86-64 שניהם יעבדו על המעבד שלי (נכון ?....) אבל מה לבחור ? האם SUSE עובדת בצורה תקינה ב 64, יש תוכנות, דרייברים ויציבות מספקת, או שעלי ללכת על גרסאת ה-32 ? אשמח לתשובותיכם, תודה עריכה : אשמח לתשובה על שאלה זהה, אבל הפעם למחשב הנייד שלי, שהמעבד שלו הוא core 2 due של אינטל (T7200) איזה גרסה מומלצת בשבילו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי לי ב-GParted ורציתי בסוף לבדוק באפשרויות הנוספות בתפריטים איך אני מגדיר מחיצה שתעלה אוטומטית. מה שקרה אחרי כל התהליך הזה זה שהוא בעצם איחד לי את כל המחיצות שהיו לי והעלים לי את כל החומר. אמרתי, "לא נורא, זה בטח סתם כמו שהוא תמיד מראה לך את זה בצורה וירטואלית לפני שאתה מאשר את הפעולה".. איתחלתי ת'מחשב והוא עושה לי GRUB 22 ואני המום בתהיה כזו של- "מה?!!?!" כאשר אני זוכר את בעיית הגראב הזו שהייתה לי כאשר לא היה לי מערכת לינוקס כשניסיתי למחוק אותה בצורה לא טובה. מכאן הסקתי שאיך שהוא מבלי לעשות APLLY גרמתי למערכת לאחד את המחיצות שעשיתי בעבר ולפרמט לי את הדיסק הקשיח. רציתי לדעת איך אני מחזיר את הגלגל לאחור כי היה לי מלא מלא חומר חשוב על ההרד דיסק ואני פשוט כרגע המום ו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. התקנתי על מחשב hp dc5800 את esxi5 קבעתי לesxi כתובת IP סטאטית... הצלחתי להתחבר ממחשב אחר דרך הדפדפן לesxi הורדתי את הvsphere client הגדרתי את כל הפרטים כדי להתחבר לesxi וכל פעם אני מקבל את אותה הודעת שגיאה (מצ"ב צילום מסך) מישהו מכיר פיתרון לתקלה? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו לי שהיא טובה מישהו התקין אותה במחשב שלו ויכול להגיד לי איך היא והאם היא תומכת בעברית ??? תודה רבה לכל העונים CABRIOLET
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר מחשב לינוקס לשיתוף קבצים בתוך הרשת הביתית שלי. ראשית, הסמבה פועל. אני רואה את המחשב של הלינוקס ב net view ואת המחשב XP בממשק הגראפי smb4k. אבל אני לא מצליח לגשת לתוך אף אחד מהם. בלינוקס לא נפתחת לי הודעת שגיאה אלא רק טוען ומפסיק. בוינדוס הוא טוען שאין לי גישה ואני נוטה להאמין שהסיבה היא כי אני רואה את המערכת לינוקס בתור LOCALHOST (איך אני משנה את זה ? ) "You were not connected because a duplicate name exists on the network. Go to System in Control Panel to change the computer name and try again"
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ישנה אפשרות חוקית להריץ ipad ווירטואלי על מק\pc?
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האם ניתן להריץ steam clint על לינוקס ואיך עושים זאת על מנדריק 10.1 שמעתי שצריך תוכנה כמו wine או winex3 מאיפה מורידים ? ואיך מפעילים את זה ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בווינדוז היה נגיד תוכנה כמו EVEREST לבדיקה טמפרטורה ורכיבים, אני יותר מתעניין בטמפרטורה... יש איזה תוכנה שמראה את הטמפרטורה של הרכיבים ללינוקס? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זו בעיקרון שאלה עתידנית, אך רציתי לדעת אם אני קונה SSD חדש, ומתקין אותו בmacbook pro איך אני מתקין עליו את מערכת ההפעלה? והאם זה יהיה שונה מקניית המחשב עם SSD מראש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במק שנקנה בארה"ב ונשפך עליו קפה מה שגרם למקלדת להפסיק לעבוד. איפה אוכל לתקן אותו בארץ- האם יש מעבדת תיקונים מורשית ע"י אפל באיזור המרכז (עדיף ת"א) ? כמה להערכתם תיקון כזה יכול להעלות ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לפני שלושה ימים התקנתי את ה- RH , היום עידכנתי ועכשיו כשאני מפעיל את המחשב מחדש ב- BOOT LOADER יש לי שלוש אפשרויות במקום שניים , הנה האפשרויות : Linux Red Hat 2.4.20-8 Linux Red Hat 2.4.20-24.9 windows XP נכנסתי לשתי הגירסאות של ה- RH ושניהם אותו הדבר .. אז רציתי לשאול אם אני יכול להסיר אחת מהאפרויות ואיך .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
אפל הכריזה לפני כמה זמן שהיא עוברת למעבדי אינטל אבל שלא יהיה ניתן להריץ את OSX על כל פלטפורמה מבוססת אינטל אלא רק על פלטפורמה שלהם שמשתמשת במעבדיי אינטל. האקרים הצליחו לפרוץ את מנגנוניי ההגנה והריצו את גירסאת המפתחים על מחשב אינטל רגיל לכתבה בעתיד הלא רחוק-טייגר על המחשב שלי ;D
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
את ההמלצה המצורפת תמצאו האתר של tucows תחת הלינק: http://mac.012.net.il/extmac.html אל תשכחו לבדוק מה דרישות ה- system בבקשה. :lol:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-