עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. שלום יש לי http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?modem=59 עכשיו יש לי לינוקס במחשב הישן אני לא יודע איך מגדירים רשת הביאו לי כמה דרכים שלוקחים כמה שעות טובות וגם לא בטוח מצליחות ;D הפצה: אחד -מנדריבה מה אתם אמרים?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. ואני רוצה שתהיה לי הבחירה לאיזו מערכת הפעלה להכנס בהפעלת המחשב , אפשר?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  3. היי, אז גם אני רוצה לחקור קצת את לינוקס.. עשיתי מין שאלון כזה באינטרנט והוא מצא לי שהכי כדי לי להתקין על המחשב (אנחנו מדברים פה על מחשב נייד ישן מאוד- Dell insipon 5100). הוא המליץ לי על Open-SUSE ומתחתיו על ubuntu... מה לדעתכם כדי לי יותר להתקין? אשמח להסבר קטן על כל אחד (בדקתי בנעוץ ולא הבנתי כל כך...) עריכה: עוד משהו... אפשר הסבר קצר גם על האפשרות של הTEXT? (לא זוכר בדיוק איך קוראים לזה, כמו שפותחים RUN), האם זה מומלץ למתחילים בלינוקס או לא? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני יודע שזה אפשרי אני רק לא יודע איך . אז עם מישהו מכיר אתר שמסביר איך אני אשמח ...

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. 1. אני רוצה להתקין לינוקס. 2. אני לא יודע איזה גירסה כדאי לי , אף פעם לא השתמשתי ב-Linux. 3. אתם יכולים ללתת לי הורדה לגירסה הכי נוחה לשימוש? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by BusteD,

יש לי מחשב נייד SONY - VAIO דגם PCG-FRV26 יש מצב שאני יכול להתקין עליו מערכת מאקינטוש? אם כן, זה התקנה כמו של ווינדוס (BOOT) או משו מיוחד. עוד שאלה. ראיתי פה שכותבים דברים על תפוחים.. זה סוג של מקש? אם כן בPC איזה מקש זה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני רוצה להתקין MAC על מכונה וירטואלית השאלה היא אם אפשר לקנות את המערכת הזאת בחנויות? או שצריך להוריד אותה ולקנות רשיון ?! איך זה עובד? תודה! (לצורך היתנסות..)

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by ido-nava,

אני רוצה להתקין וינדאוס 7 על ה MACBOOK AIR 2009 שיש לי ויש לי כמה בעיות שמפריעות: כרגע במחשב מותקנת MAC OSX ובנוסף WINDOWS XP דרך BOOTCAMP. המערכת הפעלה של ה MAC לא עולה בכלל (נשאר תקוע על המסך של לפני העלייה עם הלוגו של אפל). הוינדאוס XP עובד אך ממש לאט. אני רוצה למחוק את הכל ולהתקין WINDOWS 7, האם יש אפשרות כזאת ?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by ac1240,

לא מצאתי חנות שמוכרת את הספר הזה lpic1 יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג אותו? תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה ללמוד קצת יותר על לינוקס, איך לעבוד עם שרתים, איך זה עובד עם שרתים ועוד כל מיני דברים. אני בדיוק מתחיל ללמוד את הספרים של MS על MCITP השם של הספר הוא MCITP 60-647 Second edition. אשמח ליותר לינקים (בעברית יותר כדאי). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, ברצוני לנסות לעבור ללינוקס.. אילו גרסאות מומלצות למתחילים? ידע בתיכנות אין לי ממש, יש סיכוי שאני אצליח בכלל להעלות איזושהי גרסא של לינוקס? אם אפשר תסבירו לי מעט אין ומה עושים בלינוקס או שרוצים להתקין לינוקס. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ratcatcher,

שלומות, במחשב הנייד שלי מותקנים ב Duel boot גם WIN7 וגם Kubuntu 10.10. אני רוצה לעבור סופית לKubuntu. הבעיה היא שכשאני מנסה לעשות BOOT דרך הDOK, הוא עולה ונתקע אחרי שמופיע הסמן של העכבר. חשבתי אולי לנסות לפרמט את המחשב לחלוטין ולנסות ככה, אבל אמרו לי שרוב הסיכויים שזה לא יעבוד. אז מה הקטע שהמחשב נתקע כשהוא מנסה לעלות דרך הDOK?

• 23 תגובות
    • 4k צפיות
  13. אני רוצה להתקין לינוקס אבל לא יודע איזו גירסה תתאים לי (אני יודה לכם אם תוכלו להגיד לי)- השימושים שלי במחשב הם- משחקים! מוסיקה! בניית אתריי אינטרנט (html vb java asp...) ! תיכנות ב-c! אינטרנט (icq kaaza( וגלישה רגילה! וגם office וכל השאר! ודרך אגב אני מתכוון להשאיר את ה-XP כך שאני יכול לעשות מין שילוב (חלק מהדברים לעשות ב-xp וחלק בלינוקס!) וגם יש לי כמה שאלות: -אם יש לי 3 מחיצות (c, d, e) אני יכול לשים xp על c ולינוקס על e -וגם אם אפשר הסבר מהיר על הקטע ע המחיצות! וגם קישור (ישיר) להורדה של הגירסה המומלצת! אני יודע שהעמסתי מלא אבל זה קטע שאני לא ממש מבין בו

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lidor_abo,

חברה אני רוצה להתקין לינוקס 10 הכי חדש susa קודם כל מה אתם אומרים עליו ובבקשה תעזרו לי איך להתקין אותו?!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לקנות ibook g3 (האלה מהפוליקרבונט הלבן-לא טיטניום) ורציתי לשאול מה דעתכם על המחשב, והכי חשוב- האם הוא יצליח לנגן סרטים בלי בעיות ריענון וכו?? אני קונה דגם ישן יחסית כי אני נדלקתי אומנם על המק אבל אני רוצה לראות איך אני יסתדר איתו בדגן ישן יחסית קודם כי יש לי pc חדש יחסית.. ד.א יש למישהוא מושג איך מדקינים דגם הזה תמיכה ב wifi? תודה רבה לכל העונים!

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום, אחרי חודש של טרטורים ביני לבין עצמי - הלוך ושוב בין מאק לפי.סי - החלטתי שאני הולך על המאק. הסיבה לקנייה - מותו של הנייד הקודם, והרצון להתחיל לערוך וידאו על בסיס קבוע יותר, "מקצועי". במקצועי אני מתכוון לא לעבוד בזה, אבל כן לערוך את הסרטים שלי ושל החברים, באורך מלא, המוצלמים באיכויות השונות של HD. נושאים שהייתי רוצה להתייעץ עם חברי הפורום המלומדים (והמנוסים): *מצטער מראש עם על חלק מהנושאים יש תשובות בפורום, חיפשתי קצת ולא מצאתי תשובות שמתאימות בדיוק, אבל כמובן שאם יש כאלו תפנו אותי ואל תכתבו, ובכל מקרה, אנא, תהיו עדיני עם בתול מק חרד. 1. הזהירו אותי חברי המתעסקים בקולנוע בארץ שאף אחד רציני לא עורך כאן על פינל קאט, אלא שהבחירה היא לעבוד AVID. אני אישית מאוד אוהב לעבוד …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by By,

מאיפה אני יכול להוריד מנדירק 9.1? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הורידו והתקינו Mozilla 0.9.8 ותבוא לכם הישועה http://www.mozilla.org/releases/ ותגידו אם לא צדקתי

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הבעיה עד היום שהיה צריך לפרמט את ההארד דיסק וליצור מחיצה בשביל להתקין את זה, או להריץ את זה ישר דרך הדיסק. יש תוכנה בשם WUBI שתתקין לכם את UBUNTU בנוסף לווינדווס XP, ואפשר לעשות DUAL BOOT אז סתם אם מישהו סקרן ורוצה לנסות: סרט הסבר איך להתקין: http://www.cnettv.com/9710-1_53-28756.html?tag=bubble להוריד את התוכנה: http://www.download.com/Wubi/3000-2094_4-10702316.html?tag=lst-0-1 אני יודע שזה פורום WINDOWS, אבל שמתי את זה פה כי מה שמיוחד זה שאפשר להפעיל את זה בנוסף לווינדווס, אם אתם חושבים שזה שייך לפורום אחר אז תעבירו את זה. אבל ההודעה הזאת נוגעת למשתמשי ווינדווס.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by shlomy79,

אחרי שנים רבות והרבה מסכים כחולים על בסיס יום יומי החלטתי לעבור ללינוקס בחרתי את מנגרו סביבת גנום יצרתי מכונה וירטואלית התקנתי והשתפשפתי קצת והתקנתי כל מה שהיה בשימוש בחלונות ואני מוכן למעבר רק דבר אחד מונע ממני והוא חוסר רזולוציה 1920X1080 איננה מופיעה ואני נאלץ להשתמש ב1920X1200 16:10 ואני נאלץ לגלול למעלה למעטה כדי ללחוץ על דברים שונים כגון כל התוכניות של גנום הוא לא מופיע אם אני לא גולל למעטה ואז לא רואה את החלק העליון של המסך. אשמח לעזרה. פרטי חומרה: ryzen 5 2400G samsung smart tv 43inch conected true hdmi cable to the computer

21. Started by benma,

יש לי לינוקס אובונטו, גרסה 6.10 יש לי הרגשה כל הזמן שהממשק בו מטושטש יחסית לחלונות. מישהו נתקל במשהו דומה? אפשר לתקן את זה? הכרטיס הגרפי של: nvidia geforce 4400mx הרזולוציה המוגדרת הן בחלונות והן בלינוקס: 1024X768 קצב הרענון: 85 הרץ (בלינוקס). תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by le011,

שלום לכולם איך מפעילים את הפונקציה של NWIEV (ריבוי מסכים) של NVIDIA באוובונטו 8.04 האם היא קיימת ביכלל? תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  23. כמה שאלות לפני התקנת לינוקס מינט - - האם יש אפשרות לריבוי מסכים בצורה פשוטה כמו בווינדוס? - אני מתקין מינט 14.1, האם שתצא הגרסה הבאה אני אצטרך לפרמט או שאוכל "לשדרג"? (מצאתי את זה: http://community.linuxmint.com/tutorial/view/2) - האם יש הבדל בין התקנה לצד ווינדוס 7 או לצד ווינדוס 8 (אני מניח שלא, אבל ליתר בטחון..), והאם ההתקנה של לינוקס מינט דומה להתקנה של אובנטו (כדי שאני אוכל להסתמך על מדריך שקיים במקום להתחיל לנחש דברים..) - מחשב עם 4GB זכרון (ומעבד 64ביט כמובן) - יש סיבה לא להתקין מערכת 64ביט? תודה מראש לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by itayshom,

שלום, אני נוסע לארה"ב ושוקל לקנות שם אולטרה-בוק של system76: https://www.system76.com/laptops/model/galu1 למישהו יש נסיון בארץ עם הדגם הזה ועם מוצרים של system76 בכלל? כמה זה מסוכן לדעתכם לקנות מחשב כזה כך שאין תמיכה בארץ? האם בגלל שזה מחשב לינוקס יש יותר servicability, כלומר ניתן לתקן דברים לבד? איתי נ.ב. האם למישהו יש נסיון גם עם Dell XPS 13 Developer Edition ועם הפגם המעצבן של רעש לא ברור שבוקע מתחת למקלדת?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by קרן24,

אני מתכננת לרכוש מחשב חדש ורציתי לדעת כמה יכול לעלות לי מחשב מאק של APPLE שאמור לשמש אותי בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו), אינטרנט, מוזיקה, הורדות וצפייה בסרטים. כמה מחשב כזה עולה בארץ ובכמה אפשר לקנות אותו בחו"ל? (למי שיודע...) תודה

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים