עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by danny70,

hi all wher is the boot loader that i cant configore to start too oporeating system . and wa's the comannd line

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  2. אני התקנתי לינוקס פאדורה רד האט עכשיו אני משתמש בווינדוס אקספי האם יש תוכנה המאפשרת לי להיכנס מתי שאני נמצא בווינדוס להיכנס גם ללינוקס בו זמנית?? אם כן איזה תוכנה ?? ואם יכולים להביא לי לינק שלה אז סבבה אבל אם לא לפחות את השם שלה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  3. קוראים לתוכנה MySLAX Creator http://myslax.rabidhutch.co.uk/files/MySLAX_Creator.exe

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  4. Started by Gold shark,

מישהו יכול להגיד לי איך בונים הפצה משלי? עם למישהו יש מדריך הוא משהו זה היא מצויין ממולץ בעיברית עם לא אנגלית גם יעזור '_'

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  5. יש לי בעיה שאני לא יודע איך להגדיר דואר ב לינוקס בתוכנה של KDE מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  6. לא קיבלתי תשובה בפורום רשתות אז אולי מישהו כאן יודע!! אז ככה יש לי מחשב ישן celeron 800 mhz עם 160M של זיכרון 2 כרטיסי רשת כמו כן יש לי hub הייתי רוצה שזה יהיה מחשב שתמיד יהיה מחובר לאינטרנט, וששאר המחשבים שבבית יתחברו דרכו לאינטרנט הכוונה שלי היא שכרטיס רשת אחד של המחשב יהיה מחובר ל מודם של הכבלים והכרטיס השני יהיה מחובר ל hub אל ה hub אני רוצה לחבר מחשבים אחרים כדי להעביר מידע בינהם ולגלוש באינטרנט האם זה אפשרי? ואם כן איך ובאיזה תוכנה לעשות זאת? אני מקווה גם ללמוד קצת על רשתות דרך התהליך

7. Started by yotam.m,

יש למישהו פיתרון לפתיחת החלונות החדשים באינטרנט אקספלורר?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  8. Started by yehudasun,

יש נייד ג'י 3 64 זיכרון דיסק קשיח 8 ג'יגה סידירום רשת ומודם.... לא ידוע מהירות... זה שווה את ה 999 ש"ח? אפשר להתקין על זה את המערכות החדשות כמו הטייגר וכדומה...?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by The-Fox,

טוב אז המערכת מאד נחמדה והכל אבל. הסמן של העכבר לא מופיע, העכבר עובד והכל כי הוא "מדגיש" את האיקונים שהוא עובר מעליהם. עברתי על כל מיני הגדרות של העכבר אבל לא הצלחתי. בקיצור אם למישהו יש רעיון או שמכיר את הבעיה אני אשמח לשמוע פתרון. כאמור הפצת SUSE 9.3 ב LIVE DVD.

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  10. Started by PhoenixBoy,

אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PhoenixBoy,

אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש? מה ההבדל בעבודה בפוטושופ בווינדוס לעומת עבודה בפוטושופ במקינטוש? ואם אפשר להתקין את זה על מחשב רגיל אז אפשר להתקין על המחשב שלי? AMD Athlon64 3000+ S939 לוח חדש של ג'יגהבייט עם Nforce 4 1024Mb DDR 400Mhz Gigabyte Geforce 6600 זה בכללי... אפשר להתקין על המחשב שלי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by MushMush,

אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להחליף את מהערכת ההפעלה שלי ללינוקס .. כדי לנסות אותה .. אבל לפני זה.. אפשר לקבל קצת מידע הל המערכת? כמו: זה נכון שהרבה משחקים לא פועלים במערכת ההפעלה הזאת? ומה למשל ההבדלים העיקרים בין מיקרוסופט וינדוס ללינוקס(חוץ מזה שזאת בעלת קוד פתוח וחינמית) או עוד דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני אתקין את המערכת תודה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. מישהו יודע למה הלוגו של לינוקס הוא פינגווין ??

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  14. Started by no nick,

כשאני צריך לבחור את דרך ההתקנה שלו(פירמוט, אוטומטי או ידני) הוא אומר לי שיש לי סקטורים פגומים.. מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  15. Started by kawaii,

i have it enabled, now how do i set shadows and and make windows transperent? anyone knows? :\ EDIT ok,i can make windows transperent with xcompmgr+transset , thats a progress,

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  16. Started by pssheba,

היי אני מחובר לאינטרנט באמצעות נתב שהוא למעשה proxy. נניח שאני רוצה לדעת אם קיימת תקשורת ביני לנתב עלי להשתמש בפקודה: ping (address) אך אינני יודע מהי כתובת ה ip או dns של הנתב (פרוקסי). כיצד מוצאים זאת ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by adlanm,

אני מנסה להתקין את ה-driver שהורדתי מהאתר של Nvidia אבל יש לי את השגיאה הבאה ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before installing. For further details, please see the section INSTALLING THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver אני בערך מבין מה הבעיה רק שאין לי מושג בלינוקס, אז השאלה שלי היא איך אני סוגר את ה X server הזה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. Started by Colombo-Manch,

לא יודע מה קרה אבל כל התבניות (Themes) שלי נעלמו ...ואני לא מצליח להתקין אותם. ניסיתי הכל. יש לי את התבניות (קבצי favorite.) אבל אני לא מצליח לראות אותם בתיבה המיועדת שבתוכנה. העתקתי אותה לתיקייה המיועדת אבל זה לא עובד. אם רק למישהו יש את התוכנה, אפשרי לבדוק למשל איפה נמצאות התבניות האלו, באיזו תיקייה? מישהו יכול לעזור? .גם הכוונה למדריך או לאתר מתאים תעזור (עברתי כבר על האתר של אפל ולא מצאתי שם פתרון שעבד). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by system down,

ערב טוב לכולם יש לי המחשב שני ארדיסקים אחד ישן ואחד חדש על הישן ברצוני להתקין לינוקס מנדרייק גירסה 10 החלטתי לעשות זאת ופירמטתי את אחת המחיצות עם PM8 (הארד הישן מחולק ל-2 מחיצות) לאחר כל הסידורים בביוס והתחלת ההתקנה קיבלתי את ההודעה הבאה שאינני מבין מדוע היא הופיעה והצלחתי להבין אותה חלקית error in exec of stage 2 trying to execute/usr/bin/runinsta112 from the installation volume the follwing fatal error occurred:fatal error in stage1 i/o error i can`t recover from this מישהו יודע מדוע אני מקבל את ההודעה ? יש לציין שהפירמוט היה ממערכת קבצים NTFS ל-EX3 והלייבל שניתן למחיצה היה LINUX לי נראה שיש בעיה בדיסק ההתקנה אבל אני אשמח לעוד אפשרויות ופיתרון תוד…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  20. Started by Gold shark,

שלום לכולם אני משתמש בינוקס דביאן גם בשרת שלי אני משתמש בדיבאן עכשיו אני לא ממש רוצה להתחיל להיסתב עם הרבה כבלים ומסך אז אני רוצה לעשות קישור דרך remote desktop אבל לפי איך שהבנתי צריך לעשות משהו וזה לא כמו מהפצות אחרות שרושמים את האייפי טוב זה הבעיה הראשונה עכשיו השנייה מישהו יודע מה הפורט של remote desktop בלינוקס דביאן ?? תודה מראש לכולם מאוד חשוב לציין שאין Xserver אל השרת והוא עובד אל ממשק טקסטאלי בלבד

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. Started by tenana,

בזמן האחרון קצב ההורדה שלי נע בין 28 ל32 קילו בייט , ויש לי אינטרנט של 1.5 מגה ביט. אני אמור להוריד בסביבות ה190.. התקשרתי אתמול ל012 והתקלה לא היתה אצלם והם הפנו אותי לערוצי זהב, שבדקתי איתם וגם איתם אין בעיה כי כשהמחשב לא היה מחובר לאינטרנט היה אפשר להוריד במהירות מקסימלית מהאתר של הוט. עשינו בדיקה בcommand על מנת לבדוק כמה פורטים פתוחים (netstat -a) או שככה לפחות הם הגדירו את זה, ולטענת הנציגת שירות יש לי יותר מדי פורטים פתוחים (10 כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט). מה שהם הציעו לי לעשות זה בדיקת וירוסים על מנת לראות אם יש גורם כלשהו במחשב שגורם לאיטיות בהורדה יש לי בעיקרון אנטיוירוס שפועל כל הזמן והתקנתי גם עוד אנטיוירוס היום, ובדקתי בשניהם, ובשניהם הוא לא מצא שום וירוס. י…

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  22. התקנתי לאחרונה את לינוקס מנדריבה (מנדרייק) 2005. לאט לאט אני מגדיר אותו לטעמי, אולם יש עדיין כמה דברים שמציקים לי ושאני לא מצליח לשנות: 1. קופי-פייסט. מדוע כשאני מסמן טקסט הוא ישר עושה לו קופי? כיצד ניתן להפתר מזה? בנוסף, משום מה הוא עושה פייסט עם הכפתור האמצעי של העכבר, וזה מפריע. איך לבטל זאת? חוץ מזה, יש תוכנות, כמו פיירפוקס, שבהן הקיצורים ctrl-c/ctrl-v לא עוברים בכלל. יש דרך להוסיף אותם? 2. פונטים. הורדתי והתקנתי חבילה עם פונטים קריאים בעברית (כי מן הסתם הפונטים שמגיעים עם ההפצה הם על הפנים). בדפדפן אין בעיה להגדיר שישתמש בהם. השאלה היא איך אני גורם לזה שהוא ישתמש בהם במע' הפעלה, למשל כאשר הוא מציג שם של חלון בעברית, אני רוצה שיראה את זה בפונט שאני הורדתי ולא בפונט הר…

23. Started by singera,

כיצד אני מבצע את הפעולה הנ"ל יש לי כונן שעשיתי לו MOUNT ב2/ ואני רוצה לשנות זאת מה לעשות? כיצד אני יכול להעלות את התדר של המסך התוכנה לר מאפשרת לי? וכיצד מחליפים את הכתיבה לעיברית, התקנתי מקלדת עברית בתוכנה תודה

24. Started by plonter,

וירטואל פי סי הוא פשוט כלי להריץ כמה תוכנות שלא תורגמו לעיברית למק כמו האופיס של מיקרוסופט לרוב השימושים האחרים אין בו צורך אני משתמש בו ומריץ מספר מערכות הפעלה בו זמנית כדי לדבג את האתר של פלונטר כי אתרים נראים שונה לגמרי במק או פי סי פרט לזאת למק יש אחלה תוכנות ולמרות המבחר המצומצם השרת שלנו פועל נהדר על מק כבר כמעט חמש שנים ביי מפלונטר

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by walkman,

DivX 5.0.1 is now available for Linux. Version 5.0.1 also includes the DivX 5.x encoder on Linux for the first time. לאתר: http://www.divx.com/divx/maclinux.php

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים