עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. אוקי, אני מקווה שאני לא עושה איזה עבירה על הפורום כי אני לא ממש יודע אם זה מוגדר כדיבור על ווארז או לא.. , אני פשוט לא ממש יודע על הנושא אבל הבנתי שעשו פאצ'ינג למערכת הפעלה MAC OS בעבור מעבדים בארכיטקטורת X86 ... שאלתי היא כזו, האם המערכת הפעלה מתפקדת כראוי ? כלומר כבכל MAC גם על ה PC ? או שהיא מתפקדת בצורה לקויה ? הנושא הזה נשמע מאוד מעניין במידה כזו או אחרת כי המערכת הפעלה הזו, מלבד "פלצניותה" מאוד נוחה וטובה לגראפיקאים.. אז אשמח למידע על הנושא הזה.. ואני מקווה שזה לא עבירה לדבר על זה פשוט מאוד מעניין אותי העניין, במידה וכן מנהלים למחוק.

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by shlomibandit,

האם יש אפשרות להתקין על pc מערכת הפעלה של mac os??? ואיך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Holography,

לאחרונה מסתובבת לה גרסת Final? של הצעקה האחרונה בעולם מערכות ההפעלה של המק וכנראה שעכשיו גם של ה-x86 מעניין אותי אם משהו מחברי הפורום ניסה ויכול להעביר חוות דעת קטנה על המערכת. בתודה, Holography.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shay820,

שלום לכולם הורדתי את המערכת הפעלה מחפש מדריך להתקנה על מחשב רגיל תודה רבה שי

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by hamoodit,

Does anyone know how to install hebrew text display support for MAC os X browsers - preferebly using IE 5 or higher Thanx

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by eli_xXx,

שלום לכולם... אני מעוניין להתקין על המחשב שלי MAC עכשיו השאלה שלי היא כזאת... יש לי MAC של גרסאת Intel והשאלה שלי היא אם הmac יעבוד אצלי כמו שצריך במחשב או שיעשה לי בעיות? התקנתי את הMAC בתוכנה VMWARE (תוכנה שמאפשרת להתשתמש במערכת הפעלה נוספת בתוך חלון) בקיצור הוא עבד מצוין.. אז האם הוא יעבוד על המחשב כמו שצריך? עכשיו יש לי עוד שאלה... הקבצים של הMAC נראים כך: האם זה אפשרי להתקין את הקובץ שהסיומת שלו זה IMG? אם כן איך עושים את זה? ודבר שני זה שוקל 6GB וזה לא נכנס אפילו לדיסק DVD (4.7GB) אז מה עושים? תודה לכולם ומצטער על הניסוח הגרוע... תודה ולילה טוב =] אם הודעה זו עברה על החוק ע"פ החוקים בפורום אז תמחקו (מצטער אם אני עובר על החוק)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by oba3k,

אני שוקל בימים אלה לקנות HTPC. יש לי תחושה שMAC מיני ישתלב יפה מאד בסלון (חוצמזה שזה יוצא יחסית זול, ואני רוצה להתחיל לשחק קצת בOSX). מה שאני מנסה לשאול פה - הבנתי שאין לו HDMI. איך בכל זאת אפשר לחבר אותו לLCD בצורה מיטיבת?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ken,

קניתי אותו לפני כמה שבועות בחו"ל ויש לי כמה שאלות: - סרטים בפורמט avi לא נפתחים בqwick time וגם לא ב imovie - מסנג'ר לא נפתח, יש הודעת "סיסמא לא נכונה" אבל אין שום בעיה עם הסיסמא - מחפשת ליצור קיצור מעברית לאנגלית (למשל command space) - בכללי, איפו ניתן ללמוד עוד על המחשב הזה בעברית? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 15.4k צפיות
  9. היי לכולם, התקנתי Adobe Flash Player ע"מ שאוכל לצפות בשידורים באינטרנט. כאשר אני לוחצת play התוכנית עדיין לא עולה, וזאת ההודעה שמופיעה: content of MIME type “application/x-mplayer2”. Because you don’t have a plug-in installed for this MIME type, this content can’t be displayed. רעיונות מישהו?...

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by ZenMaster,

x

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by The Prophet,

האם ניתן להתקין WINDOWS על מחשב MAC?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי הגירסאות האלה:6.06/6.10 האם ישנו xgl מובנה בגירסאות האלה? יש לי כרטיס של ati אני מבין שהכרטיסים שלהם עושים בעיות....איזה דרכים ישנם כדי ליפתור את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים!!

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by sprinter,

שלום, בעת התקנה של לינוקס אני תמיד נתקל באפשרויות הנ"ל של LVM. מה זה בכלל אומר מבחינת ה storage ומה ההבדל בין ה Physical LVM ל Logical LVM? תודה

• 15 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by icebreak,

סרטים מהפיתוח של סביבת עבודה בלינוקס, רצים על מערכת לא חזקה במיוחד, איזה אפקטים.. אפילו ב LONGHORN לא יהיו כאלה (חלקם צפויים להיכנס ל WINDOW MANAGERS בעתיד): http://ftp.acc.umu.se/mirror/temp/seth/blog/xshots.html

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. Started by finhack,

שלום לכולם אני מעוניין ללמוד להסמכה הזו, עשיתי כבר את LPIC-1 ולמדתי לבד אליה. אםיש מישהו שעבר את ההסמכה \ לומד אליה ויכול להעביר לי חומר אני אשמח, כל דבר, אתרים,ebooks, וידאוים (יש לי גם CBT אבל לדעתי זה גירסאות ישנות ואני לא ממש יודע אם כל החומר מרוכז שם) תודה !!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by habarbash,

ב"ה שלום. אני כרגע מתכונן למבחן על Linux + , שאם אני עובר אותו אז אני בעצם מקבל ג"כ את ה LPIC -1 , אני כרגע שוקל אם לגשת למבחן הזה (320$), ואז אני מן הסתם אמשיך עם המבחנים של LPI, או שאוליי ללכת על הכיוון של RH, השאלה שלי יותר מתמקדת מבחינת השוק, מה 'נחשב' יותר. החלק השני הוא, אם בכלל שווה להשקיע את הכסף על התעודות האלה, האם בארץ סופרים את זה, או שבוחנים ת'כלס את הידע ? תודה רבה. חנן.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by R.R,

אני חדש באובונטו מקודם כשהייתי בוונדוס האמיול הוריד לי בסדר אבל עכשיו באובונטו זה בקושי מוריד לי משהו ויש לי low id

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by MortaL,

http://www.pcphobia.co.il/cgi-bin/go.cgi?articles:Should%20I%20buy%20a%20mac.htm אהבתי ;D במיוחד את השורה: האם יש לי סיבה לקנות מקינטוש? התשובה תלויה במי אתה. אם אתה אזרח מן השורה בארץ ישראל, התשובה לשאלה היא כנראה "לא". מי נתן להם רישיון ? נב, סליחה עם לא כתבתי בפורום הנכון

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by AmitMa,

אהלן. מישהו הצליח להתקין את התוכנה על לינוקס? אני מדבר על LogMeIn Client - בעבר נקראתה Ignition. אני חייב את התוכנה הזאת ספציפית ככה שלא יעזרו לי אלטרנטיבות. ניסיתי להתקין Wine ועליה את ה-LogMeIn אבל אני מקבל הודעה שאין לי גישה לאינטרנט (ומשום מה ההתקנה היתה נראית לי מהירה מדי). אם מישהו יצליח להפעיל את התוכנה, אני מוריד בפניו את הכובע. תודה!

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by Googleness,

בזמנו על דאפר הצלחתי לסדר שכל הכפתורים של העכבר יעבוד עם איזה עריכה בxorg.conf הקיצר בחדש אני מנסה כמה דברים ומדריכים שמצאתי : http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=65471 http://my.opera.com/Mr%20Green/blog/show.dml/140616 http://www.linux-gamers.net/modules/wiwimod/index.php?page=HOWTO+Typhoon ותמיד אני מקבל שגיאות בX ונפלט לסביבת טקסט שם אני צריך לערוך בחזרה את הXORG.CONF... עצות?[br]פורסם בתאריך: 27.04.2007 בשעה 19:35:49 הצלחתי לפתור את הבעיה לפי המדריך הבא:http://ubuntuguide.org/wiki/Ubuntu:Feisty#Mice

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by NarKo,

אני מחפש דרך לפתוח login ל - Xserver מרוחק בלי תוכנות חיצוניות. משהו שמובנה ב-X מנסה לבצע פעולה דומה למה שתוכנות כמו exeed עושות מ- WINDOS. אני עוד על RH 9.0 והשרת X המרוחק שלי הוא HPUX

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by redead,

is there is a way to do it ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן, כמה דברים לא ברורים לי לגבי לינוקס מ LIVECD (על סטיק פלאש נייד) - האם אפשר לעבוד איתה ולקמפל דברים בעזרת הGCC ? (לא צריך סביבת פיתוח - אני מעדיף את הTERMINAL - הארד קור ) - האם קבצים והגדרות אישיות נשמרים, או שבכל פעם שאעשה בוט ייפתח "דף חלק". - האם אפשר לעשות בוט של המערכת הזו מהסטיק בכל מקום, או שנדרשת יכולת חומרה (אפשרות בביוס לBOOT מסטיק זכרון) תודה !

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by simonsix,

עריכה: שיניתי את הכותרת כי היא לא רלבנטית לתוכן הדיון. אתמול התנסיתי בלייב-סידי של האבונטו והוא דווקא מצא חן בעיניי כמערכת הפעלה משנית. האיטיות והגרפיקה האיומה נבעו כנראה מהסיבה שלא היו דרייברים מתאימים ושההפעלה היתה מכונן CD למה משנית? משום שהשימוש העיקרי שלי הוא משחקים+קיובייס לעריכת מוסיקה. עכשיו,כמעט התפתתי להתקין במהלך הסיור . התקנה התחילה בצורה מסודרת וידידותית. התוכנה שואלת איפה להתקין ,היא זיהתה שני כוננים ,אחד חיצוני ואחד פנימי,אגב שניהם NTFS רציתי פה לשאול,אם יש מגבלה כלשהי להתקין על כונן חיצוני של WD השלבים הבאים ציננו קצת את ההתלהבות,משלב 5 ומעלה. די נבהלתי כשהתוכנה ניסתה להתקין את המערכת על שם המשתמש שלי ב XP או Administrator או SIMON ואח"כ היא מזהירה שכל …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by הדוד משה,

יתכן שאחד מכם, גיבורי קוד פתוח שלי, כבר ראה את הת'רד שלי על המקבוק המצ'וקמק שמצאתי. למי שלא ראה, אז שיראה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=533685.0 כך או כך, אני לא אומר "לא" ללפטופ בחינם, ולקחתי על עצמי את האתגר להפוך אותו לתקין (או למכור אותו לחלפים ) אם כן, אין בוטינג מההרדיסק (וגם לא תאורה אחורית, אבל ניחא). יש ברשותי לייב CD לאובונטו 11.10, אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד כמו שצריך על מחשב של אפל (להבנתי והתמצאותי המצומצמת בכל הקשור לאפל, המחשב שלהם בנוי עם כל מיני חלקים משונים כמו PRAM וכיוב'). תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים