לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
הלינוקס עשה לי 2 מחיצות אחת של G18 ואחת של 143M איך אני אפרמט אותם אם אני לא יודע איזו אות זאת? :-\ כי יש שגיאה שלא מביאה להעלות CD אלה רק FLOPPY
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
איך אני יכול לתת הרשאות של העתקה או מחיקה של קבצים בכונן שהוא כונן D שזה לא כונן שהכנתי עם הלינוקס אלא עם הוינדוס ועוד שאלה האם אפשר לפתוח קבצי exe בלינוקס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שדרגתי לאחרונה אל 8.04 של אובונטו ואיך לאמר בעדינות.. האיכות של הוידאו פשוט על הפנים. ב7.10 הכל עבד טוב בלי בעיה עכשיו פשוט רואים את הוידאו שאני מנגן על המחשב מפוקסלים, בעייה של התאמת דיבור/סאונד וכו'. ניסיתי לנגן בנגן הוידאו של אובונטו ובVLC, התקנתי קודקים מאצל החבילה Ubuntu Restricted... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה לדבג קובץ executable עם ddd , ואני מקבל את השגיאה הבאה - sysdeps/i386/elf/start.s :no such file or directory מחיפוש ממושך באינטרנט אני מבין ש start.s קשור ל glibc - gnu c library, איך אני יודע עם glibc מותקן אצלי? והאם מישהו נתקל בבעיה הזו? תודה - נ.ב - אני משתמש ב linux mint אולי השאלה מתאימה יותר לפורום שפות תכנות , אבל ננסה קודם פה.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כרגע שמעתי על מערכת ההפעלה הזאת והאפשרות נשמעת מפתה מה אני עושה עם המחשב? סרטים, אינטרנט, משחקים פחות היותר זה הכל השאלה האם כדאי לי לעבור למערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין להנות מיציבות המערכת ולהנות מיתרונות שהwindows מציעה- משחקים אינטרנט ותמיכה בחומרה.
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
כמו תמיד, יש תקופות שויסטה מעצבנת יותר, ופחות. בזמן האחרון ויסטה גרמה לי להשתגע, ונזכרתי באותה הפצת לינוקס שניסיתי שקרצה אלי אך לא לשאר משתמשי הבית. יש לי כמה בעיות/ שאלות עם מנדריבה 1. אני לא מצליח להגדיר חיבור לאינטרנט כראוי, זאת אומרת אין את אפשרות הL2TP (או שאני לא יודע איפה היא) והיא לא נותנת לי להגדיר את כתובת ספקית האינטרנט שלי, יש למישהו מדריך מפורט? 2. אני צריך תוכנה לקידוד וידאו עם הגדרות נרחבות, שיכולה להוסיף כתוביות. 3. האם יש למנדריבה את הקודקים שנכללים בK LITE? 4. בהורדה שהורדתי לא נכללת עברית, היכן אני יכול למצוא? יש לציין שכל זה מהתרשמות בLIVE CD ללא התקנה, והיא עבדה כך מהר יותר מויסטה, התרשמתי.
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
התקנתי את האובנטו יחד עם ויסטה... ויש לי בעיה עם הכרטיס קול.... יש לי כמה סטים של רמקולים מחוברים ביחד למחשב... אני משתמש ב5 מתוך 6 הכניסות מאחורה....... 2 כניסיות המשמשות כרמקולים קדמיים... 2 סאב וסנטר... 1 כרמקול אחורי... בדריבר שיש לי בויסטה יש לי אפשרות לקבוע כל יציאה מה תיהיה השימוש שלה.... יש אפשרות כזאת באובנטו??
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום חיפשתי גרסאות של דביאן ונתקלתי בדבר הבא: http://www.linuxiso.org/distro.php?distro=4 ראית שיש הרבה גרסאות של דביאן (i386, ppc, alpha...) אבל לא בדיוק הבנתי למה הקוונה אם זה בעצם פשוט מערכות לינוקס שונות או שזה הפצות שונות כל אחת יותר חדשה ואם שיפורים. שמתי גם לב שזה ככה גם בפדורה 4 בג'נטו ובעוד הרבה. הייתי רוצה לקבל קצת מידע כללי על הנושא. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
devstation הוא משחק fps שמיתבסס על המנוע של ut2003 וממוקד בהרס השמדה ואלימות חסרת פשרות בחורבות עולם עתידני. אני ממליץ לבדוק פרטים עליו כאן: האתר הרישמי http://www.devastationgame.com/ הורדת קליינט הבטא ללינוקס מ icculus http://icculus.org/news/news.php?id=1446 שימו לב שנכון לעכשיו צריך להעתיק קבצים מהתקנה של המשחק בווינדוס , אבל זה ישתנה בקרוב (אני מקווה) תהנו :AR15:
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות G5 IMAC ואני לא משחק במשחקי מחשב בכלל אני רק רואה סרטים ואני צריך אותו למוזיקה גם כדאי לי או לא ואפשר להחליף לו כרטיס מסך או קול?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
ראיתי באתר הזה: http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?lang=fr&modem=17 שהוא תומך בלינוקס...אבל אני לא יודע איך מתקינים... אם זה חשוב יש לי מנדרייק10 וred hat FC2
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין לינוקס אובנטו, ורציתי לשאול האם אוכל להתחבר לאינטרנט בהנחה שהוא מחובר לראוטר ובמחשב השני יש ווינדוס XP? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד KNOPPIX בגרסה מלאה? או שאולי אני עשיתי משהו לא טוב שהוא כותב לי שחסר קבצים?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
התקנתי את הלינוקס רד-הט 9 ככל הנראה לא אמרתי לו לעשות בוט מMBR או משהו כזה.. אז עכשיו אם אני לא מפעיל אותו אם הדיסקת שלו הלינוקס בכלל לא עולה אבל אחרי שהוא עלה מהדיסקט האו מגיע למין קונסול שאני לא יודע מה לכתוב שם... מה אני צריך לכתוב ואיך אני מגדיר שתיהיה לי אפשרות לבחור בין ווינדוס ללינוקס ? תודה מראש.. חן.
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות או לא לקנות הארד דיסק SATA בגלל ההתקנה בלינוקס אנא הסבירו כיצד להתקין או הפנו אותי למאמר המסביר זאת. תודה
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מוריד גירסת DVD של Debian באמצעות jigdo 0.7.1a. השרת ממנו אני מוריד הוא: http://ftp.us.debian.org/debian. הורדתי את הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-1.jigdo. מה אני צריך לעשות עם הקובץ הזה: debian-31r0a-i386-binary-2.jigdo? עריכה 1: הורדתי את דביאן במשך 16 שעות רצופות, ואז ה-Windows שלי נתקע ונאלצתי לאתחל את המחשב. הפעלתי את jigdo מחדש, והוא ממשיך להוריד את דביאן כבר במשך שעות ארוכות. מהירות ההורדה שלי היא בד"כ בין 30KB/s ל-50KB/s. הבעיה היא שאני לא יודע אם jigdo התחיל את כל ההורדה מהתחלה, או שהוא ממשיך מהמקום בו הוא הפסיק. ??? אין ל-jigdo שום מדד באחוזים או ב-MB לגבי גודל הקובץ שהוא כבר הוריד או לגבי גודל הקובץ שנותר לו להוריד. יש למישהו נסיון עם jig…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות קשה למקרה ספציפי שלי האם כידי לעשות את השינוי של 180 מעלות. אני משתמש בהרבה תוכנות גראפיקה ומשחקים אצלי זה דבר זניח ביותר אז ישנו מידי פעם. נמעס לי מוונדוס של מיקרוסופת עם כול הבעיות מסביב אז חשבתי לנסות משהו חדש. עכשו הבעיה שלי שאין לי מושג האם תוכנות שאני חייב אותם לשימושי יעבדו בלינוקס. מדובר בSolid Edge, FLASH, Microsoft Excel כול מה שמסביב לעניין הזה. אשמח לקבל את חוות דעתכם לנושא. בתודה, תומי
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הורדתי את הSUSE 9.1 צרבתי ,הכל עובד!!! אבל.....אני לא מצליח לגלוש! אני מחובר לכבלים והמודם מחובר דרך כרטיס רשת!!! ראיתי שה SUSE מזהה את כל החומרה וגם את הכרטיס רשת,ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לגלוש? האם אני צריך להגדיר את המודם באיזשהי צורה? אם כן אז איך? זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בלינוקס אז מי שעונה שיפרט כי אני לא ממש מבין בזה! ואם למישהו איזה טיפים ,עצות או סתם דברים שאני צריך לדעת או שיכולים לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!! תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
איזה פקודה גורמת להדפסת הפלט הנל cotodos0 c0t0d0s1 עד S7 c0t2d0s0 c0t2d0s1 עד S7 T2 c1t1d0s0 c1t1d0s1 עד S7 שאלה נוספת: מה פרוש C0/TS/D0/S0 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
במחשב הנ"ל גם מותקנים 4 דיסקים קשיחים, אחד מיועד ל-Windows XP, השני ל-Linux RH, השלישי לשמירת קבצים (FAT32) והרביעי להורדות (NTFS), בעת איתחול המחשב מערכת ההפעלה מתעכבת על חיפוש הדיסק השלישי והרביעי, נותנת הודעת שגיאה שהם לא מגיבים וממשיכה להיטען. דבר זה מעכב את זמן ההעלאה, כיצד אני פותר את העניין?
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכל חברי קהילת הלינוקס החביבה פה.. החלטתי לקנות מחשב כ-HTPC, כי מה לעשות זה הפתרון הכי הגיוני היום לסרטי HDTV. אז את המפרט עדיין לא הרכבתי, אבל זה יהיה מפרט בסביבות ה-2500 שקל, הקניה תתבצע כנראה אחרי החג מיכוון ש-Vista לא תספק את הסחורה מול מערכות הפעלה אחרות, אני פונה אליכם לעזור לי עם כל מגוון ההפצות.. בתור התחלה אני כנראה אתקין את כל ההפצות וגם ויסטה ואחרי זה אשאר עם מה שיותר נוח.. אני רוצה אפשרות להקליט מהטלויזיה (ואולי אפילו להשתמש במחשב כדרך התקשורת היחידה שלי עם הממיר), לצפות בסרטים מתוך ספריה באופן מסודר, לגלוש באינטרנט, לצפות בתמונות, מוזיקה וכו' ראיתי את הסרטון של linuxMCE ומאוד אהבתי, זה נתן לי הרבה רעיונות לדברים לעשות בבית. כרגע המטרה הכללית היא לה…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט באמצעות הכבלים יש לי מודם מחברת Ambit אפשר לקבל DRIVER ללינוקס וכיצד אני מגדיר את כל העסק הזה תודה לעוזרים............
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי XP ואני רוצא להשאיר אותו למשחקים אבל אני גם רוצא לינוקס (מסיבות די ברורות) אז איך אני יכול להתקין את הלינוקס ולהשאיר את הוינדוס?
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-