עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by roniok,

שלום אני מתכוון לצרוב לינוקס. ורציתי לדעת האם לבחור בנרו bootable או רגיל???

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  2. יש לי ויכוח עם מישהו לגבי לינוקס הוא אומר שהחומרה צריכה לתמוך בלינוקס ואני אומר שלינוקס צריכה לתמוך בחומרה מי צודק לפי דעתכם? תענו בבקשה זה חשוב תודה רבה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אני משתמש במנדרייק 10 עם ממשק kde יש לי שתי מחיצות מפורמטות לפורמט EXT3 והבעיה היא שאני לא יכול לכתוב עליהן מהמשתמש שלי אבל מרוט אני יכול איך אני פותר את הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם ניתן להתקין XP PRO 32BIT על ה-iMAC 27 אינטש: http://www.qsys.co.il/pl_product~MB953LL~3~21.htm זה אמנם נראה כמו פשע נגד האנושות, אבל התוכנות שלהן אני זקוק עובדות רק על XP נכון לעכשיו. תודה.

• 33 תגובות
    • 12.2k צפיות
  5. Started by matteo,

רציתי לשאול מכיוון שארץ' היא מערכת מתעדכנת היה היום עידכון של 110 מגה האם זה ככה כל הזמן? רק לידע כללי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ms,

שלום לכולם התקנתי את מנדרייק 9.2. הורדתי את תוספת הפלאש ואני רוצה להתקין - איך?? איך בכלל מתקינים תוכנות אני חדש בלינוקס..........אבל ממש חדש עזרו לי לפני שאני מתייאש וחוזר ל xp תודה מראש

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. Started by NuKe007,

יש לי מחשב טיפה צולע: P2 333MHZ SDRAM 128MB H.D. 4.3GB WD עם מערכת הפעלה מנדרייק 9. המחשב בסה"כ פועל בצורה נחמדה, לא לאט מדי, אבל לא מהר מספיק (אני לא מחפש שהוא יטוס). עכשיו רציתי לשאול מה יותר חשוב בשביל שישומים כמו OPEN OFFICE יפעלו בצורה יותר חלקה - זיכרון או מעבד?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AmitDanan,

היום בשעה טובה לאחר כ 3 שנים עם אייפון 4 שהתחיל לעשות בעיות התקדמתי לאייפון 6 פלוס אמרו לי שלא כדי לעדכן גירסה עם אייטיונס, רציתי לשמוע דעות שלכם למי שרכש כבר אייפון 6 ואייפון 6 פלוס.

• 11 תגובות
    • 6.9k צפיות
  9. Started by lordgod,

אני רוצה להוריד DVD של פדורה ויש שם X86_64 ו PPC השאלה היא מה להוריד ומה זה PPC ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Grim Reaper,

בשביל מה צריך מקינטוש בכלל, מה היתרונות שלו ומה החסרונות...? תודה...

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי התקנתי red hat 6 גירסה של x86_64 ואני רוצה להתקין בה את ה32 bit libraries support ... הבנתי שיש אפשרות להתקין אותם פשוט זה לא הדיפולטי ... אין לי ניסיון גדול בלינוקס . תוכלו לעזור לי ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by AMD-Z,

איך אני מפעיל את המעטפת הגרפית בלינדוס? ואיך אני גורם ללינדוס להפעיל את עצמו תמיד במעטפת? (בלי שאני אצטרך לכתוב את זה כל הזמן...) תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש פקודה של לינוקס שאפשר להריץ כחלק מ SCRIPT כך שיהיה אפשר להעתיק קבצים מתוך סרוור שדורש סיסמא מבלי לעצור את הSCRIPT אם אני משתמש בסקריפט בפקודה כגון RSH פשוט, המע' דורשת ממני את הסיסמא לסרוור והסקריפט עוצר אחרי שהקשתי את הסיסמא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by mishiago,

יש לי לינוקס 9 ואני לא מצליח להריץ קבצים כלשהם. התקנתי wine ועדין לא הצלחתי להריץ קבצים, לדוגמא עם הסיומת EXE. הלינוקס מראה שכאילו ה WINE לא מותק במחשב. ניסיתי גרסאות שונות ולא הצלחתי. כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש כל פעם. עיזרו לי בבקשה לתקן את הבעיה ה"מגעילה" הזאת. תודה מראש!!!

15. כרגע אני מעוניין להעלות קבוע את ה-XP מבלי לבחור אותו דרך ה-OS Select menu, איך מגדירים זאת? (האם יש צורך להסיר את GRUB?)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by manz11,

היי חבר'ה אני רוצה לקנות כונן חיצוני נייד ( אפילו לא כל כך נייד ) בגודל של 500-1500 ג'יגה בערך. לאחר בירור קצר שמעתי שלWD יש כוננים נורא טובים שתומכים גם במהירות של firewire 800 שזה מעולה לי למחשב . אבל לאחרונה רצה באוזני השמועה שניתן לחבר כוננים של WD אשר תומכים בesata למחשב מקבוקפרו. מבחינת חיבורים שיש לי על המחשב לא ראיתי איזשהו חיבור שמתאים לזה מלבד המגירה הקטנה ליד החיבור של הרמקולים שאין לי כל כך מושג מה הפוטנציאל שלה. בדקתי באתר של WD כדי לראות אם רשום שם משהו בנוגע לזה וזה אחד הדפים שהגעתי אליהם : http://www.wdc.com/en/products/resou...e.asp#external הבעיה עם הדפים היא שהם נותנים כל מיני מסרים סותרים ואני לא יודע אם יש אפשרות לחבר את הכונן למחשב עם החיבור הזה שא…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yonni,

www.applestore.co.il

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. Started by MushMush,

אני כבר דיי הרבה זמן רוצה להחליף את מהערכת ההפעלה שלי ללינוקס .. כדי לנסות אותה .. אבל לפני זה.. אפשר לקבל קצת מידע הל המערכת? כמו: זה נכון שהרבה משחקים לא פועלים במערכת ההפעלה הזאת? ומה למשל ההבדלים העיקרים בין מיקרוסופט וינדוס ללינוקס(חוץ מזה שזאת בעלת קוד פתוח וחינמית) או עוד דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני אתקין את המערכת תודה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by mayadann,

שלום אני מתלבטת בין שני דגמים של מק בוק פרו 13" האחד: MacBook Pro 13" 2.5GHz Retina Display 256GB Flashיתרון של משקל ,זיכרון SSD ,מסך בעל רזולוציה גבוה יותר חיסרון: מעבד יותר חלש מהדגם השני שציינתי והשני : MacBook Pro 13" 2.9 GHz יתרון מעבד חזק,זיכרון של 750 אבל לא SSD, ניתן לשדרוג ופתיחה לאחר הקניה. חיסרון : כובד. מפרטים ניתן למצוא בקישור: http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro *המחשב ישמש אותי ללמודי ארכיטקטורה ,מה שאומר שהוא צריך להריץ תוכנות תלת מימד. * אני יהיה בארה"ב בקרוב אבל ראיתי שלא כדי לקנות שם בגלל הבדל המתח מה שגורם להתקלקלות מהירה של המטען. בארץ יש לי יכולת בהוריד את המע"מ שז בעצם יוצא אותו דבר במחיר, ויש מקלדת בעברית. *ההבדל בים המחשבים הוא 120 שקל…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by MasterOr,

כשאני מעלה את ההתקנה מגיע המסך הרגיל הכל בסדר. עכשיו כדי להתחיל בהתקנה צריך ללחוץ<ENTER> וזה אמור להיכנס לממשק הגרפי. או שיש אפשרות להקליד LINUX TEXT וזה אמור להיכנס להתקנה לא גרפית משהו כמו דוס נראה לי עכשיו אני מנסה את 2 האפשרויות אבל כל מה שאני עושה ההתקנה מנסה לאתחל 2 קבצים ואז המחשב עושה ריסטרט ניסיתי מלא פעמים וכלום לא הולך קראתי קצת על זה וראיתי שיש את אותה בעיה לעוד אנשים בדיוק כמו שלי ואני לא מבין איך אני פותר את זה אני מת כבר להתקין את הפדורה. :'( תודה מראש

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  21. ערב טוב לכולם, התקנתי אובונטו 7.04. דנדש ויפה. התרשמתי לטובה עד כה. ההתקנה עברה בשלום, כולל חלוקת המחיצות, כולם שמחים ומאושרים. לשאלתי: ישנו חיווי של כרטיס רשת אלחוטי עובד. אני גם רואה שהוא מצליח לסרוק ולמצוא את הרשתות האלחוטיות סביבי, אך משום מה - מסרב להתחבר... מצאתי דרייבר לכרטיס הרשת שלי (LevelOne WNC-0301, עובד על PCI כמובן), אבל אין לי שמץ של מושג ירוק איפה להתחיל ואיך בכלל מתקינים את הנ"ל. סקרן לדעת מה מצפה לי בהמשך... תודה על העזרה, והמשך ערב נעים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים לפני כמה זמן התקנתי את סוזי בגרסה האחרונה שלה והיו לי כמה בעיות: קודם כל תפריט ההתקנה היה לי די מסובך אבל הסתדרתי בסוף כשהמערכת פעלה סופסוף לא ראיתי את הסמן של העכבר והשתמשתי בעכבר באופן "עיוור" לא הצלחתי לגלוש באינטרנט למרות שהמערכת הגדירה את כרטיס הרשת שלי זאת היתה הפעם הראשונה שלי שניסיתי לינוקס והתאכזבתי כי אני דווקא בעד כל הקטע הזה של המהפכה והשיתןף. מישהו יכול לעזור בעניין הזה?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. החומרה שיש לי היא: 2.4GHZ סלרון 512MB RAM שמתוכם 64 זה לכ.מסך מובנה. 20GB קשיח בקיצור, אני צריך הפצה קלה למחשב ופשוטה לשימוש שתתמוך בFLASH. ניסיתי להתקין את האובונטו האחרון, משום מה לא הצלחתי להתחיל התקנה בנייד (במחשב אחר כן עשה לי בוט מהדיסק). ולבסוף וותרתי בגלל שאובונטו די כבדה. התקנתי DSL 4.4.10 התאהבתי בלוח בקרה שמראה על הדסקטופ את שימוש הRAM, הCPU HDD וכו'.. אבל לא הצלחתי להוריד תמיכה לפלאש כדי לראות סרטונים בYOUTUBE. איזה ברירות יש לי? הלינוקס משמש רק לגלישה באינטרנט לא יותר. .

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by nim901,

הדיון פה הוא אך ורק על הנושא הזה, כל תגובה שלא קשורה תמחק ללא אזהרה כמו כן, ניתן להקפיץ את הנושא הזה בכל זמן עריכה אני אשמח שאם אתם מוסיפים הפצה ההודעה תהיה בפורמט הבא: [b]***[/b] [u]סביבה גראפית -[/u]*** [u]מבוססת על -[/u] *** דף ההפצה ב [url=***]Distrowatch[/url] [u]יתרונות -[/u] *** [u]חסרונות - [/u] *** [u]הורדה - [/u][url=***]מהאתר הראשי[/url] ולציין את הקטגוריה אליה ההפצה משתייכת.

• 62 תגובות
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.