לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
אני מאוד מאוד אוהב מק אבל יש בעיה מתסכלת אחת: אין פתרון לכל מיני תוכנות ומשחקים שרוצים להפעיל על המק, שמעתי שיש איזשהוא אימולטור שמאפשר להפעיל ווינדוס על המק...מישהו מכיר דבר כזה???, ואם כן..איפה מורידים\קונים?? ???
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
חבר שלי מחפש את הנרייטור של המק (כמו בוינדוס שאתה לוחץ על טקסט והוא מקריא אותו) רק לוינדוס הוא אומר שקוראים לו פרד או משהו כזה והוא בא עם אחת התוכנות של המק... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברה שלי רוצה להביא לאחותה מצלמת אינטרנט, לאחותה יש מקינטוש (משנת 2002) והיא גרה בחו"ל ככה שלראות ולנסות לחבר לא כ"כ עובד לי. השאלה היא האם למקינטוש יש חיבור USB והאם אפשר לחבר מצלמת אינטרנט פשוטה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. אני החלטתי שאני רוצה ללכת על מחשב נייד מתוצרת APPLE. עכשיו מה שלא הבנתי עד עכשיו זה מה ההבדל הכל כך גדול בין הPOWERBOOK לIBOOK שהPOWER יותר יקר ממנו ב600 דולר (לגירסת ה12 אינץ). אלה ההבדלים שראיתי IBOOK: מעבד 1.2GHZ, כרטיס מסך RADEON 9200, הארד דיסק 40 גיגה POWERBOOK: מעבד 1.33GHZ, כרטיס מסך FX5200, הארד דיסק 60 גיגה המחשב הוא יהיה לצורך לימודים,סרטים,טיפה עריכת ווידאו בצורה מאוד בסיסית, וסרטים. אפשר לדעת מה ההבדל הגדול בין הPOWER BOOK לIBOOK? תודה מראש וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פנתר זה המערכת הפעלה של אפל....למי שלא יודע.... ורציתי לדעת אם אפשר להתקין אותה על כל מחשב או רק על מחשבי אפל? והאם בכלל מומלץ לי להתקין אותה במקום איכס פי?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
i need free games to linux; i need ventrilo {no server! }for linux i need steam[cs for linux c linet 10x
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים... עריכה: בטעות פרסמתי פעמיים... אני לא רגיל ל-ENTER במקלדת החדשה עמכם הסליחה...
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת עם יד דרייברים לכרטיס רשת אלחוטי של אדימקס בלינוקס? אני לא חדש בלינוקס אבל לא מצאתי / הצלחתי להגדיר אותו בהרבה הפצות, למרות שבדיסק שלו יש דרייברים ל-RH9 אך הם לא עובדים...
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום.. לא מזמן התקנתי את FC2.. אבל מסיבה לא ברורה אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. כבר עבדתי עם FC1 (לפני שנה בערך) ושם כן הצלחתי להגדיר את המודם.. למרות שאני לא זוכר בדיוק באיזה תוכנה השתמשתי.. ניסתי כבר מלא תוכנות והגדרות אבל אני עדיין לא מצליח! (את הכרטיס רשת הוא מזהה.. וגם פינגים אם אני מנסה..) המודם הוא Alcatel Speed Touch Home בחיבור את'רנט.. שאמור להיות אחד מהפשוטים להפעלה.. אבל בכל זאת אני כבר די מיואש.. אם מישהו יכול לשלוח לינק לאיזה RPM או מדריך שיכולים לעזור לי.. אני אודה לו מאוד!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את gentoo/amd64 דרך ה LiveCD(לא פשוט כ"כ ) הבעיה היא שההתקנה של הgentoo לא מזהה את הכרטיס רשת המובנה שלי: gigabit ethernet LAN וכשאני בודק איזה מודולים מתאימים יש לכרטיס רשת שלי בדיסק אני לא מוצא שום דבר שעוזר לי. אני אשמח אם תגידו לי איזה מודול אני צריך ואיך לעזאזל אני יכול להתקין אותו באמצע ההתקנה של gentoo(אולי דרך כונן הדיסקטים? ???).
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
הורדתי את הSUSE 9.1 צרבתי ,הכל עובד!!! אבל.....אני לא מצליח לגלוש! אני מחובר לכבלים והמודם מחובר דרך כרטיס רשת!!! ראיתי שה SUSE מזהה את כל החומרה וגם את הכרטיס רשת,ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לגלוש? האם אני צריך להגדיר את המודם באיזשהי צורה? אם כן אז איך? זאת הפעם הראשונה שאני משתמש בלינוקס אז מי שעונה שיפרט כי אני לא ממש מבין בזה! ואם למישהו איזה טיפים ,עצות או סתם דברים שאני צריך לדעת או שיכולים לעזור לי אני אודה לו מאוד!!!! תודה מראש לכל העונים!!!
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
למי שלומד עכשיו לתכנת ב-C כמה שיותר קלה ו...מממממ... מה שעדיף, נמקו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הורדתי את הגירסת הLIVE CD נכנסתי לביוס ואמרתי לה לקרא מהסידירום והפעלתי מחדש התוכנה החלה להתקין כול מני דברים ואז היא עברה לחלון כאילו התענה כזה ונתקע לא זז ולא מגיב כלום! הסתכלתי המחשב לא קורא שום דבר מהסידירום גם אין רחד הכי קטן של סיבוב, ההרדיסק שלי גם לא נותן סימני כתיבה\קריאה מה הבעייה? המחשב התחיל לתעון את הקבצים ואז מפסיק באמצע
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתקין על מחשב חדש, ואני רוצה לדעת איזה לינוקס כדאי לי להתקין (ביחד עם XP). זה מחשב נייד, בסדר גמור מבחינת חומרה, אני לא מתכוון לחבר אותו לרשת אלא רק להשתמש בו לעבודה (לפחות בחלק של הלינוקס) על איזה לינוקס אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי באתר הזה: http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?lang=fr&modem=17 שהוא תומך בלינוקס...אבל אני לא יודע איך מתקינים... אם זה חשוב יש לי מנדרייק10 וred hat FC2
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להתקין לינוקס במקביל לחלונות (כמו האופציה של חלונות לבחור גירסה בתחילת ההפעלה של המחשב)? אם כן איזה גירסה עדיפה לי אם יש לי AMD 64, שמעתי שיש גירסת לינוקס למעבד זה.? ואיפה אני יכול להוריד אותה. תודה
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אנשים אני בור בלינוקס אבל ממש בור בזה, חבר שלי הבא לי לנק ואמר שזה מתאים למעבד שלי ושמתי לב ללוגו של הAMD 64 אז הבנתי שהוא צדק אז יש לי כמה שאלות : 1) איך המערכת הזו בכללי? 2)האים יש לה תמיכה גם ב אינטל? (לצורך הדיוק מעבד 2.6GHz ו-450MHz ) זיכרון 512 ו-256 (בהתאמה) ?? 3)איך מתקין אותה, כלומר איך לצרוב אותה על הדיסק? 4)איך אני מתקין אותה על מחיצה נפרדת במקביל לXP? 5) מאיפה אני מסיג אימולטור (או איך שלא קוראים לזה) למערכת?, כדיי שאני יפעיל את התוכנות שפועלות לי כבר על המחשב הנה הלינק שקבלתי ממנו תודה עריכה: מצאתי גירסת live cd של SUSE Linux 9.1 שווה הורדה? יש לזה 64 ביט? (אני חושב שלא אבל אני רוצה להיות בתוח) האם זה פשות להפעיל? שוב תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את המודם רשת שיש לי והוא מצליח להכנס ל http://cables.matavtv.net הורדתי את הדיילר של 012 מפה http://cables.matavtv.net/ISPpages/012/012linux.tar.gz ושם יש 3 קבצים שאין לי מושג מה לעשות איתם תודה מראש למי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה להתחתחבר לאינטרנט עם MAC מופעל במערכת הפעלה OSX. האם מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יש לי את המשחק(מי שיודע איך שיסתום ומי שלא יודע שלא ישאל ) ויש לי לינוקס הרצתי את זה בעזרת CEDEGA וזה עובד!!! אני משחק את זה על 1280*1024 לא יודע איזה הגדרות אבל זה ממש מרשים וזה על מעל 30FPS כי זה לא נתקע הדבר היפה הוא שHALF LIFE 2 מזהה את הכרטיס מסך שיש לך ומרנדר עם DIRECTX לפי הכרטיס שלי אצלי הוא רינדר עם DX6 (קצת מוזר אבל הוא יודע) וזה נראה בידיוק כמו בתמונות ברחבי האינטרנט מדהים!! שתבינו המפרט שלי הוא: p4b 2.4ghz ecs pvaxd266 512mb pc2100 266mhz GeForce MX440 64mb זה פשוט מדהים זה הרבה יותר טוב מDOOM3 ולא צריך מחשב חזק וזה עובד בלינוקס(אמנם עם CEDEGA אבל זה עובד(גרסה אחרונה 4.0.1-1 )) ולמי שישאל מה מטרת התראד זה להגיד שHL2 שיצא יעבוד בלינוקס פשוט מדהים ד"א גם …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפל הוצאי לפני כמה שעות בודדות את הimac g5 החדש אני לא מת אל העיצב אבל תראו איך כל המחשב נכנס לתוך דבר כזה קטן מדהים! דבר כזה לא היה http://www.apple.com/imac/
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחיות פנטיום 1 166 (לא MMX) עם 64MB זיכרון RAM , דיסק של 3GB וכרטיס גרפי ATI עם 2MB זיכרון. ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הודעה ובה מוזכרת מערכת עם חומרה דומה המריצה MADRAKE MNF 8.2 אך בכל זאת אני מעוניין להתקין את ההפצה האופטימלית לחומרה (הענתיקה) שלי. אם צריך דיסק גדול יותר אז יש לי אפשרות להחליף את ה-3GB ב-8GB. האם מישהו התנסה (במערכת עם חומרה דומה) בהפצות נוספות ומוכן להמליץ או לתת טיפ לגבי יתרונות וחסרונות של אותה הפצה? אני מעוניין במימשק גרפי ידידותי וכן גלישה באינטרנט (ע"י חיבור LAN למחשב עם XP שמחובר ל-ADSL, מקווה שזה אפשרי). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי אתמול את הלינוקס הראשון שלי, SuSe 9.1. המערכת מותקנת על מחשב ישן, שמחובר להאב הביתי ללא צג, מקלדת או עכבר. אני רוצה שאיך שהמערכת עולה (עושה Boot ישר ל-KDE), יעלה שרת ה-VNC, כך שאוכל לשלוט במחשב מרחוק (המחשב השני), ולא אצטרך להוציא כסף על מתג KVM או להזיז את הצג, המקלדת והעכבר כל פעם. אין לי מושג ירוק בלינוקס, אני רק מתחיל ללמוד, והייתי שמח לקבל עזרה בנושא כמה שיותר מהר תודה מראש, שי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-