לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך בדחיפות להבין איך אני מבטל את ה F1 F2 F3 וכו', מהפונקציות של הביהרות מסך ומתאים אותם לכפתורים רגילים של ווינדוס ? כמו כן, אני משתמש בתוכנה בווינדוס שמצריכה שימוש מרובה במקש ה HOME שלא נמצא במקלדת המקבוק שלי, אשמח אם תעזרו. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיקרון האינטרנט שלי פועל טוב, אבל כל כמה זמן (לא מדוייק ממש... בממוצע לדעתי כל 5-10 דקות...) יש לי איזה דקה (לפעמים יותר) כזאתי שאני פשוט לא יכול להמשיך... אחרי זה זה מסתדר... כאילו האינטרנט פשוט "קופץ" בפתאומיות, ואני לא יכול לגלוש לכמה זמן... בFF אני מקבל את ההודעה שבתמונה... במחשב שלי יש FC3 + Windows, והאינטרנט שלי מחובר בראוטר (דגם CNet CNAD804-NF, שעד עכשיו עשה את העבודה)... הבעייה רק ב FC3 (בווינדוז הכל פועל)... יש לי עוד מחשב שמחובר לווינדוז, ושם גם אין בעיות עם האינטרנט... גם בkonqueror יש לי את אותה הבעייה... שם רשום בפירוש מה הבעייה: unknown host... הבעייה היא בעיית הגדרות כמובן, משום שבווינדוז הכל פועל טוב (וגם במחשב השני)... בנוסף, הבעייה לא התחילה ישר כשהת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הודעה שלי כאן ואני מקווה שאני לא שואל שאלות טחונות : אני במרתון השוואות,לאחרונה אני כל כך שונא את מיקרוסופט שאני מחפש כל אלטרנטיבה אחרת. כרגע מותקנות לי שתי מערכות 64 ביט ויסטה ו XP,כאשר הויסטה הותקנה ראשונה ה XP שניה. קצת משחקים...וטראח ה XP לא עולה יותר .נסיונות RECOVRY לא עולים יפה לכן אני חושב לפרמט את הפרטישן של ה XP ולהתקין לינוקס: אני מספר לכם את זה כי אם היה ואתם חושבים שכדאי לנסות,אני חושש שהמתצורה הקיימת אני שוב לא יוכל לבחור מערכת הפעלה ... מה בBOOT של הויסטה דופק מערכות אחרות. השימושים הם ALL AROUND עם חובת ידידותיות בכל מה שקשור ל USENET ,גלישה ,תמיכה בכרטיסים של NVIDIA וכרטיסי רשת . חשוב לי מאוד עבודה עם קבצי RAR ענקיים - אני סקרן לדעת איזו …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר יצא לי להתקין כמה RPMים אבל הורדתי תוכנה שנקראת X-chat תוכנת IRC שאני בא להתקין אותה ההתקנה נכשלת והסיבה היא שחסרים לו 2 קבצים:: זה הלוג השלם של ההתקנה </software/chating/xchat-1.8.10-3xc.i386.rpm;echo RESULT=$? error: failed dependencies: libcrypto.so.2 is needed by xchat-1.8.10-3xc libssl.so.2 is needed by xchat-1.8.10-3xc RESULT=1 מאיפה אני מביא את הקבצים האלו ואיך אני מתקין את הRPM בעזרתם תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש מקבילה במק לפקודת Ipconfig /release ו-ipconfig /renew מעולם ה-PC? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע ששאלו שאלות אלה אבל יש לי שאלה אחת נמאס לי מווינדוס XP ואני רוצה לנסות משהו קצת אחר רציתי לינוקס אבל שמעתי שהיא קצת מסובכת רציתי יוניקס וקראתי באתר שלא כדאי בבקשה תציאו לי מערכת נפעלה טובה אם לינוקס אז לפחות תתנו לי הסברים כגון: שמעתי שצריך לבנות את הדרייברים לבד האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי PB G3 ואני מנסה להתקין עליו KUBUNTU 7.10 alternative הרצתי את הדיסק, ולא משנה מה אני כותב בBOOT כדי להריץ אותו (INSTALL או EXPERT או אנערף) הוא לא מצליח לטעון תקרנל Please wait, loading kernel... Read failed מה אפשר לעשות? אולי להתקין אובונטו או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הסיפור הוא קצת קשה אבל בכל זאת אחרי שקראתי ש-אובונטו 9.04 יוצא ביום חמישי החלטתי סוף סוף להגשים את חלומי להתקין אובונטו על המחשב שלי הורדתי את אובונטו 9.04 מי אתר הבית גרסת 64 ביט צרבתי אותו אל דיסק והחלתתי להתקין עכשיו לא יודע איך זה יצא לי בדיוק אבל אני חושב שמחקתי להצמי את כול הדיסק הקשיח עכשיו אין לי שום מוסג איך מישתמשים בLINUX והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא ספר הדרכה באינטרנט לאובונטו 9.04 בעברית תודה רבה. מצטער על שגיאות הכתיב
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי אובונטו ואשמח לדעת האם יש ואם כן היכן ניתן למצוא "ספר הדרכה" שמדריך ומסביר ממש מהיסודות את השימוש וההתאמה שלה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם לינוקס תומכת בכרטיס לכידת וידאו? אני רוצה אפשרות להקליט ולצפות On-Line דרך האינטרנט. איזו הפצה ואיזה כרטיס מומלץ? המחשב מבוסס AMD אם זה משנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר לאינטרנט אבל הוא מבקש root מה זה ואיך נכנסים לזה 2)אני לא מצליח לראות את הסידירום שלי הוא כותב שהוא איננו אבל כשאני רציתי להתקין התקנים בלינוקס עצמו הסידירום נפתח והלינוקס התקין מהדיסק הראשון ששמתי :s05:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אובונטו 8.04 server TFTP\DHCP\PXELINUX\SAMBA המצב כרגע שאפשר לעלות מPXE ולעלות Acronis True Image ו-Acronis Disk Director. אני מעוניין לדעת איך איך ניתן לעלות גם מקבצי ISO, לדוגמא Ghost 14, או WinPE. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובונטו, וכשאני עושה mount למחיצה אחרת על המחשב שלי (דרך מנהל המחיצות שם בהגדרות), זה אמנם עושה מאונט איפה שהגדרתי, אבל רק ל-root יש גישה לספריה. הצלחתי להגדיר שכל משתמש יוכל לעשות את ה-mount עצמו, אבל אני לא מצליח לגרום לזה להיות נגיש לכולם. ניסיתי לעשות chmod +r על הספריה למשל, בתור רוט, וזה לא נתן לי, הוא אמר שהוא לא יכול לשנות השראות של read only filesystem. אז איך עושים את זה נכון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו הצליח או יודע איך אפשר להתקין מודם ADSL פנימי של ITEX בלינוקס? לא משנה איזו גרסה...אני יוריד את מה שמתאים... ניסיתי בינתיים עם DEBIAN עם הצלחה חלקית...המודם הגיב,אבל לא הצליח להתחבר... ועם MANDRAKE 9.1 ללא שום הצלחה..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב P3 64 RAM ואני לא מצליח להתקין עליו אובונטו גם לא LIVE יש הפצה יותר קלה שתתאים למחשב?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש? מה ההבדל בעבודה בפוטושופ בווינדוס לעומת עבודה בפוטושופ במקינטוש? ואם אפשר להתקין את זה על מחשב רגיל אז אפשר להתקין על המחשב שלי? AMD Athlon64 3000+ S939 לוח חדש של ג'יגהבייט עם Nforce 4 1024Mb DDR 400Mhz Gigabyte Geforce 6600 זה בכללי... אפשר להתקין על המחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם זהו פרוקייקט קוד פתוח המאפשר לבעלי מעבדים בx86 לשתמש בmac os או במשהו תואם(בקיצר להפעיל תוכנות של מק לא במק אלא בpc)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדריך טוב ופשוט .. יש לי DESKTOPBSD שמבוסס על FREEBSD . אי אפשר פשוט להוריד קובץ ולהתקין ? יהיה דבר כזה ? מקווה שתתנו לי משהו באמת פשוט
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קטנה שבאמת שכחתי איך עושים משהו ולא מצאתי פיצלתי עוד מחיצה בשביל HOME, ועכשיו אני רוצה להשתמש בה כ-HOME. איך אני מגדיר את זה בלינוקס? תודה, קיו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצאה גירסא מלאה להתקנה מ DVD (קובץ של 2.2 גיגה בערך..) לא LIVE ולא FTP! העניין הוא שהם לא שיחררו וכנראה גם לא מתכוונים לשחרר גירסאת דיסקים (אני ממש לא מבין למה, זה אידיוטי אם תשאלו אותי..) מישהו הצליח לקמבן את הקובץ DVD או את ההתקנות של ה FTP לגירסאת דיסקים? אני ממש חם על ה SUSE הזהה!! תודה (:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הגירסאות הקודמות של אובונטו היה אפשר להוריד כקובץ Image של DVD דרך ביטורנט. אבל, לגירסה 8.04 אני לא מוצא קישור להורדה. http://releases.ubuntu.com/8.04/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האתר Linux Edge מציג תמונות ראשונות וסירטונים מNovell Linux Desktop 10 ואכן הוא נראה די מושך לא? רק חבל שהוא עולה כסף לינק: http://www.linuxedge.org/?q=node/55
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי לי ב-GParted ורציתי בסוף לבדוק באפשרויות הנוספות בתפריטים איך אני מגדיר מחיצה שתעלה אוטומטית. מה שקרה אחרי כל התהליך הזה זה שהוא בעצם איחד לי את כל המחיצות שהיו לי והעלים לי את כל החומר. אמרתי, "לא נורא, זה בטח סתם כמו שהוא תמיד מראה לך את זה בצורה וירטואלית לפני שאתה מאשר את הפעולה".. איתחלתי ת'מחשב והוא עושה לי GRUB 22 ואני המום בתהיה כזו של- "מה?!!?!" כאשר אני זוכר את בעיית הגראב הזו שהייתה לי כאשר לא היה לי מערכת לינוקס כשניסיתי למחוק אותה בצורה לא טובה. מכאן הסקתי שאיך שהוא מבלי לעשות APLLY גרמתי למערכת לאחד את המחיצות שעשיתי בעבר ולפרמט לי את הדיסק הקשיח. רציתי לדעת איך אני מחזיר את הגלגל לאחור כי היה לי מלא מלא חומר חשוב על ההרד דיסק ואני פשוט כרגע המום ו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי לינוקס מנדרייק 10 בשעה טובה ומצלחת בפעם הראשונה ועכשיו מה שחסר לי זה להתחבר לאינטרנט אבל למרות כל נסייונותי להשיג מדריך טוב לגרסה זאת עלו בתוהו לכן אם מישהו יכול לתת או להפנות אותי למדריך טוב אני אודה לו מאוד תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב מעבד AMD64 3000+, בקיצור ניסיתי מזמן להתקין עליו אובנטו 64 ביט כי הבנתי שזה אמור לתת ביצועים אופטימליים. הבעיה הייתה בתאימות של כל מיני דברים ובמיוחד לא היה נגן פלאש לדפדפן ועוד ועוד. לקראת אובנטו 7 הקרוב האם אפשר בלב שקט להתקין גרסת 64 ביט של לינוקס או להשאר עם 32?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-