לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הלייב סי.דיץ של קזית (לפני יומיים, לא יודע איזה גירסה) ואני מנסה להתחבר לאינטרנט. כשאני מנסה להריץ את האשף IWIZ הוא אומר לי שאני צריך להיות ROOT בשביל זה. כשאני מנסה להחליף את המשתמש הוא מבקש סיסמא שאין לי מושג מהי, ניסתי לחפש באתר שלהם http://kazit.berlios.de אבל לא ראיתי שום אזכור לזה. מבקש את עזרתכם, כרגע החיבור לאינטרנט זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור ללינוקס באופן סופי. אני חדש לגמרי בעסק ולא שולט כמעט בכלל בלינוקס (שליטה מלאה בחלונות ובמחשב) , אז בבקשה להשתדל לענות בשפה פשוטה. כמו כן אני מחובר דרך הכבלים (750k), ספק -נטיוז'ן, מודם: motorola sb4200 מחובר דרך USB (אין כרטיס רשת). תודה מראש לעוזרים, אביעד.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואיזו גירסה מומלצת? המודל הוא ACER TRAVRLMATE 720 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi, I have installed fadora core 3. Now when I enter this OS I can't write in hebrew but I can see hebrew. I tried to fix it by downloading hebrew fonts but I have needed a program that open EXE Cabint. When I tried to Install that Program it didn't worked and I found out I don't have any Development Tools Installed. tried to Install them by the Add\Remove for the System settings but it printed an error that I've uploaded with this message as well. It said that I need to download some Packages.. so I went to Fadora website and gone to their Download Section and there I have download the required Packages. When I tried to Install It told me that I already have those Packag…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הכוונה שהמחשב עולה אני יוכל לבחור איזה מהם יעלה(לינוקס או xp) זה אפשרי ואם כן איך מתקינים שז יהיה אפשרי? תודה מראש (הלינוקס שהורדתי הוא מנדריק 10.1 עריכה: יש לי שאלה נוספת,אני יודע שתגידו לי לחפש בגוגל וכאן בפורום אבל אני לא מוצא כלום,בהתקנה הוא מבקש ממני להגדיר לו מחיצות ואני לא מצליח להגדיר לו,אני קובע את כונן e ואני עושה נקסט ואז הוא אומר לי ששם מחיצה ....צריך להיות (/) או משהו כזה,אני לא זוכר בע"פ תודה
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
קראתי שגירסת הפיתוח של Mac OS X Tiger כבר ניתנת להורדה (ככל הנראה אותה גירסא בה השתמשו ב WWDC 2005). האם ניתן להתקין אותה על מחשב PC רגיל ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אנשים ניתן להתקין לינקוס על mmx 200MHz על מה אתם ממלצים חוץ מwin 98
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מאוד חדש בכל הקטע של הלינוקס והייתי רוצה לנסות להשתמש במערכת ההפעלה ולראות מה היא שווה... החלטתי שאני רוצה להתקין את ההפצה של SUSE... ויש לי שאלה: מה עדיף לי - להוריד את הגרסא להתקנה על ההארד דיסק או את גרסת ה Live? אני משתמש מאוד חדש בלינוקס ועוד אין לי מושג זו תהיה הפעם הראשונה שאני אריץ לינוקס על המחשב אז אני רוצה לדעת מה עדיף לי לעשות האם להוריד גרסת התקנה או הרצה.... עכשיו לא מצאתי מאיפה להוריד את הגרסא המלאה של SUSE 9.3 .... אם למישהו יש ליניק או פתרון אחר לתת לי אשמח לשמוע! הפורום מאוד עזר לי להחליט החלטות חשובות לגבי תחילת דרכי בלינוקס... תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום , יש לי ספר פקודות ביוניקס ואני רוצה להתחיל לתרגל . יש לי וינדוס XP . האם אני צריך תוכנה כלשהי ? אם כן אז מאיפה אני משיג ? האם אני צריך להתחבר לשרת כלשהו ? אם כן אז איך ? בכלל , מה עלי לעשות בכדי להתחיל להריץ פקודות ביוניקס ? תודה רבה למי שמוכן לעזור
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
מודם Terayon TJ715X דרך USB ולא כרטיס רשת!! אני יודע שהוא תמך דרך כרטיס רשת מה אם USB? שאלה שתיים: איזה לינוקס ניתן להתקין (התקנה בסיסית בלי משחקים וכל השטויות המיותרים) על 1.5 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש ספר טוב גדול ועל UNIX שיסביר הכל על הנושא בכל נושא שיש ב-UNIX (אבטחה ,אינטרנט ,הקוד שלו ועוד) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין לינוקס בקרוב על אחד מהמחשבים שלי ואני מאוד חדש בנושא אז אני הולך להיות פעיל פה אז זו השאלה הראשונה שלי.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ב partition hda4 התקנתי filesystem מסוג ext3 באופן הבא: בשלב אחר של ההתקנה אני מתבקש להעלות את gentoo מה cdrom בפקודה הזו: ואחרי שעשיתי זאת קיבלתי את ההודעה: האם מישהו בפורום יכול להסביר לי את פשר ההודעה ואם נגרם נזק להתקנה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
במהלך ההתקנה אני מתבקש מפעם לפעם לבחור משתנה בהתאם לסוג המעבד שלי מרשימה כזו: המעבד שלי הוא amd duron 2400. איזה מעבד מהרשימה עלי לבחור ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי בסירטון שמציג את windows ויאסטה שתהיה במערכת שם מעיין תוכנה שאפשר לדבר עם המיקרופון והיא כותבת במסמכים טקסט את מה שאומרים, נאמר שזה פועל רק באנגלית אני יודע שהתוכנה הזאת קיימת כבר זמן רב ללינוקס מישהו יכול לשלוח לי לינוקס להורדה של קובץ rpm של התוכנה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי mandrake 10.1 community , ואני נמצא בד"כ ליד מחשבים עם מערכת הפעלה windows ,אני מחפש כלי בלינוקס שיאפשר לי לשלוט עליו כמו יכולת שליטה כמו שיש remote desktop בwindows , איזה תוכנה אני צריך להפעיל בלינוקס ואיזה תוכנה אני צריך windows , ואם אני אוכל להשתמש בremote desktop של windows זה יהיה מצויין, אודה לכם על הסבר מדיוק. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בדיסק שלי 4 parititions. באיזו פקודה משתמשים כדי לראות מה ה file system בכל partition (ext2,ext3))? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מה המצב רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג את קוד המקור של לינוקס תאני מיתכוון לקוד המקורי שלינוז הוציא בזמנו חיפשתי במלא מקומות ולא מצאתי כלום תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני יודע שזה אפשרי אני רק לא יודע איך . אז עם מישהו מכיר אתר שמסביר איך אני אשמח ...
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת PVR שעובדת עם כרטיסי ה-PVR של Haupauge ושלטים רחוקים IR, שמאפשרת להציג את הערוץ בו אני צופה בטלויזיה דרך כבלים שמחברים את הממיר של הכבלים (Thomson כסוף) לכניסת ה-S-video/Composite בכרטיס PVR. כמו כן, התוכנה צריכה לאפשר הקלטה של התוכנית בה אני צופה, הקפאת תמונה והמשך הקלטה ברקע, המשך צפייה בתוכנית (על מסך הטלוויזיה) והמשך הקלטה ברקע, מעבר לאחור ודילוג קדימה על פרסומות. בנוסף לכך, אני רוצה גם אופציה נוחה להגדיר לתוכנה להקליט משעה מסויימת עד שעה מסויימת ביום מסויים את הערוץ שאליו מכוון הממיר (גם כאשר הטלוויזיה כבוייה). אני מעוניין גם באפשרות לחבר מכשיר ווידאו לכרטיס PVR (יש לו כניסת אנטנה, S-video ו-Composite), ולהמיר קלטת וידאו לקובץ MPEG (וגם לצפות בקלטת ויד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את ה-iso של ה-dvd, עוד לא קניתי נרו אז הורדתי טרייל של אלכוהול 120% והצריבה נראתה חלקה (פעם ראשונה שאני צורב דיוידי) ואז פשוט עשיתי בוט והגעתי למסך התקנה של לינוקס שלוחצים אנטר להתקה ו-f1 לעוד אפשרויות, כבר פה החלו הבעיות כי כבעל zboard המקלדת לא ממש פועלת בתוכנת התקנה, אבל אפשר לחקות קצת וההתקנה מתחילה אוטומטית, הכל עד פה עוד סבבה, אז אני מגדיר שפות, "קורא" את היוזר אגרימנט ומסכים עם כל מה ש"קראתי", עכשיו נכנס הקטע שהתוכנת ההתקנה מזהה את הלוח אם (יש לי DFI LANPARTY nf4 Ultra-D) ופה היא פשוט נתקעת..... וזהו..... אני יודע שכבר יצא הביטא של 2006 אבל ביטא במערכות הפעלה זה כבר משו שאני מעדיף לא להתעסק איתו (גם עם קומפיילרים אני לרוב דיי מהסס)...... ואין לי בעייה להיות …
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשתמש בסוזה 9.3 ?? ואם כן איך מגדירים את המקורות של החבילות, כי מתי שאני משנה את המקור של ההתקנה זה עדיין מבקש את הדיסקים תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום שמעתי שיש איזה מדריך שמאפשר התקנה של MAC על PC אני ניסתי לחפש ולא מצאתי הרבה אולי כאן תוכלו לעזור לי תודה
-
-
אוקיי אז ככה ברגע שאני מפעיל סרט+כתוביות בעברית אז הכתוביות מופיעות בגיבריש אני מפעיל את הסרט בתוכנה movie player שבאה כבר עם ההתקנה יש לציין שאני לא יכול לגרור או להוסיף את הכתוביות לתוך החלון של הסרט אלא אני חייב לשנות את השם של הכתוביות/סרט ככה שיהיו אותו דבר - דבר שמאוד מציק לי בנוסף כשאני מנסה להתקין mv2player or bsplayer עם WINE זה מתקין בסדר גמור ואז מביא לי שגיאה ולא עובד או שבכלל לא מגיב אם יש תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה מתוך הsynaptic אני ישמח לשמוע עלייה ועוד פיצר שחשוב שיהיה בתוך התוכנה זה האפשרות להעביר קדימה/אחורה בפסקי זמן קצרים לדוגמא בbsplayer זה שניות וmv2 זה 5 שניות קדימה אחורה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 11.4k צפיות
-
-
שלום, האם מישהו הצליח להגדיר שרת MAIL ב ubuntu server עם IP דינאמי? אני מצליח לשלוח מיילים אבל לא לקבל אין בעיית ניתוב או פורטים, יש לי הודעה של : Relay access denied (in reply to RCPT TO command) קראתי מלא מדריכים ועשרות הודעות בפורומים אבל לא מצאתי תשובה. אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע. טל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-