לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתכוון לשכנע את המורה למחשבים להתקין לינוקס. על פי הכותרת אתם מבינים שההפצה שאני מחפש מיועדת למחשבים ישנים (מחשב אחד פנטיום 2 והשאר פנטיום 3). רציתי לקבל המלצה טובה להפצה או למנהל חלונות המתאים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם ממשק גרפי קל ושיוכל להריץ לי סרטים באופן טוב , צריך להיות כמה שיותר פשוט למישהו יש המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
דבר ראשון היי לכולם. עכשיו ככה, אני תמיד שמעתי בכל מקום "לינוקס זה טוב!", "לינוקס זה אמין.." וכדומה.. עכשיו מישהו יכול לומר לי אם שווה לי להתקין לינוקס? איך אני מתקין אותו? מה אני צריך בשבילו? הבנתי שי גם כל מיני לינוקסים. מה ההבדל בינהם? קראתי פה גם איפשהו שיש לינוקס גראפי או משהו כזה, אז מה זה בעצם? אני מסכן את המחשב אם הוא ישן ומעפן בטרוף? תודה לעונים ואני בטוח שעוד שאלות יצוצו מכל תשובה שתנתן. :]
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מקווה שזה לא ישן { הופיע בבלוג לפני מספר שעות } http://www.hiptechblog.com/2006/03/15/video-windows-xp-booting-on-apple-imac/ {לחדי ראיה שביננו יכול להיות שיש פה איזה .. טריק ??? אבל יפה ומדהים אני רץ לקנות IMAC חחח מעניין אם אפשר את ההפך ?? :-\ אבל בשביל $13,000 גם אני הייתי מתאמץ
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי פעם משתמש בלינוקס לזמן קצר מאוד ועכשיו אני מעוניין פשוט להתקין הפצה דרך VM (אין לי ממש כוח לפרמט את ההרד דיסק שלי ) בכל מקרה השתמשתי בRed hat, SuSE, ועד כמה שאני לא זוכר את שמם כרגע... בעיקרון אני מחפש (אם יש) הפצה עם תמיכה בX64... ועם KDE (שונא Gnome)! זהו בעיקרון
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את Ubuntu מהאתר הרשמי בגרסת הInstaller שמתאימה עבורי (32Bit) וכשניסיתי לחפש קובץ התקנה\ISO\EXE לא היה דבר כזה.. כיצד מתקינים אותה? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקבל המלצה להפצות לינוקס המסוגלות לרוץ ישר מדיסק און קיי רציתי גם לדעת מה צריך לעשות לדיסק און קיי (שמעתי שצריך לעשות מחיצות וכו)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני מנסה להתחבר ליוזר שלי בלינוקס זה רושם לי : Your session only lasted less than 10 seconds. If you have not logged out yourself, this could mean that there is some installation problem or that you may be out of disk space. Try logging in with one of the failsafe sessions to see if you can fix this problem. זה נותן לי להתחבר רק ל root . מה אני עושה עם הבעיה הזו? תודה רבה !
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי מעבד A64... ולכן אלך על לינוקס 64 BIT.. התקנה מלאה.. לא לייב סידי.. מסקרין שוטים ועדויות אישיות החלטתי ללכת על אובונטו.. כמה שאלות.. 1. כדאי ללכת על גרסת 64 BIT ? יש בעיות תאימות תוכנות וכולי? 2. למה יש להורדה גרסה של דיסק אחד [מלא] או גרסה של DVD אחד [2.7 גיגה] ? 3. מקום פנוי.. - הבנתי שצריך 5 גיגה.. אז פשוט להשתמשת בפרטישן מאג'יק ולהוציא 5 גיגה שיהיו בלי מחיצה וההתקנה של הלינוקס תדאג לכל? אלו כל השאלות שאני זוכר כרגע.. יש לציין שאני חדש ללינוקס.. תודה רבה מראש..
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כונן 160 GB שמחולק ל2 מחיצות (C ו D) ועוד אחד של 40 GB על כונן C מותקן הוינדוס בפעם שעברה התקנתי את הGRUB על C ואז שניסיתי להעלות את הוינדוס זה הגיע לי למסך שרשום בו : "rootnoverify(hd0,0) chainloader +1 " ששיניתי את זה ל hd0,1 (זאת אומרת כונן D) אז הכל חזר לפעול כמו שצריך. בפורום כלשהו בחו"ל אומרים שכדאי בכלל להתקין אותו על הכונן של הלינוקס ובפורום אחר אומרים שעל הוינדוס מניסיונכם, מה הכי כדאי ? תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך לפרמת את המחשב אני רוצה לפרמת את המחשב שלי ואני לא יודע יש לי את הדיסק של הוינדוס xp אני רק צריך להתקין אותה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
השאלה שלי האם ניתן לעשות דואל בוט בין WIN לTIGER, אם כן, אז איך עושים? פעם הייתי עושה דואל בוט בין WIN98 לWINXP ולפי מה שאני זוכר מומלץ לשים כל מערכת הפעלה בכונן אחר, כלומר XP - C, 98-D האם צריך גם פה? מישהו מוכן להדריך אותי בהתקנה? האם היא מסובכת? תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות להשתמש בלינוקס (אובונטו), ולפני שאני מתקין את הלינוקס עצמו חיפשתי חייגן ל013 בכבלים (ולא מצאתי. ז"א החייגן שלהם הוא קובץ EXE). מה הפתרונות האפשריים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון בלי להתקין סיפריות של IA32 וכל הסיבוך?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בשעה טובה נמאס לי מה-Windows עם כל מיני הגנות ומלחמות בעותקים פירטיים. ולאחר שגיליתי שעותק חוקי עולה שליש ממשכורת המינימום שלי.(זה חוקי? :s05:) חשבתי שאולי אני בכלל לא צריך את החלונות המעיקים עם הצרות והוירוסים. וכל זה רק בשביל עיבוד תמלילים וקצת אינטרנט? ...אז החלטתי שצריך לעשות מעשה. נמאס לי כבר מהשטויות שלהם ואני מעוניין לעבור בהדרגה ללינוקס. אלא שכאן בדיוק מתחילה הבעיה: אין לי מושג איזה. יש כל כך הרבה סוגים ואין לי חשק להתקין ולהסיר כל פעם רק כדי להגיע לאחד שאני רוצה. רק שאלה קטנה: יש לי מחשב p3 1000 עם 768MB זכרון ודיסקשיח של 80GB. מספיק בהחלט לצרכים שלי. א - אני צריך שמערכת ההפעלה תעבוד יפה על הזקן. ב - יש לי שלושה שימושים למחשב: 1 - אופיס. 2 - אינטרנט. 3 - שמיע…
-
- 125 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
שלום יש לי http://eciadsl.flashtux.org/modems.php?modem=59 עכשיו יש לי לינוקס במחשב הישן אני לא יודע איך מגדירים רשת הביאו לי כמה דרכים שלוקחים כמה שעות טובות וגם לא בטוח מצליחות ;D הפצה: אחד -מנדריבה מה אתם אמרים?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
הgrub היה מותקן לי על הכונן של הוינדוס. שלשום פירמטתי את הכונן הזה ועכשיו אין לי את האפשרות להעלות את הלינוקס שהמחשב מאתחל... ניסיתי להתקין את ה grub מחדש דרך ההתקנה של הפדורה אבל זה רושם לי שלא היו שינויים בקרנל ושהשינוי ב configuration of the boot loader לא יתבצעו או משהו כזה. איך אני מתקין אותו מחדש? תודה...
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אז זהו, לכל אלו שרצו מאוד לרכוש את המיני של אפל, אך קצת פחדו מהמעבר לאינטל מ- ppc, אז העניין הסתיים היום, יש לנו מיני אינטלי. המק-מיני יגיע בשני קונפיגורציות, אחת מבוססת intel core solo1.5ghz, ליבה אחת, והשנייה מבוססת intel duo core1.66ghz, ליבה כפולה. המיני החדש מגיע גם עם דיסק 60-80 ג'יגה, הכרטיס גרפי משולב בצ'יפסט של אינטל gma950, כמו-כן המיני כולל את חבילת התוכנות המעולה ilife06, כמובן את מערכת ההפעלה המדהימה טייגר 10.4. הינה לינק לאתר של אפל, תהנו http://www.apple.com/macmini/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחרונה מסתובבת לה גרסת Final? של הצעקה האחרונה בעולם מערכות ההפעלה של המק וכנראה שעכשיו גם של ה-x86 מעניין אותי אם משהו מחברי הפורום ניסה ויכול להעביר חוות דעת קטנה על המערכת. בתודה, Holography.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדפוק שום דבר? חשבתי על לעשות את זה עם Partition Magic אבל לפני שאני עשה את זה אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או לא כדי שאני לא אדפוק משהו.(המחשב לא שלי) והאם לפני שעושים את זה אפשר לגבות את כל ההרדיסק עם Norton Ghost?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ניסיתי להשתמש בthrottled אבל ללא הצלחה, כל ההגדרות שניסיתי לא שינו דבר. כל מה שאני רוצה זה להגביל את הפרד והטורנט שיעלו רק ב1k לכל אחד. בpc השתמשתי בnetlimiter ועבר לי מצויין ועכשיו אני מחפש משהו דומה.
-
שלום יש לי מקינטוש וברגע שאני רוצה לעשות שיחק וידאו עם מישהו בתוכנת המסנג'ר אני מצליח לראות את הבן אדם השני שיש לו מייקרוסופט אקס פי אבל הוא רואה מסך שחור במקום לראות אותי.. יש לזה פיתרון? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני יודע שהלינוקס לא ממש תומך ומיועד למשחקים אבל יש משחק כלשהו שאני רוצה מאוד להתקין על הלינוקס. (PES 5 אם זה משנה לכם) רציתי לדעת איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח לקישור להורדת גירסאת CD-Live של המערכת הפעלה macOSX לPC. למי שלא הבין,מערכת שפועלת על דיסק,ואם אני לא רוצה אותה אני מוציא את הדיסק ונפטר ממנה. ואם יש בכלל דבר כזה?!?!