עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. אחרי שעות של ניסינות של כל מיני הגדרות בראוטר האלחוטי הבנתי שהOSX או הכרטיס רשת המעפן של MBA שלי לא רוצה להכנס לרשת שמוגדרת בתור WPK הורדתי את האבטחה לWEP הצלחתי להתחבר לרשת אבל משומה הדרעק הזה מקבל IP הזוי וגם אין שום אפשרות לתת IP static דרך הGUI מה אני יכול לעשות? :kopfpatsch: :kopfpatsch: הצלחתי להשתמש באינטרנט רק אחרי שהורדתי את האבטחה לגמרי! איך יכול להיות? :s07:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מעוניין לנסות להתקין על המחשב שלי mac os ודע עכשיו לא מצאתי מדריך יעיל כי ברובם היה דרוש מאק פעיל שאין לי אז אם יש דרך כל שהיא אני פשוט רוצה לנסות טיפה לפני שאני קונה את המחשב מאק סתם בשביל התנסות כללית אני יודע שזה לא יהיה אותו הדבר מפרט של המחשב שלי cpu i5 2500 mb: gigabyte p67a-ud3-b3 gpu:nvidia gtx 560 ti תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by VanGuard,

שלום, חברה שלי קיבלה מקבוק. נראה לי שזה הדגם הראשון שיצא. לצערי אני לא מבין כלום במק ואני מנסה להתקין לה ווינדוס. היא מתחילה ללמוד עוד מעט אז להישאר עם המערכת הפעלה של המק היא לא אופציה. חיפשתי הרבה בגוגל אך נתקלתי בעיקר בבעיות. הבנתי שהדרך הכי טובה להתקין ווינדוס היא בעזרת תכנת בוט-קאמפ. אך למיטב הבנתי התכנה לא נתמכת יותר בגרסת טייגר שיש לי. ניסיתי להוריד איזשהו קובץ של בוט-קאמפ ששקל 280 מגה אך זהו קובץ exe משום מה ואני לא מצליח לפתוח אותו. אני די אובד עצות ואשמח לעזרה. אין אפשרות פשוט להכניס דיסק של ווינדוס ולהפעיל מחדש את המחשב ולבצע התקנה רגילה כמו שעושים בפיסי? ואחכ כבר לשחק עם המחיצות? או שווינדוס בכלל לא יראה את המחיצות האלה? או שאולי תוך כדי התקנה רגילה של ווינדו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yanivu,

היי, יש לי קבצי LOSSLESS של APPLE מסוג M4A. אני רוצה לדרג אותם בסייר הבסיסי של WINDOWS ולראות את זה ב ITUNES. אני רוצה שזה ישמר במידע של הקובץ עצמו ולא בתוכנה חיצונית כמו ITUNES (שאם אני מתקין מחדש או מוחק את הרשימה כל העבודה הולכת לפח) אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Googleness,

נתקלתי במקרה בשני פוסטים (זה אותו אחד השני מפורט ובא כתגובה על התגובות בראשון) מאוד מעניינים ומפורטים שמוסבר בהם מה לדעת הכתב לא מוצלח בלינוקס ומה צריך לעשות כדי לתקן את זה. 1) http://batsov.com/Linux/Windows/Rant/2011/06/11/linux-desktop-experience-killing-linux-on-the-desktop.html 2) http://batsov.com/Linux/Windows/Rant/2011/06/14/linux-desktop-part-2.html תהנו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. התקנתי על הנייד קובונטו, הכל תקין חוץ מהחיבור האלחוטי, כשאני מחבר למחשב כבל רשת, יש לי תקשורת. חיפשתי ברשת דרייבר ללינוקס ולא מצאתי.. יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מה צפי היציאה של IOS5? אמרו ספטמבר...יש תאירך אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liorbm,

לכל באי הפורום שלום רב, לאחרונה החלטתי להתקין לצד Windows 7 את מערכת ההפעלה הפתוחה Ubuntu. את ההתקנה ניסיתי לבצע מתוך DOK שכן למחשב הנייד שלי אין כונן אופטי. ביצעתי את ההכנות להתקנה כמו שמוסבר באתר www.ubuntu.com ואף הצלחתי לעלות את המערכת ישירות מה-DOK לצורך ניסיון. כאשר אני מנסה להתקין את מערכת ההפעלה, ולאחר בחירת האופציה של סידור מחיצות אוטומטי על ידי תוכנת ההתקנה, תוכנת ההתקנה עוברת למסך הבא ונתקעת. רציתי לדעת האם מישהו יכול להסביר לי מה מקור התקלה וכיצד לפתור אותה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ken,

שלום לכולם יש לי עט "וואקום" מדגם ישן של חברת Aiptek מדגם Hyper pen T-6000U למישהו יש מושג אם קיים דרייבר להתקנה על מקבוק פרו? (גוגל העלה גרסאות ישנות)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mikig8,

שלום, האם ניתן להגדיר quota למחיצה בלינוקס (רדהאט) אם כן כיצד אני מגדיר ? תודה מראש מיקי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Ronenosh8,

ניסיתי את ubuntu על מחשב חלש והוא די מקרטע במיוחד בדפדפן. יש פיתרון מצד לינוקס? משהו? תודה ;D

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by BloodyW,

היי, האם אפשר לראות את שם הקבצים האחרונים שצרבתי בעזרת התוכנה? רשימה של תאריך וזמן צריבה ומה נצרב בדיוק.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ColorPencils,

השאלה היא קטנה ופשוטה- אם יש ברשותי מערכת הפעלה של 32B של win ועליו אני מתקינה VB שישמש להריץ מערכת הפעלה של לינוקס, אני יכולה להריץ לינוקס בגרסת 64B על הVB או שאני מחוייבת להשתמש ב32B על המערכת.?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by tranq,

Chrome 18.0.972.0. יש דפקט באות 'ק' היא נראת חצי מחוקה. פונט Droid sans. בפיירפוקס, konquerer עובד טוב. למישהו יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה ubuntu 11.10 עם ממשק 2d , הכרטיס מסך שלי לא תומך בUnity 3d, אז אל תציעו לי לעבור אליו (לממשק) כי אני ממש לא יכול. עכשיו אחת הבעיות עם 2d זה שאני לא יכול לגרור אפליקציות\ קיצורי דרך לשולחן העבודה דרך הסרגל הצדדי הוא פשוט לא נותן לי, וגם ניסיתי לגרור מהDash לשולחן העבודה הצלחתי ועד שזה הצליח האייקון מסומן לי עם מנעול וכשאני לוחץ עליו הוא רושם לי: ''משגר היישום לא סומן כמהימן אם מקורו של קובץ זה אינו ידוע לך, טעינתו עלולה להיות מסוכנת '' זה פשוט נועל לי את האפשרות לפתוח קיצורי דרך גם שאני גורר מהdash וגם שאני גורר מהסרגל לdesktop הוא בכלל לא נותן לי. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, עברתי להשתמש בלינוקס אובונטו כיוון שהווינדוס קרטע בצורה מחרידה, והיה עלי לפרמט. איך אני יכול לבדוק שהדיסק הקשיח שלי באמת תקין, כיוון שהמחשב עוד עושה בעיות איטיות? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Eli100,

שבוע טוב חברים, יש לי בעיה שהמחשב נכנס למצב שינה בלילה וכל ההורדות שלי עוצרות ואני לא יכול להמשיך אותם, וחוץ מיזה תמיד שאני מוציא אותו ממצב שינה הוא נתקע וצריך לעשות RESET ככה שהכל הולך לי..... יש דרך לבטל את הדבר הזה שהמחשב יעבוד פשוט כל הלילה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ido-nava,

אני רוצה להתקין וינדאוס 7 על ה MACBOOK AIR 2009 שיש לי ויש לי כמה בעיות שמפריעות: כרגע במחשב מותקנת MAC OSX ובנוסף WINDOWS XP דרך BOOTCAMP. המערכת הפעלה של ה MAC לא עולה בכלל (נשאר תקוע על המסך של לפני העלייה עם הלוגו של אפל). הוינדאוס XP עובד אך ממש לאט. אני רוצה למחוק את הכל ולהתקין WINDOWS 7, האם יש אפשרות כזאת ?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  19. שלום התקנתי בעבר כבר מספר פעמים אובנטו וכעת רציתי לעשות זאת שוב יש לי מותקנת וינדוס 7 תקינה הכנסתי את דיסק ההתקנה נכנסתי להתקנה והגעתי לשלב של הגדרת המחיצות תמיד המערכת היתה מזהה שמותקן וינדוס ומציע לי להתקין את עצמה על שטח הריק הקיים שבמקרה הכנתי מראש בנפח 75 גיגה אך הפעם לא כך קרה והמערכת טוענת שלא מותקנת מערכת הפעלה נוספת למרות שבהגרדות המתקדמות היא מזהה את המחיצות 2 ואת השטח הפנוי. יש לי דיסק קשיח יחיד בנפח 500 גיגה ובממשק SATA 2 מה יכולה להיות הסיבה בגללה המערכת לא מזוהה ? ניסיתי לשנות את תצורת הפעולה של הכונן מIDE ל ACHI אך זה לא שינה כלום מפרט AMD 955 GIGABITE 770T UD3 460 GTX אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. http://support.apple.com/kb/TS3742 יש לי את הבעיה הזאתי ניסיתי כל דבר , בטראד הזה ושם דבר לא עובד ,המחשב גם לא רוצה להכנס לSAFE מוד יש למשהו פתרון? המחשב הואMBA דור 2

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שאני מחבר usb דיסק און קי למשל הוא לא מופיע בשולחן עבודה ורק בתוך ה finder.. איך מגדירים אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by NarGilad,

שלום לכולם! התנסיתי קצת במערכת ההפעלה Ubuntu (דרך דיסק) והתלהבתי, המחשב הישן פתאום רץ. החלטתי להתקין במקביל לווינדווס (ויסטה). הכוננים שלי מחולקים ל-40 GB בכונן C וכ-150 GB בכונן D. בכונן C נמצאת מערכת ההפעלה (ויסטה). האם אני צריך להתקין את האובונטו ל-C או ל-D? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by etay93,

שלום לכולם,אני רוצה להתחיל ללמוד את מערכת הלינוקס ויש הרבה ספרים /pdf . אבל קשה לבחור בינהם בכל מקרה הייתי רוצה לדעת על איזה ספר אתם ממליצים, והאם זה מניסיון אישי או סתם מידע כללי. תודה מראש איתי.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. שלום, אחרי חודש של טרטורים ביני לבין עצמי - הלוך ושוב בין מאק לפי.סי - החלטתי שאני הולך על המאק. הסיבה לקנייה - מותו של הנייד הקודם, והרצון להתחיל לערוך וידאו על בסיס קבוע יותר, "מקצועי". במקצועי אני מתכוון לא לעבוד בזה, אבל כן לערוך את הסרטים שלי ושל החברים, באורך מלא, המוצלמים באיכויות השונות של HD. נושאים שהייתי רוצה להתייעץ עם חברי הפורום המלומדים (והמנוסים): *מצטער מראש עם על חלק מהנושאים יש תשובות בפורום, חיפשתי קצת ולא מצאתי תשובות שמתאימות בדיוק, אבל כמובן שאם יש כאלו תפנו אותי ואל תכתבו, ובכל מקרה, אנא, תהיו עדיני עם בתול מק חרד. 1. הזהירו אותי חברי המתעסקים בקולנוע בארץ שאף אחד רציני לא עורך כאן על פינל קאט, אלא שהבחירה היא לעבוד AVID. אני אישית מאוד אוהב לעבוד …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים