עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. אני מתכוון בלי להתקין סיפריות של IA32 וכל הסיבוך?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  2. האם בכל פעם שיוצרת גירסה חדשה להפצה של לינוקס צריך לשדרג לגירסה החדשה, או במידה ואתה כל הזמן מתקין את כל העידכונים באופן אוטומאטי, אז הגירסה שלך תהיה מעודכנת? אני מתכוון שנניח ויש לי אובונטו 7, ועכשיו יוצאת אובונטו 8. במידה ואני מתקין את כל העידכונים באופן אוטומאטי, אז כאשר אובונטו 8 יצא הגירסה שלי תהפוך להיות אובונטו 8, או שזה ישאר אובונטו 7 עם עדכונים שווי ערך לאובונטו 8? יש בעצם סיבה לשדרג לגירסה היותר חדשה? כנ"ל גם לגבי הפצות אחרות.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by TGP,

האם המגמה של בוטקאמפ היא להריץ ויסטה? או שבשלב מסוים הם בכלל לא ימשיכו לפתח אותה ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האם בגישה למחיצת NTFS לינוקס תומך בתכונת ניהול היומן של NTFS?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by lesForce,

אני שוקל אם לעשות את המעבר בין ווינדוס ללינוקס - אבונוטו. פשוט נימאס לי שבווינדוס בהתחלה , אחרי פירמוט , הכל עובד מהיר , וככל שעובר הזמן - הוא נהיה יותר איטי מיום ליום. כמו כדור שלג בירידה. עכשיו השאלה שלי היא האם באמת הסיכוי להידבק ביורוס על לינוקס הוא מאוד נמוך? או שהמצב כבר לא ככה היום? כלומר המערכת תיפעל גם בעוד שנתיים בדיוק כמו ביום התקנתה? ובאמת לא צריך תוכנת אנטי-וירוס?

• 20 תגובות
    • 7k צפיות
  6. Started by gfdsa,

הודעה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by VBMaster,

המחשב שלי התחיל לעשות לי קצת בעיות בזמן האחרון, וכבר המון זמן אני מתכנן "פרישה" לטובת Mac. יש לי נסיון מסוים במערכת ההפעלה שלו והתאהבתי בה מהרגע הראשון לרוב התוכנות שבהן אני משתמש יש תאימות ל-MAC. על המערכת להריץ אינטרנט, וורד ואקסל (אפשר גם אופן אופיס), מוזיקה וסרטים, ומעט פוטושופ (לא שימוש נרחב) רציתי לדעת האם: 1. הגרסה הזולה (מעבד 1.25) מספיק טובה? 2. האם יש לשדרג זיכרון? 3. האם יש ל"ידע" הנחות מסוימות? תודה מראש, נדב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שאלה לי אלייכם הידש שלי במק וכל מה שקשור לסוג המחשבים האלה הוא דיי אפסי .... אבל רציתי לדעת: האם כמו במחשב PC רגיל אפשר לעבוד על מחשבי APPLE עם מערכות הפעלה שונות ? (UNIX, LINUX) וכו' ? : עריכה: איות בכותרת (Prog.)

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. ואם כן, האם הוא חייב להיות של Apple? לא יודע אם זה חשוב אבל המחשב הוא בן 3.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי עכשיו windows vista ואני ממש לא אוהב אותה... ובעבר היה לי לינוקס וxp ורציתי לנסות משהו שונה.... רציתי לדעת אם אפשר להתקין את המערכת ההפעלה Mac OS X Tiger של apple על מחשב pc.... יש לי חומרה כזאת: Intel® Core 2 Duo 2.00 ghz 2048MB ram ATI® RADEON® X1400 256MB DDR, וזה נראה לי הפרטים הכי חשובים... אז אפשר להתקין Mac OS X Tiger על המחשב שלי? ואם כן איך זה יעבוד? (איטי, מהיר) האם זה יכול לעבוד בנוסף לויסטה? (2 מערכות הפעלה) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by 3d7,

האם אפשר להתקין לינוקס ואח"כ חלונות בDual Boot, או לחילופין חלונות -> לינוקס -> לינוקס -> חלונות בMulti Boot (אני יודע שבWindows צריך להתקין קודם XP ואח"כ Vista)? באיזה בעיות אני עשוי להיתקל, ואיך אני אמור להתגבר עליהן?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. האם יש אפשרות להתקין לינוקס במקביל לחלונות (כמו האופציה של חלונות לבחור גירסה בתחילת ההפעלה של המחשב)? אם כן איזה גירסה עדיפה לי אם יש לי AMD 64, שמעתי שיש גירסת לינוקס למעבד זה.? ואיפה אני יכול להוריד אותה. תודה

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  13. קניתי לפני יומיים את ה-MacBookPro וקיבלתי יחד איתו את מערכת ההפעלה בדיסק עכשיו השאלה היא האם אני יכול להתקין מאותו דיסק את מערכת ההפעלה על המחשב הזה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by benma,

יש לי אובונטו. ובמחיצה אחרת מותקן windows. אז האם אפשר לעשות מין מחשב וירטואלי שיריץ בתוך אובונטו את win xp? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  15. לדפוק שום דבר? חשבתי על לעשות את זה עם Partition Magic אבל לפני שאני עשה את זה אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או לא כדי שאני לא אדפוק משהו.(המחשב לא שלי) והאם לפני שעושים את זה אפשר לגבות את כל ההרדיסק עם Norton Ghost?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  16. אוו קיי נימאס הוינדוס הזה עכשיו אני צריך לדעת מה אני צריך כדי להתחיל להתקין ? עריכה: האם אני צריך דריברים מיוחדים בשביל החומרה שלי ? ואיך אני פותח פרטישן בשביל לינוקס ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, ברשותי שני כרטיסי מסך שאני לא צריך: 8800GT ו-HD4870. האם אני יכול פשוט להעביר אותם למק או שהם צריכים לעבור מודיפיקציה כלשהי (ביוס וכד')? *BFG 8800GT OC2 **AMD HD 4870 תוצרת AMD עצמה הגרסה בעלת 512MB. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Wood-Elf,

שאלה בכותרת. טודע. BTW, Me New... :

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  19. שלום . האם אני יכול לעשות זאת ? איך ? וראיתי שחייבים לפרוץ מהשהוא אז מה הוא ואיך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ואיזו גירסה מומלצת? המודל הוא ACER TRAVRLMATE 720 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אוקיי אז ככה האם אני יוכל להריץ את המשחקים WARCRAFT III ו STARCRAFT II על לינוקס? לדוגמא על גירסא של רדהאט או סוס? ואני שואל אם זה אפשרי טכנית , לא אכפת לי אם זה יהיה קשה ומסובך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  22. או האם יש אופציה לעדכן עברית למכשיר שקיימת עליו מערכת ההפעלה...(לא בהכרח פלאפון..) תודה לעוזרים! זה ממש חשוב לי!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Wizard Of Oz,

אם כן איך אני פותח אותו באיזה תוכנה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by almog333,

הבנתי ש siri יכול לעבוד רק עם המעבד החדש A5 לאייפד 2 יש את המעבד הזה. מישהו ניסה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים