עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by adief12,

אני מעוניין במחשב נייח לצורכי עבודה בתוכנות הבאות: פוטושופ (ובכלל סי אס 4), אוטוקד, ותכנות תלת מימד כגון סקאצ'אפ, ריינו, רביט, מקס. האם אני צריך CORE 2 QUAD או יספיק לי CORE 2 DUE? כמו כן, האם יש לוינדוז 7 בעיה לעבוד עם התכנות הללו?

2. Started by Gnome,

מה ההבדל מה יותר טוב למה לאיזה שימושים ומה עדיף?בקיצור כל השטיות האלה...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. מה הופך את הסלרון לכל כך כל כך זול לעומת ה P3 וה P4? איפה החיסרון הגדול שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  4. שלום אני חדש פה רצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדים עם תסבירו לי כך זה היה נחמד: מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל*** תודה רבה

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by boss,

איזה מעבד מעדיף? amd 64 4000+ או amd 64 x2 4800/4600

• 58 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. היי חבר'ה! רציתי להיתיעץ איתכם על שני מעבדים, על ה-i7 3770K וה-i7 3930K. האם אתם יודעים מה פחות או יותר ההבדל בביצואים עם עבודה ב-WMware ובגיימינג וכמובן האם זה שווה את ההשקעה הכספית? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by dids22,

הוצאתי אותי וניסיתי להדליק את המחשב -והוא נדלק אבל לא יכולתי לראות - הבטריה נותנת כח ל agp??

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  8. פשוט יש לי בעייה כבר לא יודע מה לעשות ? יש לי מחשב עם המפרט הבא: מעבד i7 3930k זכרונות:gskill 2400 mhz כרטיס מסך :evga gtx 680 4gb קירור: h100 ספק: thermal take 1275w המחשב עובד נראה הכל תקין אבל אין תמונה במסך רק "no signal" לא יודע מה הבעיה נסיתי לשנות מקום של הכרטיס מסך,להשתמש בכרטיס זכרון אחד גם לא עזר. סמתי לב שלפעמים הספק עובד ו תקין ו לפעמים הנורה הראשונה מהוהות ו זהו לא נדלק,בלוח מופיע לי במסך טמפרטורה שעומד על 65? אני אשמח מאוד לעזרה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום קניתי שני זכרונות של TWINMOS 3200 כל אחד 512, אולם כשהםעלתי תוכנות לדוגמאת CPUZ אז ראיתי המהירויות שלהן מאוד איתיות, תוכנה אחת (נדמה לי אוורסט -לאבטוח) זיהתה אותם כ2700 ..... מה הבעיה? למה זה קורה? והאם יש אפשרות לתקן בידה וזה משנה משהו. תודה צרפתי את הפלט של הCPUZ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

10. בבקשה תסבירו עריכת העקרב: תיקנתי לך, פעם הבאה תתקן בעצמך

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  11. למה כולם אומרים שהם לא טובים ועושים בעיות עם הרדאונים? יש לי לוח של gigabyte ga-8sq800 וכולם אומרים שזה לוח טוב מאוד ויש לו צ'יפסט שלSIS למה intel יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by kamikazie,

כפי שכבר כתבתי, בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש, ובפורום מפרטים קיבלתי המלצה להסתפק בQ9300. הטענה הייתה כי כפי שבזמנו לא הייתה סיבה להעדיף Q6700 על פני Q6600 כך גם הפעם. משום שההבדל במחירים בין השניים לא עולה על 250-300 שקל , וQ9450 חזק יותר, קשה לי להבין למה להעדיף את האחד על פני השני. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  13. מה הגודל המינימלי לDDR3 אחד ג'יגה או פחות?

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  14. שלום, מאוד אשמח לדעת מה הגרסה האחרונה של המעבד AMD Phenom II x4 955 תודה !

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  15. CAS# Latency 2.0 clocks RAS# to CAS# Delay 2 clocks RAS# Precharge 2 clocks Cycle Time (Tras) 5 clocks Bank Cycle Time (Trc) 7 clocks

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by guyyug,

מה המעבד הנמוך ביותר לליבה החדשה של AMD

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tinkerball,

יש לי את הלוח אם של אסוס A7N8X דלוקס. 1 האם זה עם דואל 2 מה זה דואל ומה זה נותן בביצועים(ללא OC) 3 כמה סטיקים של זיכרון אני יכול לשים בלוח הזה? 4 האם יש דואל ב-AND

• 8 תגובות
    • 600 צפיות
  18. היי. אני מתכנן להוסיף 2 GB , ומצאתי סטיק של 2 GB ב165 שקל בפנדה. אני משתמש "משרדי", שלא מבצע שום מאמץ בזכרונות. הרצתי חיפוש בפורום, מצאתי ת'רדים קצת ישנים שממליצים עליהם, אז רציתי לשאול כדי לראות שזה עדיין רלוונטי להיום. תודה לעוזרים.

19. Started by EliranB,

חוץ מזה שמזערו אותו ל65nm ששמו לו HT והתדר אם הרימו ? בכלל מה ההבדל בין הסדרות חוץ מהדברים האלה ?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by iem,

מה ההבדל ביניהם ובכלל כאשר אני מעוניין לקנות זיכרון למחשב הנייד כמצ"ב בקובץ האם עלי להתחשב בנתון הנ"ל או שרק להקפיד שהזכרון לא יחרוג מהמהירות או של 200 או של 266 ? והאם עלי לחפש DDR או שעלי להוסיף בחיפוש גם SDRAM כי אני יודע שאלו שני סוגי זכרונות שונים (SDRAM, DDR)... קצת התבלבלתי אשמח אם מישהו יבהיר לי את הדברים.... תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by meir61,

מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo E6600 BoxוIntel . לבין מעבד Core 2 Duo E6600וIntel.למה המעבד בלי הbox יותר יקר ב300 שח?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. Started by itzm,

שלום מה ההבדל ביחן מעבד AMD Athlon XP 2100 למעבד AMD ATHLON XP 2200 רק ה 100 הרץ או שיש יותר מזה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by mosh131,

אפשר לפרט לי בבקשה מה ההבדל ומה כדי לקנות תודה... Intel Core i5-750 Box לבין INTEL E8400 3.0GHZ 6M

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  24. Started by hjkdghj,

מה ההבדל בין 2 הלוחות http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_List.aspx?VenderType=AMD&CPUType=socket+am3 GA-MA790XT-UD4P GA-MA790FXT-UD5P

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  25. Started by dckldfk,

מה ההבדל בין C0 ל- D0

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.