עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roslan88,

אהלן, יש לי מחשב חדש (משהו כמו 5 חודש) והיום לראשונה שמעתי רעש מהמחשב... הרעש מתחיל ונפסק לחילופין כל דקה שתיים(במתן מקה על המארז באזור הספק, הרעש נפסק). לאחר פתיחת המארז התברר לי שהרעש מגיע מהמאוורר של הספק, מדובר על ספק מחברת THERMALTAKE . איכשהו עלה לי הרעיון לבדוק את המתחים בתוכנה במחשב אם הם מגיעים בסדר. לכן בעזרת התוכנה CPU Z ראיתי שהמתח על המעבד נע בין 1.088 ל1.212v . שינו של כ0.12 וולט נשמע רציני במיוחד כשמדובר על מעבד. המעבד: e7400 הבדיקה התבצעה במצב מנוחה של המחשב. חשוב לי לדעת אם זה תקין. ולגבי הספק אני לא בטוח שיש קשר.. מה שבטוח שמחר אני הולך לפתוח את המחשב ולנקות את המאוורר.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  2. אהלן, הייתי מעוניין לדעת איך הבלאק דראגון של גייל - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=755 הינה הקישור. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  3. יש לי בעיה במעבד כמו שציינתי בכותרת הוא עובד על 2000mhz במקום 2667mhz לדעתי הבעיה היא במכפלה שאמורה להיות x8 והיא עומדת של x6 הלוח אם הוא של gigabyte p35-ds3l והספק הוא 450w של hec וה-windwos הוא vista ultimate מישהו יודע מה הסיבה ?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת אם הזיכרון הזה של G.Skill יהיה טוב למערכת שלי G.Skill Sniper Series F3-14900CL9D-8GBSR - 8GB DDR3 1866 http://www.gskill.com/products.php?index=385 המפרט של המחשב הוא: מעבד: i5 2500k לוח אם: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 כרטיס מסך: SAPPHIRE TOXIC HD6950 CF ספק כוח: אני עדיין מתלבט איזה מבין שני אלה - ANTEC High Current Pro 750W או זה - Seasonic 850W M12D-850 אני קונה אותו מ-ebay והוא יעלה לי 320 ש"ח, אם יש זיכרון שיותר יתאים למחשב שלי אני ישמח לדעת

5. Started by nsheep,

האם מישהו יודע אם P5B Deluxe כבר תומך ב- SLI ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by Blackend,

שלום! ובכן אני הולך להזמין לי מעבד ולוח איי אמ די 64 סוקט 939 והחלטתי שאין לי טעם לחכות כי אני לא משדרג לפי סי איי אקספרס אז אין למה לחכות לאנ פורס 4 (מישהו חושב אחרת?) בכל מקרה יש לוח אחד שבאמת ראיתי שהוא מעל לכולם ורציתי לדעת מה דעתכם עליו http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm והנה ביקורת עליו http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1639 בכל מקרה אם למישהו יש לוח יותר טוב ל939 שנמצא כבר בארץ שרק יזרוק מילה ובוא נקווה שה אקס פי 120 שלי יעלה על הג'יגה בייט הזה

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  7. האם יכול להיות שהוא פחות טוב כי הוא יד שניה, התבלה עם הזמן או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. שלום לכולם, שדרגתי כרגע את הוינדוס שלי מXP ל7 אני רוצה להוריד DRIVER עדכני של לוח האם שלי אבל אני לא יודע איזה להוריד יש לי לוח אם של GIGABYTE ושאני נכנס לאתר שלהם הוא שואל אותי מה אני רוצה להוריד אני בוחר לוח אם, ואז הוא שואל אותי על סוקט וצ'יפסט, אין לי מושג איך לגלות את זה כל מה שאני יודע ומה שרואה שרשום על לוח האם זה gigabyte ga-ep45-ds3l מודה לכל מי שיכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by NTT,

היי, כבר הרבה זמן אני מחכה שיצאו מעבדי הפנרין,ולאחרונה לא ממש עקבתי, אז חיפשתי בגוגל את תאריך היציאה שלהם ואני מצאתי רק מאמרים ישנים, אז הQ9450 כבר יצא לשוק? אם לא,אז מתי הוא יצא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by daniel666,

האם לשניהם אותה אחריות ולמה ההבדל הוא 200 שח??

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Started by שמנואל,

אהלן. התעורר אצלי חשד שמשהו לא תקין בזיכרון (המון הודעות שגיאה - בעיקר 0X000000E8 ). ראיתי המלצות לתוכנת MEMTEST אבל ניסיתי בעיון רב להבין כיצד לתפעל ולנתח את התוצאות וממש לא הלך לי. מלבד יצירת פלופי והפעלת המחשב איתו - אני ממש הלכתי לאיבוד. האם מישהו יוכל אפילו באופן כללי להדריך אותי ע"מ שאוכל לבדוק את הזיכרון. אגב, אם ישנה תוכנה פשוטה יותר - אשמח !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moo,

רציתי להתיעץ לפני שאני מחבר את הUSB הקידמי ללוח כי הבנתי שזה מסוכן. יש לי לוח גיגהביט GA-7VRXP מארז Compucase CI-6919 ככה החיבור של הUSB על הלוח: והפינים שיוצאים מהמארז הם: V0 V1 D1+ D1- D0+ D0- GND GND תוכלו לעזור לי ולהסביר לי את ההיגיון בUSB תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שאלה קטנה. ראיתי שיש כמה וכמה צ'יפים (965, 975...) למעבד קונרו. כיום, איזה ציפ עדיף מבניהם ? מה יותר חדש מבניהם ? מה יותר כדאי ואיזה מהם יחזיק להכי הרבה זמן. תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  14. Started by rivking,

יש לי 1GB DDR2 667Mhz שלקחתי ממחשב אחר שלי בבית אבל במחשב ההוא המחלק היה 1:1 ומהירות הבאס הייתה 200 כך שהזכרונות עכשיו על 400 וזה מבאס כי זה לא כל הפוטנציאל (דרך אגב תמיד רציתי לדעת מה זה עושה שיש עוד הרצים על מה זה משפיע? מה זה עוזר שהזיכרון יותר מהיר?) בקיצור איך אני יכול להחזיר למחלק נורמלי כך שינצל את הזכרונות הייתי עושה את זה דרך הביוס אבל הלוח אם שלי לא תומך OC וכל הדברים סביב... ונעבור לעיקר בימים הקרובים אני הולך להתקין ויסטה האם 1GB יספיק לי? או שמה יהיה עדיף לי 1.5GB כי יש ברשותי: 512MB DDR2 667MHZ 512MB DDR2 667MHZ ו-1GB DDR2 533Mhz מה הכי כדאי לויסטה יש לציין שהזכרונות לא מנוצלים כראוי כרגע? (חחח הייתי שם הכל אבל יש לי רק 2 סלוטים במחשב...) עזרה!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  15. היום פורסמה באתר hardwarezone סקירה מקיפה הכוללת מבחני ביצועים ודירוג ביצועים למחיר. לא משהו חדש אבל בכל זאת סקירה מעודכנת ומקיפה.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by k_700,

אם בעתיד אני ארצה לשדרג את המעבד או את הכרטיס מסך למשל לכפול ליבה או לדור החדש של הכרטיסים של רדאון הלוח אם יתאים לשדרוג? גם אם בעתיד אני ארצה לקנות כרטיס מסך 7800 הלוח אם יחזיק אותו?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by דורפל,

אני מבין קטן מאוד בלוחות אם, ולכן נדרש לעזרה. בכל מקום באתר ממליצים על ה GA-P35-DS3L בתור לוח תקציבי טוב ל Core 2 Duo. שמתי עין על ה P5K של אסוס, שמבוסס על אותו השבב, מוסיף כל מיני דברים ועולה באותו סדר גודל. האם כדאי ללכת עליו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  18. למה לי לקנות את ה 533 בעצם ? ולמה לי לקנות את ה 400 על ה 533?

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  19. Started by ClleG,

שלום לכם. רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן, כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או.... אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות. אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?) האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד) אשמח לקבל פרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  20. המעבד יהיה AMD Athlon 5000x2 AM2 לפי פורום המפרטים הבני שהMA74GM של ג'יגבייט הוא המומלץ. אשמח לכיוון ועזרה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by JCohen,

ש-לום! אמממ רציתי בבקשה לדעת מהם הצ'יפסטים הבולטים היום בשוק ואם אפשר - נתונים קצרים על כל אחד מהם, מה ההבדלים וכו'. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  22. כמו בכותרת.... יש איזה תוכנה או משהו?

• 3 תגובות
    • 446 צפיות
  23. שלום אנשים... קראתי את הסטיקי והבנתי פחות או יותר מה כל מספר בתזמונים מייצג... אבל לא הבנתי את רמת החשיבות של כל מספר. בקיצור מה שרציתי לדעת הוא עד כמה המספר האחרון בתזמונים משפיע, למשל מה ההבדלים בין זכרונות עם התזמונים הבאים: 5-5-5-15 מול 5-5-5-18. תודה אנשים[br]פורסם בתאריך: 1.11.2008 בשעה 13:02:35 אם אפשר תגובה מהירה זה יהיה מצויין... אני מתכנן לקנות זכרונות ביום ראשון

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  24. Started by Iv0ry,

אני ארגיש בהבדל? E8400 p35 4gig ram 320 gb hdd hd6850 oc

25. ניסיתי לחפש בפורום ולא ממש מצאתי דיבורים על זה (ועוד יותר מוזר שבכל פעם שכתבתי אותם בסדר אחר מצאתי דברים אחרים) השאלה שלי אם יש הבדל ביצועים בין שני הצ'יפסטים ? אני טועה או ששניהם תומכים בזכרונות DDR 333 ועוד שאלה: איפה מבחנית ביצועים משתלב הSIS 645X (או משהו כזה, זה שASUS P4S533 מבוסס עליו) בינהם או מעליהם או מתחת

• 3 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.