עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Decktor,

אני כאן בפאב קבוע שלי יחד עם חבר שמבין יותר ממני במערכות הפעלה יותר ממני ושנינו הגענו למסקנה שהבעייה עם המחשב כאן שמשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה זה שאין לו מספיק זכרון (128 MB) הבעייה זה שאני רוצה לוודא איזה מעבד זה בלי להכביד עליו הוא קורס גם ככה קיצור WINDOWS 2000 מזהה את זה בתור X86 FAMMILY 6 MODEL 5 STEPPING 1 נראה לי שזה פנטיום 4 כי WINDOWS 2000 אמור לזהות כל דבר אחר לא? בכל מקרה זה בשביל לדעת איזה זכרון הגיוני שצריך אני מתכוון לבדוק באמת מחר

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  2. intel mobile core 2 duo T5600 זה המעבד שלי.... ואני התרגלתי למחשב הישן שלי... :kopfpatsch: ואני כל הזמן ממשיך להוריד דברים ל 32 ביט.... זה בעיה גדולה? אצלי זה 64 ביט, אנלא טועה, נכון? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  3. Started by Abit.com.tw,

עד כמה חשובה המכפלה? כי אני מעדיף לשים אותה על 5-6 ככה ולהרים את ה FSB זה משנה?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by tk4,

יש לי שתיים מהסוג הזה Corsair CMX512-3200C2 עכשיו בEVEREST וCPUZ כתוב לי 200 MHZ למרות שזה אמור להיות 400 לא? ועוד שאלה... האם כדאי לעשות לזכרונות OC או שלא כדאי עם אלה...

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by avidan28,

שלום. אני מחפש לוח אם זול עם סאטה 2 וAGP. אני יודע שזה קיים רק באנפורס 4 והוא מגיע רק עם PCX.קיים ציפסט דומה שנותן 3GB כמו הסאטה 2 ולא של אנוידיה? רצוי של גיגבייט או אסוס. אני מניח שזה רק עניין של ציפסט. הרבה תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  6. יש לי מעבד I3 540 לוח אם ASUS P7P55D-E אני רוצה לקנות זיכרון דואל צאנל ומצאתי כמה חברות ומהירויות:[table] [tr][td]זיכרון Kingston Kit 8GB(4G X2) Hyper-X RED Non-ECC Unbuffered 1600MHz CL9 240-pin DIMM type[/td] [td] K8G1600HRK [/td] [td] ₪237 [/td][/tr] [/table] [table] [tr][td]זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 2x4GB Kit, 9-9-9-24, CMX8GX3M2B1600C9[/td] [td] C8G1600C9B [/td] [td] ₪276 [/td][/tr] [/table] 2X4GB 1333MHZ זכרון G.Skill F3-1333C9D-8GAO שעולה 270 שקל יש קיטים שעולים 243 שקל של מהירות 1333MHZ 2X4GB. השאלה שלי היא מה עדיף לי לקחת מבחינת איכות החברה/מהירות???אני מחכה להמלצות מימכם בתודה מאור...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by emule2,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש והבנתי שהיתה לפני כמה ימים ירידה במחירים של AMD והשאלה היא מתי הירידה תבוא לידי ביטוי בחנויות בארץ אם בכלל? כנ"ל לגבי הירידה שצפויה ב 22 מתי הירידת מחירים תגיע לארץ?

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  8. Started by Seasonic,

מסך 19" Q9550+285GTX או Core i7 920+260GTX

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. Started by BHXHO2,

שלום לכלם אני חדש ולא מבין גדול במחשבים אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרון יש לי פנטיום 3 ורציתי לדעת איזה מהירות זיכרון אני צריך מהירות מעבד 446 מגה הרץ יש לי מקום לשלוש סטיקים אני יודע שאני צריך זכרון SDRM אבל אני לא יודע באיזה מהירות העם יש איזה דרך שאני יוכל לדעת בתודה לעונים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. בשביל משחק גובהה מחשב שלי amd athlon xp 2400 asus a7n8x deluxe geil 1024mb ddram pc3200 400 SAPPHIRE ati x1600pro 256mb agp תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by Miros,

אני הולך על האמינות, ועל זה שזה תומך מרובעי ליבה, וגם לוח מצויין. מעדיף את זה מאשר את הג'יגה ביט 965. אני עושה בחירה טובה נכון? חושב להדגיש, אני לא עושה שום OC. (המעבד שיהיה- E6300)

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by AVI.S.T,

מאיזה סיבות הזכרון יכול השרף עם אפשר תכתבו את כל הסיבות (למשל:אם זיכרון לא מחובר טוב עם הוא מתחמם וכו') תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  13. נגיד וניקח A64 +3000 ונקח axp +3000 או סופרון או איך שלא קוראים לו האם יש הבדל חוץ מהתמיכה של ה 64 ביט? ואם כן אז נגיד כל המעבדים היו אותו דבר (אותה מהירות ליבה אותו גודל L2 אותה ארכיקטורה) האם היה הבדל? ועוד משהו מה זה בכלל L2 L1 L3 הבנתי שזה מין זיכרון של המעבד אבל למה יש 3\2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofekbd,

אני באמת לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הנושא והפורום פה היה נרא הלי הכי מתאים. הבעיה שלי היא ככה: יש לי שני דברים, בצב ע ירוק שרשום עליהם : SIMM TECH C-RIMM VER 1.0 0136 וליד זה שני לוגואים של שתי חברות-simm tech ו-rambus. אין לי מושגגג מהם הרכיבים האלה, אשמח אם מישהו יוכל לזהות. תמונה: '>http://www.2send.us/"] http://www.2send.us/uploads/62d1bcfc89.jpg

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  15. אוקי אני צריך זיכרונות 2 GB במחיר של עד 1550 ש"ח , אבל אסור שהזיכרונות יהיו מהחברה G.Skill, כי מאיפה שאני קונה, הם לא עובדים עם ספק שמספק G.Skill. בכול מקרה, שיהיה חברה איכותית, Samsung Kingston Crossaire תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by NIRHABER,

מה ההבדל בין מעבדי centrino למעבדי דותן ? ובנוסף אם אשפר לקבל פירוט או השוואה מדוייקת בינייהם. תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by udif,

הלוחות מסדרה זו הגיעו עם מודול לחיבור SPDIF IN/OUT. המודול מתחבר לאחד מהסלוטים במארז ומחובר ללוח עם צמה וקונקטור עם 2 שורות של 5 מגעים. יש לי לוח 7NIF2 מסדרת SUMMIT שמכיל אותו קונקטור על הלוח, אבל לא בא עם המתאם עצמו (ואני לא מכיר גם אפשרות לקנות אותו). אני צריך תמונה טובה מקרוב של המודול על מנת לדעת איזה רכיבים יש שם. את המתמרים לסיבים האופטיים יש לי כבר, אני פשוט רוצה לוודא ש- Chaintech לא השתמשו בשום רכיבים מיוחדים חוץ מהמתמרים. למודול יש גם 4 מפסקים קטנים. מי שיודע למה הם משמשים מוזמן לענות לי.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Yosi199,

השאלה בכותרת. האם אני יוכל לשים בנתיים את המעבד הישן עד שאקנה חדש?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by BIA,

יש לי את המאוורר מקורי של intel (בא עם המעבד מן הסתם) ואני רוצה להוציא אותו יש עליו שתי קליפסים והזזתי אותם והמאוורר עם ה היט סינק השתחרר אבל לא יוצא יש מסביבו מסגרת פלסטיק אז איך אני יכול להוציא אותו ??? זה דיי דחוף

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by sh2006,

שלום רב לכם אללי המחשבים, ברשותי לוח אם אסרוק מסוג ALiveNF6G-DVI. מידע מפורט: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF6G-DVI הייתי רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתקין על הלוח הזה, האם יש אפשרות לפאנום החדשים? תודה מוצ'אצ'וס!

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by shaithebest,

בהמשך לשאלה שלי מישהו יודע משהו על זכרונות NCP? אני מסתכל בעיקר על ה NCP DDR2 800 MHZ 2048MB 2 כאלה דומים שיעבדו בדואל המלצות?דיעות?נסיון אישי למישהו עם המוצר? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. שלום רב... ברשותי מחשב שהייתי צריך לפרמט ולהתקין חלונות... ישנם כמה התקנים שלא נימצא להם הדריברים,ודיסק ההתקנה אבד.... אני צריך למצוא דריברים בבקשה חרשתי את כל היקום הווירטואלי...... לפי נתוני אוורסט התוכנה...גיליתי כך ~~~~> Motherboard ID - MSI 945P/G NEO 2 A7176IMS V3.3 חסר : Realtek RTL8169/8110 Gigabit Ethernet Adapter חסר : Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller A-1 איפו' אוכל למצוא דריברים להתקנה....!!!!!!!!!! תווודה לכם מראש.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by tomas18,

אהלן אני רוצה לקנות amd 4.6 יש לי כרגע intel core 1.83 עכשו אם אני קונה את זה איך אני מחליף בבקשה עזרה ?

• 3 תגובות
    • 458 צפיות
  24. Started by free fraek,

למה הצבעים שלהם שונים יש 2 בצבע כזה ושניים בצבע כזה..

25. Started by free fraek,

קניתי זכרונות של קינגסטון 2 גיגה 667 מגהרץ.. וכשבדקתי עם CPU-Z הוא הראה לי שהם פועלים רק 335 מגהרץ.. למה זה? ואיך אני יכול לסדר את זה? הם פועלים בדואל אם זה משנה.. והלוח הוא M2N SLI DELUXE של אסוס..

• 3 תגובות
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.