מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
כמה מתח מקבל 2.4 800 הרץ מתח בסיסי? כרגע הוא על 1.525V אבל יש קריסות מוזרות
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי כיום 3800 בOC כמו שאתם רואים במפרט שלי...(939) חשבתי קצת לשדרג את המחשב ולהבאי 8800GT חדש + מעבד 4800 יד שניה מאיפשהו. יחד עם הקירור שלי עכשיו,ואוברקלוק בדומה למה שיש לי עכשיו עם עוד 400-600MHZ זה נשמע לי אחלה לא?? זה יקביל לאיזה5400 ככה.... או שאני משקיע פה במשהו מת?
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש, מבוסס מערכת I5, שמתי לב בTASK MANAGER שישנם רק 3 ליבות. כשאמורות להיות 4. בדקתי בCPU-Z ליתר בטחון, וקיבלתי את אותה ההוכחה. למה זה ככה? מה עושים עם זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מחר אני סוף סוף מקבל את החלקים האחרונים למחשב שלי וכמו ילד קטן אני כבר רוצה להרכיב הכל. הבעיה היא שיש רק עוד חלק אחרון וזה הכרטיס מסך שיגיע רק עוד שבוע וחצי. לכן השאלה שלי היא האם ניתן להרכיב את radeon x1950 הממש ישן שלי על asus x99 deluxe בינתיים?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תמחשב הבא: e8500 gtx 660 gb ocz 2x2GB platinum gygabyte ep45-ud3lr freezer 13 מעוניין לשדרג מעבד לוח וזיכרונות לשימוש גיימינג עד 2000 ש''ח 3000 ש''ח אשמח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמליצו לי על איזה זיכרון טוב...הכי טוב שאפשר להביא ב800 שח....לסטיק אחד של 512.... כי אני עכשיו שם על המחשב המעפן שלי סטיק אחד...של 512...ואחרי זה שאני יקנה את המחשב החדש...יהיה לי לקנות רק עוד 512....כמובן של אותו חברה...
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
יש לוח כזה? יש לי זכרונות DDR שאני מעוניין לשמור עליהם, פשוט.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום! יש איזה מחשב שנגעו כנראה בBIOS שלו ומחקו אותו,לא היתה ברירה ועשיתי מה שכתוב פה: http://www.hwzone.co.il/guides.php? file=biosupdate5 שם מבואר שאפשר לקחת לוח אחר (אפילו לא אותו סוג) ואז לעלות תוכנת UNIFLASH ובצורה פיזית עם חומר מבודד להוציא את הCHIP של הBIOS ןלהחליף הבעיה שעשיתי זאת והBIOS המטופל פשוט נשרף רציתי לדעת מאיפה אני משיג את אותו סוג CHIP כדי לנסות עוד פעם את הדבר הזה כי בחנויות אלקטרוניקה אני לא מוצא והשאלה אם זה בכלל יעזור כי אני מחפש CHIP כזה שהוא ריק ועליו לצרוב בתודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מחשב שישמש לגלישה, תוכנות משרדיות וגרפיקה בסיסית - עיבוד תמונות וקצת עריכת וידאו העניין הוא שאני רוצה לדחוס את הכל במארז קומפקטי, לכן אני מניח שאצטרך לוח אם בגודל Micro ATX ולא יותר. אני ארצה מעבד חזק - לפחות i5, כנראה i7. לגבי שאר המרכיבים - SSD אחד ו- HD אחד, ללא כרטיס מסך בשלב הראשון (לא נראה לי שצריך). זכרון - 8G. סך התקציב למעבד+לוח אם+זכרון הוא סביב ה- 2500 ש"ח. ולשאלות : - איזה מעבד מומלץ ? ממה אני צריך להתרחק אם אני רוצה שיעבוד בלי יותר מדי רעש במארז קטן ? - איזה chipset יתאים ? האם יש הבדל בביצועים עם i5/i7 בין הסוגים השונים ? - לוח אם מומלץ (אני יודע שיש המון אפשרויות, השאלה אם יש אחד שידוע כאמין ולא יקר) ? - זכרון מומלץ ? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בציפיה לתשובה לשאלתי הקודמת (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=49250), חשבתי לבדוק איזה מעבד P2 350 שיש לי יותר טוב. אז ככה. על אחד כתוב אירלנד והוא מגיע במחסנית סגורה (דיי הרמתית, למרות שהצלחתי לפתוח חלק ממנה) עם גוף קירור קטן יחסית ומאורר בילט אין שכתוב עליו על החלק החיצוני INTEL במדבקת הולוגרמה. המעבד הזה הגיע עם אחריות של איסטרוניקס והמאורר שלו מתחבר ללוח אם וכולל חיישן RPM. על השני כתוב קוסטה ריקה ליד שאר המספר הסיריאלי וכו' והוא מגיע עם גוף קירור מפלצתי אבל חיצוני ומאוורר יותר גדול אבל גנרי (אותו סוג חלש שהיה לי על P1-166 פעם). המאוורר הזה מתחבר (כנראה עשו לו עבודת הלחמה אצל חבר של אח שלי) לחיבור מולקס ועל המעבד הזה האחריו…
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מחשב עם הלוח GA-965P-S3 , ובעל החנות שלא מתמצא גדול במחשבים, שאל אותי אם הלוח הזה תומך ב 4 סלוטים של זיכרון, (כי אני קניתי 4 סלוטים של כל אחד גי'גה) אז שאלתי היא האם יש לו 4 סלוטים של זיכרון? והאם לא תרד לי המהירות עקב קניית 4 זכרונות של 800?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
היי יש התלבטות בקניה מעבד חדש , האם יש הבדל בביצועים בין המעבדים האלו חוץ מאשר שבגירסת K יש אפשרות לאובר קלוקינג ? אני לא מתכונן לעשות OC למעבד . רוני
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Tomshadware פרסמו את תוצאות ההשואה שלהם לכל המעבדים הקיימים היום של אינטל ו AMD , בהחלט השוואה מרשימה הכוללת למעלה מ40 עמודים, פשוט מרשים המשאבים שיש לחברה הללו. בכל אופ כל מי שמתלבט איזה מעבד לקנות, הסקירה הזאת ממולצת מאוד www.tomshardware.com לא תתאכזבו
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי אנשים האם יהיו לוחות ל core2 גם בצ'יפים של ATI ו nvidia ? או רק אינטל? בדרך כלל הצ'יפים של NV הרבה יותר טובים ל OC ... ומשום מה כמעט ואין לוחות עם צ'יפים של NV שלא נדבר ATI שעל הנייר הצ'יפ שלהם הכי טוב.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא עוזבת אותי מאז הפירסום פה באתר על POWER 7 של IBM בכתבה היה כתוב שלמעבד יהיה אפשרי לשים אותו בלוח אם של AMD חשבתי לעצמי אז יהיה אפשרות לקחת לוח כמו ASUS L1N64-WS לשים בו שתי מעבדי POWER 7 להוסיף 4 כרטיסים הכי טובים שיהיה באותו תקופה והמקסימום זיכרון שיהיה אפשר לשים נגיד 16 עכשיו!!! בלי להגיד תגובות כמו זה בשביל קריסיס זה בה בשביל קריסיס או כול ספאם אחר אני סתם שאלתי אם זה מעשי לעשות וגם אפשר פירוט אם כן או לא תאמת אני רוצה תשובה של המומחים אבל אם זה מעשי לעשות את זה המחשב יהיה טוב לתוכנות רינדור ומשחקים? זה סתם שאלה כללית שלא עוזבת את הראש שלי אני לא מנסה להספים אבל אני חולם מה אי אפשר לעצור את האדם החולם : זאת באמת שאלה שלא מצליחה לעזו…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל ב AMD בין BOX ל Tray ? אני מחפש לקנות מעבד חדש ומשום מה אותו מעבד בגרסת BOX יותר יקר, האם זה כמו OEM ו Retail ?
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי 2X512 בDUAL כשהסתכלתי ב EVEREST ראיתי תחת OC שלושה תזמונים לזכרונות 5-4-4-12*266MHZ 4.4.4.12X266 3.3.3.9X200 מה הכי טוב בשבילי ?
-
- 3 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני קונה מחר על הבוקר לוח אם של אסוס כנראה. הבעיה שלי היא שאני לא מבין מה ההבדל בין . Asus p8z68-v לבין Asus p8z68-v gen3 אני עושה מערך כרטיסים gtx570. ומתכנן לעשות OC כבד. האם הלוח Asus p8z68-v gen3 מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ציוץ ממקור אלמוני יחסית מציג תיעוד מהמזרח הרחוק - לפי אינטל מתכננת את ההצגה הרשמית של דור מעבדיה החדש בדיוק ביום בו מעבדי ה-Ryzen 7000 הראשונים יגיעו אל החנויותלכתבה
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם שניתן לחבר לו 2 כרטיסי מסך ועדיין לקבל חיבור USB3 ו-SATA 6GB במהירות אמיתית שלהם. העדפה שלי חברת ASUS אבל לא קריטי. תודה חזי
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי. לא מזמן הלוח אם של הפנטיום 350 שלי נהרס. לכן עברתי ללוח 440LX שתומך בFBS של 66 בלבד, ולכן עכשיו המעבד עובד על 266. בנוסף הוודוו 5 5000 לא עובד בלוח משום מה..... (לא היה לי כח בכלל להתעסק עם זה). חוץ מזה גם קניתי את ה Leadtek WinFast TV2000 XP deluxe, והוא לא עובד טוב על המחשב שלי (גם על ה 350 הוא לא היה עובד טוב כל כך). בקיצר, החלטתי שאני צריך לשפר את המחשב. הבעיה היא שאני ממש מעדיף לחסוף בהוצאות מאחר וגם קניתי את הכרטיס טלווזיה לפני שבוע ואני גם מתכנן לקנות כרטיס מסך למחשב השני אצל אח שלי בחדר (Athlon T-bird B 1400, K7S5A, 256MB PC133... הם סבירים. הבעיה היא ה GF2 MX400...). לכן אני מעדיף לחסוף בכסף. הצרכים שלי הם בכל מקרה לא גבוהים. המחשב השני הוא מחשב שמיועד למשח…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בסביבות ה4 אלף רציתי לדעת אם עדיך לקנות מעבד של amd או של אינטל?? תודה מראש לעונים!!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כמו כן ארצה לדעת יותר על ההבדלים בשיטת חישוב המהירות ושמות המעבדים של אינטל וAMD? תודה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מפרט מוכן והעברתי אותו לבדיקה ואחרי הבדיקה אמרו לי שאני צריך לשנות כמה דברים: במקום דיסק קשיח Samsung EcoGreen 1.5TB=1500GB Sata HD154UI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1328 דיסק קשיח WD 1TB 64MB Sata3 Black WD1002FAEX http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1840 *שימו לב שהדיסק הקשיח שהציעו לי הוא רק טרה אחת ואם אני ישנה את הדיסק הקשיח אני אצתרך לשנות את לוח האם. מלוח Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 ללוח Gigabyte GA-P55A-UD3R P55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1592 השינוי יקפיץ את המחיר בכ 300 ש"ח ואני לא יודע מה זה יעשה. האם כדאי להחליף ואם כן או לא אז למה?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-