מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה... אחלה פורום יש לכם פה קודם כל אני חייב לציין!.. בקיצור אני רוצה לקנות לוח אם עבור מעבד AMD. יש ברשותי כ400 ש'ח.. אני רוצה משהו פשוט כזה אבל טוב כי כרגע יש לי לוח אם ממש גרוע (GIGABYTE DXE) משהו כזה בקיצור הכי ישן נראה לי וקניתי כרטיס מסך fx5900xt ויש בעיה עם הלוח משהו כזה ככה שצריך לוח חדש..אני רוצה להשקיע עד 400 ש'ח..! שמעתי שיש nforce2 בפחות מ400 שקל ושלא יעשה בעיות עם הכרטיס מסך.. זה נכון? ואיזה לוח אם ממליצים כי הלוח אם שיש לי כרגע אפסי ביותר ישן ופשוט! תודה מראש חבר'ה אשמח לקבל עזרה ממכם אחלה פורום זה ))
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
אני מחפש לוח לAMD64 השימושיות של המחשב היא בעיקר אנטרנט וקצת משחקים איזה ציפסט עדיף ואיזה לוח בכלל?
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית שאני חייב עזרה בשבילה.. ביצעתי עידכון ללוח האם שלי והעידכון לא עבר כמו שצריך וכשביצעתי ריסט המחשב לא עלה... לוח האם הוא - A7V133 עם מעבד AMD... בכל אופן לפי מה שהבנתי אין לי אפשרות לחזור לBIOS המקורי ע"י ריסט לסוללה או כל דבר אחר...זאת אומרת אין גיבוי בלוח האם.. מה אפשר לעשות..? תודה מראש... ???
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיית של קריאת טמפ' בביוס הוא אומר שמעבד על 19 מעלות.. לא הגיוני ובאברסט הוא לא מזה את החיישן של המעבד ולוח אם רק של הכרטיס מסך וה HD עידכנתי ביוס וזה לא עזר למישהו יש את הלוח הזה?!?
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לצורך הנושא 900 שקל (ולא אגורה יותר). אני מחפש לוח-אם, DDR2, למטרות OC ומשחקים. כרגע האופצייה שאני חושב עליה היא ה-ASUS P5K-E שאני יכול להשיג ב-805 ש"ח. האם יש אפשרויות נוספות טובות? (מבחינת עדיפות, ASUS ו-DFI עדיפות, אחריהן Gigabyte ו-ABIT). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם זיכרון שתומך DDR333 יתאים ללוח DDR400 ?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן ( P1133) עכשיו השאלה שלי איך אני מצמיד את ההיטסינק שלו למעבד בלי שהוא יברח? יענו לחבר ביניהם. אבל שהמעבד יהיה תפוס. תודה. הנה התמונות של ההיטסינק: מקדימה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatsking%5FBack%2Ejpg מאחורה http://planet.nana.co.il/zvib3/Pics/Cpu/Heatink%5FCpu%2Ejpg
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יצאה הלילה גירסה חדשה דנדשה באתר של NVIDIA של ערכת דריוורים ללוחות NFORCE2 כוללת עידכונים AGP, IDE, MEMORY CONTROLLER, AUDIO לינקים להורדה לפי מערכת הפעלה לנחותכם ;D http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_winxp_2.41 http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_win2k_2.41 http://www.nvidia.com/view.asp?IO=nforce_udp_win9x_2.41
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי את לוח האם הנ"ל בשילוב של המעבד E5200. רציתי לעשות אוברקלוק, אבל מהר מאוד הבנתי שיש בעיה קטנה. אין לי בתפריט של הביוס בכלל את האופציה! הסתכלתי באתר של MSI והורדתי את המדריך למשתמש של הלוח הזה. התפריט שהם מתארים הוא עשיר יותר ממה שאני מקבל כשאני נכנס לביוס. אמור להיות לי בתפריט קטגוריה שנקראת: Frequency/Voltage Control. הבעיה שחסר לי התפריט הזה ועוד תפריט נוסף שלא חשוב לי כרגע. חשבתי על עידכון הביוס אבל MSI נותנים כמו תוכנה כזאת שעושה את זה, ואני לא מצליח להשתמש בה כמו שצריך. בכל אופן, אני חושב שגם בגרסא הנוכחית חייבת להיות אופציה לעשות אוברקלוק, יש למישהו מושג איך אני מאפשר את התפריט החסר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לשלישה מבוססת תושבת LGA1151 במימדי ITX עבור משחקים חדשים ותוכנות כגון פוטושופ \ מתמטיקה \ מאטלב. עדיפות למערכת קטנה ככל הניתן. תקציב: 2000~ ש"ח הרעיון הנוכחי שלי: לוח אם: Asus Z170I Pro Gaming מעבד: Processor Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray זיכרון: Memory DDR4 16G 2400Mhz CL15 1.2V Kingston HyperX Fury Black סה"כ: 2100 ש"ח כ.מסך GTX970 שאולי יעודכן ל-1070 בקרוב. ספק כוח של 650W
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 4300 ולוח 965P-DS3 עשיתי הרבה חיפושים באנטרנט ולא הצלחתי להבין הם המכפלה פתוחה או לא (6-9 ?) התכנון שאני שואף אליו זה 8X400 = 3.2 או 7X400 עם זכרונות מתאימים נשמע ריאלי ?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על לוח אם טוב ואיכותי (מעדיף של GIGABYTE) וזכרונות 2GB דואל צ'נל והכול במסגרת תקציב של 1500 שח, זה אפשרי? המערכת שלי תיהייה ככה: Q6600 8800GTS 320MB זהו פחות או יותר... נ.ב. כרגע לא מתוכנן OC אולי בעתיד. תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
זה המחשב שלי, ואני רוצה להחליף כרטיס מסך. מה הכי מומלץ שלא יהיה לך צוואר בקבוק גדול, והאם אני צריך להחליף ספק ? W400 לגנדר'י. בנוסף, יש לי באוורסט איפה שהחום טמפ' בסגול שנקראת Aux מה זה בודק, וחום של מה זה. תודה רבה לעוזרים (:
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 זכרונות. אבל יש משהו מוזר ,הזכרון שאמור להיות טוב יותר זול יותר- זה לא הגיוני. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=62 הזכרון הזה cl4 עולה 556. ואותו הזכרון בדיוק רק cl3 עולה 512 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=838 האם יש איזשהו באג או משהו שכדאי להיזהר בזכרון עם cl3 ? חוץ מזה, האם אלו זכרונות טובים בכלל?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ברשותי P4 3.0 עם לוח אם של ABIT 925 3'RD EYE. אחרי חצי שנה עם 1024 זיכרון (אצבע אחת של 512 ועוד 2 של 256 ב DDR2), החלטתי היום לשדרג אותו בעוד 2 אצבעות של 512. הסרתי אצבע אחד של 256 ותקעתי את שתי האצבעות, הכל נקלק כמו שצריך, ללא ציפצופים מיותרים מלוח האם. הבעיה - פרופרטיס פשוט על המחשב שלי מראה לי שיש לי 768 מ"ב זיכרון במקום 1768... השאלה היא, האם זאת בעיה ב WINDOWS? צריך להגדיר משהו מיוחד ב BIOS? (אולי משהו ב DUAL CHANNEL?) תודה לכל עוזר.
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
בעקבות כל מיני פרסומים של באנדלים בגל מיני חנויות אונליין, אני אשמח אם תוכלו להסביר כמה דברים: 1. האם ההבדלים ב- DDR הם רק במהירות הזכרונות? 2. באיזה מהירויות עובדים ה- pc2100, pc2700 וכו'...? 3. מה זה בדיוק FSB? אני שואל כי אני רואה (למשל ב- zigzag2000) פרסום של לוח שה-FSB שלו הוא 200/266, ומגיע עם זכרונות 333... איך זה עובד לעזאזל? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
לפני אפשרות שדרוג מעבד +AMD 3200 למעבד +X2 6000 עדכנתי את הביוס לגירסה האחרונה מאתר לוח האם (מ-F4 ל-F15b) ולהפתעתי המכפיל (multiplyer) נותר על מכסימום 10 בעוד שלפי הבנתי אני צריך להגדיר אותו ל-15 כדי לקבל תדר 200X15=3000. לוח האם הוא M55Plus S3G rev.1 ומצויין באתר בבירור שהלוח אמור לתמוך במעבד: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2283 בעיון נוסף ראיתי שליד המעבד שאני מתכוון לקנות בגירסת ה-89W מופיע F12 אז עדכנתי ביוס לגירסה הזו וגם שם 10 הוא המכפיל העליון. האם אני מפספס פה משהו? לא צריכה להיות אופציה למכפיל 15? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
DDR 2 1 GB 667MHz CL5,0 Kingston DDR 2 1 GB 667MHz CL5,0 PQI אלו מבין הזכרונות הללו יותר איכותי ,מהיר ,בעל ביצועים יותר טובים ? המחירים זהים כ 375 ש"ח .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי סט 8x2 זכונות של corsair vengeance RGB 8x2 & corsair vengeance RGB pro סהכ 32 גיגה. התקנתי תוכנה בקרה iCUE והכל סבבה שולט בתאורה וכו אבל מפריע שכהמחשב נכנס למצב שינה התאורה של לוח אם וכרטיס גרפי נכבת אבל הזכרונות ממשיכים להאיר והייתי שמח שגם הם יתכבו בזמן שינה וידלקו מתי שהמחשב מתעורר אשמח לעזרה
-
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
- 3 followers
-
-
אני נמצא באמריקה ומעוניין לקנות את המעבד ללוח הזה שעוד לא נגעתי בו והוא קצת ישן השאלה שלי היא האם אני צריך למצוא איזה מעבד חלופי כדי לעדכן את הביוס(שאמור להיות איזה f4 ועכשיו יש כבר f12) תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום,שמתי לב שבלוחות החדשים אין southbridge , היכן הוא עבר בלוח?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד 512 במקסימום 300 ש"ח הבעיה היא שהזכרון שיש לי כרגע די יקר לקנות עוד סטיק כזה וגם לא משתלם כבר אז חשבתי להוסיף Kingston 512Mb 400MHz CL2.5 השאלה חוץ מה שינוי ל2.5 יהיה איזושהי הפרעה לעבוד בDC מבחינת צ'יפים שונים? או שבכלל כדאי לקנות את הזכרון 2.5 הכי זול שאני מוצא?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם חזק מאוד בביצועים למשחקים, כאלטרנטיבה ל-Asus Striker Extreme שהבנתי שסובל מהרבה בעיות תאימות ו"מחלות ילדות". חשבתי לקנות אותו ביחד עם זכרונות של Corsair אבל הבנתי שהם לא הולכים טוב ביחד. אולי עוד הייתי קונה אותו גם ככה, אבל אחרי כל מה שקראתי עליו אני כבר לא ממש שקט לגבי זה. אני אשמח לקבל הצעות אחרות ללוחות משתי הקטגוריות - עם תמיכה ב-SLI ובלי תמיכה ב-SLI - לוחות שנחשבים לחזקים ביותר מבחינת יכולת ביצועים ומהירות בגיימינג כבד (עם כ"מ 8800gtx), והצעות לזכרונות שמתאימים להם (או אם יש ללוח בעיה עם זכרונות של Corsair למשל). דבר חשוב אחד זה שלא מתוכנן OC. לוח אם אחד שאני לא חושב עליו כרגע הוא ה-EVGA 680i. ואני מחפש את החזק ביותר קודם כל מבחינת הביצועי…
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין E4300 ל-E4400 ומה עדיף? 2. ומה עדיף, לקנות לוח אם שתומך ב-800MHZ או 667MHZ...? (OC לקוח בחשבון) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, כידוע ישנם 4 חריצים עבור הזכרונות, כאשר מגדירים DUAL CHANNEL מה קורה עם ה-2 החריצים הנותרים הפנויים? האם הם גם מיוחסים כ-DUAL CHANNEL ? או שמתנהגים כרגיל ? ומה יקרה אם אשים בהם סטיקים של זכרונות ? אם שאלתי לא בסדר, הגידו לי... תודה.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-