עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by daniel_18,

שלום, כרגע המפרט שלי הוא כזה: מעבד - E4300, ספק - EZCOOL 450W, כרטיס מסך - GEFORCE 7600GS, זיכרון - 3GB 800MHZ DDR2, מארז סטנדרטי. אני לפניי קנייה של אחד מהלוחות הנ"ל ויש לי כמה שאלות: 1. עדיף לי להתפשר על ה GAEP45UD3L ? מכיוון שאין לו RAID ויש לי הארד דיסק אחד אז בעיקרון זה לא משנה לי, אני צודק או שהRAID בכל זאת משפיע? 2. איזה לוח יותר טוב לOC או שאין הבדל? 3. האם הלוחות האלו יעמיסו על הספק? 4. איך אני יודע אם תהיה אינטרגרציה טובה בין הלוח החדש לבין הכרטיס מסך, הזיכרונות ושאר הרכיבים? 5. האם אני צריך לשפר את הקירור אחרי שאני מתקין את הלוח החדש והאם הוא מגיע עם מאווררים? 6. האם הלוחות הנ"ל (או אחד מהם) יתאימו לגודל של המארז? (אני שואל כי כרגע הלוח אם הנוכחי הוא mATX מנגד,…

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by gil_k,

בימים הקרובים אני קונה מחשב חדש עם לוח אם 965P-DS3, עכשיו רציתי לדעת האם הלוח הזה לא עושה בעיות, ואיך הכרטיס קול שלו? כי ראיתי שעכשיויוצאים לוחות אם חדשים, 35 P (אני מקווה שזרשמתי את השם המלא) איזה יתרונות יש להם? תודה רבה, גיל

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  3. אורח vidoe
    Started by אורח vidoe,

קניתי כרטיס מסך חדש sapphire 7970 dual x במקום 4870 , אני צריך לשדרג את המעבד או לחילופין לעשות לו OC רצחני כדי להוציא את המקסימום מכרטיס המסך שלי בביצועים במשחקים . מעבד נוכחי: amd phenom ii x3 720 black edition קירור מעבד נוכחי: AMD STOCK SHIT FAN EDITION מאמצים שנעשו עד כה: 1. פתחתי את ה X3 ל X4 ע"י שימוש בביוס מיוחד( Advanced Clock Calibration). 2. אובר קלוקינג מ-2.8 ל-3.2 (לא יכול יותר בגלל קירור המעבד הגרוע של AMD ). אני לא מוכן להשקיע הרבה כסף על שילוש חדש של אינטל בינתיים כי אני יודע שhaswell בפתח וכולם במתח. עד שאדון haswell יגיע אני רוצה להוציא את המקסימום מפלטפורמת הAM3 (אין לי AM3+). השאלה שלי היא האם שווה לי לקנות קירור אוויר רציני ולהגי…

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by Gal.Am,

זה לא שנגמרו לי הדפים במדפסת, אני פשוט רוצה לדעת האם זה כדאי והאם זה לא מסכן את הרכיבים אם אני אצבע את הצ'יפסט והMOSFET? לא בהכרח בצבעי גועש או משהו כזה, אפילו עם טוש כמו זה לכתיבה על דיסקים... אשמח לתגובות ודעות.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  5. אהלן. השימוש היחיד שלי במחשב הוא גלישה עם לעיתים 50 טאבים פתוחים, נניח תוך כדי ניגון מוסיקה. ידוע לי שאני צריך SSD ו 8GB RAM לפחות, לגבי המעבד אני לא סגור. השאלה היא האם i3 מודרני (haswell) יספיק לי ע״מ להריץ הכל בצורה מושלמת בלי שום תקיעות, או שמא אצטרך להשקיע מעט יותר ב i5. נוציא את התקציב מהמשוואה, חשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין. עוד לא סגור אם אקנה לפטופ או אשדרג את הדסקטופ שיושב בצד כבר שנה וחצי, אבל זה לא נראה לי רלוונטי מדי. תודה.

6. Started by coral,

שלום לכולם, מעוניין לקבל חוות דעת על הלוח של GIGA-BYTE דגם GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G.htm תודה!

• 5 תגובות
    • 504 צפיות
  7. Started by nec_000,

סיפור יפה עם שיעור מאחוריו: I blew up a CPU while benchmarking... FAIL https://www.youtube.com/watch?v=ys24AJh42xA

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  8. זה המפרט: מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan 630 לוח אם nVIDIA nForce2 - Epox 8RDA3 v2.0 460 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz 518 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 495 כונן DVD Toshiba 16/48 210 כונן דיסקטים TEAC 1.44 52 כרטיס מסך Radeon 9600XT (500/600) 128MB DDR 128bit 4-Pipes - Sapphire Atlantis Retail 1100 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 רמקולים Genius SP-G06S 37 מארז Compucase CI-6AR1 + Heroichi 300AP-RT (PFC) + One 120mm Fan 310 ספק כח כלול במארז 0 מקלדת Microsoft Multimedia …

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  9. בסקירה זאת אנחנו מביטים אל אחד מלוחות האם המתקדמים שיש היום בשוק ליצירת תוכן - ה-Z890 AI TOP של GIGABYTE. יש כמה סיבות טובות לקנא בחיבוריות של תושבת LGA1851 של אינטללכתבה

10. אז ככה, אני מתכנן לקנות מחשב ב 5000 שקל ונכון להיום יש לי עסק, מה שאומר שאני יכול לקבל חזרה את המע"מ 16.5% שזה קרוב ל 1000 שקל. עקב שאני סוגר את העסק עוד חודש, אם אני אקנה את הקונרו זה יהיה כולל מע"מ השאלה העיקרית היא האם כידי להסתפק ב AM2 או שכידי לחקות לקונרו ולהפסיד איזה 800 שקל ?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. אני מעוניין להרכיב מפרט למשחקים כבדים בסביבות 12K עכשיו ההתלבטות שלי היא - האם לקנות E6600 עכשיו או ששווה לחכות ליציאת המעבדים מרובעי הליבה בקרוב? תודה לעונים.

• 121 תגובות
    • 9.9k צפיות
  12. Started by tal daniel,

שלום, טוב אני די בבעיה אני לא יודע מה לקנות. את הE8400 TRAY אני מקווה שלא התבלבלתי, או את Q6600 עכשיו המחשב מיועד גם למשחקים וגם לעריכה גראפית, ו E8400 זה למשחקים עדיף הוא כפול ליבה נכון? והQ6600 לעריכה גראפית. מה לקחת?< תודה, ומנהלים אם יש טעות בכותרת או בניסוח תגידו לי אני חדש פה אל תנעלו לי בבקשה. עריכה: שכחתי לציין שיכול להיות שאני עושה OC אם צריך ושהמחשב מיועד גם למשחקים כבדיים שיעבדו עוד כמה שנים וגם לעבודה בפוטושופ וכו'

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by alonbezz,

שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Black_Citadel,

דוד שלי מהנדס מחשבים באינטל, והוא תמיד אמר לי שאם אני יצטרך מעבד, להגיד לו, יש לו את התוכנית לעובדים שמשיגים במחירי רצפה, אבל ממש רצפה. אז אני די צריך מחשב חדש עכשיו, כי העגלה שלי, שעד לפני שנה וחצי הייתה סוס עבודה ערבי, כבר בקושי מריצה משחקים כי כל משחק היום הוא SM3. ביקשתי ממנו את הQ6600 אבל הוא אמר לי שעדיף לי לחכות לPENRYN שיצא בנובמבר. עכשיו, גם אם הPENRYN יהיה יקר יחסית, המחיר של הCONROEים לבטח יירד בכל מקרה. יש כבר בנצ'מרקים של איזה פרוטוטייפ או משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Yehudaa,

אני בע"ה רוצה לקנות מחר את הלוח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3483 יש לציין שאני לא מתכנן oc האם הלוח אמין ? לא יתקלקל ? יש חשש ? אין חשש ? מה חושבים עליו/על החברה בעולם ?

16. Started by TS130,

שלום רציתי לדעת בעוד ארבע חודשים אני יקבל כסף ורציתי לדעת אם כדאי לקנות את המאבד אני קונה בעוד ארבעה חודשים אז אוולי חשבתי לחכות עוד ויצא משהו טוב יותר במחיר אולי קצת גבוה יותר אבל טוב יותר יש לי כרגע I56600K

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. שלום לכולם, אני יושב וחושב מול כל השינויים האלו ומתלבט: כידוע בימים אלה יצא המעבד הכפול ליבה החדש (ה-conroe) המהיר. וכן אינטל הודיעה על לוח זמנים רשמית שבינואר 2007 יצא מעבד חדש שהוא 4 ליבתי. האם מחיריו יהיו אסטרונימיים או מחירים סטנדרטיים ? אז מה אתם אומרים לקנות עכשיו או לחכות למעבד החדש ה-4 ליבתי ? נא עצתכם, תודה.

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אמא שלי נוסעת למזרח הרחוק האם כדאי לקנות שם לוח אם?... ומעבד... האם המחירים שם באמת הרבה יותר זולים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

בגדול המחשב שלי עובד בסדר גמור ותקין, אך הבעיות האלו צצו לאחרונה: http://hwzone.co.il/community/thread...5#.VEYyHfl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה) http://hwzone.co.il/community/thread...3#.VEYyUvl_vuM (כרגע הבעיה נפתרה גם כן) יש לי את המחשב כמעט 3 שנים, ועד מלפני שנה וחצי בערך הייתה את הבעיה שהמסך פתאום נכבה כשלא נגעו במחשב כמה דק' והיה צריך ריסט (קרה לעיתים רחוקות).. אבל מאז גם החלפתי כרטיס מסך וגם פה זה קורה לעיתים מאוד רחוקות, לא שזה כזה מפריע לי אבל אני מתחיל לחשוד שהלוח אם מהווה פה בעיה. גם לגבי הכונן דיסקים, היה לי את התופעה לפני שנה בערך והפסיק, ועכשיו התופעה של הכונן שוב הייתה ונפסקה.. לא יודע, למחשב יש מצבי רוח משלו.. מה דעתכם? עכשיו, אם אקנה לוח זה אומר שלא אוכל ג…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שמתי לב שהם לא ציינו את החברה בחלק המודגש.... בחלקים האלה הם לא ציינו מאיזו חברה הם יביאו את החלקים... זה נראה לכם קריטי ושווה בירור?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  21. Started by rom747,

שלום אני חדש פה ורוצה לדעת אם זה הזמן לקנות מחשב חדש או שכדאי לחכות כי המחירים יורדים או יש חלקים חדשים שעומדים לצאת . איפה יש המלצות על חנויות זולות ואמינות למחשבים

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  22. Started by composite,

שלום לכולם. המחשב שלי בן חמש שנים כבר, אם לא יותר... והגיע הזמן להחליפו. אני מתכוון לקנות מחשב רב-תכליתי חזק \ גיימינג. הדבר העיקרי שמונע ממני לרכוש כבר עכשיו הוא ההבנה שלי שהמעבדים החדשים - Broadwell - ממש מעבר לפינה... רציתי לשאול: 1) כמה קרובים המעבדים החדשים באמת? 2) האם שווה להמתין להם, ולמה? תודה

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. כבר כמה חודשים מתלבט אם לקנות עכשיו מעבדי AMD TR 39XX או לחכות לדור הבא? מתי יוצא הדור הבא למגזר הפרטי?

24. שלום לכם. אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד i7 7700k. כדאי לרקנות עכשיו? או להמתין לסדרה החדשה(x299)?

25. Started by sonic4002,

שלום לכולם, יש לי לוח אם מדגם GA-M61PM-S2 , מעבד AMD Athlon 64 +3800, 2462 MHz (ליבה אחת) זכרונות של GEIL 2GB וספק 300W אין לי מושג איך לברר אם הלוח הוא REV1 או 2 ולא הצלחתי להבין מה ההבדל ביניהם... בנוסף לא הצלחתי לעדכן את הלוח כי לא מצאתי עדכונים שמתאימים ל-WIN7 64BIT תוכלו לעזור לי למצוא עדכונים מתאימים? הלוח תומך בסוקט AM2 , האם כדאי לקנות מעבד dual core ? האם הספק ייתמוך במעבד? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.