מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שימו לב: WWW.FUTUREMARK.COM הספירה לאחור התחילה!! 3DMARK2004!! יאיר.
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
1.בלוח הזה רשום שיש שני ATA100, וגם: Extra IDE Port by HPT372 with Ultra DMA-133 & IDE RAID x 2 (Up to 4 Devices) מה זה אומר שיש לו גם ATA133? צריך לחבר משהו שיעבוד עם ATA133? 2.זה לוח טוב לאובקלוקינג, נגיד עם אני שם בו P4 2G, ו256 PC2100? אני יכול לשים זיכרון יותר טוב כמו PC3700 או משהו כזה והOC יהיה עדיין טוב? 3.אפשר לשים בכלל זכרונות יותר גדולים מ-2100 כי במפרט שלו רשום: 3x DDR-DIMM Slots for PC2100 ???
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון 512MB 667MHZ של American Data: 1. זו נחשבת חברה טובה? 2. איזו חברה עדיפה בכרטיסי זיכרון Kingston או Aeneon? כי הבנתי ש-Aeneon נחשבת חברה חזקה 3. אם אני יצרף לכרטיס שלי (A.Data) עוד כרטיס 512MB 667MHZ של חברה אחרת זה יהיה בסדר או שעדיף למכור את שלי ולהביא 2 של אותו חברה (Kingston או Aeneon)? תודה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום רב, האם מעבדי IBM חזקים כמו אינטל ו - AMD? האם נכון יהיה להשוות בין מעבד IBM במהירות 1 גיגה למעבדי אינטל ו - AMD באותה מהירות? יש למישהו דעה לגבי מעבד זה? קיבלתי את ההצעה הבאה: לוח-אם(ALITE GROUP)+מעבד IBM 1GB+ כ.קול+כ.מסך 64BIT+מודם56 (לא יודע איזה סוג 3 הרכיבים האחרונים). הכל חדש: 600 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קבלו את מפלצת האוברקלוק בפעולה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95483
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סימנתי את אלה שכדאי לכם לקנות אם אתם קונים מחשב למשחקים, בסביבות ה-1000-1300, אם יש לכם סבלנות חכו ל-Q9450 הכי משתלם הוא יהיה במחיר של ה-6600 עוד כמה זמן... ה-Q9XXX יוצאים באפריל אם אינני טועה, לא מציע לקנות לפני כי המחירים יהיו בשמיים... ולא לקנות מחול !!!! אם מתקלקל מה תעשו ? חחח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.directron.com/ga8i945gzmerh.html הלוח אמנם עובד רק בבאס של 800MHZ ותומך זכרונות 533MHZ בלבד (שגם הם זולים יותר), אבל הוא עולה רק 80$...
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם למישהו יש את השילוב הנ''ל כי אני לא בטוח שהו יעבוד לי ...
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה...
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
הציעו לי אותו בחנות ואני לא יודע אם זו בחירה טובה. התקציב הוא סביב 750 ש"ח ללוח אם. המעבד שנבחר איתו הוא E6400. תודה לכל מגיב.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם ? מתי אני רוצה או לא רוצה להפעיל אותן ? מי עדיפה ? מה ההבדל בינהם ? חיפשתי מידע בגוגל, מצאתי הרבה על EIST אבל כמעט כלום על C1E... אשמח למידע או הסבר קצרצר...
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אולם לא מצאתי השוואה נאותה בין הלוחות הללו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי המעבד החמוד הזה מגיע ברוב לא מבוטל של המקרים לאוברקלוק מדהים של 2.4GHz ! מישהו מהפורום יכול לאמת את זה מנסיונו האישי?
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי יש לי GA-K8NE ורציתי לוודא אם למישהו יש אותו לוח או לוח אחר בעל אותו ציפסיט האם בביוס יש את 2 ההגדרות הבאות: Hammer VID Control VCore Voltage Offeset משום מה לי יש רק את הראשונה ואני יודע שהם באים ביחד, תודה.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, היה ברשותי הלוח הנ"ל, והוא נדפק. העניין הוא, שאני אצתרך מישהו שיהיה מוכן, שאחבר אל הלוח שלו את הHD שלי, כדי שאוכל להעלות את מע' ההפעלה, ולמחוק שם מס' דברים, וכך לאפשר הפעלה של הווינדוז על כל לוח אחר.. אני גר בירושלים, אך אוכל גם להגיע לאיזור המרכז.. יצירת קשר: 0522866280 perrynir@gmail.com בתודה מראש, ניר פרי.
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מעבד: Intel® Pentium® Processor 830 w/ Dual Core Technology 3.0GHz 800MHz FSB לא משנה איזה מבחן(עדיף על משחקים)
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בכל אתרי המכירות הפומביות התחילו לאחרונה למכור מחשב בשם via 2000plus עם 128מגה זיכרון ו-40גיגה הארדיסק בפחות מ1000ש"ח חיפשתי על המחשב הזה בגוגל, מתברר שהשם 2000plus הוא איזו המצאה ישראלית לVIA אין דגם של שום דבר שנקרא ככה, והשם הזה לא מוזכר בשום אתר לא ישראלי. בכל מקרה הבנתי שמדובר במחשב עם מעבד C3 של VIA, אבל מה שלא הצלחתי למצוא הוא איזה לוח ואיזו גירסה של C3, מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי ובדקתי וחיכיתי ו ... קדחת. נאדה. זיפ. כלום. יש למישהו מידע בעניין ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי AMD הולכת לפרוץ לשוק עם מעבדי ארכיטקטורת 32 ננומטר? נראה לכם הגיוני שהם נשארים מפגרים מאחורה בעוד אינטל מביאה את הדור השני של מעבדי הICORE של ה32 ננומטר? וAMD עדיין עם מעבדי הפנום עם ארכיטקטורה של 40 ננומטר? מישהו יודע משהו על חדשות לגבי הנושא הזה? זה ממש מעניין אותי, ואני יודע שהמעבדים של AMD עובדים בטמפרטורות הרבה יותר גבוהות משל אינטל, לפחות כרגע
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לשניהם מכפלה פתוחה.. אני לא חושב שבגלל ההבדל של זכרון הקאש יהיו כאלה הבדלים במחיר.. בטוח במעבדי אקסטרים יש משהו יחודי שאין ב-BE של AMD, הרי זה לא מחיר הגיוני כלל וכלל..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצהוב הזה על הלוח אם החדש שלי? שמה ליד הפינים של ה-CD-IN.. זהו לוח Epox 4BDA... עדיין אין לי את המעבד אז אין לי מושג עדיין אם הוא עובד בכלל... זה צריך להדאיג אותי? לא נראה לי שזה משהו שאמור להיות.. מצד שני לא נראה לי שזה משפיע..
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-