עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד: Intel® Pentium® Processor 830 w/ Dual Core Technology 3.0GHz 800MHz FSB לא משנה איזה מבחן(עדיף על משחקים)

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  2. בכל אתרי המכירות הפומביות התחילו לאחרונה למכור מחשב בשם via 2000plus עם 128מגה זיכרון ו-40גיגה הארדיסק בפחות מ1000ש"ח חיפשתי על המחשב הזה בגוגל, מתברר שהשם 2000plus הוא איזו המצאה ישראלית לVIA אין דגם של שום דבר שנקרא ככה, והשם הזה לא מוזכר בשום אתר לא ישראלי. בכל מקרה הבנתי שמדובר במחשב עם מעבד C3 של VIA, אבל מה שלא הצלחתי למצוא הוא איזה לוח ואיזו גירסה של C3, מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  3. חיפשתי וחיפשתי ובדקתי וחיכיתי ו ... קדחת. נאדה. זיפ. כלום. יש למישהו מידע בעניין ? תודה.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  4. עושה רושם שכולן יש בעיות עם היבואן...

5. נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש למישהו מושג מתי AMD הולכת לפרוץ לשוק עם מעבדי ארכיטקטורת 32 ננומטר? נראה לכם הגיוני שהם נשארים מפגרים מאחורה בעוד אינטל מביאה את הדור השני של מעבדי הICORE של ה32 ננומטר? וAMD עדיין עם מעבדי הפנום עם ארכיטקטורה של 40 ננומטר? מישהו יודע משהו על חדשות לגבי הנושא הזה? זה ממש מעניין אותי, ואני יודע שהמעבדים של AMD עובדים בטמפרטורות הרבה יותר גבוהות משל אינטל, לפחות כרגע

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. לשניהם מכפלה פתוחה.. אני לא חושב שבגלל ההבדל של זכרון הקאש יהיו כאלה הבדלים במחיר.. בטוח במעבדי אקסטרים יש משהו יחודי שאין ב-BE של AMD, הרי זה לא מחיר הגיוני כלל וכלל..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by biodome,

הצהוב הזה על הלוח אם החדש שלי? שמה ליד הפינים של ה-CD-IN.. זהו לוח Epox 4BDA... עדיין אין לי את המעבד אז אין לי מושג עדיין אם הוא עובד בכלל... זה צריך להדאיג אותי? לא נראה לי שזה משהו שאמור להיות.. מצד שני לא נראה לי שזה משפיע..

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! רציתי לדעת האם מישהו יודע מתי יגיעו לוחות מבוססים nforce 4 ? והאם כבר יש מידע על לוחות טובים/משתלמים. והשאלה השניה שלי היא מה עדיף , מעבד amd 3000-754 או amd 3000-939 כי לפי מה שאני מבין כל הנתונים זהים למעט מהירות השעון ,שדוקא גבוה יותר ב-754. תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  11. למישהו יש מושג מתי צריכים להגיע לוחות ה-KT400 של ABIT לארץ? אני מדבר על ה-ABIT KD7-G וה-KD7 RAID. ה-KD7 הרגיל כבר הגיע, אבל אני רוצה את ה-G, ולמישהו יש מושג מה יהיו בערך המחירים? או שברור כבר שהם יהיו כמו כל הלוחות שלהם בסביבות ה-800-1300ש"ח? (ומי שמתחיל להגיד "אני מסתכל בכדור הבדולח" וכל השטויות האלה שפשוט לא יגיב). תודה מראש. מתן. :-*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מהו הTDP של ה3570K לאחר OC? מישהו יודע? אני יודע שהTDP במהירות המקורית הוא 77W... אשמח גם להצעה למאוור טוב עם פיזור חום של 200W+ (אם זה קיים) תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. http://www.ksp.co.il/hmain.php תזמונים או משהו? נסיון אישי איתם? אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  14. היי, מעוניין להגדיל את הזכרון שלי ל16GB בערון המעבד והכרטיס אינם תומכים בסטיקים של 8GB, האם למישהו יש את המעבד או לוח אם והצליח לעבוד עם סטיקים ש 8GB? http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ http://ark.intel.com/products/42915/Intel-Core-i5-750-Processor-8M-Cache-2_66-GHz תודה, חזי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני בפרוצס בניית מפרט לחבר ואני רוצה לבזבז לו כמה שאפשר פחות כסף ובגלל שהוא גר באשקלון הוא לא רוצה להסתבך הם חלקים לא איכותיים שיצטרך להחליף עז אני רוצה את הזיכרונות הכי זולים והכי אמינים שאפשר למישהו יש המלצות??? אה כן כמעת שכחתי מה ההיתרון של דואל קיט לעומת סטיק אחד והאם אפשר הסתדר הם סטיק אחד בביצוע אוברלוק קטן (Q6600 2.4-3.0) (המחשב יוזמן מSKYPC)

• 4 תגובות
    • 461 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

ניסיון ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12638 נראה טוב, 2GB ב420 ש"ח.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, יש לי מחשב חדש עם לוח אם asus p5b plus vista , ובתחילה קניתי את הזכרונות TWIN2X2048-6400C4 של corsair שהתגלו כדפוקים. בחנות ממנה קניתי נתנו לי להחליט עם אני רוצה זוג חלופי של הזכרונות הנ"ל או זכרונות אחרים במקום (אני שוקל לקחת את kingston hyperx). האם למישהו יש ניסיון עם הזכרונות האלה? האם יש להם בעיית תאימות עם לוח האם שלי, האם הם סתם דפוקים ולא יציבים, האם הם מתחממים יותר מזכרונות רגילים? אשמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  18. Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) איך הוא בהשוואה ל ABIT או EPOX ואיך הוא ב OC כי פשוט אני רואה שיש לו מפרט מאוד מוצלח הפרט היחידי הוא שזה לא nforce2 אך האם זה באמת משנה ??

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. קראתי סקירה מחמיאה מאוד וחבר שלי ממליץ לי בחום: http://www.techspot.com/review/38-gigabyte-965p-ds3p-rev2/ דומה כמעט בכל ל-DQ6 חוץ מהקירור - הגיע ל 500 FSB יציב לגמרי עם E6300.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  20. מבוסס Nforce2 כמובן, כרטיס רשת מובנה, כרטיס קול ואפילו כרטיס מסך (לצרכים בסיסים), ושאר ירקות... LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18G-Pro

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by itaysk,

אם יש לכם אתם ניסיתם להשתמש ב game port? הוא עובד לכם טוב? עשיתם משהו כדי שיעבוד? תודה ועוד שאלה מה ההבדל בין הגרסאות שלו?

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. השאלה בכותרת...

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by eeh50,

באתר של נועה למבצע של ה amd ןהלוח אם????

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  24. אשמח לשמוע תגובה ממי שהיה לו את המעבד גם בתקופת הקיץ ולא רק בחורף.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  25. האם כבר היתה ירידת המחירים המדוברת? ראיתי שהQ6600 נמכר בסביבות ה 1600 ש"ח. האם זה כבר לאחר ירידת המחירים? האם יירד עוד בקרוב? תודה!

• 8 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.