עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח של TOTEM מדגם - TM-P2LX Ver:1.3 הBIOS הקיים שלי הוא - Award Modular BIOS v4.51PG הID של הביוס הקיים הוא 04/17/1998-i440LX-W977TF-2A69JTJBC מצאתי עדכון בשבילו ב http://wims.rainbow-software.org/index.php?start=200&count=100 אבל אני לא מוצא תוכנה לעדכון הBIOS אין לי שום דיסק או חוברת שקיבלתי עם הלוח אם והבנתי שהחברה קבר לא קיימת אני לא מוצא אתר שקשור אליהם אז איך אני מעדכן את הביוס ??? תודה LIRIK

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by qt1h00,

שלום לכולם, אני קונה לוח אם לעבד 7200 למחשב משרדי לחלוטין. רציתי לוח אם פשוט ורציתי לדעת את זה לוח אם סביר Gigabyte GA-G31M-S2L Intel® G31 + ICH7 Chipset LGA 775 Retail או עדיף ASUS? תודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  3. שלום לכולם, הזמנתי לפני כשבוע מחשב וקיבלתי אותו בשעה טובה. בדקתי לגבי כל המפרט שמדובר בחלקים שהזמנתי, והכל נראה בסדר. חוץ מהמעבד, הזמנתי Q6600 stepping g0 ואני לא בטוח אם קיבלתי אותו או Q6600 רגיל... איך אני יכול לבדוק את זה??? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by hell,

חשבתי לעצמי ליבדוק מה קורה בשוק המעבדים (כבר מיזמן לא בדקתי) והינה אני מגלה שתחת הכותרת מעבדי AMD חוץ מדור ה XP הרגיל ישנו מיתמודד חדש Sempron. מיזה מה זה ומאיפה הוא בא אין לי שמץ אשמח אם תעירו את עייני ואם תוכלו לתת השוואות של המוצר החדש לאומת הXP הישן והטוב אני אשמח תודה ANTIXRIST

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  5. Started by Fridge,

אני רוצה להזמין לוח של אסוס p4s533-vm האם הוא טוב או שדאי לקחת משהו יותר חזק? תודה. ;D

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  6. לדיסק קשיח.. יש לי דיסק מסוג-- maxtor ata 133 7200 40 giga אני משום מה רואה ביצועי דיסק קשיח מאוד איטיים.. ולא מבין למה חיברתי מהאי די אי הראשון לדיסק ישירות עם כבל 80 גידים.. יש לי לוח אם מסוג 7vrxp ver1 מעבד 1900 אי אמ די ואני מקבל בתוכנה של pc mark 700- 650 על הדיסק וגם חוץ מזה אני מרגיש איטיות הכל מאוחה מנוקה מוירוסים ושגיאות מה יכולה להיות הבעיה אולי הגדרות בביוס? תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by thegodx,

יש לי עכשיו זיכרון DIGMA PC3200 400MHZ 512M DDR בתיזמונים של 2.5-3-3-8 עם בעתיד אני ירצה להוסיף זיכרון אני יהיה חייב זיכרון עם אותם תיזמונים ואותה מהירות (400MHZ ) דרך אגב אין לי דיול בלוח..

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  8. Started by Mantis,

שווה להשקיע 220 ש"ח יותר ולשדרג מ 2X SUPER TALENT 1024MB DDR2 667MHZ http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 ל 2X TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1736 או שה TWINMOS סתם יותר יקר?(הם בעלי אותם נתונים!)

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  9. יש לי 512 מגה ווינדוס אקס פי האם כדאי לי לבטל תזיכרון הוירטואלי? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by ilay22,

יש הבדל משמעותי בשביל מחשקים כבדים? (DDR400) שווה לחסוך בהנחה שעוד שהשדרוג הכי קרוב יהיה עוד איזה חצי שנה?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  11. זה המפרט: CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630) Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x) Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata Western Digital 320 GB 16MB Sata II Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB עכשיו לקראת ויסטה, שכבר מופעלת אצלי, רציתי לשדרג את את הזיכרון ל-2 ג'יגה. האם משתלם לקנות היום ג'יגה של זיכרון DDRI 400? (זה הסטיק זיכרון היחיד שהלוח תומך) או שווה להחליף לו ולקנות זיכרון DDRII 667\800? (אם כן, איזה לוח אם מתאים ומומלץ) השאלה שלי היא מה יותר שווה, והאם אני אצטרך להחליף גם את המעבד? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by avilan,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחר כנראה בksp אני קונה 2GB של זכרון 800Mhz השאלה שלי היא האם זה משנה מאיזו יצרנית אני קונה: Smasung או Transcend (היותר זולות) או Kingston (קצת יותר יקר)? על Transcend בכלל לא שמעתי, Samsung מוכרת אבל לא שמעתי עליה בתחום הזכרונות, ו kingston היא טובה... האם שווה להתפשר על כמה עשרות שקלים? שאלה נוספת: יש לי אפשרות לקנות גם זכרון אחד של 2GB של ‏ Transcend‎ מה עדיף זכרון אחד של 2GB או שניים של 1GB כ"א??

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by crow3d,

יש לי לוח אם למערכת מבוססת AMD GIGABYTE GA990XA-UD3 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 יש לי זיכרון 4GBX2 של GSKILL 1333 MHZ אני כרגע ממתין למעבד שאמור להגיע אליי בדואר FX4100 , אני יודע שהפנום יותר חזקים אבל ניסיתי למצוא פנום 2 X4 חדשים , לפי מה שראיתי כבר לא מביאים אותם מה שכן הצלחתי למצוא זה פנום 2 X6 בקרוב ל1000 שח עכשיו השאלה שלי היא כזו אם כדאי למכור את הFX4100 ברגע שיגיע אליי ולקנות FX6100? או שעדיף לי בכל מקרה אל מול הבולדוזרים רק פנומים , לכל מטרה כלשהי בעיקרון המחשב מיועד לאינטרנט , סרטים , גם קצת לעבודות 3D ורנדרינג וגם למשחקים קודם כל השאלה היא מה לעשות לגבי מעבד ודבר שני גם הספק שאני הולך להביא למערכת הזו זה 620W של SS S12II כדאי לקחת ספק של 750? או מספיק ה…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by TC2B,

מקור הידיעה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58656 דף המוצר באתר היצרן: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3510&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=US הערה: זה לא NF4 U אלא NF4 רגיל (לא 4x) עם HT של 2000 מגה הרץ.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  15. 1.מתלבט בין מעבד Athlon II x4 Quad Core 630 לבין PHENOM 2 555 או אפילו Athlon II x3 Triple Core 440 למרות שבביצועים אין הבדל משמעותי השאלה היא איך במשחקים בעתיד תהיה תמיכה הה 4 ליבות במשחקים? 2.אני מעוניין לקנות MA785GMT-UD2H אני רוצה לשים לו GTX 460 הבעיה היא שבעתיד אני לא יוכול לשים באותו מערך עוד כרטיס מסך שלNVIDIA בגלל שזו ערכת שבבים של AMD אז אני שוכל אולי לקנות לוח עם HDRA 200 כדאי? שימושים הם למישחקים ומולטי טסקינג וצפיית סרטים בFULL HD מתוכנן גם אוברקלוק תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nitayc1,

שלום. יש לי את המחשב הנ"ל - "מפרט מחשב" רציתי להרחיב את הזיכרון. חשבתי לקנות עוד 4GB - 2*2 אותו סוג ואז יהיה לי 6 ג'גיה אני יודע שכדי לנצל בזה אצטרך ווינדווס של 64 ביט השאלה היא האם יש צורך בדבר כזה 6GB? אני מדבר גם על העתיד... או שאפשר להסתפק בעוד 2GB 2*1 ועוד שאלה... האם אפשר לקנות סוג אחר של זיכרון או שמומלץ לקנות אותו סוג? נ.ב. הצורך של המחשב הוא למשחקים

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  17. Started by yaronxw,

שלום, יש לי windows7 32bit ויש לי לוח GA-965P-S3 ושני זכרונות של 1G. אני רוצה להוסיף זכרון נוסף של 1G, זה אפשרי? והאם זה משנה שהזכרון יהיה 800 או 667 (הזכרונות הנוכחים הם 667)? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  18. כרגע יש לי 4 ג'יגה ראם במחשב ואני רוצה שיהיה לי 8 ג'יגה,יש לי 2X2g ויש לי התלבטות:האם כדאי לי לקנות סטיק אחד של 4 ג'יגה או שעדיף לי לקנות שני סטיקים של 2 ג'יגה?מצד אחד,לקנות סטיק אחד של 4 ג'יגה יוצא יותר זול אבל מצד שני זה נראלי מוזר שיש במחשב 3 סטיקים ולא 2 או 4,שמעתי גם ש3 סטיקים במחשב זה לא טוב ויכול ליצור בעיות,האם זה נכון? תודה לעוזרים.

19. Started by HoLy4EvEr,

שלום.. יש לי לוח אם DFI infinity 975X ושני סטיקים של G.SKILL DDRII 800MHZ CL5.... עכשיו איך אני עושה אותם שיעבדו על 800MHZ??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by tmpusr,

http://www.pcstats.com/NewsView.cfm?NewsID=59454

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by Josh Fredr,

3> you please do not disappoint me oh yeah and their big brothers should be arriving on the 21st.. his name is big brother Titan X

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Pika007,

אחרי סדרת ה P5Q לאינטל שעשתה הרבה רעש בכל מקום, אסוס החליטו להפציץ גם בלוחות חדשים ל AMD http://event.asus.com/mb/140w/ תומכים בכל הפנומים, בעלי מערכות קירור שונות ומשונות, וטונות של פיצ'רים. כלול גם לוח ROG בשם Crosshair II Formula, בדומה למקסימוסים/ראמפאג' לאינטל. הרבה מהלוחות מבוססים על צ'יפסטים של NV, השאר על של AMD עצמם. שווה להעיף מבט לינקים מופיעים לכל לוח ששוחרר המפרט שלו.

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  23. שלום רב, כרגע ברשותי מעבד בעל 2 ליבות בלבד E8400. מזה זמן רב שאני מחכה להזדמנות לשדרג למרובע ליבות, לצורך תוספת כח בעיבוד ודחיסת וידאו, עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים המשתמשים במרובע ליבות (GTA IV למשל). אתמול שכן קרוב סיפר על הזדמנות שנפלה לידיו כששדרג לחברה מסויימת את המחשבים ויכול לסדר לי את המעבד Q9400 במחיר של 500 ש"ח (משומש כמובן, אך לא עבר OC או התחממות). בדקתי ונראה שהמחיר הזול ביותר ב- ZAP הוא 860 ש"ח. בדקתי גם כאן, במכירות יד-שניה, ונראה שמוכרים מעבד חזק יותר, Q9550, במחיר של 600 ש"ח. לפי השוואה באתר אינטל נראה של- Q9550 יש דבר שנקרא FSB Parity, מה שאין ל- Q9400, הבנתי שזה חוסך בדיקת שגיאות לצ'יפסט של הלוח (אנא תקנו אותי אם אני טועה). מצד שני ל- Q9400 יש דבר שנקר…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by Cyron,

הבנתי שאחת הפונקציות של הציפסט כוללת מין סוג של פיירוול רציתי לדעת האם הוא יעשה לי העיות בגלישה באינטרנט ?

• 4 תגובות
    • 425 צפיות
  25. Started by yoelshalit,

שלום יש לי לוח אם k8N neo4 של MSI ועליו שני זיכרונות של 512MB ddr 400MHZ CL3 של Kingstone הזכרונות הם double side (יש צ'יפים על שני צידי הזיכרונות) בחוברת של לוח האם מצוין שאם נמצאים על הלוח אם 4 זיכרונות double side מהירות הזיכרונות תרד ל 333MHZ האם שידרוג ל2G זיכרון ע"י הוספה של 2 זיכרונות זהים לזכרונות הקיימים כדאי מבחינת ביצועי המחשב ??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.