עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כאשר המחשב של אבא שלי היה אצל הטכנאי לצורך טיפול, הטכנאי כיבה בביוס אופציה בשם Green LAN, מתוך טענה שהדבר מוריד את ביצועי הגלישה באינטרנט (כאילו בגלל שהמתאם עובד בצורה חסכנית באנרגיה). על כן, הינני רוצה לברר מה משמעותה של האופציה הזאת, ואם היא צריכה להישאר על Disabled או שאני יכול להעביר אותה ל-Enable. תודה על העזרה. לוח האם של המחשב של אבא שלי הוא Gigabyte GA-H55M-D2H rev 1.4.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by R9547655G,

אני מרכיב מפרט ובחרתי את הלוח הזה בגלל מחירו הנמוך האם שווה לבחור במקומו את הלוח ASUS P5B? אני מודע לזה שהמחיר של הלוח פי2 יותר גבוה אבל האם היה הבדל? המפרט הוא לשימוש ביתיי נטו, לא אוברקלוק לא משחקים כבדים במיוחד הכול שגרתי אונטרנט, קונטר, מוסיקה וזהו. האם שווה להשקיע סכום כפול? ועוד שאלה, עד כמה שאני שוכר לוחות עם כרטיס מסך מובנה נשרפים מהר מאוד, מישהו יכול לאמת אתזה? הלוח הזה צפוי לחיות לא פחות מ 3 שנים...? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  3. אני מתכוון לחיבור שנמצא מצד שמאל של המעבד למעלה. האם הלוח יכול לעבוד בלעדיו ?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  4. Started by Canter-Points,

אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. מה עדיף זכרון 667 עם cl3 או זכרון 800 עם cl4 ?(מאותה חברה)

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  6. אפשר לראות הכל במפרט מחשב שלי, אך הנה קיצורו: לוח של ג'יגה בייט GA-7VAX כמובן KT400 וזכרונות קורסאייר XMS3000 מה שנקרא PC3000 כלומר במהירות 185 מהצ DDR שזה 370 מגה הרץ. הבעיה ? בעזרת התוכנה המצורפת ללוח אם (Easy Tune 4) ראיתי שהזכרונות עובדים על 333 מגה הרץ בלבד ! ניסיתי בעזרת אותה תוכנה להריץ אותם מהר יותר ,אבל וה מעלה לי גפ את מהירות השעון של המעבד !! וזה מצב לא רצוי כרגע. אני לא רוצה לעשות OC למעבד אלא רק להריץ תזכרונות במהירות להם הם נועדו. מה עושים ? איזו דרך יש לפתור ת'בעיה ? אנא עזרתכם תודה HF

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by mruplink,

הזמנתי זכרונות של קינגסטון - 4 זכרונות של 1GB DDR2 800mhz CL4 וכנראה שבחברה התבלבלו וקיבלתי DDR2 800 CL5 השאלה האם במהירות הזאת (800MHZ) ונפח הזיכרון 4GB אני ירגיש בהבדל? כלומר האם אני צריך להוסיף כסף ולקנות את ה CL4? האם זה יהווה שיפור משמעותי בביצועים?

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  8. Started by dani0147,

נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3570K 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה: Gigabyte GA-Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by esaly,

רציתי לשאול...יש דרך לבדוק איזה דגם זכרונות יש לי במדוייק? בדקתי בEVEREST ולא רשום, גם בCPU-Z לא מצאתי... פשוט אני רוצה לבדוק אם הזכרונות שיש לי נתמכים ע"י הלוח החדש שהזמנתי DS3...ומצאתי באתר של GB רשימה של זכרונות נתמכים ע"י הלוח...

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by הסולידי,

לאחר שלמדתי (פחות או יותר) את רכיבי המחשב המומלצים לצרכים שלנו, אני בהרגשה שאין לי כל קנה מידה לבחינת לוח אם. איך בוחרים לוח אם? מהם הקריטריטנים לכך? האם גם לוח האם מושפע מהצרכים שבשימוש? אם כן להלן השימושים המיועדים למחשב: המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, אקרובט אדובי, שיתופי קבצים, מעט משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטונים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו אקרובט אדובי ,ICQ , מסנג'ר, פאוור פוינט פתוחות יותר מפעם אחת]. מתכוון להתקין בשלב זה XP אך מעוניין שהמחשב "יקלוט" את VISTA בבוא היום ללא כל בעיה. לא מתוכנן OC . האמת שעוד טרם הצלחתי להבין מה עושים ולשם מה זה הייצור הזה שנקרא OC , ותסלחו לי על השפה העממית? ב…

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  11. אז אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב לסורס, תקציב משהו בין 800-900... אני צריך גם לוח אם מתאים, אז כנראה אני אקח את הAsrock ב330 מKSP, בגלל שיש לי כרטיס מסך 6600GT של AGP, ואני לוקח מעבד של AMD אז... זה לא יתאים רק PCI-E או רק AGP . אז בקיצור, אני צריך באנצ'ים של מעבדים לcounterstrike source... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by nnfyrbsnss,

מצאתי באינטרנט את המדריך הבא: http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=19365 אני יכול להשתמש איתו על הלוח אם שלי? יש לי את הGigabyte 965P-DS3 Rev 3.3 עם גרסאת ביוס F14a. בנוסף אני עושה Flash לביוס דרך Windows ככה שאם אני רואה משהו חריג אני יכול ישר לעשות Flash לביוס "סטוק" וזה אמור להיות בסדר, אבל אני עדיין רוצה להיות בטוח. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by giri71,

http://www.lead-pursuit.com/news.htm

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  14. לא ידעתי איפה לשאול, פה או במארזים וספקי כוח אבל החלטתי פה מה כדי לי ? DFI X58 TE3H6 עם Seasonic M12II 500W - מודורלי [כבר הזמנתי] אבל צריך לחכות שבוע !! או Gigabyte X58 UD4 עם Seasonic S12II 500W - לא מודורלי אבל יבוא ממש בזמן הקרוב ! מה שתגידו לי אני ישר מתקשר לשנות, הם אותו מחיר !

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by timont,

יש המלצה? זה מה שהציעו לי במפרט המחשב ואמרו לי שהו מעולה. זה נכון? עבור פנטיום D 2.8 וזיכרונות 667Mhz האם מישהו מבין מה ההבדל המשמעותי בין כול לוחות Asus מסדרת מעבד 945G? http://www.asus.com/products3.aspx?l1=3&l2=11&l3=194&slname=Intel%20945G: P5LD2-VM DH P5LD2-VM SE P5LD2-VM DH והאם באותו סדר גודל של מחיר ללוח שקיבלתי עדיף לי להחליף לאחד אחר (באותה הסידרה)? אני חייב להחליט ולשנות את ההזמנה בהתאם. אנא עזרתכם האדיבה... תודה!

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  16. אז ככה, קניית מחשב חדש ושדרוג מ CORE 2 QUAD. החלטתי כבר על כל הרכיבים שאני ייקנה חוץ מהתושבת ולכן אין זו בקשה למפרט. המחשב ישמש למשחקים, SOLIDWORKS, והדברים היום יומיים. OC אכן מתוכנן. הרכיבים שאני נעול עליהם הם: מאוורר למעבד - Noctua NH-D14 זיכרונות - Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 מארז - Fractal Design Define R4 Titanium Window שני מאווררים לגג מארז - DS 140 - Deep Silence 140mm ספק כוח - Seasonic X-760 760W Active PFC (Modular) 80 PLUS GOLD כונן SSD למערכת Samsung 250GB 2.5" SSD 840 - Series דיסק קשיח מכני - Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB Windforce X2 OC כונן אופטי - LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  17. השוואה ממצה ואמינה כמה שיותר השוואות יותר טוב תודה.

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by reflex,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני סגור עליו חוץ מזכרונות. המעבד שלי זה E6750 כ.מסך GIGABYTE 8800GTS 320 ולוח אם GYGABYE ‏P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ עכשיו השאלה שלי היא, איזה זכרון לקחת (חברה), באיזה תדר? (667 או 800 ואיזה תאימות יש ללוח אם, ואיזה הבדלים זה יוצר בביצועים). אני מעוניין ב2 גיגה. ושלא יעלה מעל ל-500 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  19. מישהו אמר שעדיף 2 של 512 במקום 4 של 256 אפשר לקבל הסבר למה ואם זה קריטי

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by hmimo,

שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  21. אינטל מכריזה באופן רשמי על דגמי Core בדור ה-11 למחשבים שולחניים עם שם הקוד Rocket Lake S - דור חדש של מעבדים שמבטיח לקחת את כתר ביצועי הגיימינג. כל הפרטים בפניםלכתבה

22. Started by esaly,

היי חברים, ערכתי חיפושים לרכישת הלוח הנ"ל ללא הצלחה יתרה. מישהו מכיר מקום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 998 צפיות
  23. Started by Chura,

שלום יש לי מחשב אחד עם זיכרונות 400MHZ ומחשב חדש עם 533MHZ אני רוצה לקנות סט חדש של זיכרונות למחשב החדש. השאלה שלי היא האם ה533 יעבדו (כמובן שלאט יותר) ע"ג הלוח הישן ? חן

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  24. ALBATRON PX845PEV - 800 http://www.albatron.com.tw/product/PX845PEV_800.htm לוח חדש בפנדה נראה פצצה לפי דעתי תנו דעות עליו .... והאם הוא יכל להחזיק מערכת כזאת ? Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Aopen DVD 16*48 Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR Antec TruePower 380 Watt-ספק והאם הוא יותר עדיף על הלוח הזה .?? (Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 תודה ...

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by the kooks,

שלום. יש לי כרטיס זיכרון אחד למחשב נייח של SAMSUNG 512MB DDR 400MHZ CL2.5 מצאתי זיכרון של KINGSTON עם אותם נתונים האם המחשב יוגבל במהירות עקב כך שאני אשתמש בשני זיכרונות מחברות שונות? מה הסיכוי שדבר כזה יקרה?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.