עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  2. האם הלוח הזה מאפשר לעלות את התדר ב oc רק למעבד ולא לזכרונות?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by gogober,

התקנתי מערכת אקס פי על דיסק חדש לגמרי ואני מקבל את ההודעה הבאה ,מה יכולה להיות הבעיה hardware monitor found an error enter power setup menu for details

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. הבנתי שב-22 לאפריל תהיה ירידת מחירים במעבדי אינטל במיוחד במעבדי הC2D היקרים יותר. רציתי לדעת תוך כמה זמן מה-22 לאפריל ירידת המחירים הקרובה תורגש גם אצלנו בארץ אם בכלל? פשוט עמדתי לקנות מחשב עם הE6600 ועצרתי את הקנייה עקב כך,אין לי בעיה לחכות עד ה22 לאפריל מה גם שמדובר בירידת מחירים דיי רצינית במעבד הזה. כמו כן רציתי לדעת מתי בערך תתרחש אולי גם ירידת מחירים בסדרת ה-8800GTS של NVIDIA לאור יציאת סדרת הR600 החדשה של ATI? תודה לעונים וחג שמח!

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  5. Started by שורטי,

תראו אני מסתכל כבר חצי שעה על הטבלה שיש בפורום הזה ואני לא מבין כלום לי יש מעבד AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN מישהו יכול לתרגם לי את זה לשפה שאני מכיר/מבין (כמו באינטל) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by itamar100,

תקציב בסביבות ה 3000 שקל מטרת השידרוג מהירות וזיכרון מפרט נוכחי יש לי מחשב ככה Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz 2.20 GHz זיכרון : 2 GB ולוח M אני חושב של ASUS ( אני לא יודע איך לבדוק ) . מערכת הפעלה מה שתמליצו לי שימושים מיוחדים לא עושה OVERCLOCK קונה הכל ב KSP הערות אז מה שאני רוצה להגיד פה . זה אם אני רוצה להחליף זיכרון ל 8 GB ומעבד Core i7 860, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray או Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray אז צריך להחליף עוד משהו במחשב כמו לוח M או אין לי מושג מה ? לא ידעתי בדיוק איפה לשים את האשכול אז אם זה לא במקום הנכון תעבירו תודה ענקייייתתתתתתת לעוזרים :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by Shavoigen,

אהלן,מממ...רציתי לדעת מזה המעבד הזה ועד כמה הוא טוב אם בכלל? יכול להיות דואל קור של 3.4 Ghz ? :s05: מה החסרונות שלו והיתרונות? אני שואל עליו מכיוון שהוא פשוט נראה לי פטורף מידי או שזה סתם נראה טוב? תודה על העזרה אנשים

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  8. למשל האם הוא משתלם? והאם הוא עדיף על ה e8400 של אינטל?. למה לא ראיתי שמצעים אותו במפרטים? איזה דגמים יש

9. Started by barakmel,

אני עומד לרכוש מחשב ואני מתלבט בין מחשב מבוסס amd ל intel הבנתי שהשאלה העקרונית מה עדיף נטחנה פה היטב ולכן קראתי הרבה דפים פה בפורום לגבי זה אבל עדיין נשארו לי כמה שאלות ספציפיות . קודם כל כמה עובדות : - המחשב הולך לשמש אותי למשחקים וגלישה באינטרנט (לא יישומי גרפיקה כבדים) - אני לא יודע לעשות overclocking ואין לי כוונה לנסות להתעסק עם זה במחשב החדש - אני מתכוון להוציא עד 4000 ש"ח לא כולל מסך (כמובן שאני ישמח לשלם קצת פחות) השאלות (חלקן הן לגבי מושגים שבהם נתקלתי פה בפורום לראשונה): 1) מצאתי הרבה התייחסויות ל amd 2500 אבל שום התייחסות ל amd 2600 - למה?? 2) מה משמעות האות "c" בהקשר של p-4 ? האם הכוונה לסידרת ה HT 800 ?…

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by Yosi199,

שלום חברה אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי 506 למעבד חזק יותר. המערכת עצמה מבוססת על לוח אם של אינטל ממש הכי פשוט שיש D101GGC. הזכרונות הם DDR רגילים. אני רוצה להחליף את המעבד לדואל קור מסידרת ה2XXX או 4XXX אבל אני מפחד שאולי הם לא יעבדו טוב במערכת הנוכחית שלי (בשילוב עם דידיאר ולא דידיאר2). אופציה 2 היא פנטיום 4 3400 561. אשמח אם תגידו לי מה עדיף ומה ייתן ביצועים יותר טובים. אוברקלוק היא אופציה בעתיד אבל בעצם מי יודע מה יהיה עד אז.

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  11. Started by bogdant,

?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 950 ¤ ?965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E? 1290 ¤ לא יודעה מה לקחת מה יותר חזק יותר מהיר ויותר טוב באובר מה כדי מביניהם גם עם אפשר לינקים לטסטים עם יש תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by urielka,

יש לי שאלה כמה הוא יעלה ? תודה וד"א : אם הוא יעלה בסביבות 1000 אז לאינטל כבר אין סיכוי

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by shlomom,

לכל בעלי לוחות Gigabyte durable אלה עם הקבלים מסוג solid state שמכילים את האות D בשם הלוח שימו לב. החברה עורכת תחרות בה צריך לשלוח צילום של המחשב עם לוח מהרשימה (ראו בקישור) http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-2.html בין הזוכים יוגרלו פרסים נאים מאוד (מאוד) של Gigabyte כמובן. דוגמאות כאן: http://ultradurable.gigabyte.com.tw/en/ultradurable-web-4.html אני מניח שהמחשב של ssR יכול לזכות אם רק יהיה לו לוח מתאים (אני אשאר עם ה AMD שלי בינתיים . . .)

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by raiman1,

חיפשתי בוויקיפדיה אבל אין בעברית...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. החוטים שבאים מכפתור הכיבוי הריסט וחוטי ה-LED של האורות. אני יכול לשים אותם בלמטה של הלוח אם בצד שמאל איפה שאני רוצה או שצריך במקום מסוים? אם החסרתי מידע בבקשה תקנו אותי..

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by poltergeits,

היי יש לי שני סלוטים של 256 והם עובדים בדואלי הבעיה היא שאין לי כסף לקנות ישר עוד שניים נוספים ורציתי לדעת אם אפשר לשים עוד אחד רק והמחשב יעבוד בצורה תקינה כלומר ינצל טוב את הזיכרון או שמא אני חייב שיהיה זכרון תואם בכל צד וזה יכול להיות רק עוד הרבה זמן

17. שלום, בהפעלת המחשב הלוח מזהה רק את כונן ה DVD כאשר את שלושת הכוננים הקשיחים הוא לא מזהה. נכנסתי להגדות ה BIOS וטענתי את הגדרות ה FAIL-SAFE והלוח זיהה אחרי אתחול את הכוננים אבל עדיין מאז כל פעם שאני מכבה ומדליק מחדש הלוח לא מזהה את הכוננים ורק אחרי שאני לוחץ F9 (תכונת Xpress Recovery של GigaByte) הכוננים מזוהים. :s05: שתי שאלות: 1. איך אני בודק את גרסת הBIOS שעל המחשב? 2. זו לא נשמעת כמו בעיית קיצור? אחריות מכסה תקלה כזאת?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אני מנסה להחליט מאיזה שתי אפשריות כדאי לי לקנות את הכרטיס שלי?(יש לי הנחה לשניהם - ככה שהמחיר הוא לא אותו דבר). הנה שתי האפשריות : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 לבין http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 מה שאני רוצה לדעת הוא : 1. מה ההבדל ביניהם בכלל ? 2. האם הם כרטיסים טובים ? 3. מי מהם יותר טוב ? 4. האם בכלל כדאי לי לקנות אחד מהם ? 5. ומה אומר הVALUE בשם של הראשון ? ובקיצור איזה מהם כדאי לי לקנות ????? בבקשה תענו כמה שיותר מהר כי זה דחוף בשביל ההנחה!!!

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  19. Started by Refaelo,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש,אבל אני מאד מתלבט האם לקחת nforce4+939 או nforce3+754, עדיין לא הבנתי אם amd 3000-754 יתן ביצועים טובים יותר מאשר amd 3000-939 בגלל מהירות השעון הגבוהה יותר שלו. ןהאם בגלל זה במידה ואני יחליט ללכת על ה-nforce4+939 אני ייצטרך לקחת מעבד מהיר יותר (אולי 3200+)כדי להשוות מהיריות. כמו כן ההיתי מעוניין לדעת את ההבדלים שבין 939 לבין 754 . תודה לכולם מראש

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by tsvika,

מהו בדיוק הגשר הצפוני? למה הוא צריך קירור? האם יש עוד גשרים על הלוח אם? איך הם נקראים? על מה הם אחראים?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by Alex Kidd,

שלום חברים אני חדש בעסק ורציתי לדעת מהי מהירות fsb? ומהי מהירות הfsb הממוצעת שיש במחשב ממוצע כיום?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. ולקנות בנפרד כ. מסך גם אם בסיסי ביותר? משיקולים של התחממות, קונפליקטים, וואטאבר...

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  23. Started by tora,

בס"ד שלום מצאתי מחשב זרוק בפח אשפה ולקחתי ממנו את הכרטיס זיכרון בהנחה שיכול להיות שאולי הוא דווקא תקין אבל שאר החלקים מקוקלים ולכן זרקו אותו אך במידה וזיכרון לא תקין הוא יכול להזיק למחשב במידה ואחבר אותו? ויש דרך לבדוק תקינות של זיכרון מבלי לחבר אותו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by galigola,

אני רוצה להחליף את המעבד שלי(AMD2000) לבארטון 2500 ויש לי לוח אם של ג'יגבייט מסוג GA-7VAX האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by ZeppeliN,

שלום, יכול להיות שאבא שלי יכול להביא לי זכרון פנימי מארה"ב. התקציב שלי הוא 100$. DDR2 667MHz 2X512MB של חברה טובה לOC

• 4 תגובות
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.