עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני רוכש בקרוב זכרונות של 8GB של Gskill ואני לא יודע אם הם יתאימו לי ללוח אם. לפי שני האתרים של היצרנים יש רשימת התאמות וזה לא מופיע , למרות שאני יודע שמה שמופיע זה מה שהם בדקו יחד. האם למישהו יש את השילוב הבא כבר? או שהוא בטוח שהם מתאימים? זכרונות: [ RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL / F3-12800CL9D-8GBXL http://www.gskill.com/products.php?index=355 לוח אם: GA-P67A-D3-B3 (rev. 1.0) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3800#sp בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Ariel Style,

מה הם ההבדלים בין 2 הזכרונות 667MHz ובין 800MHz ? האם הוא גדול ? כי המחיר מגיע כמעט לפי 2. אני מתכוון להבדלי המהירות.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by ydob,

חבר שלי מעוניין לקנות זיכרונות DDR2 המפרט שלו זה: AMD athelon 64x2 3800+ asus m2npv-vm 2 זיכרונות שעובדים ב667 סי אל 5 של 512 מגה כל אחד התקציב מוגבל ל110 שקלים לגיגה. לא תתאפשר חריגה... הוא חושב לקנות בKSP את הזכרונות VALUE של קינגסטון ב95 שקלים האם משתלם והאם יש הצעה אחרת במסגרת התקציב?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. האם יש תאימות אחורה בלוחות אם בכל הנוגע לזכרונות? יש אפשרות להשתמש בזכרונות DDR400 על לוח אם שתומך ב-DDR2? במידה וכן - זה אפשרי בכולם או רק בחלקם? תודה

5. Started by ghreg,

יש לי לוח asus p8z68vpro קירור cooler master v6 אני מנסה לקבוע סלד קבוע דרך הביוס כי זה אוטומט כל שניה משנה סיבובים ולא נעים באוזן נסיתי כל האפשרויות שם במוניטור למי שיש ביוס EFI

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by High_Ping,

כמה אחוז מכרטיסי המסך האלה יהיה אפשר לנצל על לוח אם שעובד עלPCI-E x16 :s05:(P35)'s בהנחה שהבנתם את הניסוח של השאלה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by lazy,

לצערי נשרף לי לוח האם (Gigabyte GA-tVTXH), וכיוון שנראה לי שאין מצב שאני אמצא לוח אם שיתאים לי למעבד (Athlon XP 1600+ ), אני חושבת שכדאי שאני פשוט אשדרג ואקנה מעבד ולוח אם חדשים. (אם מישהו מעוניין לקנות את המעבד... מוזמן לפנות אליי) אז הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא הצלחתי למצוא בחנויות שחיפשתי אונליין את לוחות האם שהמליצו, לכן לקחתי את ההמלצה על המעבד, ובנוגע ללוח אם, פשוט חיפשתי משהו שנראה לי... השאלה היא אם באמת הבנתי נכון מהפירוט. חיפשתי משהו עם AGP slot כיוון שזה כרטיס המסך שיש לי, ואני לא מתכוונת עכשיו לקנות גם כרטיס מסך חדש. ולפי מה שזה נראה, יש שם גם AGP וגם PCI Express. הנה קישור לפירוט: http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm לסיכום, כרגע…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by FireStar,

הביוס שלי הוא מגרסה 1010 וקראתי בפורומים שיש עדכון לגרסה 1011 והיא מוסיפה כל מני אפשרויות לאוברקלוק וכאלה.. כאשר אני מנסה לעדכן את הביוס באמצעות ASUSUpdate v5.06 הוא מראה לי שהגרסה הכי חדשה של הביוס היא זו שברשותי. מאיפה אפשר להוריד את הגרסה 1011 ואיך אפשר להתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. בזמן שאינטל מסתפקת בהשקה של שלושה דגמים ניידים חדשים כחיזוק למשפחת מוצרים קיימת - המתחרה שלה יורה בכל התותחים עם מגוון גדול של דגמים בהספקים של בין 15 וואט ל-45 וואט ומעלה, בתוספת ליבות Zen 3 (כמעט) בכל מקוםלכתבה

10. הורדתי מהאתר של החברה ביוס עם סיומת FA ובחוברת של הלוח אם כתוב שאני צריך קובץ של FBA כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה שלו. האם הקובץ שהורדתי הוא הקובץ שאיתו אני מעדכן את הביוס של הלוח? הורדתי את הביוס המתאים בדקתי שזה של הלוח והכל. פשוט אני תוהה לגבי הסיומת של הקובץ שהיא שונה ממה שכתוב בחוברת של הלוח אם. תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. http://www.bit-tech.net/news/2008/05/30/nehalem-and-x58-show-up-in-taipei/1

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by gilka,

הי אם משדרגים רק מעבד I7 920 +לוח אם X58 תומך DDR3 אפשר להשתמש ב DDR2 הישנים?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. Started by EEstudent,

שלום, במסגרת האחריות החליפו לי לוח אם לסוג אחר היה לי asrock conroe 945G החליפו ב Mainboard : Gigabyte 945GCMX-S2 יש הבדל משמעותי?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ ??? ??? ??? ??? ??? הי, באופן עקרוני אני מחפשת לוח אם לפנטיום 3 שמתאים למעבד SLOT 1. ואם לא אמצא, אני רוצה לדעת: איפה אני יכולה להשיג את הרכיבים הבאים (וזה יכול להיות ממקומות שונים): 1. כרטיס זיכרון של 256M (הכי זול שאפשר). 2. לוח אם (לפנטיום 4) 3. מעבד סלרון (שמעתי שזה הכי זול ומתאים בעיקר לעבודה על WORD וכאלה). או פשוט אם מישהו רוצה למכור רק את המחשב הישן שלו שעובד מספיק טוב בשביל תוכנות האופיס הוא מוזמן להשאיר הודעה או לפחות לכוון אותי למישהו שרוצה למכור. תשמעו, אני נואשת, אין לי כסף ואני חייבת!!! מחשב שעובד טוב על WORD ושאפשר לצרוב על דיסק את הנתונים. זהו אלו הדברים שהכי!!! חשובים לי. אשמח לכמה שיותר תג…

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי אפשרות לרכוש זכרונות של APPLE G5 DDR 400 במחיר מצוין. הזכרונות הינם בעלי CL3 ונפח זכרון 2GB ודומים במאפייניהם לזכרונות DDR הסטנרדטים. שאלתי היא האם הזכרונות יפעלו על מחשבי AMD\אינטל ? תודה מראש,

16. Started by McMerc,

Analysis: AMD loses dominance in U.S. retail channel to Intel http://www.tgdaily.com/content/view/31562/137/ K10 צריך להיות לא פחות מגאוני בשביל לבלום את הנפילה, להתמודד עם Penryn, ולהשאיר עוד מקום בשביל לנצח את Nehalem.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. האם זה נכון, שעל כל לוח-אם שמיועד לפנטיום-3, ניתן לחבר זכרונות מסוג SDRAM ? אשמח לתשובות...

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by The Alex,

שלום! בימים הקרובים אני מתכוון לקנות כמה חלקים חדשים. בעיקרון אני יכול להשיג 2600K ב פחות מ700 שקלים (ככה שעל מעבד אני סגור יש לי אפשרות לקנות לוח של אינטל: DP67GB-B3 שתכלס גם יעלה קרוב ל700 (ביחד אני יכול לקנות את המעבד והלוח ב כ 1350) חיפשתי מידע על הלוח אם המבוקש (בגירסתו הרגילה - לא B3) ולא מצאתי יותר מדי ביקורות. לפי הנתונים אין יותר מידי הבדל מלוחות אם כמו UD3 המקבילים של אסוס ושל ASROCK.. השאלה הגדולה חברים האם הלוח אם הזה שווה משהו או שלוחות אם של אינטל לא משהו יחסית לחברות האחרות שמשתמשות בצי'פסט שלה? הנטייה הראשונית שלי הייתה EXTREME 4 של ASROCK שנראה ממש טוב. המטרה של המחשב בסופו של דבר זה הכל ובהחלט OC כמה שיותר גבוה. - ושאלה נוספת: שני סטיקים כאלו מ - K…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  19. *. זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 *. זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 אני יודע שהתזמונים של הOCZ טובים יותר אך הוא גם יותר יקר .... א.האם ההבדל ביניהם יורגש במעבד אינטל (אני יודע שהתזמונים לא משפיעים על מעבדי אינטל יותר מדי...) ב.במידה ואבצע OC מה כדאי לקחת? ג.במידה ולא אבצע OC מה כדאי לקחת?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  20. שלום, אני מרכיב מחשב למשחקים באיכות בינונית-גבוהה, ומחפש מעבד ולוח אם שיתאימו למפרט הבא (כאלה שיהיו חזקים מספיק בשביל להריץ הכל כמו שצריך אבל לא יהיו סתם הכי טובים והכי יקרים שיש): מסך - LG L2000CP כרטיס מסך - BFG nVidia GeForce GTX 275 896MB זיכרון - Kingston KHX8500D2K2/2X2G מארז - Antec 900 II ספק כח - Corsair CMPSU-550VXEU קירור למעבד - Scynthe Mugen 2 סה"כ 4670~ ש"ח. הערות: *אני לא משדרג כל שנה-שנתיים אז אני לא מחפש אפשרויות הוספה (Upgradability) וכאלה שסתם מייקרות את העסק. שיהיה טוב-סביר באופן קבוע (כמו שאני קונה כרטיס מסך אחד יחסית חזק בלי אפשרויות SLI כי אני לא הולך לקנות עוד אחד). *אני לא מתכוון לעשות OC למעבד (לא מבין בזה מספיק ומפחד להסתכן). לכרטיס מסך כנראה שכ…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by benyben,

שלום. לוח האם הוא MSI P67 C43 רציתי לשאול האם המצב הזה [תמונה], בו האורות שמסמלות לפי חוברת לוח האם את ה CPU Phase LEd, הוא נורמלי/בריא/תקין: לציין שהאורות דלוקים תמיד, ורק האחרון מהבהב ללא הספקה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by RONG23,

שלום לכולם אשמח לעזרה בנושא שלדעתי צץ אצל כל אחד מאיתנו האם לשדרג לדור נוכחי או "לסחוב" עוד כמה שנים עם שידרוגים קטנים? כמו כ"מ ,ספק כוח ומעבד? ז"א האם לשדרג למעבד משומש quad q9550 9300 9400 עד כמה שהלוח נותן או לעלות לi5-7? להלן המפרט הנוכחי intel core 2 duo E7300 לוח msi p6ng neo digital kingstone 4 gb ddr2 800 mhz sapphire 6790 נקנה חדש ועדיין לא הורכב) הנוכחי ati hd4600 1 gb 2 wd hd ezcool 500w -ישודרג לenermax או seasonic 620'W המחשב מיועד גם למשחקים מידי פעם לרבות battlefield או cod למיניהם אשמח להצעות ותשובות תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by swisaman,

שלום לכולם, לאחרונה ניכנסתי קצת לtask manager וראיתי שהשימוש במעבד בזמן המשחק גבוהה יחסית,הגרפים מראים שכל הליבות במאמץ כמעט מלא(באזור ה80%) וזה קורה בכול המשחקים כמו שזה נראה. המפרט בצד,האם זה משפיע על הביצועים שלי?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  24. שלום רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל "יעמוד" בשילוב כזה או שיהיה צוואר בקבוק רציני?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. קראתי אתמול את השאלות והתשובות שliorp23 כתב , ואז הבנתי למה לא מתכנתים משחקים להשתמש בשתיי הליבות , מסתבר שזה מסובך יותר לתכנן את המשחק בשניי נימיי נתונים במקום אחד כפי שעשו עד עכשיו , עכשיו אני אומר סבבה , זה באמת מסובך , אבל היי , למה לא לנצל את הליבה השניה למשהו אחר? למשל אם יש לכם כרטיס קול נטול מעבד ומערבל SOUND , הליבה השניה יכולה לעשות את זה בכיף , או אם יש לכם כרטיס מסך שחלש מדיי להפעיל את כל הeye candies במקביל (לדוגמא הכרטיסים האחרונים של Nvidia ) , הליבה השניה יכולה לחשב את זה , בזמן שהראשונה מחשבת את הנתונים הרגילים של המשחק , מה אתם חושבים על זה?

• 6 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים