עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by aviv1234,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בדחיפות. אני קונה מחשב לקרוב משפחה והוא לחוץ מאוד (אני סוגר לו מפרט הערב או מחר גג). יש לי 3 לוחות אם שאני צריך לבחור אחד מהם ואני לא יודע איזה (אני רוצה אחד מהם כי אלו הלוחות היחידים בחנויות שתומכים בpci-e ). בגלל שהקרוב שלי לא ממש מתעסק במחשבים הוא רוצה שאני אקנה את המחשב רק בחנויות האלו הלוחות: asus A8N-SLI Deluxe מחיר: 1150 gigabyte K8NXP-SLI מחיר: 1240 msi K8N neo4 מחיר: 1030 איזה לוח אם הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by elkaifa,

שלום! יש איזה מחשב שנגעו כנראה בBIOS שלו ומחקו אותו,לא היתה ברירה ועשיתי מה שכתוב פה: http://www.hwzone.co.il/guides.php? file=biosupdate5 שם מבואר שאפשר לקחת לוח אחר (אפילו לא אותו סוג) ואז לעלות תוכנת UNIFLASH ובצורה פיזית עם חומר מבודד להוציא את הCHIP של הBIOS ןלהחליף הבעיה שעשיתי זאת והBIOS המטופל פשוט נשרף רציתי לדעת מאיפה אני משיג את אותו סוג CHIP כדי לנסות עוד פעם את הדבר הזה כי בחנויות אלקטרוניקה אני לא מוצא והשאלה אם זה בכלל יעזור כי אני מחפש CHIP כזה שהוא ריק ועליו לצרוב בתודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by nehmia,

איזה מעבדים יש לAMD (יש אוטלון או משהו כזה אם אני לא טועה.ועוד אחד...) ? ומה ההבדל העיקרי בינהם...?

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  4. Started by GW,

ראיתי את זה במכירה: סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz ראיתי תמעבד הזה שתומך ב 64 ביט אבל שאלתי היא האם כדאי לקנות את זה או שמספיק ה 3000?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. נראה לי שההגדרות לא הכי טובות, אשמח לעזרה ( 2 צ'יפים של סמסונג 400 גי'גה כל אחד)

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום שלום, ברשותי מחשב כבר כמה שנים והוא מתחיל לעשות בעיות (חוץ מזה שכבר די קשה לו לסחוב את הדרישות שלי) בגדול המפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON XP 2400 עם לוח של EPOX שמבוסס על NFOURCE2 (עם SOUNDSTORM) ו 1G זיכרון. שני כוננים 80G וכונן חיצוני 250G (למוסיקה וסרטים) וכרטיס מסך ATI 9800XT העניין הוא שאני ורוצה להחליץ לוח אם ומעבד (ל 939) אבל יש לי כמה בעיות: 1. האם כדאי להחליף עכשיו לפני שיצאו ה DDR2 (אולי מומלץ לחכות לירידת מחירים או אולי לקנות לוח עם DDR2 - ואז להחליף גם זכרונות) 2. האם יש לוח של 939 שהוא גם טוב וגם יתמוך ב AGP ביביל הכרטיס מסך המתישן שלי? אשמח להמלצות כשהקו המנחה הוא שהמחשב מיועד בעיקר לעבודה ברשת / פוטושופ / משחקים. (בגדול OC לא ממש מתוכנן) כשכמובן …

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by kipi25,

שלום, רציתי לבדוק אם יש איזשהן בעיות תאימות של אחד הלוחות הנ"ל למעבד אינטל 920D (לא מתוכנן), ואיזה יותר מומלץ: ASUS P5LD2 Intel 945P Chipset Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset כמו כן, האם הלוח של ASUS תומך ב SATA2? תודה..

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  8. שלום, כפי שהבנתי יש אחד ווינצ'סטר ואני יודע שיש עוד אחד רק אני לא זוכר את שמו לפי מירב הבנתי ידוע שמעבדי AMD 64 ה-939 נחשבים לקרים יותר ולטובים יותר מאחיהם ה-XP הייתי מעוניין לדעת קצת יותר לגביי המודלים הקיימים וההבדלים ביניהם ... *(האם המודל קשור בשנתון שבו הוא יוצר או בארץ שבו ייצרו אותו ) *(לאיזה יש את הזכרון המטמון הגדול ביותר מבין דגמי ה3000 ) *(מהו התדר האמיתי של הליבה בה הוא פועם ) *(טווחי מחירים יעזרו מאוד ) בכל אופן אני מודה מראש לכל אלו שיכולים להוסיף ....

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום יש לי שני HD שיושבים על הכניסות הרגילות, האם אני יכול להוסיף עוד HD SATA?

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by boim,

אני בטוח שכבר דיברתם על זה 12312312 פעם פה, אבל אני לא מוצא את זה.. 1. מה עדיף? 2 מעבדים שונים או מעבד בעל 2 ליבות (מה ההבדל??) 2. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ורציתי לדעת אם כדאי לחכות ל dual core של אינטל? מתי הוא צריך לצאת? מחיר? נ.ב. ראיתי שה AMD צריך בסוף החודש, אבל אני מעוניין באינטל...

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  11. שלום!!! יש לי a64 3200 s.754 msi k8n neo platinum G.skill pc4400 le הבעיה שלי היא שכשאני שם את הזכרונות ב275mhz ומוריד את מכפלת המעבד ל8 כך שמהירות המעבד נשארת כשהייתה, המחשב כותב לי להחזיר בחזרה את ההגדרות הקודמות ולא נותן לי לעשות oc...... הכי רחוק שהצלחתי להגיע היה 220mhz ומעבר לזה, כולל 230 לא עבד.......... המתח שנתתי לזכרון בטוח הספיק.........2.8 אני לא מבין מה הבעיה? האם תוכלו לעזור לי? דרך אגב, אמרו לי שאולי הכונן הקשיח שלי שהוא s-ata מחובר לחיבור s-ata לא נעול......האם משהו יודע איזה חיבור על הלוח הזה הוא נעול??

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by omer_ico,

שלום לכולם... לפניכ המ ימים רציתי לבדוק אם הטמפרטורה של המעבד שלי טובה, אז הורדתי את הגוף קירור כדי לבדוק...ואז פתאום המחשב התחיל לצפצף מהרמקול הפנימי ונכבה... עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לתת את המחשב לטכנאי שיתקן לי את הבעיה או לקנות מחשב חדש כי קיבלתי הצעה ממש טובה מאיזה מעבדה של מחשבים ביהוד... אני ממש לא יודע מה לעשות תודה לכל העונים...

• 11 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by X-Gamer,

ואם כן הוא כבר התחיל להימכר?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by אוריפ,

היי! כידוע לכם (או שלא), רכשתי לאחי מחשב חדש. עכשיו הסתכלתי בביוס, וראיתי שיש אפשרות להעלאת המכפלה של המבד מ11.5 ומעלה (או מטה). רציתי לשאול אם זה פיצ'ר שיש לבארטון הרגיל? כי אם לא, יכול להיות שמכרו לי 2600 מובייל?

• 12 תגובות
    • 663 צפיות
  15. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לזיכרונות של חבר והוא בעיקר משחק משחקים ורואה סרטים. השאלה שלי מה יתן לו יותר ביצועים במשחקים וסרטים באס גבוהה של הזיכרונות או תיזמונים נמוכים? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Hitman_47,

יש לי לוח אם ישן של ASUS זה הלוח עם מישהו מכיר Asus A7N266-VM עכשיו אין לי זיכרון בישבילו אמרו לי שגם עם אני קונה 512 DDR 400 הוא יעבוד על זה זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by yotam.m,

יש לי 2 סטיקים של 512 של מיקרון. עכשיו יש לי כמה שאלות קטנות... 1) הזכרונות שלי בתדר 133MGHZ הם 2.2.2.6 ב 166MGHZ הם 2.5.3.3.7 וב200MGHZ הם 3.3.3.8 עכשיו את התזמונים הורדתי ל 2.5.3.3.6 בתדר של 200MGHZ כמובן האם באמת שיפרתי פה משהו? כי לפי איך שזה נראה שום דבר לא ישתפר? 2) אם אוריד את מהירות העבודה של הזכרונות ל133MGHZ ואת התזמונים 2.2.2.6 האם המהירות תרד? מהו הגורם היותר משמעותי כאן ה MGHZ או התזמונים. 3) את המתח העלתי ל 2.5V עד עכשיו זה היה על auto בלוח יש עד 2.7V האם זה יכול לגרום נזק? התחממות? איך אני יכול לבדוק את החום על הזכרונות אם אין חיישן? אממ ומשהו אחרון.. האם קצה גבול המתח לזכרונות ה 2.7V זה כמה הזכרונות מסוגלים לקבל כמה הלוח יכול לתת או שפשוט מעל הזכרונו…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by Vol,

מישהו בבקשה יכול לתת לי רשימה של כל חלקי המעבד? לבנתיים אני יודע על הסוקט צ'יפסט גשר צפוני גשר דרומי וזהו ואם למישהו יש כח שיתן לי גם הסבר קצר על החלקים שרשמתי ועל החלקים שיש לו להוסיף או שיפנה אותי לאשכול המתאים תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by liav12,

אני רוצה להזמין זיכרון מ KSP(אלא אם כן יש לכם מקום טוב אחר), אני לא ממש מבין בכל המבחר הזה כיום עבר הרבה זמן מאז התעניינתי בסוגים. כמה זכרון אתם ממליצים, איזו חברה? אני מתכנן לא יותר מ 650-700 שקל גג.

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום לכולם.. לגיימר מתחיל, כמה כסף הייתם מציעים לשים על לוח אם? בכסף שעניתם לשאלה הכתובה לעיל, על איזה לוח אם הייתם ממליצים? בבקשה, אל תמליצו לי על לוחות אם של Gigabyte.. קניתי בעבר את הk8nf-9 שלהם (לAMD) ולא היה לא מקום למאוורר של ZALMAN! אנא, תמליצו לי על לוח אם של Asus/Abit וזה נכון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג על לוחות של intel? עוד דבר (עריכה): חשוב שהלוח אם יהיה גדול עם מקום רב לאיוורור וכו'...

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  21. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=27421 מחכים לk10? אז אל תחכו כי יש עוד זמן עד שהוא יגיע, עיכובים גדולים מאוד מחברת amd ליציאת המעבד הזה..

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by ozwrx,

ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. 1.‏4CoreDual-VSTA s775 Conroe 2.‏775Dual-VSTA s775 ואיזה מהם עדיף לי אם ה 80 ש"ח לא בעייה.

• 12 תגובות
    • 663 צפיות
  24. שלום, התקנתי זה עתה סטיק 512 כמעט זהה לסטיק הקיים במטרה להשתמש בתכונת ה Dual Channel של הלוח אם ולשפר ביצועים. ולא עובד! הוא מזהה אותו כסינגל. מה עושים?! תיאור: השארתי את הסטיק המקורי בסלוט בו הוא היה. ואת השני הכנסתי לסלוט בצבע השונה. שני המודולים הם של סמסונג DDR400 זהים בכל הפרטים למעט שבמקורי הצ'יפים נמאים משני הכיוונים של הסטיק ובחדש הם רק בכיוון אחד. המחשב אכן מזהה 1024 מגה, אבל לא בדואל צ'אנל. עזרתכם בבקשה.... תודה SPC

• 8 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים