מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
אני יכול ליקנות מח"ל USA ONLY בתקציב של200$ חשבתי עלG.skill ddr 500 2gb UCCC CHIPS שעושים 550 בכיף אבל הקטע שאם עדין שווה להשיקע בזה? כי המחשב שלי סבבה לפנים חוץ מיזה שהזיכרנות הורגים אותי גם אין ליDC וגם יש לי 768mb
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על לוח אם זה, עולה כ-610 ש"ח מ-k.s.p, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר הזה (פחות או יותר)? תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/msi-p67a-gd80-b3_3.html#sect0 אני קורא עכשיו ביקורת על הלוח אם הזה, ויש שם השוואה מעניינת של BIOS כמו שהיה פעם ל-UEFI שמאפשר להעלות את מערכת המחשב מקשיח של 3TB ויותר. מעניין, חשבתי שאולי זה יעניין עוד אנשים פה בקהילה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ממישהו מעבד amd 3000+ ועל המעבד כולו מרוחה המשחה הלבנה וגם באחד הפינות של ליבת המעבד יש כמו שבר קטן כאילו נשברה חתיכה קטנה המעבד עובד אבל השאלה האם הפינה ששבורה (ממש קטנה ) זה יכול להיות שהמעבד דפוק ואני לא רואה את זה כרגע והאם המשחה שמכסה את כולו גם יכולה לפגוע במעבד ? תודה
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה ליקנות DDR רגיל או DDR II??? \ אשמח אם תביאו לי את דעתכם ואיזה ביקורת משו שאני אבדוק מה ההבדלים... תודה רם
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך לוח האם ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL ? טוב? (עם מעבד athlon 3200, כרטיס גרפי נוסף, ו-1 ג'יגה זכרון )
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1) GA-H61M-USB3-B3 הסבירו לי שיש ללוח הנ"ל מגבלה לגבי כמות חיבורי usb3 שניתן להפעיל במקביל - 2 חיבורים של usb2 ו 2 חיבורים של usb3. האם זה נכון? אם כן היכן זה כתוב באתר היצרן? 2) במידה וזה נכון (-מאוד חשוב לי שיהיו לי כמה שיותר חיבורי USB- וגם שיתמוך בUSB3): מה לגבי הלוח אם הנ"ל- GA-HA65M-D2H-B3 הוא תומך בUSB3 נכון? האם יש לו מגבלה של מספר חיבורים במקביל? 3) עוד דבר שהסבירו לי הוא שצריך צ'יפסט 67/68 בכדי שיתמוך בUSB3. אז איך יכול להיות ששני הלוחות הקודמים שאינם 67/68 נראה שכן תומכים..? ואגב גם רואים על הלוח אם עצמו את החיבורים הכחולים של הUSB3..?! 4) הבנתי שישנו סימון בשם הלוח, המסמל שהלוח תומך בUSB3- אות כלשהי- אולי A? אשמח לדעת באמת מהו הסימון הנ"ל.. תוד…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כ.מסך מובנה בעדיפות, הבנתי שאין צורך בכרטיס חיצוני וזה יכול רק לחסוך. חוצמזה, אני לא מבין בכלל בלוחות אם. ראיתי את הלוח הזה, ורציתי לשאול אם הוא מתאים. לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 אם יש המלצות אחרות. בשמחה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
512MB 400MHz V-DATA? 512Mb 400MHz AData /VT? ההבדל שאני רואה פה זה 8 שקל :\ לא משהו אחר... אז למישהו יש מושג? מה ההבדל ?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לפני כמה ימים ביקרתי בחנות מחשבים במטרה לקנות סט זיכרון פנימי של 4 ג'יגה. כששאל אותי המוכר כמה כבר מותקנים במחשב שלי, השבתי לו ששני ג'יגה. הוא שאל אותי איזו מערכת הפעלה יש לי, ואמרתי לו ש XP רגילה. ואז הוא אמר לי שלא כדאי לי לרכוש את הזיכרון מכיוון שגם ככה חלק זעיר ממנו ינוצל. אפשר הסברים? הוא לא היה חזק בהסברים..
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם AMD ATHLON 3000+ משתווה בערך בביצועים ל 3GHZ פנטיום 4 של אינטל.. אז מה עוזר תדר השעון בכלל? אם 3GHZ זה בערך כמו 1.8GHZ? אם היו משווים 3GHZ של AMD לאינטל.. מי היה מקבל יותר ביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1) מה ההבדל בין הלוחות אם האלה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5928 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5907 2) מה זה CONROE READY?
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אחרי שקיעה בכל כך הרבה נושאים על מנת לא לכתוב שוב אני אשאל את השאלה שלי. יש לי לוח A8N דלוקס על 256 כפול 2.אני רוצה להוסיף לו 512 מגה CL3 ו512 CL2.5 השאלה אם זה אפשרי.שאלה שניה היא האם אפשר לעבור זוג אחד ב CL 3 וזוג שני CL 2.5 וכיצד אפשר לבטל בלוח את המגבלה המעצבנת הזאת??? אני גם שוקל לקנות זיכרונות אז זה חשוב לדעת אם הכל יכול לעבוד.כבר ניסיתי להרכיב 512 מגה כפול 2 וכל אחד מהם עם CL שונה יחד עם הזיכרונות הקיימים במחשב. הבנתי שעם המעבד שלי (וינצ'סטר) יהיה לי בעיה במהירות הבאס והוא ירד לי ל-333. תודה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, סלחו לי על חוסר הידע במחשבים, 1 אני מתכנן לקנות מחשב מה המשמעות לקנות זכרונות 667MHZ לעומת 800MHZ ואם אני אעשה DUAL CHANNEL זה יעזור במשהו כי מהירות ה- BUS היא 1066MHZ... 2. VIVO לעומת HDPC מה ההבדל ? 3. כאשר בונים מחשב שלא למטרת משחקים אך, לצפייה מאסיבית באיכות טובה בסרטים וידאו וכו' האם אני צריך כרטיס מסך ? 4. האם ניתן לבצע OC למעבד E6420 ? 5. האם RAID תומך בכוננים אם SATA2 ולא ממיר אותם ל-SATA1 ? 6. ניסיתי לקרוא ולהבין אך לא הבנתי מה בעצם מומלץ 1,2 או 5 RAID ? תודה לפירוט.
-
- 8 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כרגע סלרון 1700 לשימושי אינטרנט כמה ישפר אם אני אביא לו פנטיום 4 שווה ערך או סלרון 2.4?? מדובר על תושבת 478 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בכמה לדעתכם אני יכול למכור את המערכת הבאה: מעבד-וAthlon 64 X2 4400+ Socket 939וAMD <מחיר התחלתי בזאפ 1450 ש"ח> לוח אם-וA8N-SLI PremiumוAsus <מחיר התחלתי בזאפ 1115 ש"ח> זכרונות-וDDR 512Mb 400MHz CL3וHynixו DDR <מחיר התחלתי בזאפ 300 ש"ח לסלוט>יש לי 4 סלוטים מה שאומר 1200 ש"ח. בתודה מראש שי נ.ב- יש למישהו מושג איפה יש לוחות מכירה של חומרה מלבד הלוח באתר?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש למישהו מושג לגבי תאריך ההשקה של מעבדי AMD !!!
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם הם אותו דבר ? כשנכנסתי לחנות מחשבים ואמרתי שאני רוצה מעבד כפול ליבה של אינטל הם אמרו לי שזה בעצם המעבד עם ה- 64 ביט עם 2M Cache נראה לי שזה לא אותו דבר כי אני יודע שכפולי הליבה הם יקרים וראיתי 64 ביט ב- 1400 שקל
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
Core Speed 1809Mhz Multiplier 9X HTT 201 Mhz זה תקין??
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
א. AMD אף פעם לא השתמשה בשם "Dual Core" במוצריה. ב. היחוס הוא למעבדי ה"Pentium Dual Core", שהם למעשה Yonah לניידים וConroe לנייחים. בנוגע לתביעה, הם טוענים שטויות, השימוש במותג ה"Dual Core" (גם בשוק הניידים, וגם בנייחים) מוגבל לשנת 2007 בלבד בדגמים: Pentium T2060/T2080/T2130 Pentium E2140/E2160 למי שלא מבין איפה בדיוק הפגיעה, הנה הלוגו: וזה אינו הלוגו למעבדי הPentium D שללא סיבה שפויה מכונים (ע"י הצרכנים בלבד) מעבדי "Pentium Dual Core": רואים "Dual Core"? לא. ג. זה Core Duo (וזה "Duo" משמע "צמד"), לא Core Due.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
בזכרון גולדן דרגון קיבלתי איתו 2 מדבקות של דרקון זהב זה הולך על המודול עצמו או על המארז? אם זה הולך על המודול- זה על האחורה של הזכרון או על הכיסוי פלסטיק לצ'יפים
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מצאתי ידיעה מוזרה ורציתי לדעת אם יש בזה משהו? http://www.bit-tech.net/news/2007/06/06/p35_supports_pcie_2/1 הטענה אומרת שיש תמיכה מובנת ב PCIE2 בציפסט P-35?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
רציתי לדעת משהו בקשר ללוחות שעובדים עם מעבדי INTEL Amd עובד על באס 266\333 אז זה אומר 133x2 166x2 אבל שזה מגיע לIntel איך זה עובד 4x133 הרי זה DDR זה אומר זיכרון שמכפיל את עצמו 133DDR=266 משיהו יכול להסביר לי איך זה עובד תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יצרנית השבבים הטאיוואנית הגדולה מצהירה כי העיכוב במעבר לייצור ב-16 ננומטר לא פגע בתוכניות לטווח הארוך, עם שבבי 7 ננומטר שיהיו מוכנים בשנת 2018 ושבבי 5 ננומטר כבר בשנת 2020 אחת הסיבות לכך שהשנה הנוכחית אמורה להיות מעניינת במיוחד בשוק הטכנולוגיה ובשוק החומרה בפרט היא העובדה שמרבית יצרניות השבבים יעברו להשתמש סוף סוף בטכנולוגיה ברמה טכנולוגית דומה, אשר אמורה לאפשר לנו לקבל יותר מוצרים תחרותיים ואטרקטיביים האחד ביחס לשני. המגמה הזאת עתידה להימשך גם בשנים הקרובות עם המעבר המיועד מייצור ב-16 ו-14 ננומטר לייצור ב-10 ננומטר, אך TSMC, יצרנית הצד השלישי (כזו שאינה מוכרת את מוצריה ישירות לצרכנים) הגדולה ביותר בשוק המוליכים המחצה, לא מסתפקת בזאת – ומכריזה על כוונה לקפוץ שני…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-