מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, EMULE וכו' (קצת מאוד משחקים פשוטים). מעבד: core2duo E6600 כ. מסך: X800XL זכרון 2 ג'יגה DDR2 667 לא מתוכנן OC. האם שווה להשקיע בלוח אם טוב ויקר יותר? או שלוח אם זה מספיק תודה,
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להיות קשר מסוים בין מהירות הזיכרון לבין ה- FSB של הלוח. אם כן מהו? נגיד שהזיכרון DDR3 פועל במהירות 1600MHz, מה ה- FSB-ים האפשריים/הטובים? והאם ה- FSB נקבע על ידי המעבד או לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מחשב שהורכב ב-KSP. בין שאר הרכיבים, הזמנתי 2 סטיקים של זכרון 4GB של קינגסטון 1333. העניין הוא, שאני חושב שהם חיברו את הסטיקים בצורה לא אופטימלית. כלומר לא ב-Dual Channel (כרגע זה אחד על הסלוט הכחול ואחד על השחור, שהם צמודים אחד לשני). שאלתי היא, האם החיבור לא נכון? יש אולי הגבלה טכנית שבגללה הם חיברו את זה ככה או שמדובר בסתם בלבול? כמו כן, האם ביצועי המערכת נפגעים כתוצאה מכך? (כמובן שאין לי בעיה לחבר מחדש בעצמי, אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה משהו) הנה הלוח המדובר:
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מדובר בDIMM'S שנדפקו? כול הזכרונות תקינים, וגם כאשר ניסיתי זיכרונות אחרים זה לא עבד.. בבקשה עזרה.. תודה, ניר.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/0yhvz2yn2wwu.jpg מה קורה פה?!?!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן רכשתי מחשב חדש. רכשתי 2G זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz של חברת CEON. פתחתי את המחשב על מנת לראות שאכן זהו סוג הזיכרון שמותקן ואכן זהו הזיכרון שמותקן. על פי הBIOS מהירות הזיכרון היא אכן 667MHZ אבל כאשר אני מריץ תוכנות BenchMark ותוכנות אחרות שמטרתן לתת מידע על החומרה אני נוכח לדעת שמהירות הזיכרון היא 333MHZ (למשל בCPU-Z) איפה כאן הבעיה? יש לי לוח אם של MSI מדגם k9n neo ומעבר Athlon duo 4200. אני מריץ ויסטה. אשמח לתגובה בהקדם
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, קודם כל:מערכת ההפעלה שלי,אשר מותקנת כרגע:Windows 7 Ultimate 64-Bit. השאלה בנושא+אם צריך התקנת Windows מחדש,למה? +אוסיף בעניין,שהחלפה זו כוללת גם החלפת תושבת מ1155 ל2100+כמובן צ'יפסט+מעבד לדגם יותר משופר כמובן. *כיום ברשותי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO (תושבת 1155),צ'יפסט Z68 - כאמור+מעבד:intel i5-2500k. **מעונין לשדרג לתושבת 2011,צ'יפסט X79,מעבד intel i7=ללוח אם: Asus Rampage IV Extreme s2011 Core i7, Intel X79 . תודה רבה מאוד מראש .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והצעות לשיפורים...! מפרט המחשב! מסך: IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL מעבד: Intel P4 2.4Ghz 512k - 533 לוח אם: Asus P4T533-C זכרונות: 2x256mb Kingston PC1066 RDRAM. הארד דיסק: Western Digital 120gb 8mb cache Special Edition כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8460. כרטיס קול: LIVE PLATINUM AUDIGY EX. כרטיס Firewire: Adaptec. דיוידי: Aopen 16/48 צורב: Lite-On 40x12x48 כרטיס רשת: 3Com 10/100 מקלדת: Logitech Cordless Freedom רמקולים: Logitech Z540. דיסקטים: Mitsumi 1.44 סורק: . EPSON 1250-PERFECTIO מדפסת: HP 5550. מערכת הפעלה: WinXP Home OEM. מארז Antec Performance PLUS 1080B גוף קירור איכותי למעבד: Thermalright AX478. מאורר לגוף קירור: Thermaltake 80mm Smart Fan. …
-
- 54 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
2 לוחות של ASUS האם מישהו מכיר או קרא על הלוחות האלו יותר לעומק ויכול לספר לי מה ההבדלים בינהם
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לבנות מחשב קטן ולהעיף את המחשב שיש לי כרגע בחדר, השימושים למחשב הזה יהיו סרטים ומוזיקה אם אני ירצה לשחק אני ישחק במחשב אחר כול העניין בפרוייקט הוא להקטין כמה שיותר את המקום שהמחשב תופס לי בחדר הקטן שלי(אני גם יעיף את השולחן הנוכחי). מה שעלה לי בראש זה לקנות לו עם מעבד קטן של וויה VIA Epia M1000, רציתי לדעת אם הוא יספיק לשימושים הנ"ל בהנחה שאני ירכיב עליו סטיק של 512 מגה. הלוח הנ"ל כידוע לא נמכר בארץ אז אני מתכנן להביא אחד מארה"ב דרך דוד שלי, דבר ראשון אני צריך כתובת לחנות עם שם שמוכרת את הלוח הנ"ל מצאתי חנות שמוכרת אותו ב150$ אבל בחיים לא שמעתי עלייה, ובניואג לא מצאתי אז בבקשה תנו לי כתובת. זה בנתיים מה שעומד על הפרק אחרי שאני יביא את הלוח(יקח לפחות חודש) …
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: 1. ?Gygabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II? 2. ?Gygabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? הם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ביניהם בעצם? הלוח כמובן צריך להתאים למפרט שאני קונה.... : Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 512Mb 400MHz AData Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E - RETAIL WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W תודה לכל העוזרים והמייעצים!
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי להחליט מה יותר משתלם במסגרת התקציב שיש לי לקניית מחשב חדש אני צריך להחליט מחשב בעל מעבד P4 2.26GHZ+HARD DISC 60GB או P4 2.0GHZ+HARD DRIVE 80GB מה יותר עדיף????? ??? ???
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בפורום לגבי ערכת/אריזת OEM למעבדי AMD, הבנתי ש: BOX - מגיע עם גוף קירור ומאוורר של AMD ויש לו 3 שנות אחריות. TRAY - אין קירור, שנה אחריות. ומה זה OEM? מעבד בלבד? ללא ספרות? בקיצור, מה אני לא מקבל באריזת OEM? תודה.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב לAMD 1800: GigaByte GA-VRXP MSI KT3 ULTRA ARU מבחינת ביצועים, אמינות, פיצ'רים וחיבורים ואולי גם קצת אוברקלוק לעתיד... או שיש משהו יותר טוב מאלו במקסימום 650 ש"ח? off-topic איך הלוחות של גיגהבייט וMSI ביחס ללוחות של החברות האחרות כמו EPOX ו-ABIT??? תודה
-
איך אני יכול לדעת בWINDOWS באיזה רוחב פס AGP אני עובד ? (עם כפול 4 או 2 או 1). תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם DDR2 יכול להפעיל כרטיס מסך GDDR3?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שווה שדרוג מ 8GB ל 16GB גם אם המחשב משתמש בממוצע "רק" ב 5GB אף פעם אני לא רואה שהמחשב משתמש יותר מ 5GB, אז אם אני ישדרג ל 16GB אני יראה איזשהו הבדל או ממש לא ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האים מעבד זה מספיק חזק למישחקים כגון: crysis + call of duty 4?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך איך לפתוח את כל סוגי המאוררים של כל התושבות של המעבדים.יש למישהו?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חברה... מה עדיף לקנות? e6300 או amd 4200/4600 כפול ליבה? אני רוצה לקנות מחשב חדש... ואני לא יודע מה כדאיי אני משחק במשחקים, תוכנות אינטרנט וכ"ו... תודה ושבת שלום לכולם...! (נ.ב. - אם הייתי צריך לכתוב את זה ב"מפרטים", אז סליחה...)
-
- 56 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים, הודעה ראשונה שלי פה,נעים להכיר אני מתכוון לקנות מחשב חדש מתישהו בקרוב וההחלטה הראשונה שאני צריך לקחת היא אם ללכת על מערכת מבוססת AMD או אינטל. באיזשהו אתר (שלא קשור ישירות למחשבים) טען מישהו ששילוב של מעבד AMD ו-win xp sp2 הוא שילוב בעייתי שגורם לחוסר יציבות. ציטוט מדבריו של הבחור:"במעבדי AMD 64BIT וכשמותקנת מערכת הפעלה XP ביחד עם SP2 , אכן יש בעיית יציבות של מערכת ההפעלה (לא אכנס לפרטים אבל זה קשור עם סריקת זכרון כאמצאי הבטחה ב SP2) , זה לא חמור ולא בלתי ניתן לפיתרון אבל זה שווה התייחסות .." זה נשמע לי קצת משונה כי עד היום לא שמעתי על העניין בשום מקום אחר. מה אתם אומרים,יש אמת בדבריו של הבחור? ובכלל,האם יש נכון להיום איזושהי בעיית תאימות עם מעבדים ש…
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת, מי מבין המעבדים הללו יותר טוב? מה יותר טוב בו? ומה בכלל ההבדל בין סידרת ה64 הרגילה(3000+ , 3500+ וכ'), לבין סדרת הFX. (כלומר FX-53, FX-51 וכ').
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
של אסוס.. כי השני נשרף.. קיצר מה זה לוח אם? מה זה נותן? זה יביא ביצועים יותר טובים למחשב ???????
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
1. אפשר לחבר ללוח האם הזה: NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli מעבד כפול ליבה? 2. הוא "יסתדר" עם המעבד: INTEL Pentium D 920 Lga 775 (יסתדר= יפעיל אותו טוב ויקלוט אותו בכלל...) Ghz 2.8 4Mb 800 Mhz 64 bit 630 box ?? 3. המעבד שרשמתי טוב? (בעיקר הוא למשחקים) 4. א. מה זה בעצם LGA 775 ?? ב. יש את דגם של המעבד שרשמתי שהוא לא LGA 775 ? 5. יש הבדל רב בין 2.8GHZ לבין 3.0GHZ ?? 6. הוא "יסתדר" עם הזכרון:GEIL DDR2 1024MB (1GB) 667 MHZ ?? 7.א. זכרון 800MHZ הרבה יותר מהיר מזיכרון 667MHZ? ב. ההבדל מורגש? תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 945 צפיות
-